"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ya varya bazen uzatılması gereken konuları uzatmazlar bazende böle yersiz zamansız kaprisleri vardır deli oluyorum böle oldğnda klava:
Bence sen son kez bugn bir daha ara eğer aynı tavrına dewam edicekse bir daha senin adım atmıycağınıda söle..
Ne bilim işte balım sen söliceklerini bilrsin ztn bnm aklıma ihtiyacın yok çok şükür..
Ama bence ara son bi kez dha..
Nbr nasılsın diip sook konuştuğnda kapamak yok ama açık açık bu durumdan sıkıldığını anlat dank etsin yani cnm..

serabım bunca sıkıntının arasında bi de benim derdimle ilgileniyosun...çok teşekkür ederim...((

ablam daha önce alptekini karlı havada bizde kalmasın diye kovmuştu belki bilirsin...anlatmıştım burda...
ogünden beri alptekin nişanıma gelemez diyordu.ve haklıydı.ben de isteimyordum nişanımda olmasını.hatta hayatımın hiç bir anında olmasını istemiyorum onun.kavga çıktığı akşam gidicem demişti ve annem göndermemişti.

ben de bugün anneme dedim ki nişan haftasındayız ve ben daha temizliğe başlayamadım.kızına söyle arkadaşına gidiyosa gitsin ben temizliğe başlicam dedim.onun yüzünden haftalardır salona ve mutfağa gidemiyorum.eğer getirirse annem bişeyler yiyorum yoksa cips ve sigara kullanıyorum sadece...

annem de bunu ablamna söylemiş.eskiden yok gidicem diye efelenen kadın gitti yerine duygu sömürüsü yapan bi kadın geldi...yok 2 yaşımda çocuğumla beni sokağa atıyosun seni affetmicem ben bilrek yapmamıştım kenarda dururdum ne olacaktı... vs. birden melek oluverdi evde tek suçlu ben oldum..şimdiye kadar yaptığı herşey silindi ve evde annem abim onunyüzünden bana düşman oldu.herkes üstüme geliyor ve içerde annem ona moral veriyor.bu hafta sonu nişanım olcak ve ben evden gitmeyi planlıyorum.çünkü onlar da böyle evlenmişti..evden gitömişti ve yıldırım nikahı yapmıştı..aynısını istiyolar.şimdiye kadar yapılan herşey benim üstüme kaldı nerdeyse...içeride konuyu bebekliğinden açmış durumda ve annem onunla beraber ağlayıp bana beddua ediyor...ben de görecekmişim...

Korkuyorum açıkcası,yabancı gibi davranan o sesi duymak istemiyorum.
Ne olacak bizim bu halimiz demek bana düşer mi bilmiyorum.
Cuma günü ve cumartesi sabahı adeta yalvardım kendimi anlatmak için,ama fayda etmedi.
Hiç eksikliğimi hissetmiyor mu,hiç haftasonunu düşünmüyor mu,aklım almıyor..
Arayıp herşeyi tek bir tlfla da düzeltecek bir durum kalmadı ortada,arasa bile ki aramıyor.
inan konuşmak istemiyorum,çünkü bu kadarını haketmedim.
sanırım korktu evlilikten vs vs,benim olay da tuz-biber oldu hepsi bu,bana patladı yani..

ki dün alptekin bana dedi eğer sen istiyorsan gelsin ablan ama benle muhabbet etmesin bana tek kelime etmesin,bana yaptığını unutmam asla demişti...ama ben istemiyorum nişanımda olmasını...bana yıllarca çektirmediği kalmadı ve mutlu günümde onu görmek istemiyorum...

abim aradı gündüz canıma okudu..alptekin de gelmesin görmeyim akşam dedi hepinizi atıcam evden yeter dedi...onun yüzünden istenmeyen kız oldum evde ben bıktım artık gerçekten dayanamıyorum...alptekin de aradı o da söylendi biraz evdekiler için..abimle konuşmuş bakalım akşam çok kötü karışacak ortalık ama tek suçlu ben oldum evde ablamı göklere çıkartıyolar...gitmesi ggereken o değil benim yani...

Sibelcim başta kafandan çıkart şu çekip gitmeyi..
Öyle evlenen çoğu insan pişman..
Belki evlendiklerine pişman olmasalar bile öyle evlendiklerine pişmanlar..
Annende abinde ablanın durumunu bildiklerinden ablanın vicdan oyunlarına geliolar..
Canım ama zannetmiorumki ablanın kendi evliliği gbi bi evlilik geçirmeni istiyceni weya onun gbi evlenmeni istyceni..
Bazen sinirle insanın ağzından neler neler çıkıyo ama sen onun kardeşisn herzaman mutlu olmanı ister..
Gözünüzü korkutmaya çalışıomş işte giderim die..
Annende bi alem cnm yaa ablanın yanına ne sölemeye gidio oturup onunla ağlıo sırnaşık şey
Ana yüreği işte
Şu cipside bırak artık yaw kaydirigubbakcemile

Git içeriye konuş Sibel.
Nedir derdiniz de,bunları bunları yaşamadık mı biz de..?
ne istiyorsunuz gideyim mi de,nasıl isterseniz öyle davranayım de
Yüzleş arkadaşım,annenle ablanla yüzleş..
gün dolduruyorsun anladım ama yüzleşmezsen içinde kalır herşey..

şeyda öyle böyle değil karıştı ortalık...tahmininden çok daha kötü burası..salonda şuan herkes bağırıyor..ablam ağlıyo annem de beddualar ediyor..azönce alptekinle konuştum.evi aldığı an gidicem burdan.tel duvak düğün felan istemiyorum.burda yaşananları tahmin edemezsin.akşam abim geldiğinde ortalık karışacak ve yine ben kötü olucam.kötü oldum bile...ve artık kaldıramıyorum.bıktım..öyle böyle değil

yok bitanem..yüzleşecek hiçbişey yok.bu evden abim de ablam da bizden habersiz evlendi.nişan için bitanesi kalkıp da yardımcı olayım bi işin uundan tutayım demedi.nişanı bile alptekin yapıyor.bunlara rağmen sustum.ama karlı havada gece 12buçuklara kadar alptekin ablam yüzünden av.r yakasından anadolu yakasına arkadaşının gelmesini bekledi eve dönebilmek için.ablamın şimdiye kadar bana çektirdiklerini saysam bitmez.ve hep gidicem diyordu.ben de gitmesini istedim artık gidecekse gitsin ben de temizliğime hazırlığıma başlayım dedim...ama suç oldu..yüzleşecek bişey yok..amaçlarının evden göndermek olduğunu alptekin bile anladı..ama kaldıramıyorum..

Öyle düşünme cnm..
Bak ilişkiler kurallar üzerine yürümüo..
Eğer öle olsaydı çok sıkıcı bunaltıcı bişey olurdu..
Herkes yapması gereken kadarını yapar köşesine çekilir hayatta ne süprzler,ne güzellikler,ne özveriler,nede heycan olurdu..
Telefonun başlarında o sesi duyabilrsn ama sonlarında birbirinize seni sewiorum aşkımlı cümleler başladığnda herşeye deydiğini düşünceksn cnm..
Hem hep şunu sölerim 1 kere daha arasam bi kaybım olmaz aramız düzelirse bize iyilik olur işte..
1 kere geliorus dünyaya kimin ne olcağının garantisi yok bu kdr uzatmak kalp kırmak heleki evlilik arivesnde olmaması lazm onada böle anlat cnm anlycaktır bu zamanların bir dha geri gelmyceni..
Biliodur şüphesiz fakat bilmek ayrı algılamak ayrı..
Seni düşünmediğini yanında istemediğini veya umrunda olmadığını düşünmüorum ben onunda içi acıodur evlencği bi ömür mutlu olmayı hayal ettiği insanla 5 gn kala böle olmak istemes oda Serapcım..
Bide ben düşünmorum yaa evlilikten falan korktuğunu o son zamanlarda tutuşmalar bayanlara olan bişey erkekler önceden herşeyi düşünüp böle bi karar veriolar zaten..
Kendilerine güvenmeden böle bi adım atmıolar..(istisnalar hariç tbi)
Hiiççteee korkmuo evlilikten fln korksa açık açık sölemezmi azcık tırsıorum glba die böle şeler sığnmaz bence..

Tabikide yaşayan bilir..
Şuan herşey canına tak etmiş olabilr..
Gözün kararmşta olabilr..
Ben yaşayan insanların tecrübelerini dile getrdm sna..
Pişman hepsi..
1 kez yaşanıo böle şeler insanın içinde kalıo ne kdr evliliğinde mutlu olsada..
Ama kendine başka çıkar yol göremiosanda kaçıp gitmek yerine hbresiz evlenmek yerine yazı beklemeden hemen evlilik işlemerine başlayın nişan yerine düğün olsun işte..
Valla cnm abinle annende hemencck onun skntısı war die seni günah keçisi ilan etmişler..
Sen ne demişsini defolsun gitsin bidha bu eve girmesin demişsin snki..
Bi kaç gnlüğüne gitsn arkdşna (o çok meshur her sefernde gitmek istediği arkdşna ) bende temizliğime başlyım işlerimi hallediym demişsn..
Sanki küfür etmişsin gbi tepki weriolar..
lmaz:

Aramak bana mı düşüyor şimdi..?
Yanaşmak istemiyorum Şeyda,inan çok kırıldım .
bak yerime koy kendini Allah korusun.
bugünler böyle geçer mi ya,yıllar sonra hatırlayıp ağlaycağım eminim yada kinleneceğim..
öyle hırçınlaştım ki etrafı kırıp dökmek istiyorum şu anda.
tanıyamıyorum kendimi..

akşam abim kovacaksa kovsun naparsa yapsın umrumda değil.gerçekten kaldıramıyorum artık.onu nişanımda görmek isteimyodum ama nişanı da yapmıyorum.artık evden gitmesine gerek kalmadı.alptekine de söyledim.evi aldığı an gidiyorum çünkü burda biraz daha kalırsam sağlığımdan şüphe edilicek eminim.onunla aynı sorunları yaşasam dahi bu eve dönmicem..evlenmeden alptekine de rezil oldum onlara da başım eğik artık ya gerçekten daraldım kaldıramıyorumm ağrıma gidiyo

Yok sana düşüyor demedim..
Burda birine bişey düşmüo..
ılişki bu herşey olaylara göre şekillenio kurallar araması gerekenler araması gerekmeyenler diye bişey yok bence..
Yani sizin durumunzdan yola çıkarak sölüorum..
Canım ben çok tez canlıyım ya aramız böle bozuk oldumu kuduruorum arayp dğru düzgn konuşmaya çalışıorum eğer adamın odunluğu üzerindeyse bağrp çağrıorum en azından birasck sinirim boşalıo rahatlıorum..
Aramadığımda sabrettiğimde o arıo aramız düzelio ama ben sabredebilen bi tip değilim malsf..
Bizim sorunumuzda o =)
Yaşamak istemiorum fln hiç yakışmıo cnm yaa sana bu sorunu çözebilceksin sen ben inanıyorum..
Sende düğünden önce ne yaşadığını hatırlama cnm en azından bu kısmını..
Sakın kinlenme hınçlanma bu uçuruma sürüklemek olur ilişkiyi her sefernde acısını çıkartmak isticeksin o zmn 1 kere yaşıodum burnumdan getrdin diceksin..
Bide onun tarafndan bak o demiomudr 1 kere yaşycam bunu neler öğreniorum sölememiş bna bu kdr önemim yokmş gbi şeler düşünüo olabilr oda cnm..

İşte cnm bak daha evlenmeden başım eğik diosun öle gidersen dahada buruk olcaksın..
Daha deminde dediğim gbi hbrsizce gitmek yerine bir an önce evlenin en azından hbrsiz fln olmamış olur..
Off Allah yardımcın olsun cnm ya Alptekn ne ddi tmm evi aldğmda çık gel fln gbi şelermi söledi?

Şeyda'cım zaten adam haksız demiyorum ki..
Eğer bu sorunu düğünden birkaç gün önce kendi aramızda çözemiyorsak..
biz yeterince hazır değiliz bu evliliğe bence..
sevmiyormuş bu adam beni,yoksa duramaz insan ya..
hadi diyelim çok kızgın tamam,arasın kavga etsin..?
yok o da yok,haftasonu evleneceği kızla görüşmek dahi istemiyor.
elimden gelen birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…