- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.501
İşte cnm bak daha evlenmeden başım eğik diosun öle gidersen dahada buruk olcaksın..
Daha deminde dediğim gbi hbrsizce gitmek yerine bir an önce evlenin en azından hbrsiz fln olmamış olur..
Off Allah yardımcın olsun cnm ya Alptekn ne ddi tmm evi aldğmda çık gel fln gbi şelermi söledi?
Sibel sevgilin,evden ayrılma fikrine ne diyor..?
Şeyda'cım zaten adam haksız demiyorum ki..
Eğer bu sorunu düğünden birkaç gün önce kendi aramızda çözemiyorsak..
biz yeterince hazır değiliz bu evliliğe bence..
sevmiyormuş bu adam beni,yoksa duramaz insan ya..
hadi diyelim çok kızgın tamam,arasın kavga etsin..?
yok o da yok,haftasonu evleneceği kızla görüşmek dahi istemiyor.
elimden gelen birşey yok..
alptekine kalsa nişan da düğün de yapılacaktı.daha sonra evin durumunu daha iyi anladı..nişanı iptal ettim azönce.nişan felan istemiyorum.evi al hemen gidicem bu evden dedim.nişan yok..düğün hiç olmicak.daha fazla dayanamıyorum gerçekten bıktım.
kabul etmedi başta...evde herkesin devamlı üstümde baskısı olduğunu biliyodu.inadına düğünle çıkarmak istiyodu.ama artık ağlamaktan konuşamaz hale geldim ve nişan düğün değil bu evden gitmek istiyorum dedim.sakinleş aricam diyip duruyo.her aradığında aynıyım.artık tamam dedi.nişan yapmıyoruz.istemiyorum hiçbişey.tek istediğim bu evden gitmek...
annem geldi odama azönce. 5 tl verdi harçlık olsun diye.artık annemle de konuşmuyorum iyice aç kaldım sanrım o yüzden getirdi.yüzüne attım git kızının yanına dedim..yazıklar olsun dedi.evet dedim hepinize yazıklar olsun şimdi hemen git kızının yanına dedim kovdum odamdan kapıyı da üstüne sertçe kapattım.inşallah bi sonraki kapatışım kendi evime giderken olacak.delirttiler beni artık dayanamıyorum
en sonunda mecbur tamam dedi napsın..evi aldığı an gidiyorum ben
en sonunda mecbur tamam dedi napsın..evi aldığı an gidiyorum ben
Yok cnm sen söledin ztn ben hatalym die.
Bende diorumki adam kendini haklı görüo (sende öyle)
Senin daha demin sölediğin gbi bu durumda bnm mi aramam gerek diye düşünüodur belki cnm..
Ya bide onlar bizim gibi değil glba aramadan uzatmadan konuşmadan kendi kafalarında çözmek istiolar herlde..
Bende öyle olanları anlayamıorum nası rahat duruolar die..
Seni çok iyi anlıorum cnm çnkü bende kuduruorum kawgalarımzda rahat rahat aramadan durduğnda..
Ferhatın bana cevabı rahat oldğmu nerden biliosun içim içimi yiyo ama arayp tartışmaya dewam etmek istemiorum uçuruma sürüklenmek istemiorum dio..
Belki oda öyle düşünüodur yüzyüzeyken daha iyi birbirinizi anlycanı düşnüodur..
Serappppppppppppppp hee bu kadar süre anlamadınz zaten birbirnizi sewmediğinizi veya evliliğe yetcek bi sewgi olmadığını,hazır olmadığınızıda bu kdr hazırlık sırasnda değil şmdimi anladınz şimdimi ortaya çıktııı cnm yapma yaaaaaaaaa üzgünlüğünden böle sölüosunn kaydirigubbakcemile
Bu kadar umursamaz olunca sevmediğini düşünüyorum ister istemez..
Cumartesi aradı yatmadan önce eve yeni gelmiştim bende..
hesap soruyor nerdeydin vs yüksek ses ile,sanırsın ki gündüz ki kavga olmamış.
aptal oldum ya,bu saat oldu aramadı,ne yapıyorsun,birşey lazım mı,yapacağım birşey var mı demedi..
ne hali varsa görsün,yoruldum artık beklemekten..
yok kızlar evi alsın da iki çekyat yeter.zamanla alırız herşeyi.beni bu evden sizin hayalinizdeki gibi çıkarmamak için büyük çaba sarfediyolar.bizim ev tahmininiz gibi değil.ben bu evden gitmeden rahat nefes alamicam.ama helal etmiyorum bunları
yok kesin iptal oldu.hiçbişey yapılmıyor.sadece nikah yapıyoruz.o da aileden habersiz.evi aldığı an gidiyorum.kesinleşti herşey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Canım dur bi akşam konuşun hep birlikte..
Gelcekmi Alptekin akşam size?
yok abimi aramış alptekin.gelemez gece çalışıyo çünkü.alptekinle iyi konuşmuş abim hani benle konuştuğu gibi ters davranmamış.ama ablam akşam yine duygu sömürüsü yapacak ve yine ben kalıcam ortada.bilmiyorum şeydam ya inan halen kendime gelemedim of ya(((((((((
Ya cnm haber wermeden evlenmek yerine söleseniz biz hemen evleniorus fln die..
Bak sırf senin ailen işte sonra üzülürsün fln die demiorum karşı tarafn ailesinin ağzına laf wermemek açısından da..
biliyorum bunu da söyledim alptekine...bu çekincem de var.ama akşam söylicem zaten.evi aldığı anda gideceğimi.artık ablamın gitmesine gerek yok ben en kısa zamanda gidicem zaten dicem.anlatıcam durumu.şaşırmicaklar ama eminim.zaten bekledikleri buydu yani.
alptekin yüzüme vurmaz bu durumu ama inş ailesi de saygı duyar...annesi lafını eder gibime geliyo ama susucam napalım.şu durumda bi de ailemi savunamamki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?