"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Saat 3 mü oldu akannehir
güya ben bu hafta erken yatacaktım,güzellik uykusu hesabına..
ben gidiyorum yavrukuşlar,öpüldünüz olumunekankayizsmile

Tamam cnm bende çıkcam sabah erken kalkcas (erken dediğim 10 fln sırnaşık şey )
Bi sgra içip uyuycam bende..
İyi geceler tatlı rüyalar en taze gelinimizzz hadi rüyanda aşkını görr çook öptm Serapcımmm kendine dkkt et Şeniz :a015: olumunekankayizsmile

kuşlar m.a.c ın cesıt cesıt takma kırpık modellerı war ordakı görewliler size o konuda yardımcı olur cunku cok gur gorunen yada capraz gorunumlu kırpık modellerı war
ayrıca seydam tek tek dogal duruyor demıssınız ınankı markaya gore degısıyor o bütün olan kırpıklerdede dogal duran modeller war ben sıze sımdı gösterıcem m.a.c ın kırpık modellerını haaaaaaa serapcım bak aklıma geldı birde ınglott dıye bır marka war bak oda ıyı cnm mac bulamam dersen

Valla kirpiklerle çok içli dışlı değilim Tuğçem o yüzden bilemicem..
Serap çıktı..
Ben şimdilik burdaym cnm göster merk ettm..
Sorymda ben bi kuaföre eğer beğenmezsem onlardakini senden yne bu markaları isterim gider kendim alırım..

canım benım tawsıyem 2.resımdekı en baştaki kirpikle 4.cü kirpik ben onları kullanıyorum ama sız dogal olsun dıyosanız o zaman dedıgım gıbı 2ci resımdekı en baştakını tercıh edın
bu arada diğer marka inglot onuda kullandım cok pahalı degıl yanılmıoam 7 yada 10 civawrı bısey canlarrr

Tuğçem o son resmdeki en büyük gösterilen kirpik warya onu beğendim en çok..
Çok mu abartı durur acaba ?

Neyse cnm ben kaçtım uyumam lazım yarın uyanamazsam annem keser beni gitmiorum der vallahi..
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar cnm Allah rahatlık versin rüyanda adanalını gör görüşürs öptm by Şeniz :a015:

taam cnm yok ınan dogal duruyor bu mac hangısını ıstersen al
tamam cnm bende yatıcam hadı ıyı geceler tatlım gorusuruzzzz

taam cnm yok ınan dogal duruyor bu mac hangısını ıstersen al
tamam cnm bende yatıcam hadı ıyı geceler tatlım gorusuruzzzz

Ya ben abartılı kirpikleri sewiorum aslında çok yapay durmadığı sürece..
Neyse öncelikle halletmem gerekenleri hallediyim snra bu kirpik olayınada ilk kuaföre gittğimde el atcam Tuğçem çok saol bilgilerin için..

Hadi sende uyu fırçaladnmı dişlerini aklinialirimsmile

Öptm cnm görüşürs by Şeniz :a015:

şeydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende burdayım iyim ben sen nasılsın cnm ???
gittinmi ciciler bakmaya??

Resmen ölüorum cnm yaa..
Canımız çıktı bütün gün..
Tee eminönüne gittk bu soğuta teysemde saolsun arabayı cehennemin dibine park etmiş oraya kdr yürüdükk uççaz sandım bi ara..
Ordan çıkıp istnbulforma gttk fln ama hem çok yoruldum gemde çok üşüdüm cnm neyse birasda olsa bişiler halledebildk..

oww hawa çok kötü yaaaaa bugün...
bişeyler halledebildiyseniz sewindim canım ya neler aldın kızzzzzzzzzsempatiksalakcinni

offffffffffffffffff çok iğrenç bir gün...
taylan bu hafta gelemiyor aramız açık...
otel rezerwasyonunu hava şartlarından dolayı ertelemek için acenteye gitmiş ertelememişler taylan beni arıyor diyor ki en yakın kız arkadaşını al git otele 1 gün takılın dedi...bu havada bırak şileyi sokağa bile çıkamam ben offfffffffffffffffff boşu boşuna gitti para

oww hawa çok kötü yaaaaa bugün...
bişeyler halledebildiyseniz sewindim canım ya neler aldın kızzzzzzzzzsempatiksalakcinni

Ya Tuğçem nası anlatym resmen ruhumu teslim ediodum yaa feci hava..
Neler aldık sayıyım cnm listemden hemen yazıorum sırnaşık şey
12 kişilik yemek tak.
Bardak takımı aldık hani viski brdkları rakı bardkları bilmem ne warya onlardan..
Çay seti
Kepçe seti
Günlük yemek takımı aldık bide 2 takm
Banyo seti
Süzgeç
Küllük
Ufak bakır sosluk
Askı
Bıçak seti
Tepsi
4 tane büyk makarna tabaklrndan
Kalpli kek kalıbı bide patts koymk için kalp şeklinde bitane tbk aldım uçlarnda kalptne küçük soslukları war..
schafern kahvaltı takımını beğendim istnbulformda ama teşhrdeki ürün kalmşt istemedim onu başka yerden bulcm artık bayıldım çnkü ona..

Tamamda neden gidip acentyle görüşmşki internetten otelle bizzat görüşp rezerwe yaptrsaydı para ödemesine gerk kalmazdı iptal ettiğinde de bi kaybınız olmazdı..
Onun yaptığı saçmalık yaz tatilnemi gidiosnzda erken rez. yaptırıo sırnaşık şey
Bide neden aranız acıkki?

yok ınternetten baktı o otele sonra emın olmak ıcın acenteye gıtmıs tanıdık acente warmıs bana dıokı para olayını takma rahat ol salla dedı ruhumuzu yollarız dedı hahaha
yada warsa çift arkadasların bnden hedıye olsun dedı...
adam o derece rahat...aramız nıye acık ben bazen cok sorumsuz dawranıyormuşum...
bu arada bi eksiğin kalmamış kuzum hepsini almışsın maaşallah güle güle kullan canım.

Nası yani sorumsuz davranıomuşsun?
Ne gbi?
kahvaltı tak. aldıktan snra mutfakla ilgili fln ıvır zıvırlar kalıo bahartlık fln işte..
Allah'a şükür halledebildklerimizi hallettk bu soğukta canımız çıktı ama neyse artk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…