- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.741
Saat 3 mü oldu akannehir
güya ben bu hafta erken yatacaktım,güzellik uykusu hesabına..
ben gidiyorum yavrukuşlar,öpüldünüz olumunekankayizsmile
İşte bizim kuaförde war acaba ayıp olurmu diye çekiniorum bende alsammı almasammı diye..
Evet cnm tek tek olanları daha doğal duruo..
Tuğçe hangisini kullanıyo acaba..
Bide o bütünleri takanlarda bi kaç kere denk geldim ucundan çıkıo kirpik arada çok komik duruo sırnaşık şey
kuşlar m.a.c ın cesıt cesıt takma kırpık modellerı war ordakı görewliler size o konuda yardımcı olur cunku cok gur gorunen yada capraz gorunumlu kırpık modellerı war
ayrıca seydam tek tek dogal duruyor demıssınız ınankı markaya gore degısıyor o bütün olan kırpıklerdede dogal duran modeller war ben sıze sımdı gösterıcem m.a.c ın kırpık modellerını haaaaaaa serapcım bak aklıma geldı birde ınglott dıye bır marka war bak oda ıyı cnm mac bulamam dersen
taam cnm yok ınan dogal duruyor bu mac hangısını ıstersen al
tamam cnm bende yatıcam hadı ıyı geceler tatlım gorusuruzzzz
şeydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende burdayım iyim ben sen nasılsın cnm ???
gittinmi ciciler bakmaya??
Resmen ölüorum cnm yaa..
Canımız çıktı bütün gün..
Tee eminönüne gittk bu soğuta teysemde saolsun arabayı cehennemin dibine park etmiş oraya kdr yürüdükk uççaz sandım bi ara..
Ordan çıkıp istnbulforma gttk fln ama hem çok yoruldum gemde çok üşüdüm cnm neyse birasda olsa bişiler halledebildk..
oww hawa çok kötü yaaaaa bugün...
bişeyler halledebildiyseniz sewindim canım ya neler aldın kızzzzzzzzzsempatiksalakcinni
offffffffffffffffff çok iğrenç bir gün...
taylan bu hafta gelemiyor aramız açık...
otel rezerwasyonunu hava şartlarından dolayı ertelemek için acenteye gitmiş ertelememişler taylan beni arıyor diyor ki en yakın kız arkadaşını al git otele 1 gün takılın dedi...bu havada bırak şileyi sokağa bile çıkamam ben offfffffffffffffffff boşu boşuna gitti para
Tamamda neden gidip acentyle görüşmşki internetten otelle bizzat görüşp rezerwe yaptrsaydı para ödemesine gerk kalmazdı iptal ettiğinde de bi kaybınız olmazdı..
Onun yaptığı saçmalık yaz tatilnemi gidiosnzda erken rez. yaptırıo sırnaşık şey
Bide neden aranız acıkki?
yok ınternetten baktı o otele sonra emın olmak ıcın acenteye gıtmıs tanıdık acente warmıs bana dıokı para olayını takma rahat ol salla dedı ruhumuzu yollarız dedı hahaha
yada warsa çift arkadasların bnden hedıye olsun dedı...
adam o derece rahat...aramız nıye acık ben bazen cok sorumsuz dawranıyormuşum...
bu arada bi eksiğin kalmamış kuzum hepsini almışsın maaşallah güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?