- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.921
denizcimm
al sana link murat kurşun söylüyormuşşşş
Murat Kurşun A Be kaynana dinle,Murat Kurşun A Be kaynana müzik dinle,klip izle,klibi,şarkısını dinle
hayde breeeeeeeeee abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bizeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hm doğru o da var. Birazcık hava düzelse yine iyi olur senin için. Arabasız çıkma artık çeyiz yüzünden hasta olma.
ya sordum dedim ki sen benim annemle kalmak ister miydin diye senin erkek kardeşin var annene o bakar dedi.herşeye cevap var yani.sıkıldım valla.tartışıyorumda bu konuyu kendimi çekmiyorum eğer tartışmaz alttan alırsam kabul etmiş olurum.istemeden kalbini kırıyorum ve buna tamamen kendisi sebep.rest çetim sen bir daha gözden geçir bu evlilik mevzusunu dedim,dünya üzerinde hiç bir bayan kaynanasıyla oturacağı bir eve güle oynaya girmez dedim.tabi trip yapmaktan ve isteğini dayatmaktan başka birşey yapmadıkafamçokkarıştı
ya sordum dedim ki sen benim annemle kalmak ister miydin diye senin erkek kardeşin var annene o bakar dedi.herşeye cevap var yani.sıkıldım valla.tartışıyorumda bu konuyu kendimi çekmiyorum eğer tartışmaz alttan alırsam kabul etmiş olurum.istemeden kalbini kırıyorum ve buna tamamen kendisi sebep.rest çetim sen bir daha gözden geçir bu evlilik mevzusunu dedim,dünya üzerinde hiç bir bayan kaynanasıyla oturacağı bir eve güle oynaya girmez dedim.tabi trip yapmaktan ve isteğini dayatmaktan başka birşey yapmadıkafamçokkarıştı
dinlcm tuğcecm hatta göbekte atcm ohh ohhh sefam olsun yandan yandan :dance:
Aynen cnm öle düşünorum bundan snrada bugn zatrre olmamşsam bidaha olmam herlde sırnaşık şey
Çeyizleri baktımz yerde buz gbiydi ne bi ısıtıcı ne bişey kapılarıda açık donduk..
Bugün içtiğim kadar çay hayatımın hiç bi döneminde içmemişimdir çaya verdm kendimi ısınmak için sırnaşık şey
Bakalım gün doğmadan neler doğar görces nası halletğmzi artk sırnaşık şey
dınle kız bende sımdı dınledımde popom bı yana bı bu yana gıdıyor ıster ıstemez hahahahahah
seydacım walla bencede tedbırını al sen cnm kongest warsa ewde hemen at bı tane agzına grıp olmadan tedbırını al cnmmmm bu hawalara guwen olmuyor walla ben ewden cıkmadan grıp oldum buda bı garıplıkkafamçokkarıştı
seydacım walla bencede tedbırını al sen cnm kongest warsa ewde hemen at bı tane agzına grıp olmadan tedbırını al cnmmmm bu hawalara guwen olmuyor walla ben ewden cıkmadan grıp oldum buda bı garıplıkkafamçokkarıştı
Hayırlısı olsun cnm geç olsun da güç olmasın. Ayy kıyamam yaa ne kadar düşüncesiz insanlarmış ısıtıcı yok bari kapıyı kapat.
Klima wardı oda orayı ısıtmaz..
Kapıların etrafnda bi dnya şey koymşlar..
Eminönünde bi yerdi toptan satş yeri gbi tanıdığmzın vasıtasyla gittk zaten..
Adamlarında günahı yoktu yani..
Ama donduk gerçektn sırnaşık şey
valla aynen kızlar.öyle duygu sömürüsüne giriyorki yok sen dışardaki kuşa yem atıyorsun,köpek besliyorsun bir benim annem mi fazla geldi diye.sırf benim insani duygularıman yola çıkarak sanki buna mecburmuşum gibi arkasını sağlama alıyor.annesinin el tutuyor,ayağı tutuyor,gidip her işini halledebiliyor hasta olsa amenna ama kadının maşallahı var.ne hizmetçi arıyomuş bulamamışta geline mi umut bağlamış bu mudur yani.tabi nişanlıma böyle söylemiyorum ama bu savaşı bırakmam ben mutsuz olmak için evlenmiyorum.kendime ait bir yuva istemem ço doğal düşünceme saygı duymak zorunda.
Hmm anladım hasta olmazsın umarım
teşekkürler kızlar...bana öyle duygu sömürüsü yaptı ki kendimi kötü hissettirdi.acaba yanılıyor muyum annem yaşadı diye önyargılı mıyım dedim ama yok mutsuz olacağımı biliyorum bi kere rahat edemem,rahaça oturamam,kalamam,duşa giremem.nişanlımla özelimi rahatça yaşayamam.ben eğer dik kafalıysam bu olayın olmasına izin vermem.sadece olacak problemlerin önüne geçiyorum bunun farkına varamazsa beni kaybedecek :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?