- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.161
hb tatlımm.anladım zaten,bi baktım kimse yok ee dedim herkes aşkı memnu izlio herhalde kaydirigubbakcemile3. ben bugün iyiyim toparladım kendimi aşkımla arayı düzelttik.yani mutluyum opuyorumnanaktan
slm kızlar,nbrsnz?
şeydam ben geldim ama yatıcam kuzum sabah erken kalkıcam spora başladım yarın görüşürüz tatlım kusura bakma haber wermek istedim iyi geceler bebem...ama uyuyamazssam gelirimmmm...
Yaa çok sevindim aranızı düzeltmenize..
Nası ortak yol buldunuz?
saol tatlımm.konuştuk baya bi konu üzerinde,annesine çok değer veriyor bende saydım tek tek neden istemediğimi,korkularımı...anlayış gösterdi.dedim ki seni kırmak istemiyorum ama kırılmakta istemiyorum bize yakın bir ev belki olur dedim ama aynı ev olmasın dedim.oda kabul etti.:teytey:
umarım canım..ya kendisi söyledi annem asla birlite oturmak istemiyor huzursuzluk vermek istemiyor diye.bizimki düşkün sanki onu yüzüstü bırakacakmış gibi düşünüyor.aslında annesini,ailesini sevmesi hoşuma gidiyor böyle bir erkek çok iyi bir baba olur.neyse allahtan sonunda anlaştık kalbimizi daha fazla kırmadan.bensizlik korkusunu azıcık yaşaması aklını başına getirdi.yerimseniben
Hee annesi öle düşünüosa tamam o zaman..
Ailesine düşkün olması iyi ama böle olaylardan anlaşılmıo valla iyi baba olurmu olmazmı..
Ancak baba olduklarında anlıycaz nası baba olduklarını sırnaşık şey
Burunları sürtülmeden anlasınlar 1 şeyide yaa noldu sen üzüldün kafana taktın..
Neyse sorun çözülmüş Allah başka dert wermesin..
tamamen katılıyorum.ne deyim ki bu erkek milleti böyle azcık zoru görmeyince herşeyi kabul ettireceklerini zannediyorlar ama allahtan sevgileri bencilliklerinin önüne geçebiliyor.ee böyle böyle büyüyorlar napalım.hala küçük çocuk onlar gamyoncuiremsu
yaa benim korkum evlenip yuva kuracağız bi kendi çocuğumuzu bir de bunları büyütecez ne kötü yaa:roflol:
tatlımm ben yatıyorum saat geç oldu yarın iş var.eyvahedigeldismilesana iyi uykular,tatlı rüyalar...rüyana aşkın girsin boshayallersmile
Yok bak o öle olmuyo bizimkilerin anneleri büyütemedyse bizde erkek olursa büyütemices demekki sırnaşık şey
Kız olursa biras sıkıntılı olur..
Napalım yaa bide onları büyütmeklemi uğraşcas o yaşlarına kdr bizmi wardık bi zahmet büyüsünler artık sırnaşık şey sırnaşık şey
İyi geceler tatlı rüyalar cnm Allah rahatlık versin..
Rüyanda aşkını görr görüşürs :1hug: :a015:
bu annelerle alakalı değil bu erkek milletinin genleriyle alakalı.o yüzden playstatıon,futbol,araba ve yaramazlığı seviyorlar.hep mızmız bir çocuk gibi oluyorlar.biz 20 mizde olgunlaşıyoruz onlaar anca 35inde :roflol:
merhabalar herkeseeeeee
ndrcn selam cnm bende baktım yarenka arkadaşa katılıyorum çok koyu renkler seçmişsin ama kötü diyemem güzeller fakat hepsi koyu renk olunca boğmazmı tatlım tabiiki senin evin ama fikir sormuşsun bende yazmak istedim açık renkler dene tatlım hem toz göstermez hemde daha ferah gösteriri evini...şimdiden hayırlı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?