- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.121
kadıkoyde guzel gelınlıkcılr war cnm
kayınwalıdenınkı ınsallah ısıne yarar cnm
ets ıcın belkı o fırmanın tatıl beldelerı dolar senın ıstedıgın tarıhlerde baska bır fırmadan bakarsın dıye dedım cnm
jolly tur-bam tur bunlarada bır bak cnm
Hee bende bişi oldu o firmayla sandım başka firmalara bakcaktım..
Sölediğin firmalara bakıorum hemen cnm..
Kayınvalidemin sölediği gelinlikçi maltepede fln herlde pazr oraya gidebilelimde bi ondan snraki hafta içi kusenle fln kadkye giderim artık..
bak tabi cnm fıkır edın yawastan...
o turlara bak cnm belkı ıstedıgın bısey cıkar bellımı olur
kız seyda bırak uyarın bakarsın beynını bulandırma sımdı gece gece
hahahahahahahah kız ne alemsin haaaaaaaaaa
ben bırak araştırmayı kılımı kıpırdatmıyorum bazen çok tembel oluyorum yaaa
ilahi şeydaaaa o zaman oda yardım etsin sana bende ancak giyim kuşam olsun onu araştırırım tıpkı bu saatte çizme araştırdığım gibi hahahaha
buldum hemde pazarda 50 ytl mıs kız arkadasım almıs cokta guzel modelı gıdıp bakayım barı 100 tl werıp 1 adet alacagıma 50 tl werıp 2 adet alırım daha ıyı
ferhattan bahsetmiştim tatlım ama wazgeçtimmmmmmmmmmmmmmmmmmm en iyisi sen bak firmalara cnm senin beğenmen daha önemli bu erkekelre bişey bırakmaya gelmıyor çöp ew olsa yatarlar bızım gıbı ınce dusunmuyorlarkı
arkadasım memnunmus cnm 2 rengını almıs oda bı bakayım kafama yatarsa rahatsa alırım degılse almam cnm
şu sıcak çikolata reklamı deli ediyor beni gece gece canım çok istediiii
şeydacım ben müsadenle uyuyayım artık hayatım bugün gene çok üşüdüm hastalığım tekrarlamasa bari
sende rahat rahat bak firmalara tatlım yarın detaylı şekilde bakarız beraber olurmu çok yorma kendini canım bünyene dikkat etmen lazım...
öptüm canım iyi geceler rüyanda enişteyi gör canım...
eniştede bi alem kaydırakmı istiyor ay alemsiniz yaaaaa bulursunuz cnm şimdi her otelde war kaydırak...
tamam cnm hadi allaha emanet ol yarın görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?