"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hee bende bişi oldu o firmayla sandım başka firmalara bakcaktım..
Sölediğin firmalara bakıorum hemen cnm..

Kayınvalidemin sölediği gelinlikçi maltepede fln herlde pazr oraya gidebilelimde bi ondan snraki hafta içi kusenle fln kadkye giderim artık..

bak tabi cnm fıkır edın yawastan...
o turlara bak cnm belkı ıstedıgın bısey cıkar bellımı olur

bak tabi cnm fıkır edın yawastan...
o turlara bak cnm belkı ıstedıgın bısey cıkar bellımı olur

Baktım cnm ama istedğim gbi bişe bulamadım onlarda ya karışık zaten siteleri..
Başka turlarada bakıorum şimdi kafam karışıo zaten bi baktığımı diğer baktığmdan snra unutuorum sırnaşık şey

kız seyda bırak uyarın bakarsın beynını bulandırma sımdı gece gece

Bu saat bnm balayı otelleri bakma saatim sırnaşık şey sırnaşık şey
Günün her saati farklı bişe düşünüorummm..
Akşama dğru ev,eşya..
Geceye dğru gelinlik..
Böle sabaha dğruda balayı sırnaşık şey
Ama hergün yaa kafama taktğm şeylerin saati belli yani sırayla ilerlio sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hahahahahahahah kız ne alemsin haaaaaaaaaa
ben bırak araştırmayı kılımı kıpırdatmıyorum bazen çok tembel oluyorum yaaa

hahahahahahahah kız ne alemsin haaaaaaaaaa
ben bırak araştırmayı kılımı kıpırdatmıyorum bazen çok tembel oluyorum yaaa

Valla kız bende farketmemiştm kusen söledi bizde kaldğnda yine otellere bakıodum..
Saatin geldi zaten şaşırmştm bakmıosun die dedi sırnaşık şey
Valla bende bazen bunalıorum ama halletmemiz lazım ya tutuştum iyice araştrmazsam Ferhat dicek nie bakmadın etmedin snra bana diceksin beğenmedim etmedim hiiç çekemiciiimm sırnaşık şey

ilahi şeydaaaa o zaman oda yardım etsin sana bende ancak giyim kuşam olsun onu araştırırım tıpkı bu saatte çizme araştırdığım gibi hahahaha

buldum hemde pazarda 50 ytl mıs kız arkadasım almıs cokta guzel modelı gıdıp bakayım barı 100 tl werıp 1 adet alacagıma 50 tl werıp 2 adet alırım daha ıyı

ilahi şeydaaaa o zaman oda yardım etsin sana bende ancak giyim kuşam olsun onu araştırırım tıpkı bu saatte çizme araştırdığım gibi hahahaha

Kimden bahsediosn cnm yardım etsin die?
Kusenden bahsediosan onun başı kalabalık ya evini fln temizlicekk düzenlicek kocası dha yeni askerden geldi..
Ferhattan bahsediosan ona hiiçç bırakamam valla eğerki ona öle bişe sölersem bana vericeği cvp..

Ferhat: Bak giderim bulurum ayarlarım ama karışmıcaksın..
Gittiğimizde de beğenmedim demiceksin..
Dır dır etmiceksin..
Zaten zamanım yok araştırama gider tur şirketine ayarlarım..
Saatlerce incelememi bekleme..
Bütün gün ewdesn bak intrnetten bunlarla ilgilenmiceksinde neyle ilgilenceksin..

Veeee bunun gbi bi dünya cümle duymak mümkün Ferhattan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

buldum hemde pazarda 50 ytl mıs kız arkadasım almıs cokta guzel modelı gıdıp bakayım barı 100 tl werıp 1 adet alacagıma 50 tl werıp 2 adet alırım daha ıyı

Ama rahatlığıda önemli cnm..
Arkadaşın memnunmuymuş cnm?
Modeli ney?

ferhattan bahsetmiştim tatlım ama wazgeçtimmmmmmmmmmmmmmmmmmm en iyisi sen bak firmalara cnm senin beğenmen daha önemli bu erkekelre bişey bırakmaya gelmıyor çöp ew olsa yatarlar bızım gıbı ınce dusunmuyorlarkı

arkadasım memnunmus cnm 2 rengını almıs oda bı bakayım kafama yatarsa rahatsa alırım degılse almam cnm

şu sıcak çikolata reklamı deli ediyor beni gece gece canım çok istediiii
şeydacım ben müsadenle uyuyayım artık hayatım bugün gene çok üşüdüm hastalığım tekrarlamasa bari
sende rahat rahat bak firmalara tatlım yarın detaylı şekilde bakarız beraber olurmu çok yorma kendini canım bünyene dikkat etmen lazım...
öptüm canım iyi geceler rüyanda enişteyi gör canım...

O sadece kaydırak olsun istio sırnaşık şey
Bakıorum beğendiim yerlerde warmı die yoksa eliorum..
Hiç çekemem onun dır dırın bi kaydırak istedim onuda bulamadın der sonra sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hee arkadaşın memnunsa iyi cnm ztn şimdi heryerde çizme bot fiyatlrı düşmüştür cnm sen git bak içine sinerse alırsın 2 tane..
Topuksuz fln isitosun ya rahat edersn ztn cnm..

Aynen Tuğçem yaa bnmde cnm çok istio onu gördükce bugn hiç bakmadım oraya sırnaşık şey

Tamam cnm ne demek müsade yat uyu sen tekrar hasta olma dikkt et kendine..

Bıraktım bakmayı zaten yarın dewam ederm artk yada yine gelirler bakarım bilemiorm sırnaşık şey

Hadi cnm Allah rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda aşkını gör cnm öptm çok Şeniz :a015:

eniştede bi alem kaydırakmı istiyor ay alemsiniz yaaaaa bulursunuz cnm şimdi her otelde war kaydırak...
tamam cnm hadi allaha emanet ol yarın görüşürüz canım

eniştede bi alem kaydırakmı istiyor ay alemsiniz yaaaaa bulursunuz cnm şimdi her otelde war kaydırak...
tamam cnm hadi allaha emanet ol yarın görüşürüz canım

Alem ki ne alem hemde cnm ya sırnaşık şey

Yok kızz her otelde olmuo sırnaşık şey

Neyse cnm sende hadi görüşürs yarın öptm çok Şeniz :a015:

Kızlaaar ben geldim nasılsınız??Kafam çok karıştı yaa..Biz nişanlımla bellonada beğenmiştik model..yemek odası helena yatak odası lifos koltuk tiamo krem..Rica etsem benim için bakar yorum yazar mısınız??Bütün mobilyaları gezdim ama hep koyu renklere baktık biz ama şimdi de açık renk mi baksak diyorum..Bi mobilyalara sitesinden bakıp yemek odası ve yatak odası kısmında açtığım bölüme yorumlarınızı yazar mısınız??çok mu oldum ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…