"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

merhaba canım şimdi üçüne de baktım ama çok koyu renkler ya, modelleri falan güzel ama bence evi karartır daha açık renkler evi ferah gösterir hem tozlar da çok belli olmazkaydirigubbakcemile3 biz de şimdilik bellonadan nova yemek ve yatak odasının armut rengini ve zen koltuk takımını beğendik ama başka yerlere de bakıyoruz karar vermedik. biraz da açık renklere bak istersen canım, kolay gelsinopuyorumnanaktan

çok sağol cnm benim şimdi bellonanın dorya gördüm ona vuruldum.. hep koyu renk baktım ben şimdi bi anda açık renge döndüm aynı yerleri tekrar tekrar gezmeye çekiniyorum

şimdi doryaya da baktım canım kibar model ama ben açık renkten şaşmıyorum. bak evgör diye bir firma da var güzel modern modeller var ama kalitesini hiç bilmiyorum gidip görmek lazım, netten bak istersen

merhabalar herkeseeeeee
ndrcn selam cnm bende baktım yarenka arkadaşa katılıyorum çok koyu renkler seçmişsin ama kötü diyemem güzeller fakat hepsi koyu renk olunca boğmazmı tatlım tabiiki senin evin ama fikir sormuşsun bende yazmak istedim açık renkler dene tatlım hem toz göstermez hemde daha ferah gösteriri evini...şimdiden hayırlı olsun canım...

ben de iyiyim canım mobilya falan bakıyorum netten, nedense hep açık renkleri beğeniyorum acaba koltuklarda sorun olur mu, çabuk kirlenir mi

ben de iyiyim canım mobilya falan bakıyorum netten, nedense hep açık renkleri beğeniyorum acaba koltuklarda sorun olur mu, çabuk kirlenir mi

Ay ben artık bakmıorum walla alfemoda beğendim onu gidip görücem beğenmessem bakarım tekrar..
Koltuklarda bembeyaz alırsan sorun olabilr cnm ama sütlü kahwe veya ekru alırsan beyaz kadar sorun olmaz..
Özelikle koltukların köşelerini deri yaptrrsan weya deri olanları seçersen senin için dha kolay olur en çok kirlenen we yıpranan kısımlar orası çnkü..

aaa kimse yok senağlama...anlaşıldı herkes aşkı memnuya daldı.ben onu izlemiyorum ama napimm biraz aşkımla konuşayım bari.görüşürüz...

hb tatlımm.anladım zaten,bi baktım kimse yok ee dedim herkes aşkı memnu izlio herhalde kaydirigubbakcemile3. ben bugün iyiyim toparladım kendimi aşkımla arayı düzelttik.yani mutluyum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…