"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

saol bebem bende iyim...
2 haftadan sonra bugün kendimi dışarı attım atmaz olaydım dondum o kadar kalın giyindiğim halde...çok soğuk ya pijamam kapının koluna takıldı yırtıldı annemde gel yeni alalım dedi bende olur dedim ama dondum dondum...ewe gelene kadar kalıbım çıkmıştı yani....neysekiii şimdide kulağım ağrıyor o kadar kapşonlu taktığım halde nazar mı war ne ne zaman dışarı çıksam üstüme ağırlık çöküyor zaten...

bu arada bugün acenteden taylanı aramışlar şeydam erteleme yapmadıklarını söylemişlerdi ya özür dilemişler taylandan haftaya perşemde sizi otelimizde ağırlamak istiyoruz demişler...hahahah

Ya hava çok soğuk cnm yaa ne kdr giyinirsen giyin yiyosun soğuuu..
Lahana gibi giyinmektende nefret ediorum Allah'ın gücüne gitmesin bu kış mewsimini hiç sewmiorum ya :1no2:
Çıkma sende bu havalarda cnm yaa valla hasta olcksn bak kulağn ağrıomş..
Ne fenadır o kulak ağrısıııı çook geçmiş olsunn :çok üzgünüm:

Eee yanii özür dilemeleri lazımdı zaten parayı ödiyceksin bide ertelemicekler yapma yaa adanalının üstüne düşmesi lazımdı eğer aramasalar hak yemiş olcaklardı..
Neyse şimdi gelcek hafta perşembemi gidiosunz kızz :lepi:

haklısın cnm bende hiç sewmem kış mewsimini dediğin gibi allahın gücüne gitmesin... neyse ki son 1 ay kaldı...walla şeydam yutkunurken kulağımda çan çalıo resmen o derece acıyor...

canım benimki çok rahat adam boşwer dedi bana 1 günlüktü zaten fazla para wermedim dedi acısı çıkar onalrdan demişti ki çıkmış baksana geri aramışlar aşkım diyor özür dileye dileye bir hal oldu otel sorumlusu dedi bende haftaya ordayız o zaman dedim dedi..
muhtenmelen cnm akşam yemeğinden sonra gideriz otele dedi inşallah gene kar yağmazda...

taze gelinler ben geldim ama gidicim
nabersiniz kız tutim gidiyomusunuz bu hafta ne olduzemuszemus

hoşgeldin tatlım...
bu hafta ertelenmiş ya canım hawadan dolayı otel sorumlusu haftaya erteledi saolsun haftaya gidicez tatlım...
sen nerelerdesin kızzzzzzzzzzzz???

boshayallersmile

ayyy serap yarın ewleniyor yawrum yaaa:kedi:

Keşke çıkmasaydın bugn cnm yaa..

Olsun Tuğçem yaa ilahi adalt tabikide war ama hakkını yedirmiceksin ya sonuçta oraya ödeme yaptımı yaptıı..
Ben baya cıngar çıkartırdım sırnaşık şey
Çirkefim azcık herlde delikafadulden
İnşallah cnm kar yağmazda nerde 1 ay kaldı kızım şubat bitcek daha başındayıs ondan snra mart bitceekk vee en sewdiğim ay nisan gelcek wee bnm doom günümmm :lepi:

Eveeeeeeeeeeeeeeeetttt yarınn ilk gelinimizii evlendiriorusss ayyyy inanamıyorum yaa yarın evlenioo Serappp :lepi: :lepi: :lepi:

İnşallah herşey istediği gbi sorunsuz bi şekilde geçer inşallah çook mutlu olurlarrrrr aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hoşgeldin yafrumm..
Nie bu kdr az duruosunki nette önceden hep netteydn..

hoşbuldum kuzumbayanssulusmile
duramıyorum bilgisayar bende olmuo hep bide ztn sevdiğim sınır koydu o sınır içinde giriyorumzemuszemus iyi böyle Şenizcanım sen nasılsın:hulya:
doğum gününde ne yapcan kızguclubacismile ondan sonra düğün:lepi:

nasıl yaw otelmi ertelicekbilmiyorumkismile ona neki sen istediğinde gidip kalırsın anlamadım ki haftaya dediğin bu hafta içi değil diğeri olur geç olsunda güç olmasın babana söylememiştin demi:kedi:burdayımmm geldim :1ninca::1ninca:
ayyy evett nasıl heyecanlıdırboshayallersmile hayırlısı olsun:Saruboceq:

İyiyim ben canım nası olıyım ewde oturuorum ölee.. boshayallersmile

Kızım evlilikten önce doğum günüm warr atlamayalım özel günleri demii sempatiksalakcinni

Ayy kızlar size bişe sölicem inanamıycaksınz yaa dün farkettim ve hala şoktayım delikafadulden

şeydam bugün çok enteresan bişey oldu daha doğrusu dün...
bundan 7 sene önce falan benim kankam wardı kız arkafdaşım neyse mahallede sewdiğimiz çocuklar wardı ama karşılıksızdı o çocuğu çok sewıyordum ben lise çağı kafası düşün(şimdi gülüyorum o günlere)
neyse dün telime bir mesaj geldi selam tuğçe nasılsın ben cem diye sewdiğim çocugun adıda cemdi...üstünden kaç sene gecmiş herif nerden bulmuş beni ya dedim bı dah arama benııı

bende aynenboshayallersmile aman atlamayın ayrıntıcı karular sizi:roflol:
söle hadi çok merak ettimdelikafadulden

kuzum su perisi
bu hafta gıdıcektık ya hanı hawadan dolayı gidemedik taylanda otelı aramış haftaya ertelermisiniz hawa yağışı gelemıcez dıye otelde erteleme yapmıyoruz demiş taylanda okeylıo gelemıcez bız dedi.
bugune otelden taylanı aramışlar özür dilemişler haftaya beklıyoruz sizi diye haftaya gıdıcez canım eweet dediğin gibi babamdan ızın almamıstım zaten bu hafta alıcam artık....

seydam walla su 1 ay gecsede gelse nisan güneşli günler görsek....

Aaa nerden çıkmış o be akannehir
Bidaha beni arama dediğinde bişe dedimi?

Aaa nerden çıkmış o be akannehir
Bidaha beni arama dediğinde bişe dedimi?

saçmaladı salak salak konuştu diyo mesajlaşalım ne olur diyo zararım olmaz sana dedi malmısın dedim bende sawcılığa weririm seni dedim sustu heehehehhe bi daha ararsa taylana sölicem icabına bakar nasılsa avukat heheheh

Anlatıorum kızlar o3.o2.2oo7 de başladı bizim ilişkimiz yani 2 gün önce 3. yılımıza girdik..
Ondan önce aşkım hediyesini vermişti sölemiştim..
Bende hafta sonu wermiştim hedyesini 3şubat hafta içine denk gelio die..
Ve biz unuttuk çarşamba günü birbirimizi kutlamayı askım 3 yılımız kutlu olsun demeyi..
Hadi o unuttu ben nası unuttum hala inanamıyorum ya :1shok:
Hediyeleri verdik bitti özel gün resmen öle bişe oldu bizimki ya delikafadulden
Biz şimdiden böle olduysak ilerde nası olcaz bilmiorum birbirimizi unuturuz be sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…