"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Birinden almış demekki CADIARZU

Ay belki adanalı deniodur dicemde fesatlık yapıorum demii tmm tmm demedim say delikafadulden

Benimde arada yavaşlıo sinir oluorum yaaaaa

hele bir denesin ama cesaret edemez ona sewmdiğimi biliyor öyle şeyleri direk soğuma sebebidir yani...o yüzden sanmam canım o değildir amannnnnnnnn kimse kim sonuçta ağzının payını werdim atlamadım kefal gibi sırnaşık şey
offffffffffffffff offffffffffffffffff çok sıkıcı bir gün yaaaaaaaaaaaaaa

valla abimde kalcam uzun bi süre.çok ciddi sorun atlattım ve halen sürüyor gibi ama takmamaya çalışıyorum.inş hayırlısıyla şu nişan başlar da biter biran önce.

akşam abimi bayağı bi doyurdu ablam yani bizim evde öyleydi.ben o sırada odamdan çıkmadım.sonra abim evine çağırdı beni.orda konuştuk ve ablamın hatalı olduğunu bildiğini söyledi.onunla kalan hayatımda görüşmek istemediğimi paylaştım.nişanı yapmayacağımı da söyleim.hatta başta iptal ettirdik yeri.dün konuştuk da hallettik.abim ısrar etti mutluluğunu istemiyo biliyorum ama ona inat yap nişanı bu ona daha güzel cevap olur dedi.bi de ertesi gün hastaneye görümceme gittim.orda da bi hevesle nişandan bahsediyolardı.görümcem bile hasta haliyle heves ediyor.nişanı yapmaya karar verdim ben de.annemin yüzü asık.morali olsun diye gelinlikçiye beraber gittik gene güldüremedim.bu çok üzüyor beni.heves etmeye çalışıyorum nişanım için...

buarada saç rengimi değiştirdim kırıklarını aldırdım saçlarımın.taç takıcam ve dağınık topuz deniyor sanırım onlardan yaptırıcam.gelinlikçide bi güzel toka bulamadım saçlarıma.ve makyajımdan da hoşnut değilim.acayip bi stres var üstümde hiçbişeyden memnun kalamıyorum...

buarada serap düzeltti mi eşiyle arasını şimdi nasıllar onun morali iyidir inş:)) yarın evleniyo serabım da dimi ya canım benim inş çok güzel geçer düğünü:)

Aynenn yaaaa çok sıkıcı bi gün bide karnım ağrıo hafiften hastalnma günüme yaklaşıorum yaa ağrılar başlıo..
Kaç gün öncesnden ağrı çekiorum ya tam sinirrrr kötükedihüso

Saç rengini naptın cnm?
Bence de en doğru kararı vermişsiniz..
Siz yapın nişanınızı zaten ondan snra düğün hazırlıkları başlıcak..
Sen keyfine bak kimseyi umursama..
Serapın morali düzgün araları düzeldi herşey yolundaydı en son..
Dün aşkı gelicekti bugünde provaları vardı hiç girmedi nete..
Ve bugn kına geceside war..
Muhtemelen şu sıralar kına gecesindedir..
Hatta ağlıodur belkii :gitme:
Ayyyyyyyy İnşallah çooooooooooook mutlu olurlarrrrrr :Saruboceq:

hoşgeldin edacım...
şeydam geç yazıom biliyorum ama hep bu salak net yüzünden benimde ağrılar başlar yakında hemde deli gibi ben çok ağır geçiriyorum birde eywaaaaaaaaah yandım...
geçmiş olsun şeydacım....
sonyacım saol tatlım bende iyiyim yokmu bir gelişme kardeşinle alakalı???

yok cnm aramadı 2 gündür kimbilir ne halde şimdi offf ALLAH yardımcısı olsun cnm arkimmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…