"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Geçer geçer bi güzel uyur dinlenirsin hiç bişeyn kalmaz :lepi:

geçsin valla bu hafta çok yoğundu :çok üzgünüm: allahtan yarın gitmiyorum şubeye.son 3 haftadır cumartesilerimide yiyolardı.yarın özgürüm ama bi güzel dinlenecem kendime güzellikler yapacam,acaba alışverişede mi çıksam sositososito

şeydam geç yazıom biliyorum ama hep bu salak net yüzünden benimde ağrılar başlar yakında hemde deli gibi ben çok ağır geçiriyorum birde eywaaaaaaaaah yandım...
geçmiş olsun şeydacım....

Bende çok ağrılı geçiriorum Tuğçem..
Sanki canımdan can gidio o derece oluorum..
Napalım çekces menepza girene kdr gerçi ondan snrasıda sıkntı ya neyse sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Senin çeyiz ne durumda?
Eksiklerin varsa onları tamamlayabilrsin..

ayyy bugün gerçekten aşırı duygusal ve stresli bi gündür serabım için.inş çok mutlu olurlar.aralarının düzelmesine inan çok sevindim.ikisi de gerildi düğün hazırlığı yapmak hiç kolay değil onu çok iyi anlıyorum özellikle son 2 gündür..Allah mutluluklarını daim etsin ağız tadıyla kınayı da düğünü de yapmak nasip olsun da bidaha böyle stres yaşamasınlar inş:)

saçlarımdan dolayı kadını epeyi bi daralttım çarşamba günü:) istediğim renk olmadı öyle bi renk açıldı ki anlatamam bi acayip renk olmuştu:) neyseki koyulttuk azcık karamele yakın bi renk oldu:) nişanlığım ne kadar daraltılsa da bol geliyor azcık ona çözüm bulacak kadın bu akşam:) fotoğrafçı işini de halletik sonunda..

alptekinin müzik için yaptığı cdyi hiç beğenmedim.arkadaşı giriş müziklerini öyle bi yapmışki sanki biz içeri girdikten sonra atlılar da arkamızdan gelecek:))) savaş müzikleri resmen ben de güzel giriş parçası arıyorum.ve oyun havalarını da dinledikçe gülüyorum ya gerçekten müzik seçmek işin en zor kısmı ben napıcammmmmm

bi de sizden yardım bekliyorum kızlar halledilenleri yazıcam bi eksik varsa veya yeni fikir verirseniz de olur başka neler yapmam lazım nişanı güzelleştirmek için?

+pasta hazırlandı
+kuru pasta ve meyve suyu belirlendi
+mikrofon laptop hazır
+kamera ve fotoğrafçı hazır
+içime sinmese de makyaj ve saç modelim hazır
+kurdele hazır yarın iğne alıcam
+yarın kapıda ikram edilecek badem şekerlerini alıcaz
+stüdyo fotoğrafçısıyla anlaştık

başka eksik veya eklenebilecek alternatif var mıdır????

buarada dün hayatımda ilkkez ağda yaptım kızlar:))) 6 7 yıldır boşuna jiletle ömür tüketiyomuşum en az acıyla hallettim sorunumu:))))

fakat size ciddi bi tavsiye;ben aşırı korktuğum için pudralı ağdaların canımı enaz yakacağını söylemişlerdi.ben de aldım geçen gün norman adında pembe bi ağda.yalnız kullandığıma bin pişman oldum çünkü pembe renk bıraktı inanın cifle bile çıkaramadım şimdi tahriş oldu koltukaltım acayip acıyoooo((( sir ağda gibisi yok vallahi((( artı o pembe ağda canımı daha fazla yaktı bilsem hepsini sirle aldırırdımmm((

Serapcımıza bütün iyi dileklerin için amin canım..
Neden içine sinmedi saç ve makyaj içine sinene kdr yaptırsaydın sende..
Dağınık topuzu beğenmediysen maşa yaptır hem bence maşayla daha güzel durur taç..
Düğünde de dağınık topuz yaptırrsın..
Tabi bu bnm fikrim..
Makyajdan neden memnun kalmadın yağlı boya gbimi yaptılar?
Çok renk karıştırtmazsan daha sade ve güzel olur oda içine siner inşallah..
Canım bence bi eksik yok ama sandlye süsleme konusundan vazgeçtin heralde?

hakket cnm ya o dönemde zor walla ne warsa bayanlarda war zaten adet sancısı,doğum,ağda bilmem neyim of offfffffffboshayallersmile

Canım onlardan sonra sir ağdadaki gibi yağ sürmek gerekmio mu?
Yoksa öle ağdalar kalabilio..
Bide bi bezle temizleseydin çekip ağdaları pembe pembe kalanları keşke..
Yağ sürsen böle olmazdı belkide..

hakket cnm ya o dönemde zor walla ne warsa bayanlarda war zaten adet sancısı,doğum,ağda bilmem neyim of offfffffffboshayallersmile

Aynen yafrum yaa ne warsa bizde war..
Erkeklere sorsanda onlarda..
Sünnet,askerlik,evin yükü,geçim sıkntısı pehhh çok matah şeler yapıolar gerçekten sırnaşık şey

Senin çeyiz ne durumda?
Eksiklerin varsa onları tamamlayabilrsin..

çeyiz durumları ben istanbula gelin gideceğim için eskişehir den öyle büyük şeyleri alamıyorum malesef taşınması zor olur diye ama küçük şeyleri çoktan hallettim.artık onları aşkımla birkaç ay sonra biraraya gelip halledecez.fisfisfis

allah allahhhhh war bu işte bir bit yeniği bence kız gayet rahat canım...siz elinizden geleni yaptınız nasılsa boşwer
boş vermesekte birşey olmuyor ki canım zaman göstericek bakalımopuyorumnanaktan :Saruboceq:

Hmm anladım cnm..
Kardeşin inşallah göründüğü gbi normaldir..
Yoksa içine atıp iyice bunalır size belli etmemek için..
bana göre normal en azından benden normal canım sositososito

Hmm anladım cnm..

delikafadulden tamam sen iyice evliliğe odaklanmışsın.kız azcıkta üst baş gelsin aklınabayanssulusmile

Yok evliliğe iyice odaklandım denemez ama normalde de alışverişi fazla sewmem o yzden çeyiz alışverişi bttkden snra bi süre kendime alışveriş yapamıycam heraldeeee -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…