"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

sibelcim...
ben öncelikle hayırlı olsun diliyorum tekrar bir eksik yok bence ama yanına ufak bir çanta al makyaj malzemelerini ve parfüm muhakkak lazım olucaktır ...
şeydacığımın dediği gibi bencede maşa daha hoş duruyor taçlı modellerde...
esasında sade bir topuzda yaptırabilirsin yüz hatların müsaitse tacının modelini görmediğim için pek fikir sunamıyorum sana...
topuklu ayakkabı giyeceksen eğer ilerleyen saatlerde ayağın acıyabilir yedek bir düz taban ayakkabı al istersen yanına cnm....

Yok evliliğe iyice odaklandım denemez ama normalde de alışverişi fazla sewmem o yzden çeyiz alışverişi bttkden snra bi süre kendime alışveriş yapamıycam heraldeeee -tatlicadiarzu-

hımm sevmiyorsan senin düşüncelerin normal.ne büyük bir yük şu evlilik işi ya insanı herşeyden soğutuyorsempatiksalakcinni

saç gene bi ihtimal güzelleştirilebilir de makyajda acayip modeller denedi kadın kendimi 35 40 yaşında gibi hissettim.gösterişli olmam gerekiyo diye de şebeğe dönmek istemiyorum.derdimi anlattım 4 saatlik deneme sonunda:) dediğimi yaptı sadece eyeliner çok az uçuk mavi far ve koyu pembeyle ten rengi karışımı tatlı bi koyulukta ruj:) ama kadın foto çekiminde makyajın yokmuş gibi duracak aşırı sade oldu dedi.o kafama takıldı.evet gerçekten de sade ama kadın istediğim gibi makyaj yapamıyo gözlerim bi pörtledi ki o denemelerde((

saçlarıma da kırıkları aldırdığım için kısa duruyo istediğim modeli yaptıramıyorum maalesef o nedenle şöyle bi topuz yaptırıcam:

saç rengim de bu tona yakın bişey oldu.bundan bikaç ton daha koyu:)

buarada sandalye ve masa süslemelerinden vazgeçtim çünkü kalabalıktan masa ve sandalyedeki model görünmeyecek öyle görünüyor:)

hımm sevmiyorsan senin düşüncelerin normal.ne büyük bir yük şu evlilik işi ya insanı herşeyden soğutuyorsempatiksalakcinni

Aslında dolaşmayı sewmiorum..
Kafamda tasarlarım alışverişe çıkmadan öncede mesela kotmu isitorum nası dar kesimmi acık renkmi ondan snra gider alırım..
Öle dolaşa dolaşa karar veren bi tip değilim..
Sıkılıyorum bunalıorum hemen..
Bu çeyiz alışverişinde de öle oluo daralmaya başlıorum..
Kafam karışıyo ya ne alcaktm oluorum birden..
Evet evlenmek zor iş :1no2:

püfffffffffff haklısın seydam walla erkekler öyle düşünür her yük bizde diye...

walla ne güzel yaaaaaaaaaaaaaa herkes istanbula gelin geliyor bense adanaya gidicem offfffffffffffffffffffffffff

ben sanırım çeyizden çok ayakkabı we kıyafet götürcem adanaya hahahahahah

ağdayı bezle yaptık.öyle çıkmadı renk yapışık bi şekilde kaldı.ve üstünden normal sir ağda yaptık hani belki temizler diye ama onunla bile çıkaramadım.ki herşeyi yapmama rağmen şuan bile pembelik var.aşırı tahriş oldu(( yağ da sürdüm bikaç kez hem de..artık duşa rağmen çıkmıyor kendiliğinden çıkmasını beklicem.

çok teşekkür ederim inş bu heyecanlı dakikaları sen de yaşarsın hayırlısıyla:))) tuğçem çanta alırım yanıma mutlaka iyi hatırlattın..yanıma düz taban ayakkabı almayabilirim çünkü aşırı yüksek bi topuk benim ayakkabı orda düz tabana geçtiğimde aradaki cm farkından dolayı komik bi durum oluşabilir:) günü topuklu ayakkabıyla tamamlicam mecbur:)

netten bi bakayım taç modelimi ya da en yakın modelini paylaşırım sizinle:) ve maşa olayını da pazar sabahı söylerim kuaföre iyi bi fikir:)

Canım senin nişan elbisenin rengi mor değilmidi?
Nişanlığın ne renkse onun 1 ton açığını far olarak sürdür o farın 1 ton koyusuylada gölgeleme yapsın üzerinede incecik dipliner sürsün..
Kaşlarının altınada beyaz farla hafif renklendir..
Allık rengini 1 ton koyu tutarsan dudağınada rujunun renginden 1 ton koyu kalem çektirrsen makyajın hafif falan durmaz bence..
Taç çok güzelmiş ama dediğim gbi maşayla daha hoş durur bence..
Hem düğünde de topz yatırmak istediğinde sıkıntı çekmezsin yerimseniben

sibelllllllllllll senin nişanlık oksijen mavisiydi sanırım makyajınıda oksijen mavisi yapmasın kadın çok boğmazmı yaaaaaaaaaaaaa bilmemki bilemedim ben tabi kalkıpta mor yapmasın ama böle gümüş rengi falan olabilir

Ben istanbuldaym valla o yüzden bi yere gelin gitmiorm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Eee yafrum seninde ayrıcalığın olsun dimi adanaya gidiosn :lepi:

Çeyizlerle kıyaslanamaz bile ayakkabı ve kıyafetler cnm ölee çookkkii al al bitmiooooo :çok üzgünüm:

o bendede var canım.bende çok dolaşmayı sevmiyorum.özellikle kıyafette dene çıkar deli ediyo beni ama beynimde birşey belilediysem ve güvendiğim bir markaysa sorun olmuyor.şu çeyiz işinede henüz tam olarak kalkışmadım herhalde bende deliririm ama nişanlımla çıkacaz ya bence o daha ço delirecek sempatiksalakcinni

Bende tam hatırlamıyorum ne renk oldğunu..
Ama demek istediğim atıorum nişanlılık mor dimi..
Gözünün üstüne lila far sürdürsün 1-2 ton koyu renk farlada gölgeleme yapsın kadın..
Kaşının alt kısmınada beyaz far sürsün ama kalıp şeklinde değil hafif..
Kaşını kalkık gösterir..
Bence böyle boğmaz..
Tabi kıyafetin renginden direk sürerse boğabilr..
Ama gümüş rengi farda simli duruo yaa heryeri sim oluo insanın sewmiorum ben..
Ama dore renk far kullanabilr o hoş durur.. :lepi:

Ayyy erkeklerle alışverişe çıkmak :1shok:
Ya herşeye burunlarını sokarlar bi rahat vermezler..
Yada herşeye güzel der fikir vermezler..
Başka bi işe yaramazlar :umursamaz:

yok tatlım nişanlığım açık mavi:) makyajım da eyeliner açık mavi far,pembe bronz karışımı allık ve normal koyulukta bi ruj:) gölgeleme kısamında anlaşamadık kadınla..gölgelemede çok yoğun kullanıyor rengi bu da olduğumdan yaşlı görünmeme sebep oluyor.24 yaşıma girdim ama 17 gibi gösteriyorum maalesef yoğun tonlar hiç yakışmıyor bana... buarada tacım bu model değil şeydam maalesef ben de istedim kadında yoktu..s şeklinde gelen bi taç kullanıcam.fotodaki model yapılıcak saçlarıma...inş burdaki gibi güzel durur...

Canım bişey sorcam o zmn takı olarak altın rengimi takıcaksın yoksa beyaz altınmı takıcaksın?
Setini aldınızmı yani?
Ve ayakkabıların ne renk?

QUOTE=SEYDAFERHAT;11434969]
Ayyy erkeklerle alışverişe çıkmak :1shok:
Ya herşeye burunlarını sokarlar bi rahat vermezler..
Yada herşeye güzel der fikir vermezler..
Başka bi işe yaramazlar :umursamaz:
[/QUOTE]

:çok üzgünüm: katılıyorum hayatım ama mecbur yanımda gelecek araca ihtiyacım olacak alıp alıp koyalım.bu alışveriş muhabbeti en azından toplamda birkaç hafta sürer bizimkini düşünemiyorum.kızgın boğalara dönerkötükedihüso kuzu gibi adamı sinir hastası yaparmışım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…