- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.261
bana göre normal en azından benden normal canım sositososito
Yok evliliğe iyice odaklandım denemez ama normalde de alışverişi fazla sewmem o yzden çeyiz alışverişi bttkden snra bi süre kendime alışveriş yapamıycam heraldeeee -tatlicadiarzu-
Serapcımıza bütün iyi dileklerin için amin canım..
Neden içine sinmedi saç ve makyaj içine sinene kdr yaptırsaydın sende..
Dağınık topuzu beğenmediysen maşa yaptır hem bence maşayla daha güzel durur taç..
Düğünde de dağınık topuz yaptırrsın..
Tabi bu bnm fikrim..
Makyajdan neden memnun kalmadın yağlı boya gbimi yaptılar?
Çok renk karıştırtmazsan daha sade ve güzel olur oda içine siner inşallah..
Canım bence bi eksik yok ama sandlye süsleme konusundan vazgeçtin heralde?
hımm sevmiyorsan senin düşüncelerin normal.ne büyük bir yük şu evlilik işi ya insanı herşeyden soğutuyorsempatiksalakcinni
kızlar kardeşimle kızın yazısmalarını buldum bazılarını yazcam ok
Canım onlardan sonra sir ağdadaki gibi yağ sürmek gerekmio mu?
Yoksa öle ağdalar kalabilio..
Bide bi bezle temizleseydin çekip ağdaları pembe pembe kalanları keşke..
Yağ sürsen böle olmazdı belkide..
sibelcim...
ben öncelikle hayırlı olsun diliyorum tekrar bir eksik yok bence ama yanına ufak bir çanta al makyaj malzemelerini ve parfüm muhakkak lazım olucaktır ...
şeydacığımın dediği gibi bencede maşa daha hoş duruyor taçlı modellerde...
esasında sade bir topuzda yaptırabilirsin yüz hatların müsaitse tacının modelini görmediğim için pek fikir sunamıyorum sana...
topuklu ayakkabı giyeceksen eğer ilerleyen saatlerde ayağın acıyabilir yedek bir düz taban ayakkabı al istersen yanına cnm....
saç gene bi ihtimal güzelleştirilebilir de makyajda acayip modeller denedi kadın kendimi 35 40 yaşında gibi hissettim.gösterişli olmam gerekiyo diye de şebeğe dönmek istemiyorum.derdimi anlattım 4 saatlik deneme sonunda:) dediğimi yaptı sadece eyeliner çok az uçuk mavi far ve koyu pembeyle ten rengi karışımı tatlı bi koyulukta ruj:) ama kadın foto çekiminde makyajın yokmuş gibi duracak aşırı sade oldu dedi.o kafama takıldı.evet gerçekten de sade ama kadın istediğim gibi makyaj yapamıyo gözlerim bi pörtledi ki o denemelerde((
saçlarıma da kırıkları aldırdığım için kısa duruyo istediğim modeli yaptıramıyorum maalesefo nedenle şöyle bi topuz yaptırıcam:
saç rengim de bu tona yakın bişey oldu.bundan bikaç ton daha koyu:)
buarada sandalye ve masa süslemelerinden vazgeçtim çünkü kalabalıktan masa ve sandalyedeki model görünmeyecek öyle görünüyor:)
püfffffffffff haklısın seydam walla erkekler öyle düşünür her yük bizde diye...
walla ne güzel yaaaaaaaaaaaaaa herkes istanbula gelin geliyor bense adanaya gidicem offfffffffffffffffffffffffff
ben sanırım çeyizden çok ayakkabı we kıyafet götürcem adanaya hahahahahah
Aslında dolaşmayı sewmiorum..
Kafamda tasarlarım alışverişe çıkmadan öncede mesela kotmu isitorum nası dar kesimmi acık renkmi ondan snra gider alırım..
Öle dolaşa dolaşa karar veren bi tip değilim..
Sıkılıyorum bunalıorum hemen..
Bu çeyiz alışverişinde de öle oluo daralmaya başlıorum..
Kafam karışıyo ya ne alcaktm oluorum birden..
Evet evlenmek zor iş :1no2:
sibelllllllllllll senin nişanlık oksijen mavisiydi sanırım makyajınıda oksijen mavisi yapmasın kadın çok boğmazmı yaaaaaaaaaaaaa bilmemki bilemedim ben tabi kalkıpta mor yapmasın ama böle gümüş rengi falan olabilir
o bendede var canım.bende çok dolaşmayı sevmiyorum.özellikle kıyafette dene çıkar deli ediyo beni ama beynimde birşey belilediysem ve güvendiğim bir markaysa sorun olmuyor.şu çeyiz işinede henüz tam olarak kalkışmadım herhalde bende deliririm ama nişanlımla çıkacaz ya bence o daha ço delirecek sempatiksalakcinni
hepis silindi biraz bekleticem offf özür kızlar
Canım senin nişan elbisenin rengi mor değilmidi?
Nişanlığın ne renkse onun 1 ton açığını far olarak sürdür o farın 1 ton koyusuylada gölgeleme yapsın üzerinede incecik dipliner sürsün..
Kaşlarının altınada beyaz farla hafif renklendir..
Allık rengini 1 ton koyu tutarsan dudağınada rujunun renginden 1 ton koyu kalem çektirrsen makyajın hafif falan durmaz bence..
Taç çok güzelmiş ama dediğim gbi maşayla daha hoş durur bence..
Hem düğünde de topz yatırmak istediğinde sıkıntı çekmezsin yerimseniben
yok tatlım nişanlığım açık mavi:) makyajım da eyeliner açık mavi far,pembe bronz karışımı allık ve normal koyulukta bi ruj:) gölgeleme kısamında anlaşamadık kadınla..gölgelemede çok yoğun kullanıyor rengi bu da olduğumdan yaşlı görünmeme sebep oluyor.24 yaşıma girdim ama 17 gibi gösteriyorum maalesef yoğun tonlar hiç yakışmıyor bana... buarada tacım bu model değil şeydam maalesef ben de istedim kadında yoktu..s şeklinde gelen bi taç kullanıcam.fotodaki model yapılıcak saçlarıma...inş burdaki gibi güzel durur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?