- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.281
sibelllllllllllll senin nişanlık oksijen mavisiydi sanırım makyajınıda oksijen mavisi yapmasın kadın çok boğmazmı yaaaaaaaaaaaaa bilmemki bilemedim ben tabi kalkıpta mor yapmasın ama böle gümüş rengi falan olabilir
:çok üzgünüm: katılıyorum hayatım ama mecbur yanımda gelecek araca ihtiyacım olacak alıp alıp koyalım.bu alışveriş muhabbeti en azından toplamda birkaç hafta sürer bizimkini düşünemiyorum.kızgın boğalara dönerkötükedihüso kuzu gibi adamı sinir hastası yaparmışım:roflol:
şeydam walla haklısın benim ayrıcalığım olsun doğru...
ewet anlamışsın demek istediğimi direk mavi yaparsa çok boğar ama senin dediğin gibi gölgelemeyle güzel olur...
ben yoğun makyajı sewmediğim için şeffaf makyaj yaptırıcam canım...
tatlım gümüşü çok istedim ben hatta denedik ama kadın resmen gümüşe boğdu beni:))) ben az istemiştim ama maalesef olmadı en sonunda açık mavi tonlarına karar verdik...hatta makyajda gölgeleme olmamasına da karar verdik o gün.inş gölgelemeyi makyaj sırasında ben yapıcam allığımla gümüşü çok azcık karıştırıp varla yok arası bi gölgeleme yapıcam.far açık mavi olacağı için bu gölgeleme kötü durmaz gibi geliyo bana... kıyafet zaten kendini gösteriyo makyajda sadelik olsun istiyorum.
Aynen araba şart..
Ve düşünüldüğü zamanlarda halledilmio bakıosun araba dolmş ee daha bitmedi alcaklarım diosun..
Dediğin gbi bi kaç hafta sürer..
Allah sabır versin ikinizede -tatlicadiarzu-
öyle canım düşündükçe daralıyorum kafamçokkarıştı bakalım düğüne yaklaştıkca katlanacak stres o zamn napacaz bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin,yuva kuranla savaşa çıkanın Allah yardımcısı olurmuş.illaki bu günlerde geçecek ve biz mutlu bir yuvaya sahip olacaz inş :Saruboceq:
anammmmmmmmmmmm 5 haftalıkmı ay bana bişey oldu midem bulanmaya başladı....
anammmmmmmmmmmm 5 haftalıkmı ay bana bişey oldu midem bulanmaya başladı....
Ben istanbuldaym valla o yüzden bi yere gelin gitmiorm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Eee yafrum seninde ayrıcalığın olsun dimi adanaya gidiosn :lepi:
Çeyizlerle kıyaslanamaz bile ayakkabı ve kıyafetler cnm ölee çookkkii al al bitmiooooo :çok üzgünüm:
Bende tam hatırlamıyorum ne renk oldğunu..
Ama demek istediğim atıorum nişanlılık mor dimi..
Gözünün üstüne lila far sürdürsün 1-2 ton koyu renk farlada gölgeleme yapsın kadın..
Kaşının alt kısmınada beyaz far sürsün ama kalıp şeklinde değil hafif..
Kaşını kalkık gösterir..
Bence böyle boğmaz..
Tabi kıyafetin renginden direk sürerse boğabilr..
Ama gümüş rengi farda simli duruo yaa heryeri sim oluo insanın sewmiorum ben..
Ama dore renk far kullanabilr o hoş durur.. :lepi:
Off koptum Tuğçem yaa sana noldu kız şmdi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
işte kadın kardeşime beni sakın yalnız bırakma diyor cok acı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?