"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydam walla haklısın benim ayrıcalığım olsun doğru...
ewet anlamışsın demek istediğimi direk mavi yaparsa çok boğar ama senin dediğin gibi gölgelemeyle güzel olur...
ben yoğun makyajı sewmediğim için şeffaf makyaj yaptırıcam canım...

tatlım gümüşü çok istedim ben hatta denedik ama kadın resmen gümüşe boğdu beni:))) ben az istemiştim ama maalesef olmadı en sonunda açık mavi tonlarına karar verdik...hatta makyajda gölgeleme olmamasına da karar verdik o gün.inş gölgelemeyi makyaj sırasında ben yapıcam allığımla gümüşü çok azcık karıştırıp varla yok arası bi gölgeleme yapıcam.far açık mavi olacağı için bu gölgeleme kötü durmaz gibi geliyo bana... kıyafet zaten kendini gösteriyo makyajda sadelik olsun istiyorum.

Aynen araba şart..
Ve düşünüldüğü zamanlarda halledilmio bakıosun araba dolmş ee daha bitmedi alcaklarım diosun..
Dediğin gbi bi kaç hafta sürer..
Allah sabır versin ikinizede -tatlicadiarzu-

İşte sibelcim sölemiş gölgelemeyi herkez güzel yapamıo malsf..
Şeffaf makyajı bende sewiorum ama normal günlerde böle özel günlerde biraz abartıyı sewiorum ama yağlı boya gbi duran makyajlardan ezelden beri nefret etmişimdir..
Ve böyle özel günlerde renkli far her zaman risktir..
Dore far mükkemmel duruo her kıyafette bence..
Vazgeçilmezimdir zaten dore,siyah,beyaz farlar.. :lepi:

Bak canım kadının sürdüğü farı neyle karıştır biliomusun siyahla ama azıcık batır siyaha 1 ton koyusunu elde edebilirsin hemen..
Ama sakın fazla kaçırma siyahı gölgelemenide kendin yap kadın beceremiosa yerimseniben

Aynen araba şart..
Ve düşünüldüğü zamanlarda halledilmio bakıosun araba dolmş ee daha bitmedi alcaklarım diosun..
Dediğin gbi bi kaç hafta sürer..
Allah sabır versin ikinizede -tatlicadiarzu-

öyle canım düşündükçe daralıyorum kafamçokkarıştı bakalım düğüne yaklaştıkca katlanacak stres o zamn napacaz bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin,yuva kuranla savaşa çıkanın Allah yardımcısı olurmuş.illaki bu günlerde geçecek ve biz mutlu bir yuvaya sahip olacaz inş :Saruboceq:

kadıncanım sakın sana msj atılan tele msj atma ararlarsada tanımıyorum de başka bırısını tarif et benden sakın bahsetme sakınnn... hala olmadım zaten çok zor durumdayım. 30 Ocak, 12:16 Şikayet Et

kardeşim:Tamam bitanem bugün mutlaka test al ,yarin geliceksn dimi

kadın: benı tanımıyorsun tamam sakın cvp yazma ben hat alsam sana burdan yazarım tamammı...

kardeşim: bana gelen mesajda Naber ben birgül dedi ya senin adin birgülmü? (((kadının kaç ismi var dikkat edin!)

kadın.:29 Ocak, 10:32 Şikayet Et
cnm tel babamın yanı ailemın eline geçti msjlar sılınmış degıldı sıkıştırdılar yanlış pin verdım kartu bloke ettırdım ınşallah açtıramazlar hat bana ait degıldı ben senın telini ezbere bilmiyorum cnm benım telde kayıtlıydıya ondan bana telini yaz ara ara ben senı armaya çalışcam bıtanem tammmı evde çok sorunlar var takipte edılebılırım..bayagı dödü babam moralim bozuk hat benım iptal cnm yenı hat almaya calışcam bişeyler yapcam işte sen telini yaz ezberleseydım keşke ama aklıma hıç gelmedı böyle bişey olcaği senı çok ama çok sevıyorum şayet aranırsann evdekıler tarafından tanımıyorum oyle bırını de unutma...sakın..hıç bişey anlatma..

kardeşim:kendine hat al aşkım sana nasıl ulaşırım

tamam alıcam zaten benı yalnız bırakma sakın..

kardeşim:Sana bisey sordum yarin gelicekmisin

canım yarında zor gelmem akşamları kapıda beklıyorlar haftaya buluşuruz olmazmı ....

kardeşim:kendine hat almayı unutma ben alsam sana nasıl ulaştırırım?

kadın:canım okdar zor durumdayımkı
msjları
hep okudular okumasalrdı sorun yoktu ondan bana yardımcı ol yalnız bırakma.

kardeşim:Tamamm sende beni unutma haftaya cumartesi beraberiz

kız:aşkımiştelımı yazıyorum ara benı çiğdem diye iste hamileyim çok zordayım ben yolcuyum de(metroda çalısıyor) (nosunu yazmıs).............

kadın: hamıleyim kesın ara telını yazdıgım kagdı yırttım telını ver arayıp 000000 çiğdem de görüscem yolcuyum de...

kardeşim:tamam aşkım arıycam nezaman arıyımmmm benim numaram 0000000 , nerden biliyosun hamile olduğunuu ?

kadın:teste yaptırdım işyerınde degılım izin aldım dışardayım nereye gelıyım facedeysen yaz

kardeşim:aşkım bana ulaş hamilesin 5 haftalık ,,,,,,, evdekiler senle konuşmak istiyooo bana mutlaka ulaş bana

kızlar yazılar bunlar en son kardeşim yazmış zaten kız facesini kapatırmıs kardeşime gerçi bende evdeydim onlar telle konusurken ama daha herşeyi öğrenmemiştik aslında bunları yayınlamazdım ama nasıl olsa isimleri yazmıyor

Öyle canım zaten sonundaki o düşünce olmasa bu işkencelere katlanılmaz hayatta sırnaşık şey sırnaşık şey

testi kardeşim aldığı için s haftalık hamilesin demiş testi gördüm hamile gerçekten dok demiş ondan sonra akşamı herşeyi öğrendik zaten

Sonya canım kız resmen kardeşinin kandırmış..
Babam çok kötü dövdü takip ediolar falan..
Farklı farklı anlatmış..
Bu kadar yalan bu kadar dolan olmaz yaa..
Kesinlikle hayatınızdan çıkartın bu kızı..
Tamam yaşadıkları kolay şeyler olmaya bilir Allah yardımcısı olsun..
Ama hepsini kendi yaşamış bu onun problemi..
Sizide kendi problemlerinin sıkıntılarının içine sürüklemeye hakkı yook lmaz:

sonyacım sizinki de bayağı fena bi durum allah yardımcınız olsun...konuyu tam olarak anlayamadım gerçekten kardeşinden mi bu bebek?ne kadar zamandır birlikteler? bi de kardeşinden değilse tatlım abini kullanmasın bu konuda da(( bi de okudum yazılanları...çok tutarsız cümleler var ya kopuk yani hiç bi cümle tamamlanıp da sonuca ulaşamamış.bana samimi gelmedi pek kadın...

Off koptum Tuğçem yaa sana noldu kız şmdi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

delikafaduldendelikafadulden
ay şeydam ne bilim okudumda kızın yazdıklarını midem bulanmaya başladı bi anda walla sanki o kız değilde ben hamileymişim gibi birde 5 haftalık ayyyyyyyyyyyyyy

o noyu atadımşimdi çiğdem diye biri varmı dedim adam daha önceden vardı dedi ben yolcuyum dedim vs kadının kocasıda arayın sorun demişti anlatırlar o kadını sizze diye ama ben yolcuymus gibi konustum kız orda olsa konusurdum ama yok bütün imkanları deniyorum ama olmuyor bulamıyorum kızı daha ne yapayım ki dimi ama ama gündüzde bir ararım bakalım belki tanıyan vardır kardeşim aşağıki odada eğer yukarı cıkarsa duyar fln die konusamadım ohaoldumsmile

işte kadın kardeşime beni sakın yalnız bırakma diyor cok acı yaa

canım tam detayı bilmiyorum kardeşini ve tabiki kadını sen tanıyorsun ama nedense bu kadın bana hiç inandırıcı gelmiyor.yani herşeyiyle yapmacık gibi kendine rant sağlamaya çalışıyor gibi.kardeşine kendini acayip derce acındırıyor ve sanki onun sevgisini sömürerek kardeşinin hayatında yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor gibi.:uhm:

arkadaşımın aldığı nikah tarihine bakın

10.10.10
hahaha töpeeeeeeeeeeeee genelde lanetli derler öyle tarihlere....

daha okuyordum faceden ama kardeşim aşada kendi pcsini açtı ben giremedim guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…