- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.301
arkadaşımın aldığı nikah tarihine bakın
10.10.10
hahaha töpeeeeeeeeeeeee genelde lanetli derler öyle tarihlere....
kadını bende tanımıyorum cnm aklinialirimsmilecanım tam detayı bilmiyorum kardeşini ve tabiki kadını sen tanıyorsun ama nedense bu kadın bana hiç inandırıcı gelmiyor.yani herşeyiyle yapmacık gibi kendine rant sağlamaya çalışıyor gibi.kardeşine kendini acayip derce acındırıyor ve sanki onun sevgisini sömürerek kardeşinin hayatında yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor gibi.:uhm:
sonyacım sizinki de bayağı fena bi durum allah yardımcınız olsun...konuyu tam olarak anlayamadım gerçekten kardeşinden mi bu bebek?ne kadar zamandır birlikteler? bi de kardeşinden değilse tatlım abini kullanmasın bu konuda da(( bi de okudum yazılanları...çok tutarsız cümleler var ya kopuk yani hiç bi cümle tamamlanıp da sonuca ulaşamamış.bana samimi gelmedi pek kadın...
Aaa ilk kez duyuyorum kız ne lanetlisi sırnaşık şey
kız
gecen sene adamın teki amerikada
09.09.09
tarıhınde kıyamet kopcak dıye bısey uydurmus gazatelere falan cıkmıs haha bende ordan şeyettim hahahah
:roflol:
hakket şeydam yaaaaaaaaaaaaa
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa şeydammmmmmmmmmmm diz üstü çizme almış aşkım bana hahahahahaha
Hadi yaa bak sen adama gömlek almak yerine kendime çizmemi alsam diodun adam sana çizme almışş..
Sewgililer gnü hedyesimi almış?
Neyse aradan çıktı kız takmştın diz üstü çizmeye sırnaşık şey
Güle güle kullan Tuğçem Şeniz
kız sonya bu kadar tesadüffffffffffffffffffffff benim odamdaki mini buzdolabında hazır portakal suyu wardı onu çıkardım şimdi hahahahahahah :içelim:
galiba cnm ya ben bugun telde dedımkı aşkım ben yarın cızme almaya gıdıcem dedım bana dedıkı gitme ewde otur dedi dedim çizme almam lazım alma dedi o kadar çizmen war dedi ama diz üstü yokki bende dedim offfffffffffffffff tuğçe illa söyletecen dimi dedi aldım ben sana dedi hahahahahahah
teşekkürler şeydacım ben ona damat tweenden alırım artık bir gömlekboshayallersmile
:roflol::roflol: ceeeeheeeee:roflol:su gacısı sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sobeledim seniiiiiiiiiiiiii
su perim nasılsın canım
su gacısı nere beeeeeeeeeeeeeeeeeeee gene dicem ama uçmuşsun çoktannnnnnnnnnn
offfffffffffffff o kadar yazıom gelmio net yawas dıe seydam huyumuz aynııııııııııııııııııııııııııı oh olsun onlara söletiyoruz ya hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?