"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kadını bende tanımıyorum cnm aklinialirimsmile

evet fena cnm malesef akannehir amin arkim cac canım sağol:Saruboceq: kardeşim emin benden diyordu şimdi hiç konusmuyorlar ! 6 ay sanırım tam bilemiyorum evet ondan buraya yazdım bende okudum şaşırdım kandırmış saf kardeşimi ama yinede onada üzülüyorum :çok üzgünüm:

aşkımııııııııııııııııııııııııııı özledim bunu onada söyledim telde
perşembe geleceğini söyledi diyor ki sana bir kıyakkkkkkkkkkkkk geçiyorum dedi nemiş o dedim senin için çarşamba gelicem madem bu kadar çok özledin dedi hahahahahahaahahah

kız sonya bu kadar tesadüffffffffffffffffffffff benim odamdaki mini buzdolabında hazır portakal suyu wardı onu çıkardım şimdi hahahahahahah :içelim:

kız
gecen sene adamın teki amerikada
09.09.09
tarıhınde kıyamet kopcak dıye bısey uydurmus gazatelere falan cıkmıs haha bende ordan şeyettim hahahah
:roflol:

Hey Allah'ım yarabbim ağzı olan konuşuo işte sırnaşık şey sırnaşık şey

hakket şeydam yaaaaaaaaaaaaa
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa şeydammmmmmmmmmmm diz üstü çizme almış aşkım bana hahahahahaha

hakket şeydam yaaaaaaaaaaaaa
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa şeydammmmmmmmmmmm diz üstü çizme almış aşkım bana hahahahahaha

Hadi yaa bak sen adama gömlek almak yerine kendime çizmemi alsam diodun adam sana çizme almışş..
Sewgililer gnü hedyesimi almış?
Neyse aradan çıktı kız takmştın diz üstü çizmeye sırnaşık şey
Güle güle kullan Tuğçem Şeniz

galiba cnm ya ben bugun telde dedımkı aşkım ben yarın cızme almaya gıdıcem dedım bana dedıkı gitme ewde otur dedi dedim çizme almam lazım alma dedi o kadar çizmen war dedi ama diz üstü yokki bende dedim offfffffffffffffff tuğçe illa söyletecen dimi dedi aldım ben sana dedi hahahahahahah
teşekkürler şeydacım ben ona damat tweenden alırım artık bir gömlek boshayallersmile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sende bnm gibsin dır dır dır Ferhatta aynısını sölüo ya söletiorm ona yada öğreniorum ztn hiç bi hedyesini saklayamadı şmdiye kdr hep buldm..
Ama doğm günmde wericeği hedyeyi sölemio pislik çatlıcam yaaa 7 nisana kdr nası dayanmcm ben bilmiorm sırnaşık şey

su gacısı sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sobeledim seniiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol: ceeeeheeeee:roflol:
geldim gidiommmsırnaşık şeysırnaşık şey

su perim nasılsın canım

iyi canım yazdıklarını hayretle okumakla meşgulüm:1shok: uzak durun şu kadından ya yalancının teki belli üzücek sizi tek ayağının üstünde kırk yalan yaklava:

offfffffffffffff o kadar yazıom gelmio net yawas dıe seydam huyumuz aynııııııııııııııııııııııııııı oh olsun onlara söletiyoruz ya hahaha

sonyacım sanada afiyet olsun

su gacısı nere beeeeeeeeeeeeeeeeeeee gene dicem ama uçmuşsun çoktannnnnnnnnnn

ya kızım sen benim ışığıma bakmıomusun yeşilim işte burdayım yaniboshayallersmile
uçmadım konuyu okumuom die gittimi sanıon nan:roflol:
çıkıcam ama şimdiiaklinialirimsmile
hızlıyım ben hemencik uçarımsırnaşık şey
sevgililer günü içinde heyecanlı sürprizler düşünmekteyim bulucam:roflol:

offfffffffffffff o kadar yazıom gelmio net yawas dıe seydam huyumuz aynııııııııııııııııııııııııııı oh olsun onlara söletiyoruz ya hahaha

Tuğçem napim yaa çok merak ediorum..
Sölemesin bana o zmn ne alıcağımı buldum weya aldım die sırnaşık şey

le su gacısı
ışığını yerim senin hahahahahahahahaha yeşil yanıyo geççççççççç bekleme yapma...
eyvaaaaaaaaah hediye konusunda içine girdinmiii çıkmassın içinden...kolay gelsin bacımmmmmmmmmmm

şeydacım bende meraklıyım melahat gibi
aynen ya kendi kendilerini ele weriyorlar dediğin gibi aldım yada buldum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…