- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.501
benimki de seçmem der ama, benimki de hamurişi çok seviyor. ben de kilo yapıyor diye yemiyorum. bizim halimiz de bi değişik olacak. eh orta yolları buluruz elbet.
evet serap artık evli. ooo daha geçenlerde zaman geçmiyor diyorduk, zaman geçmiş de evlenmiş bile derins ciğimiz. şeydam allah sanada göstersin. mutlu,mesut,huzur dolu olsun yuvalarımız inşallahhh.
Evet canım Serap artık evliiiiii :lepi:
Aynen yaa daha geçen gün zaman geçmio diodukk inanılmaz yaa dmii olumunekankayizsmile
Aminnn Reyhanımmm Allah hepimize mutlu mesut huzurlu bi yuva nasip etsin inşallah hayırlısıylaa :Saruboceq:
Eee 2010nun en güzel gelinlerii burdaaaaaa :lepi:
ben uykuya gidiyorum şeydam. azcık ısınmışken yatağa sığınayım. iyi gecelerrrrrrr.
İyi geceler tatlı rüyalar Reyhancım görüşürs kendine dkkt et..
Rüyanda aşkını görr Şeniz :a015:
Canım listeye göre sıra ömrümünsahibi yani Gülçinde..
Ama onunki nisanda..
Aminn Ümmüm :Saruboceq:
ümmücüm selam kuzum. yatmak durumundayım. neyse sonra konuşuruz hepberaber yine. hoşça kalın..
anladım tatlımmm ben pek denk gelemiom burdaki listeye ama bende temmuz gelin olcam galib aşkımla öle konuştuk kendi aramızda izinde abisiyle konuşmuş işte onunla konuştuğum son gün,onada demiş temmuzda evlenicem die ayyy inşallah öle olur yaa yokda eylüle kalcak otomatikmen ramazan bayram derken o zamanda ben istemiom hiç... neyse ben çıkıyorum tatlım öpüyorum kocaman seni ii geceler tatlı rüyalar hayatım...opuyorumnanaktan
kızlar dün gece elektrikler yine gitti iyi geceler diyemeden kusura bakmayın...
ayrıca dün kabus gibi bir gündü yaaaaaaaaaaaaa bi ayrılık yaşadık neyseki barıştık taylanla gece saat 4 de taylan aradı teyzesi vefat etmiş sabah kadar uyuyamadım moralim altüst oldu yaaaaaaaaaaa ben sıkıntıya gelemiyorum mideme wuruyor moralim bozulunca anlayacağınız bizde moraller çok bozuk....
şeydam ewet tatlım sen demiştin sinirden werilmiş bir karar diye...
su perim saol tatlımmmm sakardenizcim sanada saol tatlım barıştık ama moralimiz altüst aşkımın çok morali bozuk böyle bir zamanda yanında olamıyorum yakın bir yer olsa kalkıp gidicem yanına ama çok uzak...neyseki telefonda destek olmaya çalışıyorum
selam can can lar canım tutim barıştınızmı coook sevindim ahyırlısı olsun benim aşkımda bizdeydi şimdi gitti bana gecelik alçış cok güselll annemde bugün günlük kullanmalık 6 kişilik yemek takımı almıs 12 kişilik vardı karacadan zaten bunu günlük almış daha 7 ayımız var ama olsun aşkım bayılıyor gecelik alsın iç giyim alsın bana zemuszemus bugün cok güzel geçti ama süperdi şimdi kutsal damacana 2 i izlicem arkadaşım gelicek sonrada yatarım hepinize iyi gecelr sizi sevioooooooooooooom bebelerim:ecrin_bebek: yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?