- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.521
TATLIM YAA SEN NE ZAMAN AYRILDINDA BARIŞTIN YAA...ÜZÜLDÜM BÖLE OLMAZSINA AMA ALLAHTAN KISA SÜRMÜŞ BARIŞMIŞSINIZ HEMEN ALLAH Bİ DAHA YAŞATMASIN CANIM BU ARADADA BAŞINIZ SAĞOLSUNMU DESEM ALLAH RAHMET EYLESİN DESEM DAHA İİ OLUR ŞİMDİLİK HERALDE CANIM ALLAH RAHMET EYLESİN....bilmiyorumkismile
SONYACIIIIIIIMMMMM.CANIIIIMMMMM.ATEŞ ALMAYAMI GELDİN LEN NE O ÖLE HOŞGELDİN GÜLE GÜLEMİ DİCEZ TANİ ŞİMDİİİ...AY GECELİKMİ ALMIŞŞŞŞŞ NE GÜZEL YAAAA NASI BİŞİ KIZ BOYU MUYO FALAN ANLAT AZ HELE...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Selam 2010'nun en güzel gelinlerii..
Bugün benim için baya yoğun bi gündü..
Schaferdn beğendiğim kahvltı tak. siparişini verdim bu hafta içi gelicek inşallah..
Gelinlikçiye gittik ve gelinliğimin siparişini verdim sonunda kızlar :lepi:
Çok mutluyum o yüzdennn..
Veee son olarakta balayımızıda hallettikk :sm_cool:
Şükürler olsun yaaaaaaaa :Saruboceq:
Selam 2010'nun en güzel gelinlerii..
Bugün benim için baya yoğun bi gündü..
Schaferdn beğendiğim kahvltı tak. siparişini verdim bu hafta içi gelicek inşallah..
Gelinlikçiye gittik ve gelinliğimin siparişini verdim sonunda kızlar :lepi:
Çok mutluyum o yüzdennn..
Veee son olarakta balayımızıda hallettikk :sm_cool:
Şükürler olsun yaaaaaaaa :Saruboceq:
ayy süper tatlım çok sevindim:) hayırlısıyla hallettiniz herşeyi:))) hayırlı olsun tekrar tebrik ederim:)))))))
şeydacım böyle bi rezalet kaç nişanda yaşanmıştır inan bilmiyorum...başımıza gelmeyen kalmadı...fotoğrafçıya geç kaldık saat 4te başlaması gerekiyordu ama biz 4buçukta gittik ve daha kimse gelmemişti(( abimler geç çıkmışlar evden.biz hazırlık yaptık hep..kahve sahibi laptop getirin demişti getirdik ama takamadılar beceremediler şarkılar dvdden çalacaktı dvd bozuldu hiç bi şarkının sonu gelmiyo...kimse bi işe elini sürmüyo 1 saat sap gibi yüzüğü takacak kişi alptekin ve ben bekledik...şarkıyı kesin diyoruz kesmiyolar ,şarkı devam etsin dediğimizde kesiyolar...dans edemedik ya belirlediğim şarkı olmasına rağmen dvd bozulduğu için bi şarkı açıyolar bikaç saniye sonra bi sonraki parçaya atlıyo şarkı rezil olduk...takı için rezil olduk millet kopuktu birbirinden...
zaten görümcemle kayınvalidem hastalıktan gelemedi...ablam zaten yoktu çok eksikler vardı...pasta bile yiyemedim..kahve sahibi kurupastaları da saklamış gıcık adam...kaynım almış arabaya atmış nişan bitince...pastaları çöpe atmış kahve sahibi rezaletti...istediğim pasta modeli de gelmedi acayip bi modeldi...herşey ters gitti baştan sona(((
şeydacım böyle bi rezalet kaç nişanda yaşanmıştır inan bilmiyorum...başımıza gelmeyen kalmadı...fotoğrafçıya geç kaldık saat 4te başlaması gerekiyordu ama biz 4buçukta gittik ve daha kimse gelmemişti(( abimler geç çıkmışlar evden.biz hazırlık yaptık hep..kahve sahibi laptop getirin demişti getirdik ama takamadılar beceremediler şarkılar dvdden çalacaktı dvd bozuldu hiç bi şarkının sonu gelmiyo...kimse bi işe elini sürmüyo 1 saat sap gibi yüzüğü takacak kişi alptekin ve ben bekledik...şarkıyı kesin diyoruz kesmiyolar ,şarkı devam etsin dediğimizde kesiyolar...dans edemedik ya belirlediğim şarkı olmasına rağmen dvd bozulduğu için bi şarkı açıyolar bikaç saniye sonra bi sonraki parçaya atlıyo şarkı rezil olduk...takı için rezil olduk millet kopuktu birbirinden...
zaten görümcemle kayınvalidem hastalıktan gelemedi...ablam zaten yoktu çok eksikler vardı...pasta bile yiyemedim..kahve sahibi kurupastaları da saklamış gıcık adam...kaynım almış arabaya atmış nişan bitince...pastaları çöpe atmış kahve sahibi rezaletti...istediğim pasta modeli de gelmedi acayip bi modeldi...herşey ters gitti baştan sona(((
vavv süpersin şeyda. slm bu arada. çok güzel haberler verdin. ay ayy gelinliğin nasıl olacak. :CüvCüv:
aa canım benim ya.. şanssızlıklar yaşamışsınız. neyse canım olan olmuş. üzme kendini.
ama kurupastaların saklanmasına gıcık oldum ben ya. nasıl biriymiş, pes doğrusu.
Pardon ama o kahveniin sahibi adam öküzmü?
Bedavaya veya hayrınamı nişanınızı yapıoda bu kdr rezalet çıkartıyo yaa..
Ben parasını vermesdim pislik adamın..
Veya burnundan getirrdim..
Ne demek kuru pastları fln çalmak ya..
Laptpu biile ben götrcem ama onu bile halledemicekler başlarım öle işee heeklava:
Ama olmuşla ölmüşe çare bulunmazmış canım..
O yüzden kafana takma..
Ee noldu adı nişan işte nişanlandınızmı evet bitti gitti evliliğe odaklan sen bitanem :1hug:
şeydcaım çok sewıdnım herseyı aradan cıkarmıssın maasallah allah ısınızı rast getırsın her zaman böyle. gelinlik için model bile belirlemişsin super ınsallah ıstedıgın bısey olur....
Canım nası anlatıyım..
Anlatılcak gbi değil..
Ben ne istiosam kadın ona göre çizdi etti ortaya bnm gelinlik çıktı..
Böle anlatınca anlaşılmıo kadın çizdiği halde anlamadım ne zmnki bişilerden birleştrp üstümde gösterdi göğüs kısmını fln o zmn tmm dedim ve içime sindi..
Bitsin gösterrim sırnaşık şey
Eğer belirli bi model olsa eklerdim resmini ama kadının çizdiğinin resminide çekmedimki :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?