"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

dün akşam ayrıldı bı anda beyefendı sınırden cnm bı olay olduda gecmişte yazıyor...neysekı barıstık cok şükür...
saol tatlım ya morallımız cok bozuk dostlar saolsun cnm benım saolasın...
sen nasılsın hayatım ???

süper birşeya canım ben geldim ama geri gidicem hala arkadaşı beklerim tefn actı geliyormu oof filmi br izleyemedim onsuz izlemekte istemiyorum bilmiyorumkismile canım arkiiiiiiiiiiiiim bebelik arkadasım kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın canıııııııııııım muhurlikaderimmmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt su filimi izlesem anba gülücem ama gelri 5 dak. kardarmafoldumbenklava:

tuğçecim başınız sağolsun. o seni anlıyordur ve yanında olduğunu biliyordur. çok fazla üzme kendini. Allah rahmet eylesin canım

Selam 2010'nun en güzel gelinlerii..
Bugün benim için baya yoğun bi gündü..
Schaferdn beğendiğim kahvltı tak. siparişini verdim bu hafta içi gelicek inşallah..
Gelinlikçiye gittik ve gelinliğimin siparişini verdim sonunda kızlar :lepi:
Çok mutluyum o yüzdennn..
Veee son olarakta balayımızıda hallettikk :sm_cool:

Şükürler olsun yaaaaaaaa :Saruboceq:

Tuğçecim başınız sağolsun canım..
Allah rahmet eğlesn..
Allah günahlarını affetsin..
Çok zor bi durumdur..
Teyze yaa anne yarısı çok üzüldüm canım..
Barışmanıza sewindim arada olur ufak tefek atışmalar sen aşkına destek ol bitenemm..

Sibelcim hoşgeldin canım nasılsın?
Nişan nasıl geçti?

ayy süper tatlım çok sevindim:) hayırlısıyla hallettiniz herşeyi:))) hayırlı olsun tekrar tebrik ederim:)))))))

buarada tuğçem başınız sağolsun tatlım ve bi ayrılıp barışma durumu da yaşanmış..inş gelecekte bidaha böyle durum yaşamazsınız hep mutlu olursunuz inş..

şeydacım böyle bi rezalet kaç nişanda yaşanmıştır inan bilmiyorum...başımıza gelmeyen kalmadı...fotoğrafçıya geç kaldık saat 4te başlaması gerekiyordu ama biz 4buçukta gittik ve daha kimse gelmemişti(( abimler geç çıkmışlar evden.biz hazırlık yaptık hep..kahve sahibi laptop getirin demişti getirdik ama takamadılar beceremediler şarkılar dvdden çalacaktı dvd bozuldu hiç bi şarkının sonu gelmiyo...kimse bi işe elini sürmüyo 1 saat sap gibi yüzüğü takacak kişi alptekin ve ben bekledik...şarkıyı kesin diyoruz kesmiyolar ,şarkı devam etsin dediğimizde kesiyolar...dans edemedik ya belirlediğim şarkı olmasına rağmen dvd bozulduğu için bi şarkı açıyolar bikaç saniye sonra bi sonraki parçaya atlıyo şarkı rezil olduk...takı için rezil olduk millet kopuktu birbirinden...

zaten görümcemle kayınvalidem hastalıktan gelemedi...ablam zaten yoktu çok eksikler vardı...pasta bile yiyemedim..kahve sahibi kurupastaları da saklamış gıcık adam...kaynım almış arabaya atmış nişan bitince...pastaları çöpe atmış kahve sahibi rezaletti...istediğim pasta modeli de gelmedi acayip bi modeldi...herşey ters gitti baştan sona(((

vavv süpersin şeyda. slm bu arada. çok güzel haberler verdin. ay ayy gelinliğin nasıl olacak. :CüvCüv:

ayy süper tatlım çok sevindim:) hayırlısıyla hallettiniz herşeyi:))) hayırlı olsun tekrar tebrik ederim:)))))))

Çok teşekkür ederim canım..
Sölemiştm zor beğenen bi tipim ama beğendimmide tam beğenirm die..
Benim için işkence olmadı gelinlik işi..
Benim tasarımım bişe oldu zaten hangi gelinliğin neresini hayal ediosam en uyumlu şekilde çizimlerde ortaya çıkadı kadın sağolsun..
18inde provaya gidicem 4 kere prova olcak her ay 1 kere..
Erkenmi geldim dediğimde yoo gayet iyi temmzda evlencekler için bile siprş aldığnı söledi kadın..

aa canım benim ya.. şanssızlıklar yaşamışsınız. neyse canım olan olmuş. üzme kendini.
ama kurupastaların saklanmasına gıcık oldum ben ya. nasıl biriymiş, pes doğrusu.

Pardon ama o kahveniin sahibi adam öküzmü?
Bedavaya veya hayrınamı nişanınızı yapıoda bu kdr rezalet çıkartıyo yaa..
Ben parasını vermesdim pislik adamın..
Veya burnundan getirrdim..
Ne demek kuru pastları fln çalmak ya..
Laptpu biile ben götrcem ama onu bile halledemicekler başlarım öle işee hee klava:
Ama olmuşla ölmüşe çare bulunmazmış canım..
O yüzden kafana takma..
Ee noldu adı nişan işte nişanlandınızmı evet bitti gitti evliliğe odaklan sen bitanem :1hug:

vavv süpersin şeyda. slm bu arada. çok güzel haberler verdin. ay ayy gelinliğin nasıl olacak. :CüvCüv:

Canım nası anlatıyım..
Anlatılcak gbi değil..
Ben ne istiosam kadın ona göre çizdi etti ortaya bnm gelinlik çıktı..
Böle anlatınca anlaşılmıo kadın çizdiği halde anlamadım ne zmnki bişilerden birleştrp üstümde gösterdi göğüs kısmını fln o zmn tmm dedim ve içime sindi..
Bitsin gösterrim sırnaşık şey
Eğer belirli bi model olsa eklerdim resmini ama kadının çizdiğinin resminide çekmedimki :1no2:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah hepınızden razı olsun saolun canlarım dostlar saolsun bi acıyı daha yasadık dun...
sibelcimmmmmmmmmmm okudum tatlım nazaramı geldiniz ne tatlım ya neler olmuş öyle...
şeydcaım çok sewıdnım herseyı aradan cıkarmıssın maasallah allah ısınızı rast getırsın her zaman böyle. gelinlik için model bile belirlemişsin super ınsallah ıstedıgın bısey olur....

aa canım benim ya.. şanssızlıklar yaşamışsınız. neyse canım olan olmuş. üzme kendini.
ama kurupastaların saklanmasına gıcık oldum ben ya. nasıl biriymiş, pes doğrusu.

ya rezil oldum gelen arkadaşlarıma(((( adam bi de iş saatlerime denk getirdiniz dedi 50 fazla aldı ya(( aldığı parada değilim ama bi kuruşuna bile değmedi inanın((( daha önce çok nişan yaptık dedi şöyleydi böyleydi dedi ama bi destek görmedim ben...sahibinin yanında arkadaşlarıma dedim kahvede yapmayın işte böyle rezil olursunuz dedim bundan daha kötüsü hiç nişan yapılamaması olurdu ve bunu tercih ederdim başıma bunların geleceğini bilsem dedim...burası iğrenç dedim...neler dedim adamın suratına karşı...bana gıcık oldu yerden uere vurdum mekanı...ama olan oldu işte sinirden halen hazmedemiyorum...bize kamera var dedi...ve kamerası da güvenlik kamerası çıktı.ses yok kuru görüntü...biz dışardan kamerasını fotoğrafçısını getirdik...adam ayarlicam demişti yanımızda bikaç kişiyi aramıştı...tam bir rezalet...

yarın dersaneye gittiğimde arkadaşlarıma rezil olcam nasıl bakıcam yüzlerine ya acayip kastım kendimi sinirden patlamak üzereyim yani(( alptekinde de acayip bi rahatlık var nişanlandık ya o bana yeter diyo daha da sinirleniyorum önemse bi sinirlen ya bi tepki ver yani!!!

Aminn Tuğçemm sizinde inşallah her işinizi rast getirsin böle :Saruboceq:

Ya kafamda belirli bi model yoktu ama neresini nası istediğimi biliodum gelinliğimin o bnm için ve gelinlikçi için kolaylık oldu ben anlattım o örnekler çıkarttı hem gelinliklerden hem resimlerden hem çizimden istedğim şeyi yakaladık..
Zaten 2şer seçenek bıraktık hani atıorum göğüs kısmını beğenmessem değiştrces fln öle yani..
İnşallah dikimden sonrada hayal ettiğim gbi bişey çıkar ortaya :Saruboceq:

Allah sizinde bir an önce bu günleri görmenizi nasip kısmet eder inşallah kızlarr mükemmel bi duygu içinize sinen gelinlinliği bulmanız..
En azından kafanız rahat oluo

ayy içine sinmesine sevindim gerçekten. güzel gelin seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…