- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.541
ya rezil oldum gelen arkadaşlarıma(((( adam bi de iş saatlerime denk getirdiniz dedi 50 fazla aldı ya (( aldığı parada değilim ama bi kuruşuna bile değmedi inanın ((( daha önce çok nişan yaptık dedi şöyleydi böyleydi dedi ama bi destek görmedim ben...sahibinin yanında arkadaşlarıma dedim kahvede yapmayın işte böyle rezil olursunuz dedim bundan daha kötüsü hiç nişan yapılamaması olurdu ve bunu tercih ederdim başıma bunların geleceğini bilsem dedim...burası iğrenç dedim...neler dedim adamın suratına karşı...bana gıcık oldu yerden uere vurdum mekanı...ama olan oldu işte sinirden halen hazmedemiyorum...bize kamera var dedi...ve kamerası da güvenlik kamerası çıktı.ses yok kuru görüntü...biz dışardan kamerasını fotoğrafçısını getirdik...adam ayarlicam demişti yanımızda bikaç kişiyi aramıştı...tam bir rezalet...
yarın dersaneye gittiğimde arkadaşlarıma rezil olcam nasıl bakıcam yüzlerine ya acayip kastım kendimi sinirden patlamak üzereyim yani(( alptekinde de acayip bi rahatlık var nişanlandık ya o bana yeter diyo daha da sinirleniyorum önemse bi sinirlen ya bi tepki ver yani!!!
ayy içine sinmesine sevindim gerçekten. güzel gelin seni.
Aminn Tuğçemm sizinde inşallah her işinizi rast getirsin böle :Saruboceq:
Ya kafamda belirli bi model yoktu ama neresini nası istediğimi biliodum gelinliğimin o bnm için ve gelinlikçi için kolaylık oldu ben anlattım o örnekler çıkarttı hem gelinliklerden hem resimlerden hem çizimden istedğim şeyi yakaladık..
Zaten 2şer seçenek bıraktık hani atıorum göğüs kısmını beğenmessem değiştrces fln öle yani..
İnşallah dikimden sonrada hayal ettiğim gbi bişey çıkar ortaya :Saruboceq:
Allah sizinde bir an önce bu günleri görmenizi nasip kısmet eder inşallah kızlarr mükemmel bi duygu içinize sinen gelinlinliği bulmanız..
En azından kafanız rahat oluo
ya rezil oldum gelen arkadaşlarıma(((( adam bi de iş saatlerime denk getirdiniz dedi 50 fazla aldı ya (( aldığı parada değilim ama bi kuruşuna bile değmedi inanın ((( daha önce çok nişan yaptık dedi şöyleydi böyleydi dedi ama bi destek görmedim ben...sahibinin yanında arkadaşlarıma dedim kahvede yapmayın işte böyle rezil olursunuz dedim bundan daha kötüsü hiç nişan yapılamaması olurdu ve bunu tercih ederdim başıma bunların geleceğini bilsem dedim...burası iğrenç dedim...neler dedim adamın suratına karşı...bana gıcık oldu yerden uere vurdum mekanı...ama olan oldu işte sinirden halen hazmedemiyorum...bize kamera var dedi...ve kamerası da güvenlik kamerası çıktı.ses yok kuru görüntü...biz dışardan kamerasını fotoğrafçısını getirdik...adam ayarlicam demişti yanımızda bikaç kişiyi aramıştı...tam bir rezalet...
yarın dersaneye gittiğimde arkadaşlarıma rezil olcam nasıl bakıcam yüzlerine ya acayip kastım kendimi sinirden patlamak üzereyim yani(( alptekinde de acayip bi rahatlık var nişanlandık ya o bana yeter diyo daha da sinirleniyorum önemse bi sinirlen ya bi tepki ver yani!!!
Neeeeeeeeeee kamra war dedi güvenlk kamrasımı çıktı..
Şaka mı ki buklava:
O adama ben warya değil 50 tl fazla vermek 50 tl cebinden çıkarttırırdm..
Ben hazırlanym ediym bi dnya masraf yapym kyafeti osu busu ee sonuç pislik herifin rezaletleri..
Helal mi o para o na peki?
Hakkettimi?
Bide hakkıyla kazanmş gbi yer bi güzel o parayıda öküz..
Hey Allahım yarbbm sinrlerim zıpladı adama..
Ama seninde daha fazla sinirlerini zıplatmana değmez..
Nişanlını boşuna suçlama sinirlenmesini bekleme..
Bırak adam mutluluğunu yaşasın yaa 1 kere nişanlancak ne adamı strese sokuon..
Dersanedeki arkdşlarmı yaa onlar seni teslli etsinler takma kafana diye ne rezalti senin elinde olan bişeymidi..
Adamın pisliği..
Bence daha fazla düşünme parmağndaki yüzüğe bak ve mutlu ol Sibelcim :1hug:
Teşekkür ederim Reyhanımm..
Dikimden sonrada aynı fikirde olurum inşallah canımm..
Kadınla düşündüğümz şekilde bişey çıkar umarım ortaya :Saruboceq: :Saruboceq:
çok sewındım cnm zamanla zaten şekil oturur ortaya bı model cıkar cnm onemlı olan senın ıcıne sınmesı ınsallah cooooook guzel bır gelın olcaksın...
tabııkı dıger kızlarda oyle allah hepımıze nasıp etsın o bembeyaz gelınlıgı gıymeye...
vallahi kimsenin memnun kalmadığını gözlerinden okudum(( ben bile memnun olmadımkiii mekan sahibi baştan sona rezalet o paranın helallik kısmını Allaha havale ediyorum...Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın ama benim yaşadığım talihsizliği Allahım düşmanıma vermesin inan iğrenç bi gündü keşke hiç nişan yapmasaydım binlerce kez pişmanım...
ama abimin de suçu var...milleti saat 4buçuktan sonra getiriyosun nişan yerine...parça parça hem de.madem parça parça getiriceksin git saat 3te nişan yerine ilgilen bişeylerle yani bi de abim kasılıyo bitse de eve gitsem diye...millet bana moral verceğine nerdeyse ben moral verecek duruma geldim kimse beni sallamıyo iğrenç bi duygu ya...söz günü de adam yerine konmamıştım ama nişanda bu kadarını beklemedim...iğrençti tam anlamıyla....öyle üzgünümki kelimelerle anlatamam...
allah allaaaah! çok sinir oldum canım bende kahve sahibine. kamera işi de gülsek mi ağlasakmı bilmiyorumkismile çok tuhaf olmuş.
aman oldu bitti canım benim. nişanlıısın sonuçta. hiç üzme kendini. senin bir eksiğin yokki, şanssızlık ve belki organizasyon eksikliğinden, kafe sahibinin dengesizliğinden yaşadın o olayları; yani arkadaşlarının yüzüne de başn dik bir şekilde bakarsın. sen de aynı taktiği uygula: nişanlandım yeter de! boşverrrr takma kafana
vallahi kimsenin memnun kalmadığını gözlerinden okudum(( ben bile memnun olmadımkiii mekan sahibi baştan sona rezalet o paranın helallik kısmını Allaha havale ediyorum...Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın ama benim yaşadığım talihsizliği Allahım düşmanıma vermesin inan iğrenç bi gündü keşke hiç nişan yapmasaydım binlerce kez pişmanım...
ama abimin de suçu var...milleti saat 4buçuktan sonra getiriyosun nişan yerine...parça parça hem de.madem parça parça getiriceksin git saat 3te nişan yerine ilgilen bişeylerle yani bi de abim kasılıyo bitse de eve gitsem diye...millet bana moral verceğine nerdeyse ben moral verecek duruma geldim kimse beni sallamıyo iğrenç bi duygu ya...söz günü de adam yerine konmamıştım ama nişanda bu kadarını beklemedim...iğrençti tam anlamıyla....öyle üzgünümki kelimelerle anlatamam...
rica ederim cnm. içine sinen bir şekilde de giyersin gelinliğini. ne kadara mal olacak peki.
Güzelm memnun olmamış olabilrler..
Tamam bunu hissetmiş ve anlamışta olabilrsin fakat bitti artık malsf istesekte zamanı geri çewiremiorus..
Amaç o yüzüklerin parmağınza takılması değilmidi?
Evet oydu ve takıldı tmm o zmn dahaa hiiç bişeyi düşünmee..
Kendni üzersin çnkü..
Her şer de bi hayır wardr demişler..
Vardır bunda da bi hayır öyle düşün..
İnsan çok heveslenio çok hayaller kuruo dğru ama sonradan kendini yıpratmaya deymez Sibelcim düşünmemeye çalş elinden geldğince..
bundan nasıl bir hayır çıkacak inan çok merak ediyorum...bu söze gerçekten inanırım her zaman yaşadım mutlaka talihsizliğin ardından iyi ki şöyle olmamış dediğim oldu ama bundan nasıl bi hayır çıkar bilemiyorum...ben bunu üzerimden bikaç ay atamam artık...çünkü gerçekten çok uğraştım 2 gündür evdeki sorunlarıma rağmen..pastacıyı da yarın azarlicam zaten...bi de yengemin kristal şekerliği kayboldu badem şekerleri vardı konuklara ikram ediyoduk...yarın mekanı aricam onu da saklamasın pislik(((
O konuda hiç bi bilgim yok işte canım..
Kayınvalidemin tanıdığıydı gelinlikçi..
Fiyat konusunda hiç konuşmadık..
Zaten başka müşterilerde vardı konuşmamız dğru olmazdı..
O konuda muhattbı kayınvalidem halletsinler onlar dost işimi arkdş işimi npcaksa artık..
Ama öğrendiğimde sölerm çnkü bende çok merk ediorm =)))
Fakat çook uçuk bişey çıkcağını zannetmiorum ortaya mesela bikaç kişi daha geldi ellerinde modelleriyle onlara verdiği fiyat kiralama = 1650 fln olur dedi..
Satın almada = 2000,2250 falan dedi..
Artık bize ne kdr diycek bakalım.. :uhm:
Hee bide sezon fiytları değil diyede ekledi kadın gelenlere yani daha yükselcekmiş fiyatlr kızlar hbrnz olsun..
alptekin efendi nişana alacağı tam tur yüzüğü ve tek taşı almamış ona da sinirlendim...yüzükleri parlatmamış ve tarih de yazdırmamış(( yüzükleri haftaya alacakmış beyefendi!!! çok sinirlendim sevgililer gününde hediye yok ona (( alcam tek taşımı oturcam aşağa
e onlar hallederler artık cnm. tabi başka müşteri yanında olmaz pazarlık. iyi çok fazla da olmicak demekki. daha yükselirse işimiz iş yanii. boshayallersmile
alptekin efendi nişana alacağı tam tur yüzüğü ve tek taşı almamış ona da sinirlendim...yüzükleri parlatmamış ve tarih de yazdırmamış(( yüzükleri haftaya alacakmış beyefendi!!! çok sinirlendim sevgililer gününde hediye yok ona (( alcam tek taşımı oturcam aşağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?