"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Neeeeeeeeeee kamra war dedi güvenlk kamrasımı çıktı..
Şaka mı ki bu klava:
O adama ben warya değil 50 tl fazla vermek 50 tl cebinden çıkarttırırdm..
Ben hazırlanym ediym bi dnya masraf yapym kyafeti osu busu ee sonuç pislik herifin rezaletleri..
Helal mi o para o na peki?
Hakkettimi?
Bide hakkıyla kazanmş gbi yer bi güzel o parayıda öküz..
Hey Allahım yarbbm sinrlerim zıpladı adama..
Ama seninde daha fazla sinirlerini zıplatmana değmez..
Nişanlını boşuna suçlama sinirlenmesini bekleme..
Bırak adam mutluluğunu yaşasın yaa 1 kere nişanlancak ne adamı strese sokuon..
Dersanedeki arkdşlarmı yaa onlar seni teslli etsinler takma kafana diye ne rezalti senin elinde olan bişeymidi..
Adamın pisliği..
Bence daha fazla düşünme parmağndaki yüzüğe bak ve mutlu ol Sibelcim :1hug:

çok sewındım cnm zamanla zaten şekil oturur ortaya bı model cıkar cnm onemlı olan senın ıcıne sınmesı ınsallah cooooook guzel bır gelın olcaksın...

tabııkı dıger kızlarda oyle allah hepımıze nasıp etsın o bembeyaz gelınlıgı gıymeye...

allah allaaaah! çok sinir oldum canım bende kahve sahibine. kamera işi de gülsek mi ağlasakmı bilmiyorumkismile çok tuhaf olmuş.
aman oldu bitti canım benim. nişanlıısın sonuçta. hiç üzme kendini. senin bir eksiğin yokki, şanssızlık ve belki organizasyon eksikliğinden, kafe sahibinin dengesizliğinden yaşadın o olayları; yani arkadaşlarının yüzüne de başn dik bir şekilde bakarsın. sen de aynı taktiği uygula: nişanlandım yeter de! boşverrrr takma kafana

vallahi kimsenin memnun kalmadığını gözlerinden okudum(( ben bile memnun olmadımkiii mekan sahibi baştan sona rezalet o paranın helallik kısmını Allaha havale ediyorum...Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın ama benim yaşadığım talihsizliği Allahım düşmanıma vermesin inan iğrenç bi gündü keşke hiç nişan yapmasaydım binlerce kez pişmanım...

ama abimin de suçu var...milleti saat 4buçuktan sonra getiriyosun nişan yerine...parça parça hem de.madem parça parça getiriceksin git saat 3te nişan yerine ilgilen bişeylerle yani bi de abim kasılıyo bitse de eve gitsem diye...millet bana moral verceğine nerdeyse ben moral verecek duruma geldim kimse beni sallamıyo iğrenç bi duygu ya...söz günü de adam yerine konmamıştım ama nişanda bu kadarını beklemedim...iğrençti tam anlamıyla....öyle üzgünümki kelimelerle anlatamam...

Evet cnm provalarda görcem bende nasıl bişey çıkcak ortaya..
Beğenmediğim bi yeri olursa ki Allah korusun hemen müdahle edebilym..
Çoook teşekkür ederm Tuğçecim aminn Allah hayırlısıyla hepimize o mutluluğu yaşatsın inşallah :Saruboceq:

Güzelm memnun olmamış olabilrler..
Tamam bunu hissetmiş ve anlamışta olabilrsin fakat bitti artık malsf istesekte zamanı geri çewiremiorus..
Amaç o yüzüklerin parmağınza takılması değilmidi?
Evet oydu ve takıldı tmm o zmn dahaa hiiç bişeyi düşünmee..
Kendni üzersin çnkü..
Her şer de bi hayır wardr demişler..
Vardır bunda da bi hayır öyle düşün..
İnsan çok heveslenio çok hayaller kuruo dğru ama sonradan kendini yıpratmaya deymez Sibelcim düşünmemeye çalş elinden geldğince..

aynen tatlım kesinlikle organizasyon eksikliğinden...evet nişanlandım ama böyle olsun istemedim...onun üzüntüsünü yaşıyorum inanılmaz sıkıntı yaptım(( halen inanamıyorum başkasından duysam şaka yapıyolar sanarım hayatta inanmam ama işte benim başıma geldiii((

işte organizasyon hataları diye bune derim. hem gelin ol, hem herşeyle ilgilen.. etrafın anlayşlı ve destekli olması lazım gerçekten. arkadaşımın düğünde de benzer aksilikler olmuştu. kimse oralı olmadı. müzisyen peşinden, pasta peşinden ben koşmuştum. hala derler sen olmasan bitmiştik diye, kaldı ki onların düğündü bi de.
ama ne olur üzülme kuzum ya. nişanlınla iyi olun da gerisi boş valla.

rica ederim cnm. içine sinen bir şekilde de giyersin gelinliğini. ne kadara mal olacak peki.

O konuda hiç bi bilgim yok işte canım..
Kayınvalidemin tanıdığıydı gelinlikçi..
Fiyat konusunda hiç konuşmadık..
Zaten başka müşterilerde vardı konuşmamız dğru olmazdı..
O konuda muhattbı kayınvalidem halletsinler onlar dost işimi arkdş işimi npcaksa artık..
Ama öğrendiğimde sölerm çnkü bende çok merk ediorm =)))
Fakat çook uçuk bişey çıkcağını zannetmiorum ortaya mesela bikaç kişi daha geldi ellerinde modelleriyle onlara verdiği fiyat kiralama = 1650 fln olur dedi..
Satın almada = 2000,2250 falan dedi..
Artık bize ne kdr diycek bakalım.. :uhm:

Hee bide sezon fiytları değil diyede ekledi kadın gelenlere yani daha yükselcekmiş fiyatlr kızlar hbrnz olsun..

Son düzenleme:

bundan nasıl bir hayır çıkacak inan çok merak ediyorum...bu söze gerçekten inanırım her zaman yaşadım mutlaka talihsizliğin ardından iyi ki şöyle olmamış dediğim oldu ama bundan nasıl bi hayır çıkar bilemiyorum...ben bunu üzerimden bikaç ay atamam artık...çünkü gerçekten çok uğraştım 2 gündür evdeki sorunlarıma rağmen..pastacıyı da yarın azarlicam zaten...bi de yengemin kristal şekerliği kayboldu badem şekerleri vardı konuklara ikram ediyoduk...yarın mekanı aricam onu da saklamasın pislik(((

alptekin efendi nişana alacağı tam tur yüzüğü ve tek taşı almamış ona da sinirlendim...yüzükleri parlatmamış ve tarih de yazdırmamış(( yüzükleri haftaya alacakmış beyefendi!!! çok sinirlendim sevgililer gününde hediye yok ona(( alcam tek taşımı oturcam aşağa

sibelcim sonuçta yüzük takıldımı okey tamam artık oldu bitti kimsenin memnun olması weya olmaması seni ilgilendirmesin boşwer tatlım talihsizlikler yaşanmış olabilir ama bu senin suçun değil ki tamamen kahenin sahibinin adam ne çirkefmiş yaaaa...
sen aşkınla yüzüğü taktınmı taktın...boşwerrrrrrrrrrr
nişan böyle olsun düüğün daha güzel olur bu sefer herşeyinizin tedbirini alırsanız daha güzel organizasyon olur takma cnm ya oldu bitti işte

Belkide tam istediğiniz gbi bi ev çıkcak karşınıza cnm ve hayırlısıyla alcaksınz diceksinki evett o kötü günü unutturck bi hayır oldu sonunda..
Bilemeyz nolcanı ama zamanla görürsn artk aklinialirimsmile
Ama yapma cnm yaa evlenene kdr atlatamıcanmı üzernden bunu..
Olumlu düşün birass artık nişanlandın ve sadece evlilik var önünüzde başka hiiç bişey yookk..
Hiç bişeyi düşünmee aşkınla kurcan yuvanı düşün..
O pastacıyıda o kahvenin sahibinide bi güzel azarla yarın bencede..
Belki sinirin biras yatışır..
Hem kuru pastaları çalıo bidee kristl şekerlikmii töbe töbee günahı kendi boynuna olsundaa nereye kaybolduu kii şekerlik :uhm:

e onlar hallederler artık cnm. tabi başka müşteri yanında olmaz pazarlık. iyi çok fazla da olmicak demekki. daha yükselirse işimiz iş yanii. boshayallersmile

Nası yani anlamadım..
Hem tamtur hem tektaş pırlanta hemde nişan alyanslarınmı olcak :uhm:
Bide neden almamış geçerli bi sebebi vardır heralde..

e onlar hallederler artık cnm. tabi başka müşteri yanında olmaz pazarlık. iyi çok fazla da olmicak demekki. daha yükselirse işimiz iş yanii. boshayallersmile

Yok cnm zaten ben pazrlığı fln yapmycatım sadce fiyatını sorcaktm merakımdan..
Ne kadar indirim yapıolar ne kadara bırakıo sonrasını onlar halletsinler artık..
Aslında o gelen kızlara sölediği fiyat gbi 2000,2250 fln derse vermem 1 kere giycem bişeye o kdr para tmm gelinlik çok özel bişey ama yazık günah o kdr parayada..
Bakalım bi duyymda ne kdr anlaşcaklarını içim rahatlasın ondan sonra..
Evet cnm yaa dahada artarsa nolcak acabaa bende merk ediorumm..
Yakında gelinlik gymicek kmse ztn sırnaşık şey

benım bıldıgım sözde yada nişanda tek taş takılıosa
düğünde tamtur takarmıs damat...
ben mı yanlıs bılıorum acaba ama benım kuzenın oyle oldu sözde tek tas taktı cocuk nişanda alyans taktılar sade bır alyans dugunde tamtur taktı cocuk...

bence yüzüğü falan sorun etme tatlım. sonuçta kolaylıkla alınan şeyler değil. benimkine de mesela ben aldırmıyorum. kazancımızı takıya yatırmak pek mantıklı gelmiyor bana. onun yerine kullanacağımız bir eşya alırım daha iyi. tabi bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…