"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hm tabi cnm anladım yerimseniben aynen düşünüyorum bende. ah şu kilo verme derdi olmasa ben çoktannn diktirmiştim sırf masraftan düşmek için.
perdelere tüllere sarınır çıkarız artıkk -tatlicadiarzu- :roflol:

tatlım inan takılmayacak bi durum değil...yaşamadan anlaşılmaz cümlesi tam benim durumum için söylenirdi yani öyle diyim...oldu bitti diye düşünemiyorum inan çok kötüyüm yüzüğü takmak bi yana ben ne şarkılar hazırlamıştım bitanesi bile çalmadı paso aynı şarkılar çaldı..ben klasör klasör ayırmıştım hepsini adam kumandayı verdi bize karışmadı zaten dvd bozuk bi de cd hakkında bilgisi olmayan da klasörlere bakın desem de bisürü açıklama yapsam da beceremediler...düşün paso gültekin ekrem çalıyo diğer oyun havalarını nişanın bitimine 5 dk kala buldular ya(( ki yabancı şarkılar zaten yalan oldu bitanesi çalsa içim rahat edecekti(( dans bile edemedik böyle rezillik yok((

buarada şeydacım şekerlik çok yüksek ihtimal kahvede...çünkü orda bi ara yengem masanın kenarına koymuş ve döndüğünde şekerlik yokmuş...bi de kızın kendi çeyiz takımındandı inan bulamazsam çok üzülürüm.ve yarın sabah ilk iş adamı aricam bu sinirle canına okurum onun zaten((

ve tam turu kendisiistiyodu sözden önce gümüşünü takıyodum nişanda altınını alıcam demişti..benim tek taşında taşı çıkınca onu da nişana takarım dedi ve maalesef yapamadı..haftaya yapacakmış...söz verdi valla ya yapacak ya yapacak...

Aslında öle bişey yok cnm yaa..
Tek taş yada tamtur almak gbi bi zorunlulukları yok..
Sözde alyans takılır incelerinden..
Söz yüzüğü adı altında satılır ztn onlar..
Nişanda da onlar çıkar kalın alyanslar takılır..
Zaten nişanda erkeğin alyansınıda kız alır..
Evlendiğinde de o nişan yüzükleri sağ parmaktan sol parmağa geçer bu kdr..
ısterse evlenme teklfi ettiğinde tek taşyla eder ki bi manası olsun..
Yoksa sözde takması lazım sözde taktı düğünde tamtur takcak diye bişey ben hiç duymadım..
Hee bide takması gerekenlerden biride nişanda yada düğünde hangisinde müsait olursa damat kıza set takar..
Bu kadar..

Son düzenleme:

Canım senin boyun ve kilon kaçtı ki :uhm:
Kaç kilo vermek istiosun bide?
Yaa zaten iki kumaşı sarıolar gelinlik die satıolar artık elbse gbi modelleri gördükce deli oluorum yaa bide gelinlik diye alıp giymiolarmı..
Yaa gelinlikçiye değil abiyeciye git daha ucuza alırsın..
Resmen elbisee nesi onun gelinlik yaa..
Perdeden tülden farkı yok yani sarsan sarmalasan kmse aa bu kız perdenin tülüyle çıkmış demez duruma geldik artık sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ben de normalde altına düşkün biri değilim.ama beraber model dahi beğenmiştik ben kolye küpe değil sadece alyansa benzer yüzük takmayı seviyorum.ve alacağı tamturla tek taştan başka da hayatı boyunca altın almasına gerek yok...sadeyimdir genelde sadece bu türde yüzük takarım o yüzden benim için önemliydi...

bılmemkı cnm ben anlamamda çakmamda o işlerden takı sewmdıgım ıcın yanı altın olarak...
amannnnn teneke halkaya bıle razıyım

tamam anladım tatlım. ehh sağlıkolsun artık. alırsınız. ama güzellikle dile getireceğine inanıyorum.

takılması şart değil tuğçecim şeydanın da söylediği gibi sözde söz yüzüğü takılır,tek taş evlenme teklifinde takılır,nişanda da alyanslar takılır o kadar...sadece alptekin bana bu iki yüzüğü nişanda takacaktı ama takamadı.haftaya takacakmış olay bu yani.

Yazık yaa hiç mi Allahtan korkmuo bu adam..
Belkide biri kaldırmıştır ordan bilmeden sen yarın ara sor canım..
Hee o taşı düşen tektaşınımı yaptırcak yoksa yeni mi alcak :uhm:

Bide kızlar yaa bnm bu takvim yanlış mı eksik sayıyo gbi gelio bu bana ya :uhm:

tamam anladım tatlım. ehh sağlıkolsun artık. alırsınız. ama güzellikle dile getireceğine inanıyorum.

çok güzel dile getirdim zaten tatlım,sigara için içeriye kaçmıştık orda boş alyansı gösterince bi de yüzüğümü unuttun diye az söylenince haftaya alıcam dedi...sevgililer gününü böyle kamufle ediyo beyefendi...

ya kıyamam pişmiş tavuğun başına gelmez dedikleri bu olsa gerek
çok sinirlerim bozuldu o öküz kahveciyekötükedihüso yaa yuhhhh diyorum güvelik kamerası ne demek ya:1shok: rezil etseydiniz ben olsam cingar çıkarırdım canım ya:kedi:keşke evde yapsaydınız en azından içine sinerdi ama takılma artık önümüzde ki maçlara bakalım tatlım düğününde hepsinin acısını çıkarıcaksın inşallaha.s

bılmemkı cnm ben anlamamda çakmamda o işlerden takı sewmdıgım ıcın yanı altın olarak...
amannnnn teneke halkaya bıle razıyım

Bende bilmiodum cnm ama yaşaynca öğrenio insan ister istemes aklinialirimsmile
Hee ama bide şöle bi durum war mesela sana tek taşını aldı diyelim veya tek taşınla evlenme teklfi etti..
Sözlenceksinz ve nşanda düşünüosunz o zmn sözde sadece kza tek taşı takılsada kafi oluo..
Nişanda ömürlük olan alyanslar alınıo zaten..
Boşuna söz alyansı almaya gerk yok yani..
Ama nişan istenmiosa o zaman daha dğru düzgn söz alyanslarndan değil nişan alyanslarından seçilio..

gelen konuklar hep tanıdıktı ve az kişiydik maksimum 50 kişiyizdir yani.onlardan alan biri olsa hemen anlaşılırdı.akşam yengem söyledi evde bulamadık siz gördünüz mü diye,kaynım da kuru pastaları adam saklamış nişan sonu görünce bizim arabaya koydum demişti o aklıma geldi şüphelendim mekandan..

taşı düşen yüzüğümü sattırdım 3 defa düştü artık daha takamam ben onu hevesim acayip gitti yüzüğü sıkıştırıcaz diye kuyumcu kesti de kesti yüzük artık mahvolmuştu...yeni alıyo:)

takvim çok doğru sayıyo tatlım bu arada bak benim tarih hemen silinmiş günlerde hiç problem olmadı...belki zaman senin için geçmiyodur ne dersin:))))

bu gün yaptığım şaşkınlığı anlatayım da neşelenin azcık. bu gün aşkımla buluştuk.. dünden ona sürpriz yapmak için pasta yapmıştım.. pastanın yarıya yakınını aşkıma götürmek üzere bir saklama kabı bulamadığım için büyük dondurma kutusuna koydum. neyse sabah dolaptan aldım kabı ve aşkımla buluşmaya gittimm. poşeti açtım kutuyu bir açtım ki ne göreyim akannehir içi siyah zeytin dolu.... delikafadulden meğerse ben sabah yanlış kutuyu almışım. annem daha önce apaynısı kaba zeytin koymuş. yaklaşık bi saat kesintisiz güldükkk

Yok cnm sizinkilerden demedim o kahvede kahve sahibinden başka kimse yokmudu belki çalışanlardan biri kaldırmıştır anlamnda söledm..
Hımm hayırlısıyla yüzüklerini güle güle tak canım..
Tamam tamam çözdüm takvimi yok zaman bana geçmio fln değil valla bugün huzur doluyum zamanı düşünmüorumm :lepi:

sakardeniz koptum zeytin olayına hahahaha

şeydacım ewet tatlım doğrudur dediğin
sibelcim üzülme tatlım yüzüünü yetiştirir pazar gününe

Ayhhh inanmıorummm sana Reyhan yaa adamın hevesi kursağında kalmışş resmenn sırnaşık şey
Açıp baksaydın keşkeee delikafadulden
Allahta seni güldürsün cnm yaa :roflol:

ben cıngar çıkarmadım ama bekar kuzenlerime adamın yanında bayağı söylendim mekanı kötüledim hatta adamla gözgöze geldik o sırada ben yüzüne bakarak söyledim cümleleri...önümüzdeki maçları bilmem de ben yarın dersaneye nasıl gidicem onu düşünüyorum...rezil oldum kız rezil yaa(( arkadaşlarım bi hevesle tüm gün arıyolar mekan tarifi yapıyorum milletten önce ben geliyorum...mekan sahibi bi rezaletti zaten abimlerin ilgilenmemesi hepten beter oldu((

tek mutlu olduğum şey de bol bol fotoğraf çektik 150 fotoğraf ve bugünün rezilliğini baştan sona izleyebileceğimiz bi videomuz var...yakında elime geçecekler... bi de bunun yanında yakınlarımın çektiği bisürü resim var.onlar gelsin de bari onlarla avunurum biraz...

buarada alptekini takım elbiseli görmek hiç nasip olmamıştı ay çok yakışmış canım ya:)))) öyle heyecanlıydı ki anlatamam:)

arabamıza bidik bizim eve geçicez eda hn. sordu içerde bişey unuttunuz mu diye alptekin atladı ben sibeli aldım başka bişey yok dedi deli çocuk :))) tüm gün boyu sadece bu cümleye gülebildim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…