- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.561
Yok cnm zaten ben pazrlığı fln yapmycatım sadce fiyatını sorcaktm merakımdan..
Ne kadar indirim yapıolar ne kadara bırakıo sonrasını onlar halletsinler artık..
Aslında o gelen kızlara sölediği fiyat gbi 2000,2250 fln derse vermem 1 kere giycem bişeye o kdr para tmm gelinlik çok özel bişey ama yazık günah o kdr parayada..
Bakalım bi duyymda ne kdr anlaşcaklarını içim rahatlasın ondan sonra..
Evet cnm yaa dahada artarsa nolcak acabaa bende merk ediorumm..
Yakında gelinlik gymicek kmse ztn sırnaşık şey
sibelcim sonuçta yüzük takıldımı okey tamam artık oldu bitti kimsenin memnun olması weya olmaması seni ilgilendirmesin boşwer tatlım talihsizlikler yaşanmış olabilir ama bu senin suçun değil ki tamamen kahenin sahibinin adam ne çirkefmiş yaaaa...
sen aşkınla yüzüğü taktınmı taktın...boşwerrrrrrrrrrr
nişan böyle olsun düüğün daha güzel olur bu sefer herşeyinizin tedbirini alırsanız daha güzel organizasyon olur takma cnm ya oldu bitti işte
benım bıldıgım sözde yada nişanda tek taş takılıosa
düğünde tamtur takarmıs damat...
ben mı yanlıs bılıorum acaba ama benım kuzenın oyle oldu sözde tek tas taktı cocuk nişanda alyans taktılar sade bır alyans dugunde tamtur taktı cocuk...
hm tabi cnm anladım yerimseniben aynen düşünüyorum bende. ah şu kilo verme derdi olmasa ben çoktannn diktirmiştim sırf masraftan düşmek için.
perdelere tüllere sarınır çıkarız artıkk -tatlicadiarzu- :roflol:
bence yüzüğü falan sorun etme tatlım. sonuçta kolaylıkla alınan şeyler değil. benimkine de mesela ben aldırmıyorum. kazancımızı takıya yatırmak pek mantıklı gelmiyor bana. onun yerine kullanacağımız bir eşya alırım daha iyi. tabi bu benim fikrim.
ben de normalde altına düşkün biri değilim.ama beraber model dahi beğenmiştik ben kolye küpe değil sadece alyansa benzer yüzük takmayı seviyorum.ve alacağı tamturla tek taştan başka da hayatı boyunca altın almasına gerek yok...sadeyimdir genelde sadece bu türde yüzük takarım o yüzden benim için önemliydi...
buarada şeydacım şekerlik çok yüksek ihtimal kahvede...çünkü orda bi ara yengem masanın kenarına koymuş ve döndüğünde şekerlik yokmuş...bi de kızın kendi çeyiz takımındandı inan bulamazsam çok üzülürüm.ve yarın sabah ilk iş adamı aricam bu sinirle canına okurum onun zaten((
ve tam turu kendisiistiyodu sözden önce gümüşünü takıyodum nişanda altınını alıcam demişti..benim tek taşında taşı çıkınca onu da nişana takarım dedi ve maalesef yapamadı..haftaya yapacakmış...söz verdi valla ya yapacak ya yapacak...
tamam anladım tatlım. ehh sağlıkolsun artık. alırsınız. ama güzellikle dile getireceğine inanıyorum.
ben de normalde altına düşkün biri değilim.ama beraber model dahi beğenmiştik ben kolye küpe değil sadece alyansa benzer yüzük takmayı seviyorum.ve alacağı tamturla tek taştan başka da hayatı boyunca altın almasına gerek yok...sadeyimdir genelde sadece bu türde yüzük takarım o yüzden benim için önemliydi...
bılmemkı cnm ben anlamamda çakmamda o işlerden takı sewmdıgım ıcın yanı altın olarak...
amannnnn teneke halkaya bıle razıyım
Yazık yaa hiç mi Allahtan korkmuo bu adam..
Belkide biri kaldırmıştır ordan bilmeden sen yarın ara sor canım..
Hee o taşı düşen tektaşınımı yaptırcak yoksa yeni mi alcak :uhm:
Bide kızlar yaa bnm bu takvim yanlış mı eksik sayıyo gbi gelio bu bana ya :uhm:
gelen konuklar hep tanıdıktı ve az kişiydik maksimum 50 kişiyizdir yani.onlardan alan biri olsa hemen anlaşılırdı.akşam yengem söyledi evde bulamadık siz gördünüz mü diye,kaynım da kuru pastaları adam saklamış nişan sonu görünce bizim arabaya koydum demişti o aklıma geldi şüphelendim mekandan..
taşı düşen yüzüğümü sattırdım 3 defa düştü artık daha takamam ben onu hevesim acayip gitti yüzüğü sıkıştırıcaz diye kuyumcu kesti de kesti yüzük artık mahvolmuştu...yeni alıyo:)
takvim çok doğru sayıyo tatlım bu arada bak benim tarih hemen silinmiş günlerde hiç problem olmadı...belki zaman senin için geçmiyodur ne dersin:))))
bu gün yaptığım şaşkınlığı anlatayım da neşelenin azcık. bu gün aşkımla buluştuk.. dünden ona sürpriz yapmak için pasta yapmıştım.. pastanın yarıya yakınını aşkıma götürmek üzere bir saklama kabı bulamadığım için büyük dondurma kutusuna koydum. neyse sabah dolaptan aldım kabı ve aşkımla buluşmaya gittimm. poşeti açtım kutuyu bir açtım ki ne göreyim akannehir içi siyah zeytin dolu.... delikafadulden meğerse ben sabah yanlış kutuyu almışım. annem daha önce apaynısı kaba zeytin koymuş. yaklaşık bi saat kesintisiz güldükkk
ya kıyamam pişmiş tavuğun başına gelmez dedikleri bu olsa gerek
çok sinirlerim bozuldu o öküz kahveciyekötükedihüso yaa yuhhhh diyorum güvelik kamerası ne demek ya:1shok: rezil etseydiniz ben olsam cingar çıkarırdım canım ya:kedi:keşke evde yapsaydınız en azından içine sinerdi ama takılma artık önümüzde ki maçlara bakalım tatlım düğününde hepsinin acısını çıkarıcaksın inşallaha.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?