"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kısss anlatın bakim kimi nereye neyle bağlıosunuzz aklinialirimsmile

sheyyyyyyyyyy ben sewgılımı daha doğrusu koca adayımı ewlenınce uslu dursun dıye kelepçeyle bı kolundan komıdının kulpuna bağlayacaktımda

:kedi::kedi:

onu şey edior arkadaşlar yapma diyeee sırnaşık şeysırnaşık şey

Canım o zaman şöyle yap kesinlikle mutfağa bişey alma..
Çünkü kırılır,parçalanır,yamulur,çarpma olur şekli bozulur fln..
O yüzden newresimlerini baddaniyelerini yastıkarını fln halledebilrsn en azından onlara hiç bişey olmaz ve mutfak eşyalarını taşımaktan daha kolay olur..
Aslnda ara ara ist. gidebilsen senin için daha kolaylık olur alışverişini yaparsın aldkların nişanlının ailesinin evinde durur bölelikle çokta sıkışmazsın..
Ama zaten listeni yaptıktan snra ve ne alıcağnı bildkden snra bi kaç haftada halledilebilcek şeler (tabi dinlene dinlene)
29 MAYIS canım bnm evlilik..
Heycan valla öle pek bi heycan yok bugn gelinlik kesinleştiği için mutluyum normalde öle kafamdan kelebeklern fln çıktğnı hissetmiorm valla zaman yaklaştıkca insan durgunlaşıo herlde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benim daha var alınacaklarım onları tamamlıyoruz
gelinlik vs iiçin erken öleee bekliorus işte bizde askerlik olmasaydı çoktaaaan evlenmiştik şimdiye

hmmm onu bende düşünüyodumm
amaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uslu durmasın diye:roflol:

Hayırlı olsun canım bi de 25 Eylül gibi düşünüyoruz ama netleşmedi henüz ara ara belki nisanda falan gidersem aldıklarımdan bazılarını götürebilirim.Zaman yaklaştıkça ailemden uzaklaşıcam diye şimdiden üzülmeye başladım bide oysa evden ilk ayrılışmda olmicak ama bu ayrılık başka olduğu için bu aralar böyle düşünmeye başladım

benim daha var alınacaklarım onları tamamlıyoruz
gelinlik vs iiçin erken öleee bekliorus işte bizde askerlik olmasaydı çoktaaaan evlenmiştik şimdiye

Halledersin işte yavaş yavaş kafanı karıştırmadan..
Doğru düzgn seçerek böle unutuorum bile ben nie bu tarafa gelmiştm ne bakcaktm die mağzada..
Bende gelinlik için acaba erkenmi fln die düşünüodum hep kızlara soruodum neyse bi gidelimde konuşalm en azndan ddk temmuz içn bile siprş werenler warmş erken değil ddi kadın içim rahatladı sırnaşık şey
Sen ne kdr önceden başlamayı düşünüosun gelinliğine?

Kaçmak istemicen ztn yafrum yaa o kdr hasretlikten snraa adama sen yapışmada sırnaşık şey

sanırım ben bu gazla adanaya kaçıcam hehehehehhe
:sm_cool:

boshayallersmile aman adanalımmmmmmmmmmmmmm canım adanalımmmmmmmmmmm
adananın yolları taştannnnnnnnnnnnnnnnnnn,beni sen çıkardın baştannnnnnnnnn (taylan & tuğçe & toprak )

allah kavuştursun cnm senide tez wakitte
bence özlemekte güzeldirr...de insan dayanamıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir

Evet canım ya bi de 4 sene üniversite de baraberdik sonra birden uzak kaldık 2.5senedir de 4-ay da bir görüşebiliyoruz özlemekte güzel ama dayanması gerçekten çok zor Allah ayrı kalanları kavuştursun inşallah.

Hayırlısı olsun cnm daha eylüle gün vermiolar..
Evet ara ara gelebilrsen hem aldıklarını getirrsn yavaş yavaş hemde burdan eksikleriini tamamlayabilrsin elinden geldiğince..
Aaaaaaaaaaaaaaa yapmayınnn beni bunalıma sokarsınz valla hee ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Bunları düşünme bence sen..
Çünkü düşünsekte aynı düşünmesekte her şekilde içimiz acıo..
Hem ağlarım hem giderimm olcek mslf :gitme:

hahahahahhah
alemsin kız...
sırnaşık şey

sositosositosositosositosositososito

valla bizde martta salonu tutucas kısmetse
heralde gelinliğe de ekim gibi bakarım ama modellere felan bakıorum tabi fikir için
ama giymeden üstüne anlaşılmıyo diyo herkes bide ben minyon bi hatınım nası durucak o koca gelinlik bilemiyorummkaydirigubbakcemile3

kıyamam ya
amin tatlım....
neyseki kavuşucaksınız az kalmış tatlım

Toprakta çocunuzun ismimi kızz onudamı düşündünz :lepi:
Sen kaçma yavrimm o gelcek zatii çarşambayııı sel aldııııııııııı birr yarrrrrrrr sewdiiimmm ell aldıııııııııııııı amann amannn
Çarşambayla ilgili bi tek bu geldi aklıma bide yaprak dökümü gelioooooooooo sırnaşık şey
Offff bugn neden bu kdr geyk günmdeym ben yaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir

bide nişanlım ekimde gelicek askerden düğün aralıkta olucak işallah yetiştiririz işleri yaww:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…