- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.741
O yüzden sen adamı delirtme ne saten çarşf ne ip ne kol nede bağlamak yok hiç biri unuttt kendini adanalıya bırakk sırnaşık şey
kısss anlatın bakim kimi nereye neyle bağlıosunuzz aklinialirimsmile
Evet canım doğru söylüyosun ama bazı şeyleri önceden almak zorunda kaldım birden masraf yaparak batmamak için ama artık almicam sen daha iyi bilirsin 3 ay sonra eclenicen sanırım senin telaşın daha başkadır bide bu çeyiz işlerinen hiç anlamazdım mecbur kalınca uğraşmak zorunda kaldık.2010 da baya evlenicek var galiba herkes burda:)
Hmm hemen anltymm sewe sewe sırnaşık şey
Ne kaa merklym dmi yaa :roflol:
Heh neyse şmdii bnm evlilik Allah nasp kısmet ederse 29 Mayısta günümüzü aldık çok şükür bugün gelinliğimide çizdirdim sparişini verdi balayımızıda hallettk..
Çeyiz şimdiye kdr tek bir iğne bile almadğmz için biras batıo bana ama onunda bi çoğunu hallettk sayılır çok kabalar yani moblyalar we ufak tefekler kaldı cnmm..
Benden bu kadar sıradakiiiiiiiiiii bekleme yapmaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey
sheyyyyyyyyyy ben sewgılımı daha doğrusu koca adayımı ewlenınce uslu dursun dıye kelepçeyle bı kolundan komıdının kulpuna bağlayacaktımda
:kedi::kedi:
onu şey edior arkadaşlar yapma diyeee sırnaşık şeysırnaşık şey
offf ben nişanlımı en son yılbaşında görmüştüm hep ayrıyızuzaklıktan nefret ediyorum.
tamam shyedam bırakırım da o benı tek koluyla tutar hahahahaah zaten ıstesemde kacamam
:1no2:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey
hmmm onu bende düşünüyodumm
amaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uslu durmasın diye:roflol:
Canım o zaman şöyle yap kesinlikle mutfağa bişey alma..
Çünkü kırılır,parçalanır,yamulur,çarpma olur şekli bozulur fln..
O yüzden newresimlerini baddaniyelerini yastıkarını fln halledebilrsn en azından onlara hiç bişey olmaz ve mutfak eşyalarını taşımaktan daha kolay olur..
Aslnda ara ara ist. gidebilsen senin için daha kolaylık olur alışverişini yaparsın aldkların nişanlının ailesinin evinde durur bölelikle çokta sıkışmazsın..
Ama zaten listeni yaptıktan snra ve ne alıcağnı bildkden snra bi kaç haftada halledilebilcek şeler (tabi dinlene dinlene)
29 MAYIS canım bnm evlilik..
Heycan valla öle pek bi heycan yok bugn gelinlik kesinleştiği için mutluyum normalde öle kafamdan kelebeklern fln çıktğnı hissetmiorm valla zaman yaklaştıkca insan durgunlaşıo herlde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
benim daha var alınacaklarım onları tamamlıyoruz
gelinlik vs iiçin erken öleee bekliorus işte bizde askerlik olmasaydı çoktaaaan evlenmiştik şimdiye
Kaçmak istemicen ztn yafrum yaa o kdr hasretlikten snraa adama sen yapışmada sırnaşık şey
allah kavuştursun cnm senide tez wakitte
bence özlemekte güzeldirr...de insan dayanamıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir
Hayırlı olsun canım bi de 25 Eylül gibi düşünüyoruz ama netleşmedi henüz ara ara belki nisanda falan gidersem aldıklarımdan bazılarını götürebilirim.Zaman yaklaştıkça ailemden uzaklaşıcam diye şimdiden üzülmeye başladım bideoysa evden ilk ayrılışmda olmicak ama bu ayrılık başka olduğu için bu aralar böyle düşünmeye başladım
hahahahahhah
alemsin kız...
sırnaşık şey
Halledersin işte yavaş yavaş kafanı karıştırmadan..
Doğru düzgn seçerek böle unutuorum bile ben nie bu tarafa gelmiştm ne bakcaktm die mağzada..
Bende gelinlik için acaba erkenmi fln die düşünüodum hep kızlara soruodum neyse bi gidelimde konuşalm en azndan ddk temmuz içn bile siprş werenler warmş erken değil ddi kadın içim rahatladı sırnaşık şey
Sen ne kdr önceden başlamayı düşünüosun gelinliğine?
Evet canım ya bi de 4 sene üniversite de baraberdik sonra birden uzak kaldık 2.5senedir de 4-ay da bir görüşebiliyoruz özlemekte güzel ama dayanması gerçekten çok zor Allah ayrı kalanları kavuştursun inşallah.
sanırım ben bu gazla adanaya kaçıcam hehehehehhe
:sm_cool:
boshayallersmile aman adanalımmmmmmmmmmmmmm canım adanalımmmmmmmmmmm
adananın yolları taştannnnnnnnnnnnnnnnnnn,beni sen çıkardın baştannnnnnnnnn (taylan & tuğçe & toprak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?