- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.481
saol tatlım allah razı olsun...:Saruboceq:
:roflol::roflol: evet oraya transfer edelim yan mahalle zuhaaha:roflol::roflol:
Allah nasip kısmet ederse:Saruboceq: kuzum yarındelikafadulden
kazasız belasız gelsin:Saruboceq:
anladım inşallah verir tatlım yahihoyyyt
iyi vakit geçirdiyseniz çok sevindim senin için:hulya:
:roflol::roflol: evet oraya transfer edelim yan mahalle zuhaaha:roflol::roflol:
Allah nasip kısmet ederse:Saruboceq: kuzum yarındelikafadulden
kazasız belasız gelsin:Saruboceq:
ne dmk cnm Allh hepimzden razı olsun bu ara zaten dua etmekten ucucam :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
sonyanın tuzluklar tam bizim aleme uygn su gacisi hehhehe :roflol:
sonyacım
iyi gnlerde kulln çok değşk güzelmş :kedi:
aynen cnm ya bu ara dudağımda muhakkak bir dua war yakında namaza başlayacam bu gazla...neyse güzel bişey allah kabul etsin
hahah gene çıktı hortlak tulzuklar ...
kızlar dün taylanla yemek yiyoruz yan masada 3 kız 1 erkek var çocuk ve kızlar tatlı istediler muzlu bişey siparişi verdiler...
neyse siparişleri geldi anammmmmmmmmmm o da ne öyle ben gülmek için lavaboya kalktım resmen muzları dikmişler havaya siparişin sahipleri nasıl gülüyorlar bütün herkes gülmeye başladı taylan diyoki o muzuda öyle eyfel kulesi gibi dikenin aklına edeyim hahahahahah çok güldük ya
teşekkür ederim tatlımmmmmmm saolasın...
eeeeeeeeeeee suyum perim heyecan warmı enişte geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
:lepi:
amin canım balım sağol:Saruboceq:
Ayy kazasız belasız gelsin aşkında cnm kavuşun bi an öncee :Saruboceq:
kazasız belasız gelsin suyum perim enişte bey yanına inşallahhhhhhhhhhhh
pardon kuzular. pat diye gitmek zorunda kaldm. annem çağırmıştı da. ankaradan kendine bana kıyafet almış. ee kayınvalide olucazz diyorr. :))
pardon kuzular. pat diye gitmek zorunda kaldm. annem çağırmıştı da. ankaradan kendine bana kıyafet almış. ee kayınvalide olucazz diyorr. :))
kızlar dün taylanla yemek yiyoruz yan masada 3 kız 1 erkek var çocuk ve kızlar tatlı istediler muzlu bişey siparişi verdiler...
neyse siparişleri geldi anammmmmmmmmmm o da ne öyle ben gülmek için lavaboya kalktım resmen muzları dikmişler havaya siparişin sahipleri nasıl gülüyorlar bütün herkes gülmeye başladı taylan diyoki o muzuda öyle eyfel kulesi gibi dikenin aklına edeyim hahahahahah çok güldük ya
bn normldede hep bölymdr cnm agzmdan maşallh inşallah eksik olmaz ama duada edrm herzmn bu ara dha çok ediorm tabi araya senide sıkıştrırım ne olck :lepi:
evet güzel bişey cnm Allh kabul etsin şimdiden :Saruboceq:
bn normldede hep bölymdr cnm agzmdan maşallh inşallah eksik olmaz ama duada edrm herzmn bu ara dha çok ediorm tabi araya senide sıkıştrırım ne olck :lepi:
evet güzel bişey cnm Allh kabul etsin şimdiden :Saruboceq:
çok mersi cnm..aynen cnm aynen bende çok kullanırım maaşallah inşallah allah kabul etsin allah bağışlasın v.s inanırmısın geceleri 7 kere ayetel kürsi okumadan asla uyuyamam ben okumadığım zaman eksiklik hissediyorum
inanrım cnm nie inanmıym bnde öleym Allh dualrımzı kabul etsin tuğcecim duadn kimseye zarar gelmez iyi yapıosn :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?