"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

cidden ya siz nişanlısınz cnm yaa nasıl böle konuşablrler ki..
neyse sıkma canını aşkın gelince konuşr halledersnz herşy olacgnz varır cnm bnm.. hakkınzda hayrlısı olsun..
yengesi nden kızıck anlmdım ümmcm ?

olur seydam kabul :roflol: :roflol: :roflol:
onda kabul güzelim bi yasak varsa söle çekinme heeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yaaa cidden yaa bak aklıma geldi yine terminal offff :çok üzgünüm:

vall canım hiç düzelcek gibi deil tamam desek çekicek hayır desek çekicez işin kötü yanı annemler yok dese yine ben suçluyum sercan yok dese yine ben şuçluyum sercan ben konuşursan şimdiden karı lafına gidiyo dicekler bi ton tantana olcak dedi anneni ikna et o konuşsun dedi o bile itiraf etti bunu ama ailem sölese yine ben suçluyum ailesini öne sürdü dicekler ve tavırları deişicek açıkça sölemiş işte bu akşam...
yaa sercana sölesem annesini arar o sinirle konuşma falan die yemgeside bende kötü oluruz olay baya büyür hadi annesini aramasa bile yengesini arar kesin nie ümmühana sölüyosun bana söle dicek kızıcak ben öle oldum die o anki sinirle herşey daha kötü olcak denizcim...

Tamam canım sölerim aaa sendenmi çekincemm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ahhhh Denizimmmm yapma böleee her gidişinnn bi dönüşü wardırrrr unutmaaa dönüşü muhteşem olcak enişteninn :lepi:

anldm cnm bnm ama ailesine resti aşkının çekmesi lazım seni karıştrmasın yoksa ilerde senin dediğin gbi olaylar hep senin üstne kalır..
bnm sölemk istedgm siz nişanlısın artı evlilik yolunu 1 adım kalmş ve ailesi size rest çekio çok kötü umarım aşkın geldiğnde hallolr üzülmezsnz..
peki aşkın geldignde babasıyla mı çalışcak?
sen aşkına söleme şimdi ümmücm olr mu olay büymesin?

ah be canım bende tenezzül etmiyim diyorum ama olmuyo işte bana kalsa hiç don-kunmasınlar bile bişeyimize ama olmaz gelince mecbur babasının yanına gitek yine çalımaya onlara sırtını dönse işsiz güçsüz nası evlenicez öte yandanbizimkiler beni daha ne kadar böle nişanlı tutucaklarkibizimde durmumuz yokki babam yapsın32 milyarlık dolandırıldık abisi çek aldı babamdan artık amcam demiorum o şahsa bizi batırlı kendimi bildim bileli zaten durumumuz sıkışık bide kandırdı babamı bi şekilde aldı 32 milyarlık çek bi de gitmiş onlar kırdırmış babam mahkemeye verdi durdurdu çekeleri yamuk olduğunu anladı çeki alan adamlarda çekin bankadan karşılığının olmadığını gördü onlarda babama mahkeme açtı şuan üstümüzde ne varsa çıkartıyoruz dükkan gitti elimizden zaten köyde bi evle iki dönüm arsamız vardı onuda üstümüzden çıkarıyoruz şimdi küçük amcamın üstüne yapcak mahkeme aksi halde sonuçlanırsa haciz geldiğinde gitmesin die hapse girme ihtimali var babamın yani her yönden öle doluyumki size anlatamam...mafoldumben

eee yani çekinme zaten cnm yaa :roflol: :roflol: :roflol:

evet seydam aşkımda öle dedi dönüşümde seni alıp gdcm dio delüüü :dance:

ah be canım çekemiyo işte çekse onlarda resti çekicek buna hiç utanmaları falan olmaz benim ailemden hadi onlar için ayıp olmasın die yapalım edelim demezler nişanlımda babasıyla çalışcak liseyi bile bitirmedi o dükkan yüzünden babsı gel elini gelitir dedi bıraktırdı liseyi bi sene kalmıştı halbuki nişanlımda öle akıllıki okusa sonuna kadar giderdi çokda iibi yere gelirdi kesin ama olmadı işte şimdi kayınpeder emekli oluyo dükkanı kaynanaın üzerine geçircekmiş halbuki sercanındı o dükkan öle vaatlerle kandırdı onu ama karısının üstüne yapıyo illa çocukları onun eline mahkum olsun istiyo düşünceye bakarmısınız yaa...ama şimdi sölesem o anki sinirle yapar kesin bişeyler biliyorum ondan korkuyorum bende gelince konuşurum diyorum...

off cnm yaa b batık olaylarını bnde ii bilirm çok zor Allah yardımcnz olsun umarım herşey istedgnz gibi olr askerden gelince evlenrsnz ve borçlarınz en kısa zamnda ödenir :Saruboceq:

Canım babasının yanında çalışcak tamamda nişanlın alın teriyle kazanıyo o parayı..
Hayrına vermio babasıda yani..
Yanında çalışıo die bunu koz olarak kullanıyo ama yakında hç bi oğlu yanında kalmadığnda görcek gününü oda.
Allah yardım eder Ümmüm..
Aranızı bozmadan hallediceksinz herşeyi..
Hiç bişey söleme aşkına o zmn cnm o geldiğinde annesi elbette ona bunları sölemek zorunda kalcak sana sölersede bnmle değil Sercanla muhattap olun lütfen sizin muhattabınız ben değilm de..
Sercan da desinki tamam bişey yapmayın ben kendi yuvamı kendim kurarım Allah'ın iznyle desin ( bağırmadan çağırmadan sakin bi şekilde-tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır )
Sende aşkın gelene kdr onların sölediklerine kulaklarını tıka..
Duyma eltinede söyle bana anlatma bu konularıda konuşma kayınvalidemle boşver herşey olucağna warır de..
Sizde onlar minnet etmeden istdiğinz tarhte evlenin..
Sadece hala babsının yanında çalışsın bari bitek bu katkıları olsun iş temin etsinler..
Öteki konuya gelince Allah yardımcınız olsn cnm çok kötü bişey heleki bunu yapanın babanın kanından biri olması dahada üzücü..
Ama sonunda babanın suçsuz oldğu anlaşılır elbet adamlara çeki weren baban değil adamlar bunu sölerse şahitlik ederlerse bişiler değişebilr diye düşünüorum..
Allah korusun Ümmüm ne hapisi yaa eyvahedigeldismile

yemin ederim başıma ağrılar girdi ya sinir oldum hem kayınvalidene hem o babanın abisi olucak herife kötükedihüso

eee yani çekinme zaten cnm yaa :roflol: :roflol: :roflol:

evet seydam aşkımda öle dedi dönüşümde seni alıp gdcm dio delüüü :dance:

Abooovvv eniştelerin gözü dönmüşş vallahaaaa bidahaki gelişlerinde topicte kız kalmıcakk sırnaşık şey
Sen Tuğçee kayplara karşcaksınz valla bavula koyup götürrler sizi :roflol:

şeytan diyoki bazen bırak ne var ne yoksa ardında al başını çek git herkesin eli benim üstümde ailem sıkıntılı benden çıkarıyolar sıkıntılarını üstüme geliolar çok öte yandan nişanlımın tarafı öle hep bana yükleniyolar nişanlımla tam tersi çok i gidiyo ama hiçbişeyi paylaşamıyorum konulşamıyorum moarl vermek için gülüp oynuyorum telefonda ama içim kan ağlıyo burda kafayı yedim iice annem bile kızıyo sen iice aptal oldun çıktın diyo nişanlımı ailemi düşünmesem çekip giderdim yaa o kadar bunaldım...

evet cnm bnm anldm resmn sizi kendine bagımlı yapmk istyr..
yaa nden okumasına engel oldu çok üzüldm ama azimliyse dışardn bitrir güzelim..
sakın söleme ümmücm sen bize dök içini olr mu aşkını bunaltma orada çaresz çnkü..

of offffffffffffffffffffffffff

yemin ederim başıma ağrılar girdi ya sinir oldum hem kayınvalidene hem o babanın abisi olucak herife kötükedihüso

canım beniiim sendemi geldin hoşgeldin canıım..
yaaa bak halime şafak topiğinde tebrik ettiğin kız burda ağlıyo işte....:çok üzgünüm:
orda sıkıntılarımı paylaşmak istemiyorum insanların zaten moralleri bozuk moral olsun die hep ii konuşup gülüyorum bişi demiyorum hiç ama durumum bundan ibaret canım..

Cancu gelio zaten arada buryaa cnm..
Kasma kendini gel buraya anlat derdini biz seni hep dinleriz Ümmüm biliosun..
Burda sewinçler üzüntüler dertler kederler mutluluklar hepsini elimzden geldğnce birlikte atlatmaya çalışıorus..
Bizi bizden başkası anlamaz çnkü yerimseniben

ümmüşüm,tıka kulaklarını,sadece aşkının geleceği tarihe odaklan..
o geldikten sora da pası ona atar,rahatlarsın..
uğraşma insanlarla tek tek,biraz da gamsız olmak lazım ki huzurunu koruyabilesin..
bence yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…