"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydam bence sen artık bişey alma maaşallah sen anlattıkça ben bayağ şeyim eksik diyorum kendi kendime bunalıma sokma beni gece gece hahaha

teşekkür ederim canm en güzelleri senin olsun...

harika olmuş canm bence bu daha güzel

teşekkür ederim cnm en güzelleri senin olsun...
şu taşlı bardakları nerden buluyorsunuz yahuu

Saol canım hepimizn olsn sempatiksalakcinni

Bence de bu daha güzel oldu o kdr kafa patlatmama deydi aklinialirimsmile

Valla canım karşıda akrabamzn komşusunun dükkanına gitmiştk orda wardı hem baharat takımı hemde çay seti ordan aldım ben..
Ama bugn göztepede de gördüm o baharat setinden taşlı taşlı..
Ben büyük kaplarından da aldım takım olsun dedim boy boy wardı istemeyen almıomş dedim eklesinler onuda başka alırım ayrı prinç falan koymak için ama onlarada kahve,nescafe,süt tozunu fln koyarm..

şeydam bence sen artık bişey alma maaşallah sen anlattıkça ben bayağ şeyim eksik diyorum kendi kendime bunalıma sokma beni gece gece hahaha

Tuğçem biz çeyz alışverişne başlamadan ben hiç bişeym yok zannediodm meğersem newresi tak. pike tak. falan warmş 1-2 tane 9 tane newresm takımın oluo bunu ben alcam hyr sana wermem dio annem hyr ben alcam sen alcan baya kawgadan snra amann al yaa dedim sırnaşık şey
Gözüm newresime doymuo o derece.
Bide uyku setide newresmli pike takımıda..
Newresime boğulcam nereye koycam onları bilmiorum vallaha sırnaşık şey
Yok kız hala eksik war mutfak bitmek bilmio zaten..
Kahvaltı takımım küçük ev aletlerim ve plastik kaplar eksik mutfakta hamur fln yoğrmak için onları aldkdan snra biticek bide bulaşk mak.
Ama baya baya bitirdik çok şükür :Saruboceq:
Ne gecesi kız daha akşam :lepi:
Beni bitirmem lazım balım yaa vallaha daralıorum her listeye baktğmda :roflol:

hmm bakalım ama alacağım yerde karacadan başka yokkkakannehir

çok güzel cnm zemuszemus öle böle geçicek inş zamannnnnn yarın bende aşkımla sabahtan aksama kadar birlikteyizzzopuyorumnanaktan

hmm bakalım ama alacağım yerde karacadan başka yokkkakannehir

çok güzel cnm zemuszemus öle böle geçicek inş zamannnnnn yarın bende aşkımla sabahtan aksama kadar birlikteyizzzopuyorumnanaktan

Ee canım bak sen netten kütahyaya,bernardoya falan aralarında karar ver size yakın nerde war die bakarsın sitesinden oraya gidersin..
Kütahyanınki çay makinalı o avantajı war..
Ama bnm çay makinam war o yzden almama gerk yok ondan..

Teşekkür ederim cnmm..
Bende Allah'ın iznyle yarın aşkımla olcam..
Pff bizim işler karışık yaa..
Aman :umursamaz:

hayır olsun canımbilmiyorumkismile

hımmmmmm şeydam aklıma girdin bak bir ara bakayım bizim burdaki züccaciyelere...

walla kuzum ben o mutfak aletlerini ewlenmeye yakın alıcam su ısıtıcısı,tost mak.,robot v.s yeni yeni modeller çıkıyor çünkü...
kız hala eksik var diyon heheheh ay koptum yaa

neyse resimlerimizi albume yerleştirmem lazım hem dizimde başladı iyi aksamalar bebelerrrrrrr.

bi sofra toplamaya gittim amma kaynatmışsınız heee

ya biz bugün eminönüne gittik ordan aldım ben 310 tl dedi 300 e verdi ama ben gondol takımı almadım paşabahçenn iyidir dimi kızlar ?

şeyda bende nevresime doymuorum 17 adet nevresim takımım vr ama bi 5 tane filanda saten o kayanlar varya onlardan almak istiyorum

hayır olsun canımbilmiyorumkismile

Yaa bizimkiler hep birlikte maşkiyeye gidelim dediler işte Ferhtn annesi babası flnda biz gitmeyelim dedik Ferhatla dünürler birlikte gitsinler snra işte bi araba bizde bi araba onlarda kalsın..
Bizimkiler hep birlikte olalım diolar biz ayrı olalım istiorus snra adadana gidelim bstancıdaki dedilr..
Bi karar veremediler sırnaşık şey
Annem dio neden ddm bizim zaten bi hafta sonumz war halletmemiz gereken işler war yanınızda rahat rahat sgra içemiorum elini tutamıorum özlüorum ben onu 1 gnüm war alt tarafı hasret gidercem amannn dedi annemde :roflol:

selam kızlar
bazen sizin yazdıklarınızı okuyorum sessiz misafir olrarakbayanssulusmile
birşey söylemek istiyorum şeydacm sana kahvaltı takımı almak istiyormuşssun sanırım.
karaca yeni bir seri çıkarmış charming diye. nette çok baktım o yeni modellere bulamadım.
ama karaca mağazasında görebilirsin. çok şeker modelleri var.
üstelik onunda fiyatı 220 lira. aklında bulunsun. bi bak istersen
birde taşlı çay bardağı aldım demişsin bende bernardonun taşlı çay bardaklarını çok beğenmiştim sen nerden aldın

hahaha şeyda bizimkilerde dio ben hemen atlıorm planlarınıza rica ederi m bizi dahil etmeyin bizde bitek pazar günleri görüşüoduk ama dayanamadık öleee flörtten snra yüzüklenmemizin bi manası olsun dedk haftaiçi 3 gn haftasonuda hep berabers

Almadıysan bak cnm aldysan boşuna bakıp aklını karıştırma..
Canım bnm fazla zamanım kalmadığı için bitmesini istiorum..
Zaten en son alıcaz o küçük ew aletlerini bulaşk mak. öle..
Ev tutuldukdan snra alcaz bulaşk mak.
Ama var balım saydım ya eksik olanları..
Napim kızım al al bitmio bu çeyiz denen illet sırnaşık şey

Canım bende eminönnden aldım..
Şu gondol takımı dediğin hani şarap kadehleri viski bardakları rakı bardakları falan war onlardan dmi?
Su takımı olarkta geçio..
Ben aldım ondan cnm..
Markasını unuttum ama neydi..
Yemek takımlarımla uyumlu aldım eski modellerdeki gbi kristal işlemeli falan almadım..
Daha şık bişey aldım..
17 mi bide 5 tane kayandan mı almak istiosun yavrum coşmuşsun sen saçmalama daha alma hele o kayanlardan sakınn alma illa alcaksn 1 tane al çnkü kullanamıosun onları..
Canım napmşsn sen öle yaa lmaz:
Ömürlükmü aldın sıkılırsın bi süre snra yenilerini alırdın sırnaşık şey

Bu arada kaçlısın cnm sen?
Önceden sordysam kusura bakma..

Hoşgeldin cnm..
Neden sessiz kalıosun gel sende katıl muhabbte.. :1hug:
Canım karacanın ürünlerini tavsiye etmiolar yaa o yüzden karaca istemiorum iyi bile çıksa içimde kuşku kalmasın..
Ama teşekkr ederim fikir werdiğin için..
Bernardonun ürünleri normalde pahalı ama kahvaltı takmlarının fiyatları diğerleriyle o kdrda farklı değil..
Ben eminönünden aldım cnmm tanıdığmzın yeriydi markasını inan hatırlamıorum ama daha önce duyduğm bi marka değildi sanırsam fisfisfis

Biz hafta içi görüşemiors malsf yaa bana uzak oturuo biras..
Ayda bir belki iş çıkışı yemeye gelio öle görüorum askmı şanslısın o konuda hilalcim :1hug:

arada katılırım muhabbetinize. derinssi de mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
bzm topikte bi ark o da karacadan hiç bişey almam diyordu sora o kahvaltı takımını görnce vurulmuş ve tabuları yıktı. kaydirigubbakcemile5
sende bi bak yınede derim çnkü bnde beğenmiştim. o ark dan foto bulabilirsem eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…