- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.181
teşekkür ederim canm en güzelleri senin olsun...
harika olmuş canm bence bu daha güzel
teşekkür ederim cnm en güzelleri senin olsun...
şu taşlı bardakları nerden buluyorsunuz yahuu
şeydam bence sen artık bişey alma maaşallah sen anlattıkça ben bayağ şeyim eksik diyorum kendi kendime bunalıma sokma beni gece gece hahaha
hmm bakalım ama alacağım yerde karacadan başka yokkkakannehir
Hemen hemen aynı fiyatlar..
Schafernki 190 dı cnm bnm beğendiğim..
Bernardonunki 225
Kütahyanınki falan sitesinde yazıo 200-300 arası bişe değişio 300 den fazla olanlarıda war ama 300 üzeri olanlar çay makinalı takımlar cnm çay makinası almayı düşünüosan onu terch edebilrsin güzel modelleri wardı sitesine girip bakabilrsin..
Bide Serapcımın sölediği bi marka wardı hatrlamıorum bizm burda da satıolar baktım onunda fiyatı 225 di..
Kızlar takvimim nası olmuş?
Değiştirdimm dün cnm sıkılıodu bende değiştiriym dedim..
Birlikte yaşlanmaya yazıodu bi öncekinde türkçe karakter kullanamadığmz için birlikte yaslanmaya yazıodu..
Yaşlanmak yerine yaslanmak nereye yaslanıoz gbi oluodu sırnaşık şey
Değiştirdm bende kaç saat ne yazsam die düşündüm yaa beynim sulanmaya başlamıştı o saatlerde sabah 6 da değiştrrsem böle olur :roflol:
hmm bakalım ama alacağım yerde karacadan başka yokkkakannehir
çok güzel cnm zemuszemus öle böle geçicek inş zamannnnnn yarın bende aşkımla sabahtan aksama kadar birlikteyizzzopuyorumnanaktan
Ee canım bak sen netten kütahyaya,bernardoya falan aralarında karar ver size yakın nerde war die bakarsın sitesinden oraya gidersin..
Kütahyanınki çay makinalı o avantajı war..
Ama bnm çay makinam war o yzden almama gerk yok ondan..
Teşekkür ederim cnmm..
Bende Allah'ın iznyle yarın aşkımla olcam..
Pff bizim işler karışık yaa..
Aman :umursamaz:
Saol canım hepimizn olsn sempatiksalakcinni
Bence de bu daha güzel oldu o kdr kafa patlatmama deydi aklinialirimsmile
Valla canım karşıda akrabamzn komşusunun dükkanına gitmiştk orda wardı hem baharat takımı hemde çay seti ordan aldım ben..
Ama bugn göztepede de gördüm o baharat setinden taşlı taşlı..
Ben büyük kaplarından da aldım takım olsun dedim boy boy wardı istemeyen almıomş dedim eklesinler onuda başka alırım ayrı prinç falan koymak için ama onlarada kahve,nescafe,süt tozunu fln koyarm..
Tuğçem biz çeyz alışverişne başlamadan ben hiç bişeym yok zannediodm meğersem newresi tak. pike tak. falan warmş 1-2 tane 9 tane newresm takımın oluo bunu ben alcam hyr sana wermem dio annem hyr ben alcam sen alcan baya kawgadan snra amann al yaa dedim sırnaşık şey
Gözüm newresime doymuo o derece.
Bide uyku setide newresmli pike takımıda..
Newresime boğulcam nereye koycam onları bilmiorum vallaha sırnaşık şey
Yok kız hala eksik war mutfak bitmek bilmio zaten..
Kahvaltı takımım küçük ev aletlerim ve plastik kaplar eksik mutfakta hamur fln yoğrmak için onları aldkdan snra biticek bide bulaşk mak.
Ama baya baya bitirdik çok şükür :Saruboceq:
Ne gecesi kız daha akşam :lepi:
Beni bitirmem lazım balım yaa vallaha daralıorum her listeye baktğmda :roflol:
hayır olsun canımbilmiyorumkismile
hımmmmmm şeydam aklıma girdin bak bir ara bakayım bizim burdaki züccaciyelere...
walla kuzum ben o mutfak aletlerini ewlenmeye yakın alıcam su ısıtıcısı,tost mak.,robot v.s yeni yeni modeller çıkıyor çünkü...
kız hala eksik var diyon heheheh ay koptum yaa
neyse resimlerimizi albume yerleştirmem lazım hem dizimde başladı iyi aksamalar bebelerrrrrrr.
bi sofra toplamaya gittim amma kaynatmışsınız heee
ya biz bugün eminönüne gittik ordan aldım ben 310 tl dedi 300 e verdiama ben gondol takımı almadım paşabahçenn iyidir dimi kızlar ?
şeyda bende nevresime doymuorum 17 adet nevresim takımım vr ama bi 5 tane filanda saten o kayanlar varya onlardan almak istiyorum
selam kızlar
bazen sizin yazdıklarınızı okuyorum sessiz misafir olrarakbayanssulusmile
birşey söylemek istiyorum şeydacm sana kahvaltı takımı almak istiyormuşssun sanırım.
karaca yeni bir seri çıkarmış charming diye. nette çok baktım o yeni modellere bulamadım.
ama karaca mağazasında görebilirsin. çok şeker modelleri var.
üstelik onunda fiyatı 220 lira. aklında bulunsun. bi bak istersen
birde taşlı çay bardağı aldım demişsin bende bernardonun taşlı çay bardaklarını çok beğenmiştim sen nerden aldın
hahahaşeyda bizimkilerde dio ben hemen atlıorm planlarınıza rica ederi m bizi dahil etmeyin bizde bitek pazar günleri görüşüoduk ama dayanamadık öleee flörtten snra yüzüklenmemizin bi manası olsun dedk haftaiçi 3 gn haftasonuda hep berabers
şeydacım balayına nereye gidiyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?