"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

afiyet olsun tuğcecm bi dahkine 2 tabak ye oda bnm için olsun kaydirigubbakcemile3

keşke cnm yaa çok isterdm siznle blşmayı :1no2:

gözünaydın güzelim hihoyyyt

evet uzatmak gerksz seydam laelaelaelaelae

yaa öle bişey var di mi bnm aklıma hç gelmdi tatlım yaa saol ama ne kadra yaparlar acaba CADIARZU

şeydam 1-5 yetmez 2 olsun o yok cnm ekmeksızde yerım yedımde...
yeterkı götürsün şeydam ahh ahhhhhhh yettiiiiiiiiiiiiii canıma ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

su avatarımdaki ayakkabıya deli oluyorummmmmmmm topuğu şeffaf olan gelinlik ayakkabısı süper olur heeeeeeeeeeeeeeeeee durun benim arşivimde bi ayakkabı vardı çok beğenmiştim onu ekleyeyim...

evet uzatmak gerksz seydam laelaelaelaelae

yaa öle bişey var di mi bnm aklıma hç gelmdi tatlım yaa saol ama ne kadra yaparlar acaba CADIARZU

Balım benm kadkyde gittiğim bi ayakabıcı war çok sıcak kanlı bi adam sahibi yapıorus özel ayakabı dedi bign kadkye gttimde sorcm fiyat bakalım ne kdra yapıolar istersen senide oraya götürürm balım nasılsa sizin düğünde istnbulda olck..

şeydam 1-5 yetmez 2 olsun o yok cnm ekmeksızde yerım yedımde...
yeterkı götürsün şeydam ahh ahhhhhhh yettiiiiiiiiiiiiii canıma ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bencede 2 tabak söliyelim sna cnm çnkü 1 le 1.5 arasnda pek fark göremiorum ben tabakları hariç sırnaşık şey

Canım yeterki götürsn diye benden bahsediosan götürrm Tuğçem her zaman :1hug:

hehhehe o kısmı unutmşm tuğcecm kaydirigubbakcemile3 :kedi: :jeyyar:

ooooo bana kalsa düğün müğün hç çekemem de malsef yapılcak oooffff hç sevmiorm bn yaaa akannehir :sinifsinif: senağlama

su avatarımdaki ayakkabıya deli oluyorummmmmmmm topuğu şeffaf olan gelinlik ayakkabısı süper olur heeeeeeeeeeeeeeeeee durun benim arşivimde bi ayakkabı vardı çok beğenmiştim onu ekleyeyim...

Ayyy bende geçen hafta gördüğüm ayakkabıya bayılmıştım yaaaaaaaaa akannehir

süper olr seydam inşallh nasip kısmet saolsn güzelim Şeniz

şeydammmmmm getir tabakları yerim ben hepsini hatta tencere söleyelim bana

denizim bende sewmem düğün dernek ama maalesef olmassa olmaz

güzelmş tuğcecm hatta mini bi elbiseyle süper olr :lepi:

ewet kuzum jartiyerle mesela hahahaha
:kedi:

Offff Tuğçemm çok süpermiş bu yaa nerden buldun bunu?
Markası ne?

kuşum internette gezerken buldum markası falan yazmıyordu direk çektim pc ye bende çok araştırdım markasını ama bulamadım bilsem sölemezmiyim...hasta oldum buna yaaaaaaaaaaaa...

Aaa şimdi dikkt ettim ayakkabıyı giymiş olan kadının ojeleri iğrenç gözüküo kafamçokkarıştı

şeydammmmmm getir tabakları yerim ben hepsini hatta tencere söleyelim bana

denizim bende sewmem düğün dernek ama maalesef olmassa olmaz

tuğcecm aynen el mecbur yapcaz ama bni çok sıkıo öle kalablık sevmiorm düşndkçede geriliorm :1ninca:

Ben bi fiyat alıyım güzelim daha net konuşuruz..

tamam seydam :lepi:

kızlar bn kaçıorm dün sabhladım bugnde nerdeyse sabh olck akannehir
size ii sohbetler kaydirigubbakcemile5

rüyanzda aşklarınzı görün boshayallersmile
çok öpüyrm görüşrz Şeniz :gitme: :a015:

Tuğçem coştun sennn jartyer falan sırnaşık şey

Valla çok güzelmiş balım yaa ama arksı yok ya o sorun olabilr rahatlık açısından..

hakket bende ıyı geceler demek ıcın geldım sayenızde kalıwerdim üstelik acıktım...
şeydam kalk kız bizde yatalım walla dengeyi sağlamak lazım artık ewlenincede ble olursak kapının önüne kowerirler bizimkiler bizi allah muhafaza kalk kız takılalım denizin peşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…