- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.361
denizcim gecen seydacıgımla bı mantı yedık hala etkısındeyım nerdeyse tabaıda yıyecektım seydaya ayıp olmasın dıye yemedim sıyıramdım bıle ekmekle gercı ekmek yoktu ama neyyyseeeeeee eh artık bı dahakı sefere sende gel tat şu mantıyı nolorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dedimki belim ağrıyor hatta kopuyor ama sen yoksun yanımda dedim acitasyon yaptım aşkım ayarlıcam işlerimi yanına uçucam dedi uçak biletlerine baktı netten yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kaydirigubbakcemile3
böle getirtirim iştekaydirigubbakcemile
Aynen cnm bende yapıorum bazen insanlar hatasını anlasın die cezalandırmak lazım zaten ama uzatmak olay haline getirmek yanlış..
Bu arada ewet hep uzun topklar o yzden model beğenip ayakabıcıya özel yaptırmak istiorum çok uçuk bi fiyat çıkarmazsa..
evet uzatmak gerksz seydam laelaelaelaelae
yaa öle bişey var di mi bnm aklıma hç gelmdi tatlım yaa saol ama ne kadra yaparlar acaba CADIARZU
şeydam 1-5 yetmez 2 olsun o yok cnm ekmeksızde yerım yedımde...
yeterkı götürsün şeydam ahh ahhhhhhh yettiiiiiiiiiiiiii canıma ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
denizim kuşum akşamında beni çok farklı görecek o yüzden.:jeyyar:
esasında abiye ayakkabıyı çok sewerim ama maalesef topukları çok yüksek oluyor taylanın yanında eyfel kulesı gibi kalmak istemiyorum hafif topuklu bulursam boyumuzu eşitlicek şekilde o zaman converseden vazgeçebilirim belki ama bizim düğün ya kır düğünü yada plaj düğünü olucak plaj düğünü olursa parmak arası sandalet giycem ama kır dugunu olursa converse gıyerım babet gıymek ıstemıyorum ...
hihoyyyt
su avatarımdaki ayakkabıya deli oluyorummmmmmmm topuğu şeffaf olan gelinlik ayakkabısı süper olur heeeeeeeeeeeeeeeeee durun benim arşivimde bi ayakkabı vardı çok beğenmiştim onu ekleyeyim...
Balım benm kadkyde gittiğim bi ayakabıcı war çok sıcak kanlı bi adam sahibi yapıorus özel ayakabı dedi bign kadkye gttimde sorcm fiyat bakalım ne kdra yapıolar istersen senide oraya götürürm balım nasılsa sizin düğünde istnbulda olck..
ahana ben buna bayıldım nedense değişik şeyleri sewerim buda bana değişik geldi....
ahana ben buna bayıldım nedense değişik şeyleri sewerim buda bana değişik geldi....
süper olr seydam inşallh nasip kısmet saolsn güzelim Şeniz
şeydammmmmm getir tabakları yerim ben hepsini hatta tencere söleyelim bana
güzelmş tuğcecm hatta mini bi elbiseyle süper olr :lepi:
Offff Tuğçemm çok süpermiş bu yaa nerden buldun bunu?
Markası ne?
şeydammmmmm getir tabakları yerim ben hepsini hatta tencere söleyelim bana
denizim bende sewmem düğün dernek ama maalesef olmassa olmaz
Ben bi fiyat alıyım güzelim daha net konuşuruz..
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Olur Tuğçem sana Tencerede söleriz bol sumaklıı oohhhhhhhh cokacimcoook
ewet kuzum jartiyerle mesela hahahaha:kedi:
kuşum internette gezerken buldum markası falan yazmıyordu direk çektim pc ye bende çok araştırdım markasını ama bulamadım bilsem sölemezmiyim...hasta oldum buna yaaaaaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?