"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

[/QUOTE]

Yok be balım ben pek takılmıom oralara bliosun..
Yakın bi arkadaşımla dertleşiodum da ordan çıktı..
Bende sewdiklerimin dertlerini benimsiorum resmen ama demek istedğm farklı..

yok güzelim olr mu öle sey bn hepimz için gösterdm bzmde boy farkımz yok malesf sempatiksalakcinni
ve btn güzel zarif ayakkblar çok uzun topuklu akannehir

Aynen balım yaa geçen hafta çok güzel bi ayakabı gördm gelinliğimin altına beğendim ama yüksekti topğu alamadım senağlama

Ne alaka kız şmdi bilmiyorumkismile

yok güzelim bn dert ettgmden deil ama ne biliym nişanda düğünde şık ayakkbılar gymk istyrm onlarda en az 10 cm topuklu oluo zaten normal haytmda hep convers giyerm dışarda ondan yoksa boyu takıcak deilm :umursamaz:

bide sen demştn bnm aklımda kalmştı tuğçecm ondan yani kötü bişey gelmsn aklına :uhm:

ben bu adamı haftaya istanbula getirtmessem ne olayım....

Buda nerden çıktı şmdi ya sırnaşık şey

seydam ne olur bunlım takılmayalım bu gece zaten cnm mantı ıstıyor of offfffffffffff

Balım yakınında olan olaylara insan tepkisiz kalamıo malsf yaa huyum böle napim üzülüorm ister istemez :gitme:
Mantımı sırnaşık şey sırnaşık şey
Resmine bak Tuğçemm :lepi:

of offfffffffffffffffffffffffffffffffff mantıııııııııııııııııııııııııııııııı
seydam dedıgımı yaptım haftaya gelıo taylan hahahahhahahahhahaha
yok canlarım dert edıyosunuz demedım zaten olesıne attım lafı ortaya karışık....

denızcım ben boy farkıda olmasada converse gıyecegım hatta taylana dedım bana dıyorkı sen cok muzur kılıklı gelin olucaksın dedi hahahahahah elinede çiçek yerine elma şekeri al tam olsun dedi koptum öyle değince fena fikir değil dedim bismillah diyor.

Aynen balım yaa geçen hafta çok güzel bi ayakabı gördm gelinliğimin altına beğendim ama yüksekti topğu alamadım senağlama

Yok be balım ben pek takılmıom oralara bliosun..
Yakın bi arkadaşımla dertleşiodum da ordan çıktı..
Bende sewdiklerimin dertlerini benimsiorum resmen ama demek istedğm farklı..
[/QUOTE]

evet seydam ya hep güzel ayakkblar yüksek topuklu oluo malesf laelaelaelaelae

demk istedgni anldım güzelim ufak şeyeler takılıp trip atmktan bahsediosn bn bazen yapıorm işte onu malesf özellikle sevdgm insanlar mesela :1no2:

tuğcecm ne mantısı yaa offfff cokacimcoook

denizcim gecen seydacıgımla bı mantı yedık hala etkısındeyım nerdeyse tabaıda yıyecektım seydaya ayıp olmasın dıye yemedim sıyıramdım bıle ekmekle gercı ekmek yoktu ama neyyyseeeeeee eh artık bı dahakı sefere sende gel tat şu mantıyı nolorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Afferm sna yavrum aşkın gelio gelcek hafta demek hee gözün aydın :lepi:

yaaa mantı deme bi yerim şişcek şimdi gece gce cnm yaaa :dilcikar:

anldım cnm..
hadi ya farklı olsn diosn ama hergn giydgm seyi düğnmde gymek istmiorm bn sahsen tuğcecm boshayallersmile

ama eniştede hayal gcü var yani elma şekeri hehhehe çatladım gülmkten hehhehe kaydirigubbakcemile3

Afferm sna yavrum aşkın gelio gelcek hafta demek hee gözün aydın :lepi:

dedimki belim ağrıyor hatta kopuyor ama sen yoksun yanımda dedim acitasyon yaptım aşkım ayarlıcam işlerimi yanına uçucam dedi uçak biletlerine baktı netten yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kaydirigubbakcemile3

böle getirtirim işte
kaydirigubbakcemile

Aynen cnm bende yapıorum bazen insanlar hatasını anlasın die cezalandırmak lazım zaten ama uzatmak olay haline getirmek yanlış..

Bu arada ewet hep uzun topklar o yzden model beğenip ayakabıcıya özel yaptırmak istiorum çok uçuk bi fiyat çıkarmazsa..

Söleseydn isterdik ekmek balım yaaaaa ne ayıbııı 1.5 söliyelim bidahakine sana Tuğçem sırnaşık şey

Adama kendini acındırma kızım kaydirigubbakcemile

Geldiğinde aşkımmm bak ben gdiorum bi yerin ağrırsa napcam şimdi yanında olamycam diyip seni yanında götürrse görürsn gnünü sırnaşık şey

denizim kuşum akşamında beni çok farklı görecek o yüzden.:jeyyar:
esasında abiye ayakkabıyı çok sewerim ama maalesef topukları çok yüksek oluyor taylanın yanında eyfel kulesı gibi kalmak istemiyorum hafif topuklu bulursam boyumuzu eşitlicek şekilde o zaman converseden vazgeçebilirim belki ama bizim düğün ya kır düğünü yada plaj düğünü olucak plaj düğünü olursa parmak arası sandalet giycem ama kır dugunu olursa converse gıyerım babet gıymek ıstemıyorum ...
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…