- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.341
[/QUOTE]evet seydam ama ne yazık ki yapabliorz bzde bu duruma düşebiliorz mesela en çok sevdgm insanlardn etkilenrm bn en ufak seyde üzülürm kendime dert edrm ne yazık ki bn bazen yapıorm :1no2:
nerden çıktı ama güzelim yoksa bir derdim var böölümüne mi uğradın kafamçokkarıştı
yok güzelim olr mu öle sey bn hepimz için gösterdm bzmde boy farkımz yok malesf sempatiksalakcinni
ve btn güzel zarif ayakkblar çok uzun topuklu akannehir
su halımıze bakın boyu bıle dertmıs gıbı görüyoruz en kötü dert bu olsun yaw ay koptum gece gece alemsiniz he bayanlarrrrrrrrrrrr dert etmiyoruz da hem moda moda bütün bayan ünlülerin kocaları kendılerınden kısaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
ay muzurluk yapasım war
su halımıze bakın boyu bıle dertmıs gıbı görüyoruz en kötü dert bu olsun yaw ay koptum gece gece alemsiniz he bayanlarrrrrrrrrrrr dert etmiyoruz da hem moda moda bütün bayan ünlülerin kocaları kendılerınden kısaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
ay muzurluk yapasım war
ben bu adamı haftaya istanbula getirtmessem ne olayım....
seydam ne olur bunlım takılmayalım bu gece zaten cnm mantı ıstıyor of offfffffffffff
Aynen balım yaa geçen hafta çok güzel bi ayakabı gördm gelinliğimin altına beğendim ama yüksekti topğu alamadım senağlama
of offfffffffffffffffffffffffffffffffff mantıııııııııııııııııııııııııııııııı
seydam dedıgımı yaptım haftaya gelıo taylan hahahahhahahahhahaha
yok canlarım dert edıyosunuz demedım zaten olesıne attım lafı ortaya karışık....
of offfffffffffffffffffffffffffffffffff mantıııııııııııııııııııııııııııııııı
seydam dedıgımı yaptım haftaya gelıo taylan hahahahhahahahhahaha
yok canlarım dert edıyosunuz demedım zaten olesıne attım lafı ortaya karışık....
denızcım ben boy farkıda olmasada converse gıyecegım hatta taylana dedım bana dıyorkı sen cok muzur kılıklı gelin olucaksın dedi hahahahahah elinede çiçek yerine elma şekeri al tam olsun dedi koptum öyle değince fena fikir değil dedim bismillah diyor.
Afferm sna yavrum aşkın gelio gelcek hafta demek hee gözün aydın :lepi:
evet seydam ya hep güzel ayakkblar yüksek topuklu oluo malesf laelaelaelaelae
demk istedgni anldım güzelim ufak şeyeler takılıp trip atmktan bahsediosn bn bazen yapıorm işte onu malesf özellikle sevdgm insanlar mesela :1no2:
tuğcecm ne mantısı yaa offfff cokacimcoook
denizcim gecen seydacıgımla bı mantı yedık hala etkısındeyım nerdeyse tabaıda yıyecektım seydaya ayıp olmasın dıye yemedim sıyıramdım bıle ekmekle gercı ekmek yoktu ama neyyyseeeeeee eh artık bı dahakı sefere sende gel tat şu mantıyı nolorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dedimki belim ağrıyor hatta kopuyor ama sen yoksun yanımda dedim acitasyon yaptım aşkım ayarlıcam işlerimi yanına uçucam dedi uçak biletlerine baktı netten yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kaydirigubbakcemile3
böle getirtirim iştekaydirigubbakcemile
yaaa mantı deme bi yerim şişcek şimdi gece gce cnm yaaa :dilcikar:
anldım cnm..
hadi ya farklı olsn diosn ama hergn giydgm seyi düğnmde gymek istmiorm bn sahsen tuğcecm boshayallersmile
ama eniştede hayal gcü var yani elma şekeri hehhehe çatladım gülmkten hehhehe kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?