"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ooo bende dün sabah 6-7 gbi uyudum uykumuda alamadım hala burdaym bide kalkıp yrn saçım başımı yapcam bide birasdan banyo yapcam ne rahat hatun oldm çktım ben ya sırnaşık şey

İyi geceler tatlı rüyalar Denizim rüyanda aşkını gör görüşürs öptmmm çoooooooooook Şeniz olumunekankayizsmile a.s. :a015:

bana mutfak yolu gözüktü şeydam sayende bir çeyiz birde yemek konusunda 10 numarasın wallahiiii
sırnaşık şeysırnaşık şey

hahahahah çok güldüm Tuğçem yaa mutfağa uğrama cnm bu saatte ben seni götürrm mantıcıya tekrar yeriz afiyetle opuyorumnanaktan

Evet Tuğçem yaa oturma odasını batırmışım daha orayı toplyp banyo yapcam yarında bi dnya iş pfff düzene sokmamz lazım kocalar kapı dışarı eder bzi herifler ewe geldğinde işten biz daha yeni kalkmş olcaz sırnaşık şey

Hadi balım yatalım bizdeee ii gcler tatlı rüyalar ryanda aşkını gör güzelim çok öptm görüşürss Şeniz :1hug: opuyorumnanaktan :a015:

a şeydam gelinliğin içine giycem bennnnnnnnnnnnnn paçalı donmu giysem haha converseylede güzel olur haniiii puhauhauahauahau

sırnaşık şey

Ben giymicem giysem kaç yazar göremicekki ewe geldğimde direk banyoya gircem namaz kılcaz snçta..

kız şeydam doğru ya siz ailecek gezmeye gidicektiniz hadi kalk kalk sende duş al yat sabahada saçını şekile sokarsın bende sabah odamı temizliyeceğim çok işim var hazır bizimkiler edirneye çiftliğe gitmişken silip süpüreyim ewi....

aaa şeydam doğru namaz kılıcaz haklısın....

tamam şeydam hadi yatalım allah rahatlık wersin tatlım görüşmek üzere canım ....iyi gecelerrrr

Biz onlarla gitmicez balım..
Aileler olck bitekk..

aaa şeydam doğru namaz kılıcaz haklısın....

tamam şeydam hadi yatalım allah rahatlık wersin tatlım görüşmek üzere canım ....iyi gecelerrrr

Evet cnm bende şu odayı toplym hemen duşa atcam kendimi çook öptmm görüşürsss Şeniz :a015:

Aman aman ne güzel sohbetler ilerlemiş:)
Benim de düğünüm 5 haziranda.
Var mı bu tarihte evlenecek olan arkadaşlar?

Aman aman ne güzel sohbetler ilerlemiş:)
Benim de düğünüm 5 haziranda.
Var mı bu tarihte evlenecek olan arkadaşlar?

Hoşgeldinn..

Hayırlı olsunn..

Hı hı var senin gbi 5 haziranda evlenen arkadaşlarımız..

İlk sayfada liste var zaten topiğe takılan we tarihleri belli olan hemen hemen herkes orda ekli..

Senide bekleriz sohbetlerimize esrant yerimseniben

hoşbulduk tatlım..
Teşekkürler hepimize hayırlı olur inşallah:)
Evet varmış sonradan gördüm isimlerini ama tanımıyorumşakkıdı

Geldim geldim artık sohbetinizde ben de varım:)

hoşbulduk tatlım..
Teşekkürler hepimize hayırlı olur inşallah:)
Evet varmış sonradan gördüm isimlerini ama tanımıyorumşakkıdı

Geldim geldim artık sohbetinizde ben de varım:)

Yakında denk geldikce tanışırsın cnm sende..

Tabii bekleriz her zaman sohbetlerimze.. :1hug:

Kızlarr çook mutluyumm sonunda kahvaltı takımını aldımm..
Ve mutfakta alcaklarım küçük ev aletleri dışında bitti sayılır 1-2 tane şey kaldıı..

Ohhh yaaaaaa :teytey:

Aldıklarımı sayıyımm..

Kahvaltı takımı,kahvaltı tabağı (ahşap olanlardan),Çamarşır sepeti,Plastik sepet,Plastik mutfak kapları,Ekmek sepetli sebzelik,Çay bardağı,sosluk,Kupa
Aklıma gelenler bunlar kızlarr :lepi:

Kızlarr yarın resimlerini netten buldğm çeyzlerimin resmlerini eklicemm..
Almayanlar warsa fikir olur en azından..

Çok güzelmiş takımın canım ama taşlı mı bunlar?
Ayy ben önden gidiyorum galiba:)
Alacak bir şeyim kalmadı benim,her şey bitti çok şükür.Koltuk takımımızı da aldık:)
Mobilyalarımız da evimiz de hazırlanıyor oooo her şey süperr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…