"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Teşekkür ederim cnmmm..
İşine yaradysa sewindim güzelimm..
Evet çaydanlıklarımız benzio..
Bunlar sabah kahvaltı fln için baya iyi olur bnm kusende kullanıo..
Canım o kapaklı kahvaltı tabağını bernardodan aldım takımla birlikte..
Sende bnmkinden pembe alabilrsin uyar seninkinede gerçi zaten içine bişiler koyuyosun dibindeki şekiller we renkler belli olmaz sırnaşık şey
Canım ben 29 a aldım..
Sitesinde 34-32 yazıo glba..
Sen bak sitesinden en yakın bernardo satan yere git öğren güzelim..
Bende çok sewerk aldım onu çnkü onun gbi olan ahşaplar acayip ağır kas yaparsın her gn onu kaldırmak için..
Bu hafif o yzden hemen aldm görünce :lepi:
Evet pratik olur senin içinde iki saatt tek tek tabakları çıkartmakla uğraşmadan direk koyarsın bunu masaya sırnaşık şey

tamam tatlım bakayım ben buna uyar yaa içlerinde dediğin gibi bişiler olcak gözükmez dibi falan :)) evet uğraşamam zaten ya uykulu halimle pratik olcak benim için bu..fiyatıda iyiymiş tatlımmm :))

bu arada şeydacım mobilya baktınzımı yada aldınızmı..dün biz maskoya gittik 2 haftadır gidiyoruz beynim döndü resmen :))

tamam tatlım bakayım ben buna uyar yaa içlerinde dediğin gibi bişiler olcak gözükmez dibi falan :)) evet uğraşamam zaten ya uykulu halimle pratik olcak benim için bu..fiyatıda iyiymiş tatlımmm :))

Evet cnm fiyatı iyi çnkü bernardonun sitesinde böle kahvaltı tabakları 74 fln yazıodu..
Bizm burda bi yere sormştm sitesindeki aynı ürünü 30 dediler..
Ama çok ağır onlar dediğim gbi taşıyamıosun ya belin kopar onu kaldırana kdr..
O yzden bu hafif fiyatıda normal diye alıym artk daha uğraşmym ddm cnm yerimseniben
Eğer yardımcı olabildysem sna sewndm güzelim

bu arada şeydacım mobilya baktınzımı yada aldınızmı..dün biz maskoya gittik 2 haftadır gidiyoruz beynim döndü resmen :))

Canım ben çok baktım çok araştırdım o mobilya işini en son alfemoda karar kıldım..
Evi tuttukdan snra gidip görüşces yüzyüze beğendiğimz modeli sölices onu alıcaz..
Sende sitesine bak istersen bi cnm aklında bulunsun en azından..

Hee bide çok uçmak istemedim mobilya falan alırken aslnda bütün herşeyde abartmak istemedim fiyatlarını.
Tamam eşya alıorus ama ömürlük almıorus sonuçta yığınla para dökemem :umursamaz:

Mobilya konusu gerçekten zor kızlar,biz koltuk takımını aldık,yatak odası da yapılıyor.inşallah güzel olur..Renk olarak ne düşünüyorsunuz kızlar mobilyalarda ve genel ev konseptinde?

haklısın şeydacım yaaa bakalım beğendik bizde bişiler :)) esrant başlanmış sizinkiler güzell hayırlsı olsun..ben beyaz düşünmüyorum kesinlikle ceviz renk beğendik nişanlımla bide freze meşe tarzı bişiler

şeydacm nişanlımda snn gibi düşünüo ben bellona diorm o uygun olsun dio en son maskoda karar kıldık gidip bkıcas işte

Mobilya konusu gerçekten zor kızlar,biz koltuk takımını aldık,yatak odası da yapılıyor.inşallah güzel olur..Renk olarak ne düşünüyorsunuz kızlar mobilyalarda ve genel ev konseptinde?

Ben bütün her şeye tek tek kafa patlattım..
Mobilya işinede..
Annemlerden fln çok fikir aldım..
Koyu renk istemiorum açık renk ağırlıklı olcak..
Hem daha az toz belli eder diye..
Hemde daha kullanışlı diye..
Sen nası düşünüosun cnm?

evet canım başlanıyor artık az kaldı malum..
bizim de yatak odası,tv ünitesi ve vestiyer ceviz olacak.
tozu göstermemesi açısından en iyisi bu.
aslında koyu renkleri seviyorum ama işte kullanışı zor.alıp sonradan pişman olmak istemiyorum..

Hayırlısı olsun cnmm..
İyi günlerde kullanın..
Ne kadar beğendikleriniz?

Aynı anda yazmışız:)
biz de çok kafa patlattık en sonunda ceviz kreme karar verdik ama mutfak,koltuklar,fayanslar vs tamamen farklı olacak:)ev yeniden yapıldığı için her şey bizim zevkimize göre harika olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…