- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.441
Evet cnm bizde 6 taksit yaptırdık %25 indirim oldu yanlş bilmiosam
Şeydacım çok güzeller hepside bayıldım valla..hatta bunları eklediğin iyi oldu eksiklerimi gördüm..kahvaltı setlerimizin çaydanlık tipleri aynı bayıldım seninkinede :)) bu arada birde kapaklı kahvaltılık setine bayıldım nerden aldın bunu..benim ibo kahvaltı ediyo işe gitmeden her sabah benimde öyle bi alışkanlığım yok işe giderken..böyle bişi alıyım diyorum pratik olur benim için bende çalışıcam sonuçta :))
Teşekkür ederim cnmmm..
İşine yaradysa sewindim güzelimm..
Evet çaydanlıklarımız benzio..
Bunlar sabah kahvaltı fln için baya iyi olur bnm kusende kullanıo..
Canım o kapaklı kahvaltı tabağını bernardodan aldım takımla birlikte..
Sende bnmkinden pembe alabilrsin uyar seninkinede gerçi zaten içine bişiler koyuyosun dibindeki şekiller we renkler belli olmaz sırnaşık şey
Canım ben 29 a aldım..
Sitesinde 34-32 yazıo glba..
Sen bak sitesinden en yakın bernardo satan yere git öğren güzelim..
Bende çok sewerk aldım onu çnkü onun gbi olan ahşaplar acayip ağır kas yaparsın her gn onu kaldırmak için..
Bu hafif o yzden hemen aldm görünce :lepi:
Evet pratik olur senin içinde iki saatt tek tek tabakları çıkartmakla uğraşmadan direk koyarsın bunu masaya sırnaşık şey
teşekkür ederim şeydacmnasılsın
snnde aldıkların çok güzel çok beğendim güle güle kullan
tamam tatlım bakayım ben buna uyar yaa içlerinde dediğin gibi bişiler olcak gözükmez dibi falan :)) evet uğraşamam zaten ya uykulu halimle pratik olcak benim için bu..fiyatıda iyiymiş tatlımmm :))
bu arada şeydacım mobilya baktınzımı yada aldınızmı..dün biz maskoya gittik 2 haftadır gidiyoruz beynim döndü resmen :))
iyiyim cnm tşk ederimm
hatigee bende gidicem bu cts maskoya
Mobilya konusu gerçekten zor kızlar,biz koltuk takımını aldık,yatak odası da yapılıyor.inşallah güzel olur..Renk olarak ne düşünüyorsunuz kızlar mobilyalarda ve genel ev konseptinde?
haklısın şeydacım yaaa bakalım beğendik bizde bişiler :)) esrant başlanmış sizinkiler güzell hayırlsı olsun..ben beyaz düşünmüyorum kesinlikle ceviz renk beğendik nişanlımla bide freze meşe tarzı bişiler
haklısın şeydacım yaaa bakalım beğendik bizde bişiler :)) esrant başlanmış sizinkiler güzell hayırlsı olsun..ben beyaz düşünmüyorum kesinlikle ceviz renk beğendik nişanlımla bide freze meşe tarzı bişiler
Ben bütün her şeye tek tek kafa patlattım..
Mobilya işinede..
Annemlerden fln çok fikir aldım..
Koyu renk istemiorum açık renk ağırlıklı olcak..
Hem daha az toz belli eder diye..
Hemde daha kullanışlı diye..
Sen nası düşünüosun cnm?
Hayırlısı olsun cnmm..
İyi günlerde kullanın..
Ne kadar beğendikleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?