- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.461
şeydacm nişanlımda snn gibi düşünüo ben bellona diorm o uygun olsun dio en son maskoda karar kıldık gidip bkıcas işte
Aynı anda yazmışız:)
biz de çok kafa patlattık en sonunda ceviz kreme karar verdik ama mutfak,koltuklar,fayanslar vs tamamen farklı olacak:)ev yeniden yapıldığı için her şey bizim zevkimize göre harika olacak inşallah..
valla çok uçuk fiyatlarda çıktı karşımıza ama ne gerek var dedik.. ama ortalama 12 milyar falan tutar heralde yatak odası hariç
evet bütçeyi aşmamak lazım ben bellonanın lifos grubunu beğendim almayı düşündüm ama maskoyada bakmakta fayda var
kızçeler ben çıkıorm muju mujuuuu
İnşallah hayal ettiğinz gbi olur herşey cnmm..
İnşallah tatlım,hepimizin hayal ettiği gibi olur her şey inşallah..
Ney bu 12 milyat tutcak olan cnm? :uhm:
masa 6 sandalye bi oturma seti- konsol - tv ünitesi - 1 köşe koltuk - bide koltuk takımı ama teklisi olmucak 1 üçlü 2 ikili o kadar :)) gümüşlük istemiyorum çünküü- yatak odasınıda biz alıcaz onu başka yerde beğendim
selam kızlar nasılsınız...
şeydam harika şeyler almışsın...güle güle ağız tadıyla kullanın canım..
Canım 12 bin vazla değilmi ya?
Şu düğün cetvelini nasıl oluşturuyorsunuz kızlar acaba?
Selam Tuğçem hoşgeldinnn..
Nasılsın_?
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri senin olsunn a.s.
fazla ama indirimsiz fiyatlar bunlarr yaaa indirim falan olur hepsini biryerden alırsak
iyi akşamlar canlarım evden girerim öptümmmm
teşekkür ederim canım saol iyim bende...
nasıl olayım canım ya anneanemle dedem geldi şileden anneanemle taç'ın nevresimlerine baktık beğenemedim ya o kadar güzel modeller war beğenemedim ananem kendisine aldı 3 tane takım yazlık için bize odalara serecekmiş dedi beğendiğin olursa haber ver bana alıcam sana bir kaç tane dedi saolsun...bakıyorum şimdi modellere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?