- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.421
Teşekkür ederim canımmmmm aminnn inşallahhhhhhhhh :Saruboceq:
Bende o yemek takımlarımı kütahya yada güral aldım tam bilmiorum hangisi oldğnu ikisinden birydi..
Kahvaltı takımımıda bernardodan aldım cnm.
Çünkü normal kahvaltı takımlarında demlik ve sütlük oluo bunda çaydanlık ve çatal bıçak wardı o yzden bunu terch ettim..
Benimkinin resmleri war dün aldıklarımın..
Ay durun eklim hadi akşam eklerim diodum şmdi ekliym öteki kızlarada sayfa sayısını sölerm ordan bakarlar hihoyyyt
tamam tatlım ekle bakayım bennn :)) benim kahvaltı setimde de çaydanlık var güselde hoş :)) buna uygun çatal bıçak setinide aldığım yer hediye etmişti :)) dur benzerini buldum sanırım eklicemm
Biz halletik balayını..
Aradan çıktı cnm..
Erken rez. yararlandık..
Antalya-kemer amara wingi ayarladık biz..
Etsden..
Siz nereyi düşünüosunz balayı için?
bizde Alanya ya gidiyoruz ets den erken rez. yaptırdık..
şeydacım amara wing bizimde ilk sıradaydı ama nişanlım kemere gittiği için hep farklı yer olsun dedik :))
Yaaaaa ImageShack açılmıoo bendeee..
Sen nerden yüklicen resmleri cnm sölesene bende ordan deniyimm fisfisfis
Aa ne güzel ya..biz daha karar vermedik canım ya.çok fazla geliyor beğendiğimiz otellerin fiyatları.Bizim masraf çok olacak düğünün.Bu yüzden çok da fazla para ayıramıyoruz.Ne kadar tuttu sizin ve kaç gün?
Alanya hangi otel tatlım?
Ben de şimdi alanyada lamer deltaya baktım da fiyatları çok uygun hem de 5 yıldızlı.Güzele benziyor..siz hangi otel-kaç gün-ne kadara anlaştınız?
Aa ne güzel ya..biz daha karar vermedik canım ya.çok fazla geliyor beğendiğimiz otellerin fiyatları.Bizim masraf çok olacak düğünün.Bu yüzden çok da fazla para ayıramıyoruz.Ne kadar tuttu sizin ve kaç gün?
Aaa cnm çok şıkmışş..
İyi günlerde kullann :Saruboceq:
Bazılarının renkleri çok cırt ve çok abartı..
Seninki gayet güzel cnm beğendim ne kdra almştn?
Deniorum sölediğn siteyi cnm umarım yükleyebilrm :lepi:
Alanya Longh Beach tatlım hayran kaldık bu otele..Ets de önerdi burayı..biz 7 gece 8 gün kalıcaz..erken rezv. yararlandık uçak gidiş dönüşte içinde 1.700 falan verdik ama peşin ödeme yaptık..o yüzden baya indirimli geldi bize..730 falan tutacakken uçak biletlerimiz 500 TL ye geldi peşin olunca..ama bak derim bizim otele
Hmm anladım cnm..
Bizim uçak biletleri fln herşey içinde 1500 e falan geldi..
5 gece kalıcaz..
Siz ne kdr bütce ayırdınız balayı için?
Hmm anladım cnm..
Bizim uçak biletleri fln herşey içinde 1500 e falan geldi..
5 gece kalıcaz..
Siz ne kdr bütce ayırdınız balayı için?
Bizim uçak sorunu yok zaten antalyadayız,yakın yerlere gideceğiz 4 gece düşünüyoruz biz de..
son baktığım oteller 600-700 civarıydı ve güzeller de,bakalım böyle uygunlukta arıyoruz bulursak gidebiliriz yoksa hayal olacak balayı..bu da beni çok üzer gerçektenmafoldumben:gitme:
tatlım her bütçeye göre var gerçekten sıkma canını..kaydirigubbakcemile5
işte bunun için çabalıyorum canım umarım bulabilir çünkü çok az zaman kaldı erken rezervasyonlar bitmek üzere..
çok sağol tatlım cırt renk bende sevmem hatta burda daha canlı çıkmış renk normalde daha açık ve sade :)) ya fiyatını hatırlamıyorumki yemek takımı-kahvaltı takımı vs bir almıştım..ama şimdi baktım netten 334,00 TL yazıyo..sen kaça aldın bnm kuzende bernardo almıştı çok şıktı
sizinde iyi gelmiş tatlım..erken rezv. avantajları aslında %30-35 hatta bazılarında %40 indirimler vardı..
Bizim uçak sorunu yok zaten antalyadayız,yakın yerlere gideceğiz 4 gece düşünüyoruz biz de..
son baktığım oteller 600-700 civarıydı ve güzeller de,bakalım böyle uygunlukta arıyoruz bulursak gidebiliriz yoksa hayal olacak balayı..bu da beni çok üzer gerçektenmafoldumben:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?