"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

tamam tatlım ekle bakayım bennn :)) benim kahvaltı setimde de çaydanlık var güselde hoş :)) buna uygun çatal bıçak setinide aldığım yer hediye etmişti :)) dur benzerini buldum sanırım eklicemm

tamam tatlım ekle bakayım bennn :)) benim kahvaltı setimde de çaydanlık var güselde hoş :)) buna uygun çatal bıçak setinide aldığım yer hediye etmişti :)) dur benzerini buldum sanırım eklicemm

Yaaaaa ImageShack açılmıoo bendeee..
Sen nerden yüklicen resmleri cnm sölesene bende ordan deniyimm fisfisfis

Biz halletik balayını..
Aradan çıktı cnm..
Erken rez. yararlandık..
Antalya-kemer amara wingi ayarladık biz..
Etsden..
Siz nereyi düşünüosunz balayı için?

Aa ne güzel ya..biz daha karar vermedik canım ya.çok fazla geliyor beğendiğimiz otellerin fiyatları.Bizim masraf çok olacak düğünün.Bu yüzden çok da fazla para ayıramıyoruz.Ne kadar tuttu sizin ve kaç gün?

bizde Alanya ya gidiyoruz ets den erken rez. yaptırdık..

şeydacım amara wing bizimde ilk sıradaydı ama nişanlım kemere gittiği için hep farklı yer olsun dedik :))

Alanya hangi otel tatlım?
Ben de şimdi alanyada lamer deltaya baktım da fiyatları çok uygun hem de 5 yıldızlı.Güzele benziyor..siz hangi otel-kaç gün-ne kadara anlaştınız?

buydu sanırım yaaa ay unuttum ama böle bişeydi :))

Aaa cnm çok şıkmışş..
İyi günlerde kullann :Saruboceq:
Bazılarının renkleri çok cırt ve çok abartı..
Seninki gayet güzel cnm beğendim ne kdra almştn?
Deniorum sölediğn siteyi cnm umarım yükleyebilrm :lepi:

Alanya Longh Beach tatlım hayran kaldık bu otele..Ets de önerdi burayı..biz 7 gece 8 gün kalıcaz..erken rezv. yararlandık uçak gidiş dönüşte içinde 1.700 falan verdik ama peşin ödeme yaptık..o yüzden baya indirimli geldi bize..730 falan tutacakken uçak biletlerimiz 500 TL ye geldi peşin olunca..ama bak derim bizim otele

Hmm anladım cnm..
Bizim uçak biletleri fln herşey içinde 1500 e falan geldi..
5 gece kalıcaz..
Siz ne kdr bütce ayırdınız balayı için?

çok sağol tatlım cırt renk bende sevmem hatta burda daha canlı çıkmış renk normalde daha açık ve sade :)) ya fiyatını hatırlamıyorumki yemek takımı-kahvaltı takımı vs bir almıştım..ama şimdi baktım netten 334,00 TL yazıyo..sen kaça aldın bnm kuzende bernardo almıştı çok şıktı

aa evet ben de baktım da çok fazla gelmedi fiyatlar.otel nasıl acaba,güzelse eğer olabilir yani..

Hmm anladım cnm..
Bizim uçak biletleri fln herşey içinde 1500 e falan geldi..
5 gece kalıcaz..
Siz ne kdr bütce ayırdınız balayı için?

Bizim uçak sorunu yok zaten antalyadayız,yakın yerlere gideceğiz 4 gece düşünüyoruz biz de..
son baktığım oteller 600-700 civarıydı ve güzeller de,bakalım böyle uygunlukta arıyoruz bulursak gidebiliriz yoksa hayal olacak balayı..bu da beni çok üzer gerçektenmafoldumben:gitme:

tatlım her bütçeye göre var gerçekten sıkma canını..kaydirigubbakcemile5

Kızlar buda ekmek sepetli sebzeliğim ilk yüklediğimin renginden aldım ikinciside kapakları açık olark resmi boshayallersmile

Bununda altındaki siyah olan yer ahşap rengi içindeki kırmızı desenli olan yerde pembe desenli bnmkinin kızlar

Kirli çamaşır sepetim

Kahvaltı takımım

Buda sürahili takımım

Buda dün Ferhata aldığm ayna :roflol:

Evet kızlar dün aldıklarım ve önceden alıp resmlerini bulduklarım bunlarr :lepi:

Son düzenleme:

Ben 225 e aldım cnm

Şeydacım çok güzeller hepside bayıldım valla..hatta bunları eklediğin iyi oldu eksiklerimi gördüm..kahvaltı setlerimizin çaydanlık tipleri aynı bayıldım seninkinede :)) bu arada birde kapaklı kahvaltılık setine bayıldım nerden aldın bunu..benim ibo kahvaltı ediyo işe gitmeden her sabah benimde öyle bi alışkanlığım yok işe giderken..böyle bişi alıyım diyorum pratik olur benim için bende çalışıcam sonuçta :))

Oooo sıkma canını güzelim ayarlarsınız ama araştırmaya başla ve hemen karar ver..
Elbet bütcenize göre yer bulursunuz..
Ama bakman lazım araştırman lazım eğer ilgilenmezsem erke rez. zamanı bitcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…