"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

teşekkür ederm cnm hı hıı taşlı istedm ooo sen bayağı bi hızlısın ben daha mobilya olayını düşünmedim bile

Merhaba cnmm ben iyiyim Allah'a şükür..

Sen nasılsın?

Nası gitsin bnde dün bişiler daha aldı mutfakta alcaklar bitmiştr die düşünüodum listeme bi baktım hala war yaknda bayılazaammmm :1shok:

bende iyiyim canım benim..bende cumartesi günü aldım baya bişiler..dünde maskoya gittik mobilyalara bakmaya..eksik bitmiyo neyse bnm senden biraz daha vaktim var bakalım..o liste ne zaman sıfırlancak yaaa benneyaptımki

Ah ahhh o alınacaklar hiç bitmez zaten..Ben yıllardır alıyorum :)
Alması zahmetli ama kullanması eminim çok güzel olacaktır:)

bende iyiyim canım benim..bende cumartesi günü aldım baya bişiler..dünde maskoya gittik mobilyalara bakmaya..eksik bitmiyo neyse bnm senden biraz daha vaktim var bakalım..o liste ne zaman sıfırlancak yaaa benneyaptımki

Ayy hiç bilmiorum ne zaman sırflancanı ama bir an önce sıfırlansın artık fenalık geldi yaa.
Al al bitmio neydi bu böle sırnaşık şey
Baktım dün anamm dedim gerçektn bunu almadım şunu almadım..
Koca ajandayı yanımda taşımıyım ddm dün Ferhatla birlikteydim.
Keşke götürseymişim onlarıda alırdım bitek mutfakta küçük ev aletleri kalırdı ya..
Bende dün optimuma gittim koçtaşa,bernardoya bide migrosa girdim :roflol:
Sen neler aldın cnm?

Ah ahhh o alınacaklar hiç bitmez zaten..Ben yıllardır alıyorum :)
Alması zahmetli ama kullanması eminim çok güzel olacaktır:)

Ben yıllardır almıorum ocakta falan başladık almaya ama fenalık geldi yaa..
Kullanması zewkli olsun bari sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Eee sen senelerdir alıosan fazla eksiğin kalmamıştır şmdiye..

bende cumartesi günü b.paşa akvaryuma gittim orda porland mağazası varya günlük yemek takımı aldım, önceden almıştım ama pasta setinide aldım tekrar takım bozulmasın dedim fincanları falan yine aynı yerden salata tabakları aldım çok hoşuma gitti bırakamadım bide yine aynı yerden renkli mum bardakları aldım :)) sonra beşiktaş migrosa gitmiştik ölesine bi baktım çok hoş Türk kahvesi fincanları var aldım..bide yine başka yerden mutfak eşyaları aldım..elektirikli mutfak aletlerinden sadece mikserim kaldı onuda sipariş ettim diğerlerini aldığım yere...ama alınacak şey çok

Nası yani cnm yemek takımının içinde pasta tabakları zaten olmuomu?
Yada sen almamışmıydın?
Ben günlük yemek takımlarımı misafir için olanları falan aldım..
Dünde kahvaltı takımımı aldım porselen alcakları bitti çok şükür :Saruboceq:
Benimde yengem bişiler alcak ne alcağnı bilmediğim için gidip küçük ev aletlerinide alamıorum..
Bişe alma sadece mikser al ddk ama öle olmaz alıcam başka şeler de dedi o yzden bilmiorum ne alcağnı..
Evet migrosta güzel şeyler vardı bende dün baktım kahve fincanı almadım çnkü 1 takım almıştım yemek takımının içinde de war bide bi tanıdığmzda almş glba zor tuttum kendimi almamak için çok güzellerdi sırnaşık şey

zemuszemusyemek takımında oluyo evet..ayrıyetten pasta setide almıştım ben ama bunlarıda bırakamadım cnm yaaa değişik değişik kullanırım dedim..günlük yemek takımı kafamdaydı bitti çok şükür..büyük yemek takımını almıştım kütahya porselenden bikaç ay önce..sonra ne geldi aklıma kahvaltı setide almıştım ve onada da var düz tabaklar abarttım bu tabak işini sanırımbilmiyorumkismile
zor tutuyo insan kendini dimi yaaaabilmiyorumkismile kahvaltı setinide güle güle kullan tatlımmm

Kızlar her şey iyi güzel de,balayı işini ne yaptınız?
Gidecek misiniz,gidecekseniz yerler belli mi?
Biz hala karar veremedik ya..

Abooovvvvvvv sen gerçekten abartmışsın cnm yaa sırnaşık şey
Napcan o kdr tabağı..
Güle güle kullan cnm eşinle birlikte iyi günlerde eskitin eşyalarınızı :Saruboceq:
Hangi marka aldın kahvaltı takımını hatige?
Resmi falan warmı?

Teşekkr ederm bu arada cnm sende a.s.

Biz halletik balayını..
Aradan çıktı cnm..
Erken rez. yararlandık..
Antalya-kemer amara wingi ayarladık biz..
Etsden..
Siz nereyi düşünüosunz balayı için?

sağol bitanem :)) sende inş..eşinle ve sevdiklerinle güzel günlerdeopuyorumnanaktan Kütahya porselen aldım tatlım ben kahvaltı setimi..sen ne marka aldın..resim yok ama netten bakayım aynısı yada benzeri varsa paylaşırımmm :))

bizde Alanya ya gidiyoruz ets den erken rez. yaptırdık..

şeydacım amara wing bizimde ilk sıradaydı ama nişanlım kemere gittiği için hep farklı yer olsun dedik :))

Teşekkür ederim canımmmmm aminnn inşallahhhhhhhhh :Saruboceq:
Bende o yemek takımlarımı kütahya yada güral aldım tam bilmiorum hangisi oldğnu ikisinden birydi..
Kahvaltı takımımıda bernardodan aldım cnm.
Çünkü normal kahvaltı takımlarında demlik ve sütlük oluo bunda çaydanlık ve çatal bıçak wardı o yzden bunu terch ettim..
Benimkinin resmleri war dün aldıklarımın..
Ay durun eklim hadi akşam eklerim diodum şmdi ekliym öteki kızlarada sayfa sayısını sölerm ordan bakarlar hihoyyyt

bizde Alanya ya gidiyoruz ets den erken rez. yaptırdık..

şeydacım amara wing bizimde ilk sıradaydı ama nişanlım kemere gittiği için hep farklı yer olsun dedik :))

Hep kemere gidiosa değişk bi yer düşünmeniz iyi olmş cnm ama ben alıştığı düzenden vazgeçmeyi sewen bi tip değilimm..
Pek değişiklere açık bi insan da değilim..
Bi yeri sewiosam benimsiosam başka yerler pek zewk wermio bana cinsim biras herlde sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…