Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar amma kıllı tüylü bir gece geçirmişsiniz öyle :)))))))))))
ben kıl tüy konusunda şanslıyım biraz galiba birtek alt bikini bölgesinde var jiletle alıyorumki lazere gidebileyim koyulaşsın kalınlaşsın bacaklarımdada birtek alt bölgesinde incecik 5 cm de bir kıl var onuda 2 dakikada epilasyon aleti ile alıyorum kollar ve bacaklarımın üst kısmını almıyorum incecik sarılar gerçi yaz sonunda yağlanmaktan onlarda coşuyor ama sonra dökülüyor onlarda :))

zasacım umarım sabah dünkü korkuyu üzerinden atmışsındır yeni bir gün insana iyi gelir geçti bitti maşallah

günaydın sevimim görümce gelmiş dün hağ sizi akrabalardan bir soyutlayabilsek yahu gerçi öykü doğunca hepsi işe yarayacak :)))

yok burpum bunlar işe yaramıycak ben karar verdim akrabaları bırakıyorum ama önce kocayı boşuyorum

haha sevim geç kaldın nacım öykü kafanı patlatır senin artık geçmiş ola sen akrabalardan kurtulmanın yollarına bak :)))))))))

hehe bir sürü film indiriyorum kocişin hiç sevmediği tarz filmler eki eki

sekerler bugun napıcaksınız
brnim çook gezesim var
ama gezince para harcanıyor yaaaa o kısmını sevmiyorum

günaydın bebingim
yok burpum bu çoçuk gelmemekte haklıymış böyle bir ortama kim olsa gelmek istemez

dışarı çıkcam olmadı kartal sahile incem kafam karma karışık canım sıkkın kafamı dağıtmam lazım sigara lazım hatta eve gelmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…