Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

35deniz

Rabbim'e emanet Denizim:)
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
8.018
6
156
İzmir
2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....

2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR VE BİR BİR ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANIYORUZ:)))

boncuk1985.......3.aşılamada oldu..19.05.2010 da meleğimiz dünyaya geldi KIZ
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK 14.01.2011 de meleğimiz dünyaya geldi KIZ

mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ.22.01.2011 de paşamız dünyaya geldi ERKEK
sevim...2 NEGATİF AŞILAMA 1 negatif tüp bebek..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..veeee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
sermest.....1 NEGATİF AŞILAMA..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi.KIZ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...04.05.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK....kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ...11.07.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
elanaz..........4 NEGATİF AŞILAMA..transfer oldu sonuç bekliyoruz:))VEEEE O BİR HAMİŞ..30.11.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
tuanay..... ilk tüp bebek tedavisi başladı VEEE O BİR HAMİŞŞŞ 03.05.2012 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
gulimus.........negatif tüp bebek ve kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ..02.06.2012 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
burp.........Allahın izniyle kendiliğinden gelecek.kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ.03.08.2012 de paşamız dünyaya geldi.ERKEK
bebing........ Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
melekd......Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
bilge_79........bebiş yok ama bizimle olmaya devam..

Son düzenleme:
tatlım endo bölümüne laf yetiştirmem lazımdı çıkar mıyım hiç..

süper nolsun eşim nöbetçi annem bana bakıyor fırsat buldum saatlerdir netteyim annem kızıyor..eşim ols mümkün değil bırakmaz birde akşamdan sonra((

özlemilker hoşgeldin...anlatacakların çoksa başla biz hepsini dinleriz sonrada biz başlarız anlatmaya..

ben çok acılar çektim ... bundan 1 yıl önce bebeğimi kaybettim sonra da bu uzun çetrefilli yola girdik ve bir türlü çıkıpta başarıya ulaşamadık(

kac gundur aklım sende kızlarıda cok özledim.senin yanındada olmak istedim

aynen ya burpcumda kk da biryerlere saldırmış benim gibi ama onun ki haklı sebep herhalde baştan girdiği topikten biri hamile kalmış ona yorum yazmış ama bende çok sevindim kız hamileyim diye yazmış ya içim gitti...iyi anlamda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…