Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye dadandın sen bu ara çekirdege ya yeme o kadar
ben sinir olurum sürekli çekirdek yenmesine evde:)
eşim de cok sever ailesi her gece kavurup yiyor alışmış
sigarayı bırakınca bir dadandı aman yarabbim
pisligi ayrı kokusu ayrı sesi ayrı binde bir sahil kenarında falan yerim zevkine de
öyle aklıma gelmez yemek

yok canım eşimin tekstil işletmesi vardı üretim ama krizde kapattılar malesef
o da simdi al sat bişeyler yapmaya calısıyor
yıllar içinde oturusursa dükkan sanırım o zmaan rahat edicem şimdi çok zor oluyor malesef

oturur bebiim insallah senin elinden ucanla kacan kurtulmaz
Allah eşinin de işlerini acsın kriz herkesi etkiledi

eşim yerken bende takıldım cok nadir yerim ama takılınca bi süre sürüyor canım işte aslında yeni temizlenmiş evde hiç iyi olmuyor canım ama napıyım alıstık işte paket bitsin aldırmıcam

gercekten canım herkesin işinin iyi olması birbirini acayip etkiliyor inş hereksin işleri yolunda olur.

heheee ben bide cekirdegi çift elimle o kadar hızlı yerim ki dag gibi olur çöpüm
bi de içlerini çıkarır biriktiririm sonra topluca atıveririm agzıma

dadandı mı bırakılmıyor o meret bebiimmm
eşimi bıraktıramıyom ben valla midem bulantısına bahane oldu azalttı biraz:)

bebim zor valla anaaaaaaa kız neydiyon zor olur kız bekle dükkanın başını

kızlar bişey sermestim bebimmmm, ben sizlerle rüyamda hep uğraşıyorum. sermest senin adın geçiyor. ama burdaki adın caminin önünden geçiyoruzzz. sen bana bişey verdin pakette ama anlayamadım rüyada elimdeydi. geçip gittiniz sonra görmedim sizi ama acayip bişey sizleri çok seviyorummmm yaaaaa

bebim bebeğe pati aldımm. nazarlık aldım. haaaa bide battaniye aldım. kızlarlada topluca altın aldık
bizde yazıb balkonda eşimlee ne yerdik çekirdek telde mıstıkkkkkkkk çekirdek almayı unutma diye arardım.düşün dudaklarım kabarırdı dilim yara olurdu. ama bi sivilce kilo yaptı uzak durmaya çalışıyorum ama aklıma verdiniz duramamki kim alacak bana bakkalı arasammı ama oda olmazkiiii gece oldu ap sakinleri yanlış anlar kapı sesinee öyle fenalarki

kız bi görüşemedik bileeeee yavvvvvvv üff

bebi inşallah bayram üzeri satışlar iyi giderde bol kazançlı olur

hayrolsun rüyan balım camii güzel
direk şöyle yorumladım bişey vermişim ya sana
sırayı sana vermiş olayım inşallah benim bebişten sonra sana geçmiş olsun sıra el vermiş olalım
valla ilk aklıma bu yorum geldi bebim de rüyada olduguna göre o zati sırayı kapmış demektir coktan:)

havaya girmeyin gebe degilim olsam bilirm söylerim sizeeee
ama ruya tabirin cok hoş inş gerceklesir canım en yakın zmanada

balcım inş iyi olur satıslar ödemelerim o kadar coook kkiiii

bende evi eğer yeni temizlemişsem o günde misafir gelmişse asla çekirdek koymam yere dökülünce içim gider zaten zor temizliyorum kadın filan almıyorum napimm beğenmiyom baştan savma yapıyolar. ben yapınca dip köşe giriyoru. taaa prizlerin köşelerini çifliyorumçerçevelerin tozunu avizelerin tozunu haaaaaaa bide kapı başlarına çok dikkat ederim bizim dr kadının biri eve kadın alıyor sürekli kapı başına prinç tanesi koymuş. bakalım kapıyı silerse anlarım priç düşer ordan ordaysa silmemiştir anlarım diyor çok berer kadın yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…