Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kendine yetecek kadar yapıyor temizligini pis değildir cok şükür de
ne kadar yapsa kadın işine benzemez e ben gidince gözüm düzen arar gelen giden de olur
kardeşimle gidersem faydası olur elbet ama bu da baskalarının gelişine kapı acabılır :)
o konuda endişelerim var birazcıkkkk anlayacagın

anne de bitiyor iş anneler nasıl alıştırırsa öyle oluyor adamlar
benim kaygana hala agızlarına besler sekerını koyar cayını karıstırır
böyle bir köle ruhu var kadında cocuklarına kocasına karsı hizmetci gibi hep
baslarda esim mırın kırın ediyodu ben yapamam edemem diye ama şimdi allahı var bişey de beklemez benden illa şu niye böyle bu niye öyle diye yemek koyma önüne demez neden yok ac ac yatar sormaz bile:) tabi ben naptım ona normalin anasından ögrendigi gibi olmadgını gösterdim hehe yaşasın feminizm
alışltı kuzucum da saolsun yardımcı olur ama ben de mecbur kalmadıkca yaptırmam ona kıyamam

benimde aklıma geldide bahsetmek istemedim
karsı taraftan gelenler olabilir bu sefer diye aman ha dusunme bu konuları sen

merhaba baall
valla uğruyorum hergün ama sermest ve bebing dışında kimseyle karşılaşamıyorum
bebek görmeye giderken ayağını sürt te sana gelsinler bebek görmeye tez zamanda

ben de yirmi yasına kadar yemiyordu sonra zorla alıstrdım kendimi
ben pek güzel yapamam ama annem yapınca severek yerim
otlo bitkiyle aram yok pek bir ıspanagı severim
semizotu kabak enginar brokoli falan böyle şeyleri yemem

erkekle yaptılarmı temiz ve güzel iş yaparlarrr haaaaa benimkide acayip ütü yapar bir pantolon ütüler kılıçtan keskin çizgiii dolabınada incitmeden narice asar kiii oooo benim ütülediğim katladığım sivitler eşofmanlarıda altındakini çeker hemde hoplatarak neolur sonra hepsi darmadağınıkk kapısını kapatır akşam ben görüncede sessiz kalır

ıspanak ve brokoliyi severim ben de
brokoliyi haşlayıp slata yaparım
bi de ıspanak
ıspanak yaptığım gün de sen gel sermest

bebim inan bana dogumdan cok bunu düşünüyorumm :)
benim eve daha hiç gelmediler ya da gelemediler bilemiyorum orasını
gelmesinler de istemiyorum acıkcası hem düzenim yok benim yatırmalık agırlamalık
hem de ne yüzle gelecekler hadı kaynana neyse de
kaynana da tek gelmez kızlarını torunlarını toplamadan benim o kadar yerim yok
simdi düsünüyorum bebekle ben nasıl agrılarım orada insanları düşüncesi bile zor geliyor
nasıl olcak bilmem neticede görmek isteyecekler onlar istemese eşim isteyecek
acaba diyom ben mi gitsem oraya ama o da ayaklarına gitmek oluyor o da can sıkıcı
tek avantajı hizmet etmek zorunda kalmam bebiş de benim elimden cıkmaz emin ellerde olur:)
ne fesat hatunum diymi yemiyom içmiyom bunları düşünüyom var mı parlak fikri olan bakiiim

Son düzenleme:
dün bu isim mevzusuna sinirlendim ya
oğlum doğduktan sonra kimse karışmayacak
şunu yedir şunu giydir bile demesin kimse dedim
adam şok oldu tamam diyo

inşallah mavim olur ama önce allahtn dileğim benden önce tedavilerine yıllar önce başlayanlara versin rabbim cuma günleri yüzü suyu hürmetine çok içten dua ediyorum.
kıyamam sermest ana ne kadarda yapsa kadın gibi olmaz tabi canım
sermest semizotu salatası çok güzel besleyici hayatım yeminleee brokoliiiiii aynen

ben de şimdiden planlıyorum
annemle aynı zamanlardA gelmesinler
ikisi, de 10-15 gün kalsa çok bile
ve herkes kendi annesine söyleyecek:))))
planımız bu
şimdilik tamam diyo ama
zaten onlarda çok hevesli görünmüyolar
görümcem geçen
annen gidince 1 er hafta biz geliriz diyodu
ama belli de olmaz gelince gitmek bilmiyolar ama eşime dedim
yeter bana 10 gün fazlasını iki tarafta da istemem
inşallah çabuk toparlarım da gerek kalmaz:))))))))))))
sermest ben de ne fesatım di mi????????

bak ya yine dedikodu yaptım gece gece

bal sıra olmuyo bu işlerde canım
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

aferim mavişim şimdiden korkut gözünü alıştır
sonra agzını acınca şaşırmasın erkekler lohusalık döneminde analarıyla hanımları arasında kalmaya meyilli oluyor cünkü yok yere sen üzülecegine bilsin şimdiden
ben de derim eşime bak ben elletmem cok sevdirmem öyle ilkel şeyler yaptırtmam söylerim de kırcam diye düşünemem evladım daha önemli diye ama benimki hep der gönül yıkmak olmaz öyle denmez falan
ben kendi ailemin üzerinden genele konusuyorum ama o biliyor tabi problem nerden olcak karın agrısı baska bizimkiler alısık zati benim cadılıgıma da o napcak bilmem cekinir böyle şeylerden ailesine karsı bu yönden zaafını yenemedik malesef

haaa bak yine aklıma geldi dün ikinci çocuktan bahsediliyo
sen yap annem gelir yardıma
ben de yok ben istemem ikinci falan
kim ne zamana kadar gelecek dedim

kız bebim wc bahanesiyle kayboluyonnnnn ortadan kaptırma kocişe netini sahi uyudu demi eşin

sermest benceen iyisi annene git onlar gelselerde fazla kalamazlar. evinede geçersinnn amannnnnn gelmesinler ya nasıl ahat edicen bir parça evdeee uffff bende uyuz olurum bu durumlara

napcan mavişim mecbur düşüncez bunları
benim yaram var ondan hırsım bu kadar belki insan gibi gecincek olsalar takılmazdım bu kadar
burada olmasaydım bile doguma buraya gelcektim ben ahdım vardı
onlarda adet ilk torun kaynana yanında dogrulurmus ne sacmalık bunu beklemedi tabi benden de
buraya annemin yanına gelip dogurmam fikrini ailesine acıklayamacagından ortada fol yumurta yokken tartısıyorduk
neyse ki eşim kabullendi bunları ona da normal geliyor artık
haa bir de bozmusumdur kaynanamları adet konusunda ne sacmalık diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…