Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim de sazı eline almasın şimdi hehe
ne acıkması kızz nutellalı ekmek ye benim yerime de ye:)

ahhhhhh yazıyomda okuyan yokkiş cevap yazanda bende sizinkileri okuyom iççekiyom. ağladım bir sürü yinee halada ağlıyorum oo hele benim çektiklerim duysanız biz ne çektik derdinizzzz tutamıyorum yine kendimi ben biraz ağlmak istiorum kızlarrr leptpa döküldü yaşlarımmm

geyikle basladık nursimcim kaynana muhabbetleriyle biraz derinlere daldık ama cıktık şimdi iyiyiz sen napıyorsun

ama aglamak yok balım hersey gecti gitti
önümüze bakıcaz bebiş yapıcaz daha hadi aglama lütfen cok üzülürüm ben

sermest zaten yemegin üstüne yemiştim
şimdi nerden aklıma getirdin yaw

kız delii ne aglıyon agla diye mi dertleşiyoruz kuzum içimizdekileri kusup rahatlıyoz böyle
deger mi döktügün yaslara amann ben cok agladım hayatımda tanısmadıgm sinir krizileriyle tanıstım da noldu bırak allasen senden degerli mi üc kurusluk insanlar
en güzel anahtar kale almamak yok saymakmış insanı en cok bu rahatlatıyor dene bence balım

nursimde zamanında bişeyler yasamıs demekki
yasamayan yok anacım öyle böyle gecelim bu konuları biz ya
hatta kızlar yarın okumasın bile üzülmesinler

yasamayan bir burp var sanırım haha onun yasadıkları daha trajikomik ama olsun:)

aslında onları hoş tutucaz diye kendimiz yıpratmışız. oysa bekarken el bebek gül bebektikk. sanki bizleri doğurdularki onların taraflarından dert çekelim diyee

nursim hoş geldinn.

yine çok kaşınıyorum ayyyyyy napıcam ben yaaaaaa uyuyamam da

bebiiim sana dedim ben götürüyom ekmekleri aklıma düştü bari mideme de düşsün :

kız ub kasıntıya bi care lazım
hani bi sarı su satılır eczanede onunla yıkarsın o rahatlatır diye ibliyorum ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…