Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkıyorum kızlar bugün azcık kocama zaman ayırıym
uyumazsak uğrarım şekerler
hadi iyi geceler

özlemcim oh şükürler olsun geldi kocişin sende iyisin sarıl sıkı sıkı koçişe bırakmasın seni sevindim inşallah dah iyi olusun bundan sonra sen kendine iyi bak gerisi boşşşş.

sermest mavim kızlar tabi onunda başka sorunları var. kaynanasıyla aynı binada oturma şansı ondan bu kadar uzaktayım diyor kız oda buna üzülüyor. tabi ama şu kaşıntı olayını bakım napıcam eşimin gelmesine geçmesi lazım

benim de oturunca oluyor zaten mavişim cok sinir bozucu bir yerde agrı
gideriz bakalım oraya da bakalım bir

canım sirkeyi denemedin mi hala sen
en kısa zamanda doktora gidiyosun ihmale gelmez ona göre

kimseler yok ayol gezenti hatunlar kocalarla eglenin bakalım ohh
benim toto feci agrıyor kolum da öyle uyusam mı napsam bilemedim
tuvaletten beri gelemiyorum ki ya uyuycaz da nasıl

seviimm naptın kız

yoruldum ama vücut olarak değil beyin olarak onlar salonda ben yatak odasına geçtim hasbamda daha gelmedi bende aramadı nerde kaldın diye galiba bu adam gece özür dileyip sonra unutanlardan sanki

beceriksiz bacım pırasayı yakmışsın ama fasulyeyi yemişsin afiyet olsun şekerim
battaniyede geçen gün arkadaş demişti ama ben gitmemiştim güzelmiymiş bari

seviim kalabalıkta yorulmaz mı insan onca gelene gidene iyi daynıyon valla
memo neredeki gelmedi aman takılam sen de artık bosver sıkma canını kuzum

valla hamilelik benim yemek yapma ve yeme yetenegimi aldı götürdü sevimm
niye böyle oluyor ben de anlamadım
baska bir topikte gördüm battaniyeyi begenmedim uyduruk geldi bana bilmiyorum

oğlum olsa seni almazdım he
oh anneanneye bak benimkide önce olsun olmamış çoçuğa donmu biçilir diyor aaa şimdi hatırladım abimin kızı olcağını öğrenince neler örmüştü görüyonmu kız evladından olan torunla erkek evladından olanı ayırıyor beniim anam vay cadı
vardır bundada bir hayır sıkma canını bu arada bal sen nerde oturuyosun canım

iyi olmana sevindim canım allahım kucağına versin sağlıkla inşşşşşşşşşşşşş

sermestim hamilelik benide çok ama çok alıngan ve tahamülsüz yaptı sanki eskiden nasıl katlanıyordum yada bunlar fırsattan istifade memoyu ele geçirdiler sanki bizim evliliğimiz çatırdıyor gibi

büyük konusma sevim cadısı öykün kalmasın sonra evde:=)
kız ben cok becerikli hatundum ama bu ara bişey var hakkaten elimden mi isteksizligimden mi bilemedim

ne çatırdaması canım yogun duygularla dolu yorucu günler geçirdin
bu süre zarfında aslında her zaman yasadgın seyleri dısardan gözlemleme fırsatın oldu
ama kendi derdinle ugrasmaktan savasacak kendini oyalayacak gücün kalmadı sadece
o yüzden sana farklı geliyor hersey catırdayan aksayan bişey yok
sadece biraz daha farkındalıgın arttı o da cok normal hassaslasıyoruz giderek

ya bugün ne yediysem midem yandı acaba sinirdenmi böyle oluyor kız içerde kan akışı gibi gazmı dolanıyor cazmı acaba bir şeyler akıyor gibi

memo diyorduki benim kızm olursa ve çirkinde olsa biz ne yapar ne ederalllarım pullarız boyarız satarız sen merak etme bizm sülale öyledir diyodu harbidende dünyanın en çirkin kızları onların sülalede hemde beceriksizler ama genede kocanın iyisini buluyorlar allah çirkin şansı versin derlerya heh ondan versin bizim cadılara

strestendir mide etkileniyor hemen cok taktın kafana kuzum yıpratma kendini
senden bebişinden kıymetli bişey yok şu an kendini üzecegine bırak baskaları üzülsün
öykü akıyordur oradan oraya annesi:)

bu çirkin şansına inanırım seviiim gercekten öyle
bu arada memoda biraz kayserililik mi var ne
bir söz vardır bilir misin eşşegi boyayıp at diye satarlarmış hehe:=)

Son düzenleme:
hehe olabilir valla
sizin yapragınız kusburnu marmelatınız pek güzel olur he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…