Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım,seni yazıların benimde çok hoşuma gidiyor melek gibi,çok pozitifsin,sende hiç kötü enerji gemiyor insana.deniz şanslı yakınında olmandan..
ağlamazmı yaa,kolaymı,allah yüzünüzü hiç soldurmasın,mutluluğunuz taçlandı işte,sonuda hayırlı sonlansın inşallah!

okumaya başladım hem ağlıyorum hem okuyorum
hepinizi çok seviyorum canlarım benim:))
devam etmek istiyorum okumaya

ağla canım,ağla ama sevinçten ağla,içini boşalt,geçmişin acısını çıkar.Rabbim sana çook şükür.

demek gördüğün rüya buydu,bebingim benim hakkımdada görürsen söyle olurmu:)canım arkadaşım kalbin temiz senin,inşallah enyakın sürede sanada gelicek bebişin.

sağol canım,aminn...

ama nerdesiniz kızlar ya huuuuu......
hepiniz mi gezmelere gittiniz ya....
ben gezmelerdeydim:)yeni arabamı kullandım:))çok güzel.

benim içinde öyle çok mutluyummmm!!!denisss geliyorr!

milletin yemeğini verdim bulaşıkları topladım sodalı cevizli kek yaptım çaylarını demleyip önlerine verdim buraya kaçtım anneme çaktırma sen çayları doldur dedim ben bu gün çok mutluyum memoda tebrik ediyor canım allah analı bablı büyütsün doğduğu sağlıkla kucağına aldığın günüde görelim inş benim sevgi pınarım

canlarım dışardaydık nasıl attım kendimievebilmiyorum,arabamızı aldık,ama plaka olmamış,taaa gaziosmanpaşada ymış,oda yetişmezmiş cumaya.neyse artık.kullandım gayet rahat kullanışı,ben tek korkum aracın kaymasıydı,bunda yok öyle bişey araç kaymıyor,otomatik gibi,çok dik yokuşlar içinde düğmesi var.gittik benim alyansım olmuyordu,değiştirdik,ada'ya künye aldık,iddea bayiye uğradık,zaferin işleri vardı hallettik,geldik.böylle işte!!!!

canımın içi inş senin içinde gözyaşlarımızı dökeriz sen ne tatlı insansınya allah gönlündekini versin bitanem duaların içnde amin gülüm
262.8...
hayal mi gerçek mi
nerdeyim ben :))
hobareyyy yapıldı mı acaba:))
gerçek gerçek sen teste bak dön dur sabaha kadar eşinde ne mutlu olmuştur bak bide kist var olmaz deyip duruyordun dimi demekki bizim deniz kendiliğinden gelmek istiyormuş allah sağlıkla kucağına versin canım

bebingim sen rüyanda kendinide gör gülüm sıra sende bekliyoruz

istanbul a özlem annemlere
kardeşimin nişanı var ya:))))
yarın çıkışta çıkıcaz yola

sermestim sana numaramı atıyorum özelden
araşalım buluşma falan olursa
şimdi hazırlık yapmam lazım yatmadan uğrarım heralde

bal20.........1 negatif aşılama..2. aşılama için gün sayıyor..ama bebiş kendiliğinden ceee yapacak:))

DUA LİSTEMİZ
okunanlar okuyanlar

1.tuanay=deniz,özlem,sevim
2.özlem=deniz,nbnh,sevim,sermest,alimmm
3.burp=deniz
4.deniz=deniz,özlem,sermest,sevim,sevim.nbnh
5.bebing=
6.nbnh=
7.melek=

Bismillahirrahmanirrahim
elhamdüllilahi rabbil alemin vesselatu vesselamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ilahel alemin ya erhamerrahimin.
amin

1 kişi için 707 adet okunacak hepsinin aynı zamanda bitmesine gerek yok
allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah[/QUOTE]

kırılmam semracım üzmeyin denisssi bakiyim artık:))
güle güle kullanın tekrar
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

eşim şaşkın tavuk gibi tuaf bir halde
dün akşam yatmadan ben pijamalarımı giyerken gelip göbeğimi öpmüştü göbek çok ya bende maşallah kocaman olmuş demişti..ben hatırlayamadım az önce bak boşuna öpmemişim diyor..
fena oldum ya çok sevinmiş...onun gibi soğukkanlı sakin birinden hiç beklemezdim böyle tepkiler
çok değişik birduygu kızlar rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

ayşen bugun özel bir gün 10 kasım isim konusunda aklında olsun demişti
erkek olursa
eşimde az önce aynı şeyi söyledi
daha erken ama
ama ben denizde olmalı diyorum
erkek olursa 2 isim olacak galiba:))

Son düzenleme:
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi.. KIZ

nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK VEEE O BİR HAMİŞ:KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ ERKEK
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek....2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz.. veeee O BİR HAMİŞ KIZ
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...
[COLOR="Red"]
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK..2. tüp bebeğe geçecek
veeee O BİR HAMİŞ[/COLOR]..
burp.......... ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)(( 2 NEGATİF TÜP BEBEK..
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATİF AŞILAMA
bebing........ tüp bebek düşünüyor (inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATİF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..inşallah tüp bebeğe gerek kalmayacak[/QUOTE]
bal20.........1 negatif aşılama..2. aşılama için gün sayıyor..ama bebiş kendiliğinden ceee yapacak:))

Son düzenleme:
denizim ayakların yere basmıyo
dimi canım çok değişik bi duygu hele
kalp atışını sonrada hareketlerini
hissedince çok farklı şeyler hissedeceksin...

SONUNDA YAPABİLDİM
ama ilk sayfayı düzeltemedim daha
masa üstünde geçince düzeltirim

nursimcim hem nasıl beklenmedik olunca daha bir değişik oluyor galiba
anlayamadım daha
eşimde tedavi falan olsa bu kadar şok olmazdık diyor
ama rabbim mucizesini verdi
inşallah sonuna kadar devam eder
darısı isteyen herkesin başına inşallah

özlemde sormuştu unuttum valla
15 ekim SAT
3 hafta 5 günlük:))
22 ekim doğum tarihi
eşim bir yengece daha tahammül edemem diyor ama bilmiyorum:))

inş tatlım içini ferah tut o allahımın mucizesi inş hiç bişey olmadan doğacak...ama işyerinde çok dikkatli ol sakın sinir stres olma hareketlerinide biraz kısıtla canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…