aynen canım,seni yazıların benimde çok hoşuma gidiyor melek gibi,çok pozitifsin,sende hiç kötü enerji gemiyor insana.deniz şanslı yakınında olmandan..Sözün bittiği,mucizelerinde gerçekleşebileceği,tam herşey bitti dendiği anda Rabbimin,bizi şaşırttığı ve yüzümüzü güldürdüğü bir gün yaşadık...Boğazım acıyor,ağlamaktan,konuşmaktan ve sevincimi yaşamaktan...Candostumun en güzel haberini aldık bugün...O hep umutsuzken,ben hep umutluydum,biliyordum bu kadar yüreği ve kendi güzel ipek saçlımın hamile kalacağını,anne olacağını...Bir yavru daha dünyaya gelmeyi seçti,bize sevinç getirdi,neşe getirdi.Denisim,candostum,tekrar tebrik ediyorum seni ve Şenolu,bayram öncesi bayram yaşattın bize,yüreğimize su serptin....Hoşgeldin Deniz Bebek......Daha doğmadan yüzümüzü güldürdün...Bahtın hep açık olsun....
ağlamazmı yaa,kolaymı,allah yüzünüzü hiç soldurmasın,mutluluğunuz taçlandı işte,sonuda hayırlı sonlansın inşallah!hemen gelemedim eve geldim anneme anlat eşim inanamadı ona anlat eli ayağına dolanmış
demir atacaklarmış şaşırmış herşey birbirine girmiş:))
zannedersem de ağlıyordu ben ağlarken
garibim korkmuş kimseye söyleme dedi
annemden başka nazar değmesin dedi
bende sizlerin bildiğini söyledim ilk söylediği onlar olur dedi:))
okumaya başladım hem ağlıyorum hem okuyorum
hepinizi çok seviyorum canlarım benim:))
devam etmek istiyorum okumaya
demek gördüğün rüya buydu,bebingim benim hakkımdada görürsen söyle olurmu:)canım arkadaşım kalbin temiz senin,inşallah enyakın sürede sanada gelicek bebişin.rüyamda bal geliyor ben hamileyim diyew bagırıyor bende ona hayır denizim hamileeeeeeeeee diyorum o da bende diyor böyleydi işte biriki gün önce görmüştüm sermestim
akşam bende seni özlerim ama
basagrım gecti hayret yaaa
eşime yemek hazırlıyım kızlar
ekran acık
çok üzüldüm kızlar(seçmedim ki ben kimseyi
ayşeni aradım işyerinden beynim durdu çift çizgi görünce
hangi hastaneye gidip kan versem çabuk çıkar diye
aramış hamişleri ki dua etsinler rabbim kabul etsin diye
ben ne haldeydim bilseniz aradığınız zaman bile doğru düzgün konuşamadım
ayırmadım kimseyi kırılırım bak sonra
canım kırılma bize,bikaç kişinin haberiolunca üzüldüm işte.ben böyleyim aklıma geleni söylüyorum,beni yalnış anlamayın.tamam mı??
aminnnn
sağol canım,aminn...semracım arabanız hayırlı olsun tekrar canım Allah kaza bela vermesin
adanın künyeside hayırlı olsun guzel gunlerde kullansın canım
nimetin haberi var mı peki kızlar
alınmaca gucenmece yok amaaaaa
herkes birbirini aramıs işte ama beni herkes aradı cok sanslıyım :)
ben gezmelerdeydim:)yeni arabamı kullandım:))çok güzel.ama nerdesiniz kızlar ya huuuuu......
hepiniz mi gezmelere gittiniz ya....
ya ben kaçtım içerdekilerden heyacandan ne yapacağımı bilemedim denizim ne yaptı acaba diye girdim kimse yok anam beş dakka geçmi,şi okuyum bakalım deniz gelip bişey yazmışmı canım ben çok mutluyum bu günnnnnnnnnnnnnnn
canımın içi inş senin içinde gözyaşlarımızı dökeriz sen ne tatlı insansınya allah gönlündekini versin bitanem duaların içnde amin gülümSözün bittiği,mucizelerinde gerçekleşebileceği,tam herşey bitti dendiği anda Rabbimin,bizi şaşırttığı ve yüzümüzü güldürdüğü bir gün yaşadık...Boğazım acıyor,ağlamaktan,konuşmaktan ve sevincimi yaşamaktan...Candostumun en güzel haberini aldık bugün...O hep umutsuzken,ben hep umutluydum,biliyordum bu kadar yüreği ve kendi güzel ipek saçlımın hamile kalacağını,anne olacağını...Bir yavru daha dünyaya gelmeyi seçti,bize sevinç getirdi,neşe getirdi.Denisim,candostum,tekrar tebrik ediyorum seni ve Şenolu,bayram öncesi bayram yaşattın bize,yüreğimize su serptin....Hoşgeldin Deniz Bebek......Daha doğmadan yüzümüzü güldürdün...Bahtın hep açık olsun....
gerçek gerçek sen teste bak dön dur sabaha kadar eşinde ne mutlu olmuştur bak bide kist var olmaz deyip duruyordun dimi demekki bizim deniz kendiliğinden gelmek istiyormuş allah sağlıkla kucağına versin canım262.8...
hayal mi gerçek mi
nerdeyim ben :))
hobareyyy yapıldı mı acaba:))
ohhhh be butun yazılanları okudum sonunda aksam cok kaynatmayın ama ayyyyyyyyyy aklım burda kalıcak rüyam gercekmiş Allah ım sana binlerce şükür bal sen de mi hamilesin yoksa
denizimiz in uyuklamaları meger bebektenmiş ayyyy nasıl sevindim tuanayım aramıstı aglıyor önce o sandım
bütün arayan arkadaslarım beni düşünüp heber verdiginiz için teşekkür ederim semracım sermestcim melekcim sizi cok seviyorum
ben ne zmaan böyle giremesem geliyor bomba haberi diledigim gibi cevap veremiyorum bu yuzden
ayyyy heyecandan mideme bişeyler olduuuuuu
bal20.........1 negatif aşılama..2. aşılama için gün sayıyor..ama bebiş kendiliğinden ceee yapacak:))2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....
2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR VE BİR BİR ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANIYORUZ:)))
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi.. KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK VEEE O BİR HAMİŞ:KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ ERKEK
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek....2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz.. veeee O BİR HAMİŞ KIZ
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...
burp.......... ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)(( 2 NEGATİF TÜP BEBEK..
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK..ve mucize O BİR HAMİŞ KENDİLİĞİNDEN
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATİF AŞILAMA
bebing........ tüp bebek düşünüyor (inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATİF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..inşallah tüp bebeğe gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?