Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest canım çok geçmiş olsun sende dikkat et ne olur...:nazar:

ah be canım dikkat etmiş halim bu gene hastayız işte saolasın tatlım insallah iyileşiriz

sermest geçmiş olsun canım
kullanabileceğin bi ilaç vardır doktora sor da al bence
daha kış yeni başlıyo hafta sonu kar gelecekmiş
dikkat et kendine

saol canım benim doktorum ateş olmadıkca ilaç önermiyor dogal yollarla atlatalım diyor o yüzden böyle kendi gecene kadar cekicem yapıcak bişey yok kar gelmez ya buralara gelse de okul tatil olsa keske:)

günaydınnnn,kimsecikler uğramadan ben açıyorum sayfayı:))yuppiii!!!!!!

canım ben demstock dan 5 yıldır alış-veriş yaparım,bebek için sadece mothercare ürünlerini bulabilirsin,oda komik rakama falan değil.eski ürünleri koyuyorlar satıyolar işte.7li zıbınlardan falan var bolca.bi reyon yapmışlar doldurmuşlar,oda kendin bulman gerekiyor.doğru düzgün yardımcı olanbile yok.ben ada'ya ordan hiçbişey almadım,her gittiğimde kendime çanta,ayakkabı falan alır çıkarım,geri kalan herşey çok döküntü.ben bakırköyden almıştım,orda büyük bir mothercare mağazası var,ordan herşeyimizi almıştık.bide c&a mağazası uygn,orayada bakın.hııı bide bize chicco dan hep msj gelir.tuzladaki fabrika satış mağazasını heray indirimli günleri oluyor takip ediyorduk hamileyken.msj geldi dün,kurtköy viaportda chicco mağazası açılıyormuş,açılışa özel %40 indirim olucakmış çoğu üründe.çıtçıtlı bodyleri falan çok güzel.yumuşacık.biz kullandık,küçüldüler,şimdi mothercareden aldığım 7liyi kullanıyorum,yaza büyükleini alıcam.

hadi ya bana da öyle bi anlattılar ki ben gitmedim hiç zaten duyumlarımla söyledim ama işe yaramıcaksa gitmenin anlamı yok tabi mothercarden almıstım ben de badılernı cok güzeller gercekten

sermest canım yaa kıyamam sana boğaz ağrısına en iyi gelen şey bal tatlım kaşık kaşık limonlu bal ye ama şekerini ne yapar bilemiyorum bir yerden yaparken diğer yerden yıkmayalım dediğin gibi antibiyotik tedavisi göremediğin için bir türlü atamıyorsun yazık sana kıyamam yaaa inşallah illet bırakır seni biran önce beter birşey geçen ay bende yaşamıştım antibiyotiğin dibini görmeden geçmemişti :37:

canım ballı ıhlamur iciyorum sürekli biraz yumusatıyor o an sonra gene silbaştan antibiyotiksiz zor valla

biz ablamla birlikte gitmiştim allahım türkçeye bak :9:

bayıldım cümleye:)

bana gelince bu haftada yoğun geçti ama perşembe cuma dersimin olmaması çok güzel bu çalışma hayatımın en rahat ve huzurlu senesi böyle rahat birsene daha çalıştığım müddetçe bulmam imkansız ders programım çok uygun ve bu sene bebişimin olmaması beni çok üzüyor böyle imkanım varken gelmiyor gelmeyecekte biliyorum yumurta rezerv azlığı başa gelebilecek en zor infertilite hatta birçok doktor tedaviye bile almıyor fsh ım yüksek çıkmazsa iki hamilelik maceramdan dolayı bu durumdan yırtabilirim alırlar beni tedaviye ama hiç istemiyorum hala hazır değilim yok e2 değerine bak yok fsh yok yumurta kaç tane yok kaç milim yani tüm bunlar benim için yolunda gitmeyen durumlar tüp yaptırmamış ve yaptıracak fıstıklarım siz bana bakıp etkilenmeyin benim yumurtalarımdaki yetersizlikten tüm bu saydıklarım yolunda gitmiyor ve ben endişe ile takip ediyorum sizde böyle bir durum olmayacak rahat olun ben sadece tüm bunları yeniden kaldıracak gücü kendimde bulmuyorum gene preseedle çalışma dönemi yaşadık 7 aydır kesintisiz preseed kullandık gelecek aydan itibaren preseedi kesiyorum mayıs gibi gen başlarız artık muhtemelen bağışıklık geliştirdim preseede zati akademik takvimimin dışına çıkıyoruz ocak itibariyle yani ocaktan itibaren mayısa kadar tatilim mayısta preseed denerim haziranda tüp dener ve bu konuyu tarihe gömerim

allam yarabbim nolursun planı programı bırak bi tatlım ya izin vermiyorsun ki bi kaderin kendi akısına bırakasın herşeyi kuruyon kafanda düşünüyorsun direk cümleye baslarken noktanı koyuyorsun asla asla deme canım ya hayatta ne zorluklar var ne olmazlar oluyor neden kendini boguyorsun ümitsizlik denizinde kendine ediyon günah sana da kuzum ya

grip geçti birazcık öksürük var canım dün akşam yine regli oldum. eşimin canı çok sıkıldı. neden olmuyor diyor doğal yoldan bizim bişeyimiz yokki diyor onada ayrı üzülüyorum reglim 5 gün erken dr dediği gibi benim yumurtlamama ve çatlamama sorunum var heralde yarın akşama randevu aldım. başlıyoruz sanırım ilk önce ilaç tedavisi inşallah hayırlı sonuçlar alırım.

ay canım ya tekrar geçmiş olsun tüh ya ilaçda kullanamıyorsun allah yardımcın olsun bol bol dinlen canım hamileyken kızkardeşime dr andorex vermiş boğaz spreyi çok iyi geliyormuş .

canım hoş geldin özledik seni tatlım inşallah dedeğin gibi olur dava iyi sonuçlanır. benim tüp işi yattı anlıcan avukata para yetiştirmekten bir hal olduk. adamcağızın morali sıfır hayırlısı bakalım yumurta takibina karar verdik burpcum bakıcaz artık bana kalsaydı uğraşmazdım fasa fiso geliyor bunlar bana direk tüp yaptırıcaktım olmadı. yine böyle bi kaç ay umutlanıcaz kalıcaz. inanmıcaksın ama dün çok üzüldüm çok çok arkadaşından oyuncak jip almış heveslenmiş canım ya napıcan sen mi oynucan dedim bununla hayır saklıcam bebişe aldım. kızdım bende ya doğmamış çocuğa don biçiyor. adını koyma dedim daha olucakmı olmıcakmı belli değil dedim. olsun saklarım diyor. gelicek benim oğlum diyor.

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme hemen bir basla takibe madem gözlemle catlama sorunu mu var ne varmıs ögrenmiş olursun eşin için de ne diyeyim ki hep heves ettik üzüldük özlemle bekledik ama Allahım büyük insallah hepimizin imtihanı bitecek tatlım hayırlı neticelerle üzmeyin kendinizi
spreyi biliom canım da benzer işlevi sirkeli gargarayla gördügümden ilişmiyorum pek midemi kaldırıyor öyle şeyler

kızlarmelek aradı onunla konuşuyordum,yumutralar toplanmış,19 tane.fakat transfer iptal olmuş,hormonları çokyüksek çıkmış,1-2 ay sürermiş düşmesi.bebekler, anneleri iyileşene kadar onu beklicekler.haber vermemi istedi,sesi yorgun geliyordu,dinlenicek.

hiç moralini bozmasn melegim demek ki hayırlı zaman şimdi degilmiş masallah yumoşlar gayet güzel önce alt yapı saglamca hazırlanıcak demek ki yumoslar rahatını biliyor ki hemencik yerlesmeyi uygun görmediler hayırlı haber gelicek ben inanıyorum gec olsun güzel olsun yeter ki birazcık daha bekleriz

İyiyim sevimim,canım arkadaşım,koşturmaca işte,şekerler de ısmarlanıyor oh maşallah,maşallah....

hala fenayım ben üzerine bir de grip göz nezlesi eklendi her zamanki kacınılmaz son paket programda hastalık görmem
of ne burnumdan ne agzımdan rahat nefes alamıyorum yatıyorum bogazım tıkanıyor kalkıyorum burnum
gece uyuyamadım hiç ıhlamur meyve pastil gargara yapmadıgım sey kalmadı daha beter oldum
haftabasına kadar iyileşsem keske yat yat daha da yamuluyorum sanki iyiye gidecegine

bana müsade sekerler yatışa devam ekrana bakamıyorum gözlerim fena
melegim icin üzülmek yok sadece hobareyimizi erteledik
belki yanına baska hobareyler katarak gelmek istedi bebişler kimbilir
hadi saglıcakla kalın canlarım

özlem yorulu yarılamışsın maşallah gülüm ya senle elanazın resmi birbirine benziyor bazen ben karıştırıyorum ya

nasıl ya transfer olmamış şakamı bu her şey güzel gidiyordu
yok canım,hala herşey güzel gidiyor.değerleri biraz yüksek çıktış,doktoru istersen yapalım demiş,kesin tutunurlar ama sen hastanede yatman gerek demiş.karnından su alınması gerekirmiş sürekli.kendisinin sdağlığı içinsadece ertelendi birazcık.olucak allahın izniyle.

bana müsade sekerler yatışa devam ekrana bakamıyorum gözlerim fena
melegim icin üzülmek yok sadece hobareyimizi erteledik
belki yanına baska hobareyler katarak gelmek istedi bebişler kimbilir
hadi saglıcakla kalın canlarım
geçmiş olsun canımcım.evet demstock için söylediklerim aynen öyle,gidersen görürüsün.sen dinlen öptüm seni.

sevim mail adresi ver sana da atayım fotoları
dükkanın fotolarını da eklicem face e bakarsınız artıkın

melegimin sesi çok yorgundu cooook korkuyorum ben sünnetten kacan cocuklar gibi olabilirim sanırım
uffffff

ama benim korkularım tavan yaptı şimdi
ne korkagım yaaaa
biz meleğimle birlikte verecez herhalde hobareyi ayyyy kıyamam ben ona yaaaaa
keske yakınında olup ziyaretine gidebilseydik

ilk görüşme randevumuzu aldık bizde
burpum gelirsin artıkın oraya belki fikrin degişir

öncelikle üzülmeyin kızlar sermestime katılıyorum bebişler melegimiz için en hayırlı en uygun zamanda gelecekler...meleğim kendini toparlasınki bebişlerinede iyi baksın...

sermestcim geçmiş olsun tatlım...neyseki yalnız değilsin annenin yanındasın...ama nefes alamamak çok kötü bişey...

bebingim hayırlı olsun tatlım ilk adımı atmışsınız inş dualarımızla beraber herşey yolunda gidecek tatlım...ayrıca bende istiyorum bebek modellerini özelden mailimi atıyorum canım...

bebngim korkulacak hiç bişey yok aşılamada iğne nasıl yapılır öğrendin...toplamada zaten anesteziyle oluyor ağrı duymuycaksın transferde aşılama gibi...özlemde çok korkuyodu ama çok şükür korkuları yersiz çıktı...

sevim mail adresi ver sana da atayım fotoları
dükkanın fotolarını da eklicem face e bakarsınız artıkın

melegimin sesi çok yorgundu cooook korkuyorum ben sünnetten kacan cocuklar gibi olabilirim sanırım
uffffff

tamma tatlım ekle bakalım,aslında ne var yok görebilsek snden alış-verişde yaparız.keşke ist.da olsan.sedn kokma,inşallah güzel geçicekseninde.ilk görüşmeni yaptın demek,nerde olucak karar verdinmi?nezaman geliyorsun ist.a??hh canım bide bişey sorucam fac.de baby boum diye bi marka gördüm duvarında?o nedir?ürünlri nelerdir??

ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim

heemen atıyorum mail

yaaa ufff ilk haberi okuyunca gözlerim çakmak çakmak oldu ama sonraki haberi okuyunca rahatladım doktor okadar emin yani allaım inşallah belki 5 gün içinde meleğimin değerleri normale dönerse transfer blast aşamasında olur bence dondurmadan 5 gün bekletirler
bebingim saçmalama yersin şimdi zopanın alasını hemde takk kafana tüp bebeğin en zor aşamasını söyliyeyimmi benim için en en en zor aşaması oda transferde idrara sıkışık olma durumu onun dışında meleğin sesinin kötü gelme nedeni anestezinin etkisi ile sersemlemiş olması bütün gün sürer etkisi oda hoş bir his sarhoşluk hissi benim ilk anestezimde kendime gelememiştim ama ikincide anında kalkıp dolaşmıştım firil firil hiç dert etme sen gelecem tabiki belki görüşme bile yaparım senin randevu tarihin ne bebingim?

sermestim sana acil şifalar diliyorum yazık sana yaa bana gelince işimiz mucizelere kaldı zati başkada seçenek yok ne yaapacağız

meleğimin transferi olmıcağı için çok ta üzülmedim varsın 2 ay sonra olsun onun sağlığı söz konusu bizde 2 ay sonra yaparız hopereyi dr da demişya hemen tutunurlar diye güzel haber bu demekki birazcık beklicez. bebingim meleğin sesinden yorgun olduğunu anladıysa zasacım valla ben de korktum bu tüp işinden bebingim

sermestim inşallah bir an önce iyileşirsin. evet haklısın spreyin tadı iğrenç ya mideyi bulandırıyor.başlıcaz işte en baştan takipten bakalım artık hayırlısı:98:

Back
X