Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elanazım beni bebek süreci bööööle yaptı :44: tedaviler okadar olumsuzduki zati rezervlerimde bok gibin dolayısıyla görünen köy klavuz istemiyor mucizelere kaldı işim benim
merhaba kızlar halsizlik baş,mıç,sırt ağrısı eşliğinde yazıyorum size
3 ay geçince bitecek diyorlar bekliyorum geçmesini sahalara dönmek istiyorum artık
bende kesinlikle spiral falan taktırmam her zorluğu biz mi yaşıycaz ya eskisi gibi devam bazen geri çekilme bazen condom... çektiğimiz yeter...
tamam mavicim ocakta yapılacak yazarım o zaman sanaselam kızlaaaarrrrr
denizim 2 li testte bi cinsiyet tahmin yöntemi var ama tutmayanlar da oluyomuş
sen 2 li testi yapınca sor bana yapıym bi tahmin
sevime yapmıştım kız çıkmıştı:)))))
ama benim sonucum da o değeri yazmamışlardı
büyüyen yatak niye delik oluyomuş anlamadım ben ki????
kaliteli bi yerden alırsan bişi olmaz bence ben aldığımızın hem kapalı hem açık halini gördüm gayet iyiydi
ikea dan falan al dolabını bence ya da tepe home dan
sonra taşınınca takımın parçalarını alırsın:))))))
sağol burpcum sıra sende ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
denizim senden güzel haber almak nekadar güzel herşey geride kaldı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
süper bebingim ne zaman gideceksiniz diyecektim ama ay sonu galiba yazmışsınama benim korkularım tavan yaptı şimdi
ne korkagım yaaaa
biz meleğimle birlikte verecez herhalde hobareyi ayyyy kıyamam ben ona yaaaaa
keske yakınında olup ziyaretine gidebilseydik
ilk görüşme randevumuzu aldık bizde
burpum gelirsin artıkın oraya belki fikrin degişir
burpum aynı böbrek agrısı gibiydi regl le basladı gecmedi bide bel kısmım kopuyor gibiydi bi acayip agrıydı yani
ay sonu geliyoruz ist a ıvı mecidiyeköy e gidicez bakalım seversek devam edicez
cok heyecanlıyım yaaaaaa
doktor sekreteri bizi nerden buldunuz dedi tuanay rüyasında gördü diyemedik
hakkaten tuanay ruyasında gördü bende gidiyom yani o kadar
spiral taktırmam yaaaa sıkıntılı oluyormuş
yeter ulen cektiklerim
eşim ne rahat
korkuyorum diyorum bosver diyor heee sanki kendi cekiyor çileyi
ocak sonu bi düüğün var katılacagımız belki ilk defa bi düğüne hamile gidicem
manyakmıyım ne
abuk subuk seyler düşünüyorum işte
sitede sana kıl olmuş olmasın örtmenim![]()
yaa sorma bacım:)kadınların kadari zasacım nerde bir iğrençlik varsa onlar maruz kalır
dimi canım,herşeyi biz yaşıyoruz,eşlerin doğuma girmesinin tek güzel yanı bu yaşadığımızı görmeleri.zafer önceden annelerin ne kadar emeği varsa babalarında öylederdi,doğumdan hemen sonra beni tebrik etti.annelerin daha fazla emeği olduğunu kabullendibende kesinlikle spiral falan taktırmam her zorluğu biz mi yaşıycaz
çok güzel yaa,bende baktım,nerden bulabiliriz aceepp!!site yapım aşamasında yazıyor.sen satıcakmısın?demek geliyorsun,süper kocişinle geliceksin dimi?bu defa bizide görmeden gitme tamammı?simdi teker teker yanıt vereyim
baby boum türkiyede yeni satılmaya basladı uyku tulumları yazlık kıslık süper velsoft polar yada havlu
hem oto koltuguna takılabiliyor kemer yeri var battaniyeleri var
bebekler için özel tasarlanmıs patentli
mesela tulum hem ayaklı hem ayaksız oluyor gibi
netten yabancı sitesi var bi bak ürünlere süper
bende netten satıs yapmak istiyorum da cok kolay degil miş o iş araştırıyoz inş
herhalde herkes dogurunca baslıcak :)
inşallahhhhh!!!ocak sonu bi düüğün var katılacagımız belki ilk defa bi düğüne hamile gidicem
manyakmıyım ne
niye kimseler yazmiyiiiii![]()
tamam tatlım bende deneyim o zman bende hep daha çok ağrıtır diye düşünmüşümdür demek yanlışmış :)özlemcim mide yanmasına en iyi gelen şey soda canım iç sodayı meyveli yada sade hemen geçiriyor benimde yanmam olunca hemen içiyorum tatlım...
evet başladık valla ama çok yoruyor otura otura yemek hazırlıyıyorum belim ağrıyorözlem başladın menüleri döktürmeye senin kociş çok şanslı ama söyle ilker beyimize 3 gün yesin doğuma kadar bir yemeği sen bol bol yap 3 günde bir yemek yap tatlım bütün gün okulda yoruluyorsun bari evde dinlenecek vakti çoğalt
bari bunun üzerine menümü yazayım tarhana çorbası mercimek yemeği (kocişimin en favori yemeği kara şimşek der askerde öğrenmiş) brokoli yeşil salata datlu olarakta ben
![]()
![]()
henüz yapmadım yapmayıda düşünmüyorum belki akşama kadar fikrim değişir kilo almamak lazım dimi
![]()
tamam canım bakarım birazdan ....teşekkür ederim....merhaba sekerlerimmmmm
özlemcim 12 model i 3 mail olarak gönderdim sana
aaa üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır hem bu yumurtalar bölünene kadar düşse yapmazlar mı?yanii yaaa..
kızlarmelek aradı onunla konuşuyordum,yumutralar toplanmış,19 tane.fakat transfer iptal olmuş,hormonları çokyüksek çıkmış,1-2 ay sürermiş düşmesi.bebekler, anneleri iyileşene kadar onu beklicekler.haber vermemi istedi,sesi yorgun geliyordu,dinlenicek.
sağol canım öyle gibi oldu bakalım hayırlısıyla doğduğu günüde görebilsydiközlem yorulu yarılamışsın maşallah gülüm ya senle elanazın resmi birbirine benziyor bazen ben karıştırıyorum ya
ay sizin kabileninde düğünü nişanı hiç bitmiyor ha...bende gideyim dayımlara çıkmam lazım bakalım ne yapmışlar düğün telaşı
evet nursim haklı hiçte korktuğum gibi değilmiş hatta çok ama çok kolay geçti benimkibebngim korkulacak hiç bişey yok aşılamada iğne nasıl yapılır öğrendin...toplamada zaten anesteziyle oluyor ağrı duymuycaksın transferde aşılama gibi...özlemde çok korkuyodu ama çok şükür korkuları yersiz çıktı...
anesteziyi ben çok seviyorum ya sen neden korkuyorsun ki?ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim
heemen atıyorum mail
bencede en salak kısmı o altıma edermiyim dye düşünmekten zaten diğer hiçbir şeyi hissetmiyorsun:))))yauv ne acısı kızlar yaa hiç acısı yok düp bebeeeen saçmalamayın kuzen vallaha benim en büyük acı deneyimlerim birincisi spiral takımıydı ikinciside ofishisteroskopiydi tüp bebekler yımırta doplamalar falan hikayyeeeeeee sadece sıkışık olma kısmı benim tahammül edemediğim birşey
geçmiş olsun demekten usandırdın hakarnım çok ağrıyor sabah ve şimdi parol aldım oda hiç banamısın demedi nasıl geçer bu gün zaman
bebingim nasıl bir yermiş burası kim önerdi sana orayı burpcum senin iş yerine yakın mı benimde aklımda olsun belki burpcumla aynı zamanda yaptırıverririz bellimi olur
hiçççç korkma zaten hissetmiyorsun ki neden korkacaksın?canım bende senin gibiyim anesteziden ve yumurta toplamadan korkuyorum
meleğim okuyunca bende üzüldüm ama kızların dediği gibi sadece 2 ay sonra gelicek meleklerin
merak etme sen sağlıklı ol bebişlerin seni bekliyor
deseydin bizim bir ermiş var o dedi :))))burpum aynı böbrek agrısı gibiydi regl le basladı gecmedi bide bel kısmım kopuyor gibiydi bi acayip agrıydı yani
ay sonu geliyoruz ist a ıvı mecidiyeköy e gidicez bakalım seversek devam edicez
cok heyecanlıyım yaaaaaa
doktor sekreteri bizi nerden buldunuz dedi tuanay rüyasında gördü diyemedik
hakkaten tuanay ruyasında gördü bende gidiyom yani o kadar
spiral taktırmam yaaaa sıkıntılı oluyormuş
yeter ulen cektiklerim
eşim ne rahat
korkuyorum diyorum bosver diyor heee sanki kendi cekiyor çileyi
ocak sonu bi düüğün var katılacagımız belki ilk defa bi düğüne hamile gidicem
manyakmıyım ne
ay evet bende ...yazacak yeri bulamadım yaaaaa![]()
hıhhh ben ona kılım asılsitede sana kıl olmuş olmasın örtmenim![]()
aynen bende öyle düşünüyoorum bir düzeltemediler ya...site yine gidici sanırım kızlar ne bu ya
yazıcak yer için konu cevaplama panelini kullanıyorum
site gene sapıttı bende yazacak yeri bulamadımda anca alıntıyla cevap yazdım bebingim benim ağrım tam sol arka böbrek üstü batma şeklinde zonk zonk giriyor çıkıyor yarına kadar beklerim doktora giderim devam ederse
ıvı aslında yurt dışı menşei li bir yer bence başarılı bir yer denemeye değer banada bir okadar yakın bir okadar uzak karar veremedimki neyseki daha zamanım bol bu ara varikoseli araştıralımda onu aradan çıkaralım yaza kadarda toparlar spermler benim yumurtalarda iyice buhar olur
denizim bana kızmışsın tatlım ama elden başka bir şey gelmiyor ben miladımı doldurdum ne sabır kaldı ne ümit kaldı nede istek nede tevekkül içine edeyim ben bu işin moku çıktı diyorum sadece
özlemim gelmiş hoş gelmiş