elanaz sosunu yarına bırakabilirsin yada ikisinide şimdi yap ne olacak bir günden canım
yap canım bekleyince daha güzel oluyor tatlı.hatta bizede gönder olurmu??ada'yla yeriz.
nah oldu copy pass le bile olmamış
benim mesaj yazma kadrajım bir yerde yazma alanı bir yerde huuuhuuu kazen abi kime yaptırıyorsunuz bu sayfayı
az önce garanti bankasını paraladım bir alay kart verdiler zorla yemin billah aylık üyelik ücret yok dediler bizde tüm diğer bankaların kartlarını iptal ettirdik hatta kocişimdede benim hesaptan ek kart kaldı ama yok bonus şeffaf yok platinium yok plus yok premium yok amerikan express hem bana hem kocişe bir ton kart yolladılar sermestim senin aksine hepsinin 9 bin limiti var zorla çıkarttılar ben istemediğim halde yollarken ana kart hariç diğerlerinden almayacağız dediler ben sürekli takip ettiğim için iki kere aldıkları üyelik ücretini iptal ettiridm ana kart için 65 tl vermiştim zaten bugün kocişin platinium kartınada gene üyelik bedelini kestiklerini görünce açtım ağzımı yumdum gözümü sahtekar herifler nasıl yalancılar yaa bende hayatta güvenmem nasıl sinir ettiler beni
fazla sıkışık olmanıza gerek yok sadece 2bardak su için yeter ben ilkinde çok sıkışıktım kaç kez boşaltım kasıklarım ağrıdı diye ve sonra gene tutmadı ama bu sefer sıkıştırmıycam kendimi sadece 2bardak su içtim baktılar mesane dolumu dolu yetrli dediler çok sıkışıık olunca tutmuyormuş zatıyauv ne acısı kızlar yaa hiç acısı yok düp bebeeeen saçmalamayın kuzen vallaha benim en büyük acı deneyimlerim birincisi spiral takımıydı ikinciside ofishisteroskopiydi tüp bebekler yımırta doplamalar falan hikayyeeeeeee sadece sıkışık olma kısmı benim tahammül edemediğim birşey
spral falan taktırmam ben korunsun kendi eee biz korunduyduk zaten boş boşuna hemde her adetim geciktiğinde adamın burnından fitil fitil getiriyordum hamileysem aldırmaya gidiyorum diye ay ne manyakmışım be şimdide olsun diye yapmadığım şey kalmadıdoktorum spiral takalım diyor sana,bende kabul etmicemm,bende ondan korkuyorum,napiim.
evttttttttttt aynen öyle olcak emin olabilirsiniz viyanadak,i 2kişi doğuma gelmeye hazırlanıyor en az 20 gün burdalarzasacım viyanadan gelecekler komşu ilçelerden gelecekkler sarıgazide gelir doğar doğmaz mercana kurşunmu döktürürsün sevim titanyummu döktürürsün bilemem okadar millet nazarda deydirir vallaha
iğrençççççççççççççççççççççççççççççkork semracım vallaha dışarı boşalma tekniği uygulayın benim ablam 15 yıldır öyle korunuyor içeri denedikleri ayda hamile kalıyor birde doğurgan üstelik yani en iyi doğum kontrol yöntemi bu hap falanda kullanma oda kilo selüliit yapıyor spiral uyuz bişi ıııııyyyyy birde ipi sarkıyor hissediyorsun yürüdükçe doktor tarif ediyor elinle it diye gerçi benimki kısa süreli olduğu için ipi ayarlatmadım normalde gidip ayarlatıyorsun ama takımı zahmetli
manyak değilsin anneliğe kesin adaysın bence inş olcaksınocak sonu bi düüğün var katılacagımız belki ilk defa bi düğüne hamile gidicem
manyakmıyım ne
abuk subuk seyler düşünüyorum işte
denizim hala düzelmemiş ağzı bir yanda burnu bir yanda forumun :)))
ya niye bankacımız yok bankacılar yoğun olur o yüzden yoktur burada ençok örtmen var niye çünkümkü örtmenlerin vakti çok oliiii :))) birde araştırmacı gazeteci oliiiii
ya nerde gördüler senin tükanı bunlar ben niye göremedimteşekkürler kızlar sagolun
bende profiterol istiyorum
direkt distribütörden aldıgım için buluruz sanıyorum semracım sen bi begende
kociiş aradı geç gelecekmiş salatamı bilem yapmıştım yauv thy ındaki şantiyede sorun çıkmış oraya gitmiş üstelik trafiğede kalacak
ya nerde gördüler senin tükanı bunlar ben niye göremedim
yazacak yar da yook kii((((
melekcim hayırlısı geç olsun temiz olsun kafanı dinle bebeğin sana tutunana kadar ben inanıyorum herşey güzel olacak
deniz valla benim sırt ağrım 3.5 aylıkken başladı ve hiç geçmedi oturdukça ağrıdı:))hala da devam ama inşallah seninki hemen geçer
bal nasıl oynuyomuşuz ki??rüyada yoksa kızın olacak ta dünür mü olucaz:)))))
koy bakalım, bu arada şekerleri gördüm çok ciciler bunları ben nerden alabilirim?face e dükkan fotolarını koymaya çalışıyorum
ayyy çok teşekkür ederim canım daha da gelmezler umarım :)hadi gecmiş olsun canım
hanaaa ne hızlısın maşallahhadi koydum bakın
ayy yok o beni bile bazen sıkıyor herşeyden sıkılaraközlemim o sıkıldım diyen çocuğa not verirken kıyak geç :) hadi geçmişolsun tatlım
bebingim herşeyi güzel gözüküyor tükanın aynen devam anacım :)))
ay ne fenalar ya takla atar verirler sonra dert açarlaraz önce garanti bankasını paraladım bir alay kart verdiler zorla yemin billah aylık üyelik ücret yok dediler bizde tüm diğer bankaların kartlarını iptal ettirdik hatta kocişimdede benim hesaptan ek kart kaldı ama yok bonus şeffaf yok platinium yok plus yok premium yok amerikan express hem bana hem kocişe bir ton kart yolladılar sermestim senin aksine hepsinin 9 bin limiti var zorla çıkarttılar ben istemediğim halde yollarken ana kart hariç diğerlerinden almayacağız dediler ben sürekli takip ettiğim için iki kere aldıkları üyelik ücretini iptal ettiridm ana kart için 65 tl vermiştim zaten bugün kocişin platinium kartınada gene üyelik bedelini kestiklerini görünce açtım ağzımı yumdum gözümü sahtekar herifler nasıl yalancılar yaa bende hayatta güvenmem nasıl sinir ettiler beni
sağol fıstığım...özlemcim geçmiş olsun hadi müfettişi atlatmışsın
yap tadı yerine gelsinkızlar yarın misafirim gelicek ya profiterolü şimdi yapsam diyorum
yarına bekleyince kötü olur mu sizce yarın zor yetiştiririm de
aaaa yok görmemiştim canım kusura bakma ne olurözlemim daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde canım adresin lazım baana tatlım kızlar kıstaslar varmı nezaman hediyeleri alıp yollayacağız hooo hooo hoooo yani yılbaşı ağacım karşımda ışıl ışıl hediye veresim var :))))
aaa bu kazen erkek mi ben hep bayan sanıyordum ya....nah oldu copy pass le bile olmamış
benim mesaj yazma kadrajım bir yerde yazma alanı bir yerde huuuhuuu kazen abi kime yaptırıyorsunuz bu sayfayı
evet yamuk forum :)denizim hala düzelmemiş ağzı bir yanda burnu bir yanda forumun :)))
ya niye bankacımız yok bankacılar yoğun olur o yüzden yoktur burada ençok örtmen var niye çünkümkü örtmenlerin vakti çok oliiii :))) birde araştırmacı gazeteci oliiiii
valla kalk annen öldürür seni :)bizim sofra kurulcak herşeyim hazır annem hadi hazırla diyoda ben kalkmıyorumki pcnin başınadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?