selamlar herkeseeeee
demek burp bıraksan is yapacak deli hatun yaaa
ayaklarına agırlık filan asmak mı lazım kıpırdayamasın
17 agustos test gunu demek ayyy içim kıpır kıpır oluyoooo
tuanayım hayırlı olsun tedavin korkularını bi kenara bırak yoluna bak sen
cok guzel olacak emin ol.
bilgede başliyooo süperrrrrr bakalım benim de bugun itibariyle hapım bitti regl olup baslayabilicekmiyim yasayıp görecegiz.
eşimede anlattım burp ve eşini süper buldu fikri
ama kabak basıma patladı transfer olursa bilgisayarı götürmicekmişiiz istanbul a
telefonlarıda öbür odaya koyacaz o konusucakmıs sadece
sermestim mobil cadım
iyi yolculuklarrrr
canım prof büyükgebiz e mi gidicen o super bi doktor bu konuda kitaplarıo filanda var
ablamın kızda yemek problemliydi sorun mide kasları az calısıyomuş ondan acıkmıyomuş
o yuzden mesela yemek saati dısında hiç bişey yemiyor biri ufacık bişey verse yemek yemiyo
3 gun yemek vermesen acıkmak ne demek bilmiyo cocuk karnı guruldamıyo yani
sizinde basit bişeydir inş canım
bu 17 ağustos burp, özlem ve benim için büyük anlam taşıyor :))) inşallah her şey daha da güzel olur.
eşim tutturdu yine keltoşa gidelim diye. (kayıp kardeşi midir nedir?) prof ok güzel ama randevuya saatinde giremedik eşimin tepesi attı. söyledikleri de eski doktorumla aynıydı. o yuzden biz bildiğimizden şaşmayalım dedi. ben de tamam dedim. ne yapayım yeter ki bebek gelsin. bıktım kronik serviks iltihabından. antibiyotik kullana kullana bi hal oluyorum zırt pırt.
inşallah ağustos adetimde gideceğiz. inşallah olur bu sefer.
bebingim sen de o aşamaya gel de sen de mahrum kal teknolojiden. en kısa zamanda senin için de sevinelim. dğer topikte bugun bir hamile haberi aldım şu an cok mutluyum. darısı başımıza.
bu arada melekciğim gelmiyor mu hiç görmüyorum? okuyorsa özlendi bunu bilsin.