Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hobarey manyağı olacak bu topik az kaldı çok az kaldııııııı
:52::52::52::52::52::35::35::35::35::35::35::33::33::33::60::81::76::74::39::37::37::36::36:yeni bebekler de peş peşe gelecek

hepinizi öpüyorum iyi geceleerr

mavicim tam üstüne bastın galiba sorun o ama daha belli değil 2 gündür hastanelerdeyiz yine dün sabah 7 den akşam 4 e kadar bütün tahlilleri yapıldı elleri morardı kan almaktan oğlumun ..

size yazdığım gün gaita miskroskobisi normal çıktı ama sonra gaitada gizli kana bakıldı çünkü her kırmızılık kan olmayabiliyormuş..eşim size yazdığım gece sahurda kakasını götürdü poiztif çıktı yani kan kaçırıyor vucut bu da çok sakıncalı ve bir sürü nedeni varmış sabah erkende doktroumuzun çalıştığı hastanede tahlilleri yaptırdık ama süt alerjisi tahlilini devlet karşılamıyormuş onu da başka yerde yaptırdık ankaraya gidiyormuş ve pazartesi çıkacak..dr dizanteri olabilir yatırırız dedi tahliller çıkana kadar mahvolduk ..neyseki herşey karın ultrasyonu falan temiz tek tahlil kaldı o da inek sütü alerji testi..

doktorumuz her ihtimale karşı bana süt ve süt ürünlerini yasakladı ve aptamilin içinde de sütün parçalanmış hali varmış onu da bıraktık
neocate diye özel bi mama yazdı onu kullanıyoruz kutusu 100 lira uzun bi süre kullanıcaz dedi ..eğer böyle bi sorun çıkarsa gastroenteloji den rapor almamız lazım dedi.şekersiz tatsızdır belki kabul etmez dedi ama şükür yedi dünden beri zaten son zamanlarda uğraşmalarım biraz olsun sonuç verdi mamayı 3 e düşürdüm sütüm de artmaya başladı sanırım inşallah devam eder böyle..
eğer benim diete rağmen ve mamadan sonra devam ederse hastaneye yatırıp bağarsak ve mide makat ta ileri tetkikle filmler isteriz başka nedenleri var çünkü kanamanın dedi..

bilmiyorum moralimiz bozuk ama allah beterinden korusun dün dizanteri mi diye düşünürken bugun süt alerjisi mi diyorum buna da şükür ..inşallah hiçbirşeyi yoktur da geçici bir durumdur..

dün gece kakasını yapmamıştı sabah banyodan sonra çok az yaptı aynıydı kırmızılı sonra emzirdim mamasını yedirdim uyudu bir daha kaka yaptı beline kadar bulaştırmış ve hiç kırmızılık yoktu..mamayı değiştirmek işe yaradı galiba..

biraz da kanı düşük çıktı yarın kan tahlili yaptıracağız tekrar 2 güne tekrar edilmesi lazımmış..
böyle işte dün perişan olduk beyefendi arabsında keyfi yerinde çünkü gezmekten büyük zevk alıyor dün gündüzleri uyumadığı kadar gündüz uykusu uyudu..babası oruç oruç perişan oldu banklarda bende tahlil peşinde koşturdum ..

bu oğlanlar hep aynı yani kucakta ve konuşunca susuyor ,arabaya binince kendi arabasında gezince hiç ses yok gözler açık bakınıyor ama evde uykudan uyanınca basıyor feryadı illa kucağa gelecek..annem çok alıştırdı tabi onda da var kabahat:))

dün de nimet aradı izmire kayınvalidesine gelmişler uğrayalım diye hastanedeydik anlattım durumu bugun aradım gelin diye didime gidiceklermiş çok üzüldüm kısmet olmadı görüşmemiz..

özlemcim nasıl yağmurmuş o öyle..dün çoğu yerde yağmur yağmış bize yaradı dünün en iyi yanı serindi ve hiç sıcaklamadık hatta denize hep battaniye örttüm üşümesin diye..

antalya ya bilgelere de uğrasın artık serinlik..:))
bilgecim sana yakın içine sinen bi doktorsa devam et o zaman zaten Rabbim yazdıysa olacak inşallah bu son olur biter bütün sıkıntılarınız..
bütün arkadaşlarım için aynı dileğim..

hiç korkma deniz besbelli süt alerjisi
sen dikkat edeceksin ve geçecek keçi sütünden yapılan mamalar var sanırım onlardan doktorun yazdığı azcık pahalıya malolacaklar bu oğlanlar
şükret bebek arabasında duruyo az daha büyüyüp hareketlensin durmayacak:)))ama korkma alacaksın kucağına dolayacak kollarını boynuna yanak yanağa gezeceksiniz:))))))

canım ya çok geçmiş olsun oğluşumuzun birşeyi yoktur sen üzülme ,tertemiz çıkacak tahlilleri inşalah,bak mamayıda yadırgamamış ne güzel buna da şükür ,sende dikkat et canım geçecek inşallah....

bizde dışarı çıktık geldik ,gezdik ,alışveriş yaptık, babasına yapışıyor emiyor heryeri ıslatıyor :)
ne geçerse ağzına atıyor hele o yumuk yumuk elleri pek tatlı şapır şupur emiyor :)))
üstümüz başımız hep ıslak önlük takıyorum onuda ağzına alıp emiyor sonuç yine ıslağız:55:

kızlar nerelerde ya yaz geldi diye millet yok oldu valla.....
hadi burpun belli başında eniştem kaldırmaz onu :)

Canlarım,ben geldim.Herkes iyidir umarım.Az önce iğnelerimi oldum.Pazartesi ilk kontrolümüz var.Bakalım,inş herşey yolundadır.:49:

Pınarım,demek gaitada kırmızılık vardı denizimin öyle mi???Sana bir şey söyleyeyim tatlım,4-5 tane arkadaşımın bebeğinin başına geldi bu olay.Üniversite hastanelerinde araştırdılar,hiçbirşey çıkmadı.Muhtemelen alerji dediler.İlk akla gelen dizanteriydi tabi,ama onu eledikten sonra ,alerjiden başka birsey değil inan ki,sen içini rahat tut birtanem,ultrasonlardada birsey çıkmamış.Deniz çok güçlü bir erkek.Mucize bebek o.Kan-man ona tırıs gelir,tırıs gider...Arayacağım seni,ama sürekli rahatsız etmekten çekiniyorum cnm benim...Bu arada bu dediğim arkadaşların bebeklerinin hepsi de erkekti nedense...Demek olabiliyor...

Burpumla konuştuk bugün.Sesi süper geliyordu,pazartesi günü yaptıracak testi inşallahhh,ve uzun bir aradan sonra ilk HOBAREYİMİZ :84: geliyor...Güzel bir kutlama yapalım,dansöz oynatalım yine diyorum,ne dersiniz???:66:

Öslemim,ben onun parmaklarını yiyen ağzını,dudaklarını,ellerini yirim,yirim valla...:nazar:Yanımda olsa da bir koklasam Batuyu,ayaklarını öpsem,çok ama çok tatlı paşam yaaa:nazar:

Zasacım,sen nasılsın,dönüş ne zaman,görüyorum okuyorsun arada,ama telden yazmak zor olur,ama yine de bizimlesin dostum,görüyorum,sağolasınnn:38:

Bebingim gelmemiş bugün,huuuuu cnm nerelerdesin???
Sermestim pcyi yanında götürmüştü sözde,hani hatunuum nerelerdesin???

Mavicim,annenin yanında olmana o kadar çok seviniyorum ki,için rahat,efe rahat,daha ne olsun:nazar:Efe size çok uğurlu geldi,bakalım daha ne sürprizler hazırlayacak hayatınızda,kardeş falan,filannn:69:

Nimetle konuştuk bugün,yarın tatile çıkıyorlar,akraba ziyaretlerini bitirmişler,şimdi tatile gelmiş sıra,23. haftaya girmiş kuzucuk:nazar:belki dönüşte uğrayacaklarmış,görüşürüz inşallahhh:31:

Back
X