Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen dediğn gibi dışarıda gezerken gıkı çıkmıyor ama evde çok fena
bizimkide üstünü giydiriken bile anlıyor ,dışarı çıkıyoruz diyorum gülüyor :)
bende ağlatmamaya çalışıyorum ama babası bırak ağlasın modunda
kıyamıyorum ya o ağladıkça benim içim parçalanıyor ben ağlatmıyorum ne isterse yapıyorum
bende sıyaracağım ama onlar için değmez mi :)

burası da biraz serinledi ama şıpır şıpır ter durumumuz devam tabii batasıca nemden dolayı. gelemedim cunku kızım maşallah enerji üetimine geçti. biz yoralım dedikçe çocuk hopluyor. valla bugun eşimle uzanalım dedik kız bilgisayarda oynarken. nasıl dalmışım halime şaştım. sıfır derman durumundayım. uyudu şimdi ütü yapıcam size bakayım dedim. gelmeyince nasıl özlüyorum.

doktoruma gelince. gittik. muayene oldum. reglinin 3. günü iğnelere başlıyorum. menagon sanırım. 6. iğneden sonra kontrol ya iğneye devam ya da aşılama. ancak şansa bakın ki bayrama denk gelebilir. regl olunca ara ben hesaplayayım dedi. eylüle de sarkabilir. ayrıca aşılamam bu sefer "gelecek tüp bebek merkezi"nde olacakmış. ilk ikisi medikalpark da olmuştu. bakalım nezaman regl olucim :))) ayrıca muayenede kendi halinde takılan bir adet yumurta gördü gene ilişki dedi kafayı yedirtti. biz de birbirimize bakmıyoruz herhalde de olmuyo güzel kardeşim diyemedim. keşke herşey Miray'ın aklından geçen gibi kolay olsa yat kalk yat kalk kardeş gelsin :))))

ve esas konuya geliyorum. benim hislerim çok kuvvetlidir. ben sana ne hissettiğimi söyleyeyim o çocuk yani tosun paşacık dizanteri olsa böyle keyifli olmazdı. sakın korkma turp gibi o. hiiiiç tatlı canını üzme. artmış sütü geri kaçırma canım benim.

yok aman tuanaycım ben almıym Allahım isteyen herkese versin
bizim en az 4 sene sonra ona da uğraşacak enerjim kalır mı bilmem

ben ne edem? 6 yaşında ve durmuyor biz deniyoruz :))) şöyşe bir olgu gelişiyor. kardeşi olsun, yalnız kalmasın :) yani sana kısaca görürüm seni mavicim diyorum :))) ay kızlar kazara oldu da desen gelecek o ikinci :))))))))))

bu arada tatlı Tuanay iğnelere başlamış. canım bayramda bayram yap ve bize de yaptır inşallah. içimden geçen sen ve burptan güzel haber alacağımız yönünde. tabii önce burp dan :))) Allah güzel gönüllerinize göre versin.

Burp, benim pesimist dostum neden bu kadar tecrübeli olup iki damla sidiğin sonucuna kendini harap ediyosun valla anlamıyorum. kızlar haklı. duyarlılıkları değişiyor bu testlerin. lütfen olumlu ol.. benim doğumgünüm de 17 ağustos. inşallah bana hediye olarak müjde vereceksin :)))))))))))benim içim çok rahat. oldu bu iş diyorum. inşallah bebişle gireceksin denize :))))))))))))

iyi geceler kızlar
gelemedim gündüz hastane akşam miafir modundayım artık takatım kalmayacak kadar uykusuz ve yorgunum ama denizi kucağıma alınca herşey bitiyor sanki

büyük ihtimalle yarın hastaneye yatıyoruz
bugun test tekrarı yaptı iyi çıkan pozitif olan kakadaki kan negatif olmuş yani kakada kan yok artık
buna sevinirken cuma günü zaten düşük olan kanı daha da düşmeye devam ediyor dr yatırıcam dedi sonra da kakadaki kan negatif olmuş yarını bekleyelim dedi ,ama anemi dedi
sabah erkenden tahlilleri yapılacak ve düşük çıkarsa tekrar yatıralım araştıralım dedi
moralimiz bozuk ama denizim hiç hasta gibi değil çok güçlü dirayetli benim oğlum
yemesi nasıl dedi gayet güzel mamayı da reddetmedi hiç o iyi dedi
ama neden böyle oluyor anlamıyorum daha süt alerjisi sonuçlanmadan anemi çıktı birde 45 gün olmadan ilaç ta kullanamayız dedi 35 günlük olduk bizde
kafayı sıyırcam artık
doğduk doğalı hastanelerdeyiz bugun göbeğini hastaneye gömdük şaka gibi ya sıyırdık artık eşimle

dua edin bize ne olur oğlum iyi ben biliyorum önemli bişey çıkmayacak diye kendimi dik tutmaya çalışıyorum
onun yokluğunu hastalığını düşünmek bile deli ediyor beni..

burpcum kendin bile inanamdığın için başlamışsın hamile hamile bebişini üzmeye yarın güzel haberi vereceksin bize ben inanıyorum..ama anlaşalım bebişi üzmek yok netten takip etmek yok o sana geldi ve gitmeyecek Allahın izniyle

bebingim çok sağol bakalım neocate mi devam edeceğiz kesinleşsin neden olmasın sonuçta ablanın işine yaramıyor ee pahalı bi mama ve 4-5 gün anca gide bir kutusu..
öyle bir durum olursa konuşuruz zaten

hobareyi banahaber verin olur mu bütün hastanede oluruz hatta gelmeyiz bile(
iyi geceler

canım öncelikle geçmiş olsunn.

denizcim yaa bisürü şey yazmıştım çıkmamış tel.dan yazmak işkencee,korkma hiçbişeyi yok denizin,hem olsa beslenmeyi reddeder,keyflde yerindeee eeeeee üzülüpde sütünün kalitesini bozma sakın denizi düşün!paşa oooo paşaaaaaa paşaaaa!

ay çok heyecanlı burp nerde ki????ne zaman gidecekki?????
ben annemlere gidicem o zamana kadar gelsin versin güzel haberi
tayinler de yok daha

iyi haftaalarrr
doktora gitmeden bi bakayım dedim
bu burp nerelerde hala almadı mı sonucu nerde bizim hobareyimizzzzz

inş testin pozitiftir deee o yazdıkların kapak olur sana burpcum
seni anlıyoruuuum o progesteron igensinden kac tane oldum bi bilsen
ve o iğne yerlerinin sertliği hala gecmedi herseferinde bana gecmişi hatırllatıyooo
neyseee bunları bosver guzel haberinle çoşacagız Allah ın izniyleeee

denizim gecmiş olsun canım benim.
iyidir denizğolan dualarımız seninle canım.

deniz çok güçlü bir bebek inşalah bundan da kolayca sıyrılacak ,öyle olsa yemez istemez huzursuz olur ama bak gayet iyi diyorsun maşallah,sende güçlü olmaya çalış ,üzülmemeye çalış sütün onun için daha önemli unutma... hem bizim bebişimizin hiçbir şeyi yok inan bak

Nerede kaldı bu hobarey yawww,bekliyoruz tüm yüreğimizle,dilimizdeki dualarla,Allahım gelsin güzel haberrrrr

Bugün kliniğe gittim ben de,tahlil yapıldı,yumurtalara bakıldı,dr şimdilik herşey yolunda dedi çok şükür,perşembeye tekrar çağırdı.İğneler üçlendi bugün.Allahım hayırlısını ver Rabbim cümlemize....

maşallah canım benim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ,o yumişler boy boy bebiş olsun inşallahhhhhhh

kızlar sonucum kocaman bir 0
bizim asla bebeğimiz olmayacak
artık fazla zorlamanın bir alemi yok yukarıdakinin bir bildiği varmış elbet
dualar olacağı değiştirmiyor kader diye birşey var buna inanıyorum nekadar tırmalarsan tırmala olacaklar olacağa varıyor
artık kendimizi işlerimize vereceğiz
yukarıdakinin bir bildiği varmış elbette
artık doğal yoldan hamile olasılığımda kalmadı morfoloji 0 sayıda dibe vurdu
bizim için çocuk defteri kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…