yoktur bi derdi huysuz anacım bunlar bizim ki de öyle
dışarı çıkmak istiyodur ya balkona ya dışarı çıkarın bişeyciği kalmaz
efe öğrendi artık dış kapıyı görünce ağlıyo çıkalım diye
anneme dedik olur mu tesadüftür diye inanmadı ama onlarda da yaptı tam susuyo kapının önünden geçerken ağlıyo
böyleler işte 0-3 yaş çocuklarının ağlatılmaması gerekiyomuş güven duygusu gelişsin diye
onlarda güven duygusu gelişecek diye ben sıyırıcam kafayı az kaldı
özlemcim nasıl yağmurmuş o öyle..dün çoğu yerde yağmur yağmış bize yaradı dünün en iyi yanı serindi ve hiç sıcaklamadık hatta denize hep battaniye örttüm üşümesin diye..
antalya ya bilgelere de uğrasın artık serinlik..:))
bilgecim sana yakın içine sinen bi doktorsa devam et o zaman zaten Rabbim yazdıysa olacak inşallah bu son olur biter bütün sıkıntılarınız..
bütün arkadaşlarım için aynı dileğim..
yok aman tuanaycım ben almıym Allahım isteyen herkese versin
bizim en az 4 sene sonra ona da uğraşacak enerjim kalır mı bilmem
iyi geceler kızlar
gelemedim gündüz hastane akşam miafir modundayım artık takatım kalmayacak kadar uykusuz ve yorgunum ama denizi kucağıma alınca herşey bitiyor sanki
büyük ihtimalle yarın hastaneye yatıyoruz
bugun test tekrarı yaptı iyi çıkan pozitif olan kakadaki kan negatif olmuş yani kakada kan yok artık
buna sevinirken cuma günü zaten düşük olan kanı daha da düşmeye devam ediyor dr yatırıcam dedi sonra da kakadaki kan negatif olmuş yarını bekleyelim dedi ,ama anemi dedi
sabah erkenden tahlilleri yapılacak ve düşük çıkarsa tekrar yatıralım araştıralım dedi
moralimiz bozuk ama denizim hiç hasta gibi değil çok güçlü dirayetli benim oğlum
yemesi nasıl dedi gayet güzel mamayı da reddetmedi hiç o iyi dedi
ama neden böyle oluyor anlamıyorum daha süt alerjisi sonuçlanmadan anemi çıktı birde 45 gün olmadan ilaç ta kullanamayız dedi 35 günlük olduk bizde
kafayı sıyırcam artık
doğduk doğalı hastanelerdeyiz bugun göbeğini hastaneye gömdük şaka gibi ya sıyırdık artık eşimle sen sakınn korkma beslenmesi iyi olan çocukda hiçbir sağlık sorunu uzun sürmez.deniz iyi olucak,hem keyfide yerindee e+ee bence hiçç üzülüp sütünün kalitesini bozma.duaa ediyoruz deniz iyi olcakk..
dua edin bize ne olur oğlum iyi ben biliyorum önemli bişey çıkmayacak diye kendimi dik tutmaya çalışıyorum
onun yokluğunu hastalığını düşünmek bile deli ediyor beni..
Bugün kliniğe gittim ben de,tahlil yapıldı,yumurtalara bakıldı,dr şimdilik herşey yolunda dedi çok şükür,perşembeye tekrar çağırdı.İğneler üçlendi bugün.Allahım hayırlısını ver Rabbim cümlemize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?