bizi soracak olursanız antibiyotik kullanmaktan kızımda bende helak olduk ama hala geniz akıntısı öksürük burun tıkanıklığı iğrenç bişekilde balgam tam gaz devam ediyorduki bu gece hepimiz birden korktuk gece 5de hastanelerdeydik benim kulağımda zoklayan bir ağrı uğultu çınlama derken kan geldi tabi biz beyin kanamasından korktuk acildeyiz özel bakmadı araştırmaya gönderdi beyinde bişey olabilir diye kbb dr ları yoktu osaate heralde sadece ümraniye ve kartalda var dedi dr gittik üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı orta kulak iltihabı dei ilaç verdi ama sabah kan gene geldi kulağımda ses var bide biri konuşurken veya mercan hanımın ağlama sesi bile sanki boş bir mağradaymışım gibi yankı yaparak kulağıma geliyor bu ne ya vallaha ben sıkıldım size sürekli hastalıklardan bahsetmeye ama yakamızı bırakmıyor kızım hırıltısı öksürüğü geçmiyor yarın tekrar götürcem dr ilaçlar fayda etmedi çoçuk nasıl dayansın ben dayanamıyorum ameliyat da kaldı grip yüzünden işte böyle güzeller hepiniiz öptüm sağlıcakla kalın