Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi akşamlar diyeceğim ama gece olmuş bayağı bayağı,neyse güzel haberler var bu topikte.Burpcum,dualarımız kabul oldu,bak ablan hayata geri döndü ve gün be gün daha da iyi olacak inşallah...Yeter ki,biz tam teslim olalım ve inanalım Rabbimize.Mucizeler bol gani gani...
Elanazcım,annelik nasıl gidiyor,alışmışsındır artık sanırım,arayacağım ama yoğunsundur diyerek meşgul etmek istemiyorum...
Bebingcim,ne güzel yazmışsın,'Sorunlar yoğunlaştığımız kadardır 'diye.Bütün mesele,enerjimizi doğru yere ve pozitif düşüncelere odaklayabilmekte.EE tabi bu da biraz ustalık istiyor ama hangi tarafı beslersek,o tarafımız güçleniyor işte...
Bilgecim,ne güzel seni aramızda görmek,seninle hiç konuşmadık ama senin için hissettiğim şey şu;mücadeleci ruhunu hiç kaybetmek istemiyorsun,bir o kadar güçlü,bir o kadar kırılgansın.Davayı sen açmışsın ama gönül kapın hala tam kapanmadı bence,sadece cam kırıklarıyla dolu.Ama sular bulanmadan durulmaz.Hakkında hayırlısı olucak canım benim.Dualarım seninle tatlım.Ne olursa olsun,huzurla ve sevgiyle için rahat olsun,kendi gücünü asla küçümseme...
Mavicim,efenin doğumgününede az kaldı...Paşam yaaa,doğdu da büyüdü maşallah,sağlıkla büyüsün inşallah...
Sevimcim,az kaldı,biraz sabret,bu kadar sıkıntının sonu selamettir birtanem...Mercanım da iyileşecek,tatlı tatlı anne-kız ilişkinizi yaşayacaksınız inşallah...
Öslemim,batucuk diş çıkarırken zorlanıyor ama,hayatta yaşayacağı en büyük zorluk bu olsun be güzelim,sen ona öyle bir sevgiyle bağlısın ki,eminim zorları kolay edersin...

iyigecelerr.burpcum çok sevindim.minik yavrun teyzoşunu hayata dahada bağlıcak,bütün olumsuzluklar uçup gitti hayatınızdan bak dahada güzel olacak..

Sorunlar yoğunlaştığımız kadardırr,nekadar güzel bir cümle elifim,çok doğru..

ay kızlar hemen yazayım o cumle bilgenin ben sadece begendigim için paylastım.amanın yük oldu şimdi bu bana.benim degil sekerler
bilgeciigim yazmısssss ona soyleyin guzel dileklerinizi.ama cuk oturdu hayatıma surekli tekrarlıyorum.
saol bilgecim paylastıgın için

sondan okumaya basladıgım için guzel haberi şimdi gordummm
burpummm mucizeler devam ediyor
nasıl sevindim anlatamam baaakkkk hersey yoluna girecek cok guzel seyler olacak bundan sonra hayatında
aman zıplama sevincten haaaaa
hadi pıtpıtları duyalım artıkkkkk

Kızlar,dün daha çok şey yazmıştım ama hepsi bir anda gitti,uzun süre giremedim kkya,kimse unutulduğunu falan düşünmesin,hepiniz güzelsiniz,hepiniz benim için çoooooook özelsiniz,mutlu kalın şekerler

iyigecelerr.burpcum çok sevindim.minik yavrun teyzoşunu hayata dahada bağlıcak,bütün olumsuzluklar uçup gitti hayatınızdan bak dahada güzel olacak..

Sorunlar yoğunlaştığımız kadardırr,nekadar güzel bir cümle elifim,çok doğru..

zasacım saol tatlım inşallah bugünde çok güzel haberler gelir ablamdan hergün saat 15 te geliyor haberler ozaman ziyaret edilebiliyor çünkü ama dünkü kadar güzel haber hiiiiç gelmemişti inşallah gerisi çorap söküğü gibi hallolacak

burpcum ablana çok sevindim canım her geçen gün daha da iyi olucak inşallah:nazar:

canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor taze annelik maşallah rüzgara

İyi akşamlar diyeceğim ama gece olmuş bayağı bayağı,neyse güzel haberler var bu topikte.Burpcum,dualarımız kabul oldu,bak ablan hayata geri döndü ve gün be gün daha da iyi olacak inşallah...Yeter ki,biz tam teslim olalım ve inanalım Rabbimize.Mucizeler bol gani gani...
Elanazcım,annelik nasıl gidiyor,alışmışsındır artık sanırım,arayacağım ama yoğunsundur diyerek meşgul etmek istemiyorum...
Bebingcim,ne güzel yazmışsın,'Sorunlar yoğunlaştığımız kadardır 'diye.Bütün mesele,enerjimizi doğru yere ve pozitif düşüncelere odaklayabilmekte.EE tabi bu da biraz ustalık istiyor ama hangi tarafı beslersek,o tarafımız güçleniyor işte...
Bilgecim,ne güzel seni aramızda görmek,seninle hiç konuşmadık ama senin için hissettiğim şey şu;mücadeleci ruhunu hiç kaybetmek istemiyorsun,bir o kadar güçlü,bir o kadar kırılgansın.Davayı sen açmışsın ama gönül kapın hala tam kapanmadı bence,sadece cam kırıklarıyla dolu.Ama sular bulanmadan durulmaz.Hakkında hayırlısı olucak canım benim.Dualarım seninle tatlım.Ne olursa olsun,huzurla ve sevgiyle için rahat olsun,kendi gücünü asla küçümseme...
Mavicim,efenin doğumgününede az kaldı...Paşam yaaa,doğdu da büyüdü maşallah,sağlıkla büyüsün inşallah...
Sevimcim,az kaldı,biraz sabret,bu kadar sıkıntının sonu selamettir birtanem...Mercanım da iyileşecek,tatlı tatlı anne-kız ilişkinizi yaşayacaksınız inşallah...
Öslemim,batucuk diş çıkarırken zorlanıyor ama,hayatta yaşayacağı en büyük zorluk bu olsun be güzelim,sen ona öyle bir sevgiyle bağlısın ki,eminim zorları kolay edersin...

öyle canım mucizeler gani gani ablam şimdi biraz iyi olunca çevreden tek tek vallaha ne yalan söyliyeyim ben gitti kız demiştim şükür atlattı söylemleri geliyor ben biran için bile bunu düşünmedim çok şükür yarabbime
Hamilelik nasıl geçiyor ilk aylar zorlandın ama rahatlamışsındır bu aralar:nazar: isim düşünmeye başladınmı canım

sondan okumaya basladıgım için guzel haberi şimdi gordummm
burpummm mucizeler devam ediyor
nasıl sevindim anlatamam baaakkkk hersey yoluna girecek cok guzel seyler olacak bundan sonra hayatında
aman zıplama sevincten haaaaa
hadi pıtpıtları duyalım artıkkkkk

inşallah bebingim şimdi zorlu bir sürecimiz var ama inşallah sabır ve sevgi ile aşarız bu zorlukları artık koca bebeğimiz var allah şifa sağğlık versin
evet pıtpıtlarıda bir duysak allahın izniyle

yeşim nasıl sevindim anlatamam ya inan ki Allah'ın mucizesi ile ablanda iyileşir inşallah
Allah onu size ve annene bağışlasın anne olunca insan önce bunu düşünüyor
çok mutlu oldum sizin adınıza inşallh bebişini teyzesinin kucağında sağlıklı görürsünüz

ah annemde şimdi itiraf ediyor bana çaktırmamış çoğu duygularını kadın ölmüş ölmüş dirilmiş çok zor allah hepimizi korusun

burpcum ablan için çok sevindim canım inşallah bir an önce toparlanır heyecanlı günler bekliyor onu yeğeni geliyor.canım kalp atışları için ne zaman gidiceksin ayrıca geçmiş olsun acaba benim yazın çıkan tahlil sonucum la aynı şeymi bu hastalık dhase04 benimde o yüksek çıkıyordu. ilaçta vermemişti.

sevimcim çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak mercanada ihmale getirme sakın kulak çok önemli canım

bilgecim rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sen mutlu olamana bak dünyaya bir kez geliyoruz kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok değilmi canım heleki tüm kadınlarımızı

bilgecim çalışmalar ne durumda canım bekliyoruz melek ve senden haberlerinizi en kısa zamanda dualarımız sizinle

elenazcım maşallah oğlun çok tatlı allah analı babalı büyütsün

özlemcim denizcim mavicim nursimcim sizin bebişler sizler iyisiniz dimi yememelerini kafaya sakın takmayın bizler nasıl büyüdük unutmayın allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara vede annelerine

bana sıra gelince bende iş ev arası mekik dokuyorum. çok yorgun geliyorum eve yemek filan derken nete oturmaya zaman bile bulamıyorum. kuzucumda iyi maşallah kontrolümüzde 2 hafta sonra allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

burpun benim tahminime görede oğlu olacak :52:

yok canım dhea bambaşka bir hormon benimki troid hormonu senin tahlillerinde mutlaka vardır doktorun yaptırmıştır ilk haftalarda TSH Serbest T3 T4 diye geçiyor
annem eşim erkek diyor bana kızmış gibi geliyor sağlıkla gelsinde seninkide eli kulağındadır gösterir cinsiyetini sanki oğlan gibi geliyor seninkide

canım ya nasıl sevindim bir bilsen ,inşallah çok daha iyi olacak sen hiç merak etme... çok güçlü bir kadınmış bak nasılda geldi üstesinden hele senin haberini duysun dahada iyi olacak :)
bana da erkek gibi geliyor nedense yeşim ya...

öyle canım ama sende olunca nalayacaksın niye yemiyor diyeceksin :)))

evet gerçekten güçlü olmasa atlatamazdı inşallah felcide atlatacağız tatlı yepyeni bir hayat bekliyor kocasıyla ayrı yaşıyorlardı şimdi etrafında pervane :))) inşallah harika bir yeni başlangıç olur onun için
sendemi oğlan dedin hayatımda bana bakılan tüm fallarda oğlan çıktı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda

Doktorum yarın için gel kalbini dinleyelim demişti ama ben cumartesiye randevu aldım perşembe dersim var hala ineğim ben dimi

$015.webp

makyaj böyle yapılır..:40:

özletme bu kadar kendini ya :(
öyle canım çok zorlanıyor oğluşum ama atlatacağız rabbimin izniyle, tek zorluğu bu olsun inşallah...
oyyy sevmem mi ölürüm ben ona...
zasacım saol tatlım inşallah bugünde çok güzel haberler gelir ablamdan hergün saat 15 te geliyor haberler ozaman ziyaret edilebiliyor çünkü ama dünkü kadar güzel haber hiiiiç gelmemişti inşallah gerisi çorap söküğü gibi hallolacak

canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor taze annelik maşallah rüzgara

öyle canım mucizeler gani gani ablam şimdi biraz iyi olunca çevreden tek tek vallaha ne yalan söyliyeyim ben gitti kız demiştim şükür atlattı söylemleri geliyor ben biran için bile bunu düşünmedim çok şükür yarabbime
Hamilelik nasıl geçiyor ilk aylar zorlandın ama rahatlamışsındır bu aralar:nazar: isim düşünmeye başladınmı canım

inşallah bebingim şimdi zorlu bir sürecimiz var ama inşallah sabır ve sevgi ile aşarız bu zorlukları artık koca bebeğimiz var allah şifa sağğlık versin
evet pıtpıtlarıda bir duysak allahın izniyle

ah annemde şimdi itiraf ediyor bana çaktırmamış çoğu duygularını kadın ölmüş ölmüş dirilmiş çok zor allah hepimizi korusun

yok canım dhea bambaşka bir hormon benimki troid hormonu senin tahlillerinde mutlaka vardır doktorun yaptırmıştır ilk haftalarda TSH Serbest T3 T4 diye geçiyor
annem eşim erkek diyor bana kızmış gibi geliyor sağlıkla gelsinde seninkide eli kulağındadır gösterir cinsiyetini sanki oğlan gibi geliyor seninkide

evet gerçekten güçlü olmasa atlatamazdı inşallah felcide atlatacağız tatlı yepyeni bir hayat bekliyor kocasıyla ayrı yaşıyorlardı şimdi etrafında pervane :))) inşallah harika bir yeni başlangıç olur onun için
sendemi oğlan dedin hayatımda bana bakılan tüm fallarda oğlan çıktı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda
ne bileyim öyle geldi bana ama şu var ki ben daha 1-2 kişi dışında tutturamadım şu topikte :) sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda gerisi boş . sen hissediyorsan doğrudur çünkü bende hep erkek hissettim :)
Doktorum yarın için gel kalbini dinleyelim demişti ama ben cumartesiye randevu aldım perşembe dersim var hala ineğim ben dimi
:))) yok canım ya olur mu biz müsait değilsin diyelim...

yerim ben seni bıcırık ya...

burp bence de erkek:))))

bu arada teyzeleri bizz artık yürüyoruz:nazar::nazar:
bi de gece uykularımız düzene girse gündüzden vazgeçtik yarım saat 45 dk idare eder de gece zorluyo

herkesi öpüyorum çok her tarafım ağrıyo yine sömestr gelsin istiyorum efeme doğum günü yapiciiizzzzzzzzzzz

Gulimus,ne zaman 6 aylık oldun cnm benim yaaa,neyse uzak değil,o günleri de göreceksin Allahın izniyle...Bu arada bence senin ki erkek,burpun ki kız olacak,neden bilmem ama içime öyle doğdu :))

bayıldım ben bu makyajaaaaa semraaaa bende istiyorummm.
offf ne makyaj yapardım.annem evden gitsin diye hevesle beklerdim.
dalardım odaya cennet herseyi takar takıstırır butun kıyafetleri üst üste giyer tabi o ayaga buyuk gelen topuklu ayakabılar makyaj malzemelerini yermişcesine suratı boyamalarrrr beni cocukluguma dondurdu ada masal :) en iyiside eve geri gelmeden annem herseyi yerli yerine koyardım ahahaha.sadece makyaj malzemeleri zarar gormus olurdu :)

burp bence de erkek:))))

bu arada teyzeleri bizz artık yürüyoruz:nazar::nazar:
bi de gece uykularımız düzene girse gündüzden vazgeçtik yarım saat 45 dk idare eder de gece zorluyo

herkesi öpüyorum çok her tarafım ağrıyo yine sömestr gelsin istiyorum efeme doğum günü yapiciiizzzzzzzzzzz
maşallah paşama demek yürüyor:nazar: allahım bizde görecek miyiz o günleri ya rabbiiii, inmedi kucağımdan ya dünden beri belim ağrıyor sanırım fıtık başlangıcı vardı o azdı :( kendi yürüse ya da sürünse o da yok hep yapışık geziyoruz ya...
yanlış yaptım heralde bebek baya ilerlemiş görünüyor tarihi yanlış oldu heralde çok uykusuzum olmadı heralde:52:
kız sen doğurmadan büyütmüşsün maşallah ,benimki kadar olmuş :)))
Gulimus,ne zaman 6 aylık oldun cnm benim yaaa,neyse uzak değil,o günleri de göreceksin Allahın izniyle...Bu arada bence senin ki erkek,burpun ki kız olacak,neden bilmem ama içime öyle doğdu :))
sen kız dedin tek hadi bakalım....
günaydınnnnn..

pazartesii melek teyzemissss geliyorrrrrrr..:40:

geliyor mu ayyy ne güzel görüşeceksiniz yine

burpum allahım nazarlardan saklasın ablanın iyileşmesi çok güzel çok sevindim allahım kötülükler yaşatmasın evladına annene sana bağışlasın onu seneye yeğeniyle güle oynaya koklaşsın inş
tuanayım görüşemedik tatlım nsaılsın oğluşumuz nasıl kilo almaya başladınmı yoksa hala veriyormusun seni özledim
semrammm one güzelllll bir çıtır olmuş o kiraz dudakları yesemmi ki acep maşallah fıstığıma küçükken benim makkaj yapma şansım olmazdı heralde bebing yazınca aklıma geldi olsa olsa annemin eteğiyle baş örtüsüyle ipleriyle yada temizlik malzemeleriyle oynardım heralde ben anamı şimdi süslemeye başladım gerçi benim kızımda oynayamaz çünkü bende pek makkaj yapmam fazlada beceremem zatı kendine bakma konusunda çok beceriksiz bir arkadaşınız var malesef bebingim bencede o laf sana hatta bize cuk oturdu elaman buldunmu ne yaptın işlerin nasıl bol kazançlar
denizim kınada eğlenemedimi etrafa bakıp şaşırdımı pıtırcık bak gel sana mercan hanım öğretsin nasıl eğleniliyor biizmki kaşık sesine oynuyor babası gibi yarın kına var bizdede amcamın torununun memeo salona girer tam 5saat pil takılmışlar gibi mendil elinden düşmez enerjide buluyor bu adam kızıda ona çekmiş evde dız dız salaona girince çıt yok habire oyun istiyor hoplayıp zıplıyor
elanzım annelik nasıl gidiyor biraz yorucu ama güzel dimi koklarken uyuyunca emerken güzel sağlıkla büyüt rüzgarımızı canım
gülser seninki erkek burpunki kız bence hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde minik kelebeklerimiz

yıl başına kadar bizede misafir gelcek köyden hafta sonu ama kaçabilirsem emin önüne kadıköye kaçacam perde ler için ıvır zıvır aplik almaya bakalım nasıl yapcaksam yarın kına var düğün var yarın bide bebek görmeye gidecez ve benim bi d
ünya işim var evi süpür sil toz aldım banyo yapmam lazım ama ben burda çene çalıyorum bide en uyuzu kıyafet ayarlamam lazım düğün ve kına için evden çıkmayınca güzel aslında bi pijama takıyosun mıçına bi kazak tamam özlemmmmmmmmm bak bende kiloları veremedim şimdi üstüme ne uydurucam of ne sıkıcı ya ben kaçar he bu arada mercan baya düzeldi bana gelince kulağımdaki makina sesi ve öksürük hariç iyiyim dr ilaç verdi ama geçmedi kulağım tahriş olmuş dedi orta kualk iltihabı dedi içine bi hortum sokup temizledimi bişeymi çıkardı bilmem ama ilaçlar hiç fayda etmedi kullanıyorum bakalım antibiyotikleri yakında vajinada mantar yapar bu ilaçlar işte böyle öpüldünüz şekerler yazamadığım varsa kusura bakmayın

Back
X