Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyigecelerr.burpcum çok sevindim.minik yavrun teyzoşunu hayata dahada bağlıcak,bütün olumsuzluklar uçup gitti hayatınızdan bak dahada güzel olacak..
Sorunlar yoğunlaştığımız kadardırr,nekadar güzel bir cümle elifim,çok doğru..
burpcum ablana çok sevindim canım her geçen gün daha da iyi olucak inşallah![]()
İyi akşamlar diyeceğim ama gece olmuş bayağı bayağı,neyse güzel haberler var bu topikte.Burpcum,dualarımız kabul oldu,bak ablan hayata geri döndü ve gün be gün daha da iyi olacak inşallah...Yeter ki,biz tam teslim olalım ve inanalım Rabbimize.Mucizeler bol gani gani...
Elanazcım,annelik nasıl gidiyor,alışmışsındır artık sanırım,arayacağım ama yoğunsundur diyerek meşgul etmek istemiyorum...
Bebingcim,ne güzel yazmışsın,'Sorunlar yoğunlaştığımız kadardır 'diye.Bütün mesele,enerjimizi doğru yere ve pozitif düşüncelere odaklayabilmekte.EE tabi bu da biraz ustalık istiyor ama hangi tarafı beslersek,o tarafımız güçleniyor işte...
Bilgecim,ne güzel seni aramızda görmek,seninle hiç konuşmadık ama senin için hissettiğim şey şu;mücadeleci ruhunu hiç kaybetmek istemiyorsun,bir o kadar güçlü,bir o kadar kırılgansın.Davayı sen açmışsın ama gönül kapın hala tam kapanmadı bence,sadece cam kırıklarıyla dolu.Ama sular bulanmadan durulmaz.Hakkında hayırlısı olucak canım benim.Dualarım seninle tatlım.Ne olursa olsun,huzurla ve sevgiyle için rahat olsun,kendi gücünü asla küçümseme...
Mavicim,efenin doğumgününede az kaldı...Paşam yaaa,doğdu da büyüdü maşallah,sağlıkla büyüsün inşallah...
Sevimcim,az kaldı,biraz sabret,bu kadar sıkıntının sonu selamettir birtanem...Mercanım da iyileşecek,tatlı tatlı anne-kız ilişkinizi yaşayacaksınız inşallah...
Öslemim,batucuk diş çıkarırken zorlanıyor ama,hayatta yaşayacağı en büyük zorluk bu olsun be güzelim,sen ona öyle bir sevgiyle bağlısın ki,eminim zorları kolay edersin...
sondan okumaya basladıgım için guzel haberi şimdi gordummm
burpummm mucizeler devam ediyor
nasıl sevindim anlatamam baaakkkk hersey yoluna girecek cok guzel seyler olacak bundan sonra hayatında
aman zıplama sevincten haaaaa
hadi pıtpıtları duyalım artıkkkkk
yeşim nasıl sevindim anlatamam ya inan ki Allah'ın mucizesi ile ablanda iyileşir inşallah
Allah onu size ve annene bağışlasın anne olunca insan önce bunu düşünüyor
çok mutlu oldum sizin adınıza inşallh bebişini teyzesinin kucağında sağlıklı görürsünüz
burpcum ablan için çok sevindim canım inşallah bir an önce toparlanır heyecanlı günler bekliyor onu yeğeni geliyor.canım kalp atışları için ne zaman gidiceksin ayrıca geçmiş olsun acaba benim yazın çıkan tahlil sonucum la aynı şeymi bu hastalık dhase04 benimde o yüksek çıkıyordu. ilaçta vermemişti.
sevimcim çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak mercanada ihmale getirme sakın kulak çok önemli canım
bilgecim rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sen mutlu olamana bak dünyaya bir kez geliyoruz kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok değilmi canım heleki tüm kadınlarımızı
bilgecim çalışmalar ne durumda canım bekliyoruz melek ve senden haberlerinizi en kısa zamanda dualarımız sizinle
elenazcım maşallah oğlun çok tatlı allah analı babalı büyütsün
özlemcim denizcim mavicim nursimcim sizin bebişler sizler iyisiniz dimi yememelerini kafaya sakın takmayın bizler nasıl büyüdük unutmayın allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara vede annelerine
bana sıra gelince bende iş ev arası mekik dokuyorum. çok yorgun geliyorum eve yemek filan derken nete oturmaya zaman bile bulamıyorum. kuzucumda iyi maşallah kontrolümüzde 2 hafta sonra allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
burpun benim tahminime görede oğlu olacak![]()
canım ya nasıl sevindim bir bilsen ,inşallah çok daha iyi olacak sen hiç merak etme... çok güçlü bir kadınmış bak nasılda geldi üstesinden hele senin haberini duysun dahada iyi olacak :)
bana da erkek gibi geliyor nedense yeşim ya...
öyle canım ama sende olunca nalayacaksın niye yemiyor diyeceksin :)))
özletme bu kadar kendini yaİyi akşamlar diyeceğim ama gece olmuş bayağı bayağı,neyse güzel haberler var bu topikte.Burpcum,dualarımız kabul oldu,bak ablan hayata geri döndü ve gün be gün daha da iyi olacak inşallah...Yeter ki,biz tam teslim olalım ve inanalım Rabbimize.Mucizeler bol gani gani...
Elanazcım,annelik nasıl gidiyor,alışmışsındır artık sanırım,arayacağım ama yoğunsundur diyerek meşgul etmek istemiyorum...
Bebingcim,ne güzel yazmışsın,'Sorunlar yoğunlaştığımız kadardır 'diye.Bütün mesele,enerjimizi doğru yere ve pozitif düşüncelere odaklayabilmekte.EE tabi bu da biraz ustalık istiyor ama hangi tarafı beslersek,o tarafımız güçleniyor işte...
Bilgecim,ne güzel seni aramızda görmek,seninle hiç konuşmadık ama senin için hissettiğim şey şu;mücadeleci ruhunu hiç kaybetmek istemiyorsun,bir o kadar güçlü,bir o kadar kırılgansın.Davayı sen açmışsın ama gönül kapın hala tam kapanmadı bence,sadece cam kırıklarıyla dolu.Ama sular bulanmadan durulmaz.Hakkında hayırlısı olucak canım benim.Dualarım seninle tatlım.Ne olursa olsun,huzurla ve sevgiyle için rahat olsun,kendi gücünü asla küçümseme...
Mavicim,efenin doğumgününede az kaldı...Paşam yaaa,doğdu da büyüdü maşallah,sağlıkla büyüsün inşallah...
Sevimcim,az kaldı,biraz sabret,bu kadar sıkıntının sonu selamettir birtanem...Mercanım da iyileşecek,tatlı tatlı anne-kız ilişkinizi yaşayacaksınız inşallah...
Öslemim,batucuk diş çıkarırken zorlanıyor ama,hayatta yaşayacağı en büyük zorluk bu olsun be güzelim,sen ona öyle bir sevgiyle bağlısın ki,eminim zorları kolay edersin...
ne bileyim öyle geldi bana ama şu var ki ben daha 1-2 kişi dışında tutturamadım şu topikte :) sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda gerisi boş . sen hissediyorsan doğrudur çünkü bende hep erkek hissettim :)zasacım saol tatlım inşallah bugünde çok güzel haberler gelir ablamdan hergün saat 15 te geliyor haberler ozaman ziyaret edilebiliyor çünkü ama dünkü kadar güzel haber hiiiiç gelmemişti inşallah gerisi çorap söküğü gibi hallolacak
canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor taze annelik maşallah rüzgara
öyle canım mucizeler gani gani ablam şimdi biraz iyi olunca çevreden tek tek vallaha ne yalan söyliyeyim ben gitti kız demiştim şükür atlattı söylemleri geliyor ben biran için bile bunu düşünmedim çok şükür yarabbime
Hamilelik nasıl geçiyor ilk aylar zorlandın ama rahatlamışsındır bu aralarisim düşünmeye başladınmı canım
inşallah bebingim şimdi zorlu bir sürecimiz var ama inşallah sabır ve sevgi ile aşarız bu zorlukları artık koca bebeğimiz var allah şifa sağğlık versin
evet pıtpıtlarıda bir duysak allahın izniyle
ah annemde şimdi itiraf ediyor bana çaktırmamış çoğu duygularını kadın ölmüş ölmüş dirilmiş çok zor allah hepimizi korusun
yok canım dhea bambaşka bir hormon benimki troid hormonu senin tahlillerinde mutlaka vardır doktorun yaptırmıştır ilk haftalarda TSH Serbest T3 T4 diye geçiyor
annem eşim erkek diyor bana kızmış gibi geliyor sağlıkla gelsinde seninkide eli kulağındadır gösterir cinsiyetini sanki oğlan gibi geliyor seninkide
evet gerçekten güçlü olmasa atlatamazdı inşallah felcide atlatacağız tatlı yepyeni bir hayat bekliyor kocasıyla ayrı yaşıyorlardı şimdi etrafında pervane :))) inşallah harika bir yeni başlangıç olur onun için
sendemi oğlan dedin hayatımda bana bakılan tüm fallarda oğlan çıktı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda
:))) yok canım ya olur mu biz müsait değilsin diyelim...Doktorum yarın için gel kalbini dinleyelim demişti ama ben cumartesiye randevu aldım perşembe dersim var hala ineğim ben dimi
maşallah paşama demek yürüyorburp bence de erkek:))))
bu arada teyzeleri bizz artık yürüyoruz
bi de gece uykularımız düzene girse gündüzden vazgeçtik yarım saat 45 dk idare eder de gece zorluyo
herkesi öpüyorum çok her tarafım ağrıyo yine sömestr gelsin istiyorum efeme doğum günü yapiciiizzzzzzzzzzz
kız sen doğurmadan büyütmüşsün maşallah ,benimki kadar olmuş :)))yanlış yaptım heralde bebek baya ilerlemiş görünüyor tarihi yanlış oldu heralde çok uykusuzum olmadı heralde![]()
sen kız dedin tek hadi bakalım....Gulimus,ne zaman 6 aylık oldun cnm benim yaaa,neyse uzak değil,o günleri de göreceksin Allahın izniyle...Bu arada bence senin ki erkek,burpun ki kız olacak,neden bilmem ama içime öyle doğdu :))
günaydınnnnn..
pazartesii melek teyzemissss geliyorrrrrrr..![]()