Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herşeyin gönlünüzce olacağı,sağlıklı ,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum iyi ki varsınız kızlar :):16:

herkese iyi mutluluk huzur saglık sevinc maddi manevi zenginlik dolu hayırlı bi yıl diliyorum..mutlu yıllar hepinize hersey gönlünüzce ola

yeni yılın sağlık mutluluk huzur dolu yıl olmasını diliyorum. hepinizin yeni yılını kutluyorum :52::12::12:

pınarcım aynen öle tabi sağlıklı olsunda farketmez kız erkek bende hep onu diliyorum.

mavicim efe birazdaha büyüseydi öyle spora gitseydin gün boyu seni göremiyor tabi çocuk özlüyor.

bende şimdi diş doktoruma gidicem başladık şimdikten oulmuştu dişim dr. geçici dolgu yaptı ağrısından duramıyorum eski dolgumada ne yesem içsem deli oluyorum ağrısından napıcaka bakalım dr beyimiz

kızlar hastanenin kreşinede şimdikten ismimi yazdırdık yoksa sıra gelmiyormuş işe başlayınca benden önce baya hamileler yazdırmış ismini çocuk çok küçük olucak ama eğer ekimde başlatmassam kayıt yaptırıp dondurmam lazımmış oda yarı üzretini alıyorlar her ay 3 ay fiyatı dışarıya göre çok uygun 250 tl emzirmeyede gidip gelebiliyorsun ücretsiz düşünüyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda düşünürüz o zaman

Hepimize, sağlıklı,huzurlu,mutlu,bereketli,güzel sürprizlerle dolu harika bir 2012 diliyorum,bir dediğiniz 2 olmadan gerçekleşsin bütün dileklerimiz,güzel bir yıla niyet edelim,güzellikler peşimizi bırakmasın.Mutlu yıllar canlarım benimmmmmmm:32:

denizcim evet pamuk tıkamıştım uyumuştu düğün boyu inşallah deniz de güzel güzel uyur
efe bıraktı emmeyi tamamen zaten sadece geceleri uyandıkça emiyodu ama güzel yanı artık devam sütü içiyo gece uyanınca 11.ayına kadar emdi çok çok sütüm olmasa da şimdi bazen göğsümü açtırıp ısırmaya çalışıyo ama damla süt yok buna da şükür:)))

gulimus efenın büyümesi beklerken ben daha çok büyürüm diye korktum :)))hazır emmeyi de bırakmışken başladım giderken oğlum sana haksızlık ediyorum ama ennen şişmanken mutsuz diyorum:))))

oğluşumu uyuttum tv izliyeceğim sonra da yatarım geçen yıl bu zamanlar efe nin odasını yerleştiriyoduk:))bi kere bile yatmadı odasında:))))seneye odasında girer inşallahhh

hepimize musmutlu yıllar çoluklu çocuklu sağlıklı mutlu huzurlu incecik:))))))))))))))))))

hepimize sağlıklı mutlu maddi manevi huzurlu tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum :36::36::36:

yeni yılın ilk gününden merhaba
bu seneki ilk dileğim hiçkimsenin evladı şehit olmasın oldu

herkeze 2012 mutluluk sağlık huzur bol kazanç ve tabiki bebeği olmayanlara bebekkkkkkkkkkkkkkkkkk getirsin olanlarınınkininde canını sağ etsin

burppppppp yüreğime indirdin ulan sen hele bir doğur o saçlarını yolmazmıyım gerçi bana gerk yok benim güzel yiğenim o işi halleder alim allah ya benim şakır şakır kanamlarımı unuttunmu maydonoz yemeeeeee düşük etkisi yapcak şeyleri yeme kızımız sağlıkla gelcek inş kızımız diyorum öyle hissediyorum ne bileyim gülserinkine erkek demiştim bakalım ne olcak
özlemmmmmmmm kilolarla benim aram çok bozuk çok vermem gereken 10 kilom var ama belden yukardan ve yüzümden değil kalça basen göbekten belden 63düm 64 de çıkmışım 80lede doğum yaptım tedaviye 52le başlamıştım yeniden 52 bi düşsem tabi bu boğazla biraz zor ben sinirlendikçe yiyenlerdenim dolptan çıkmıyorum bide bütün ömrüm mutfakta geçince gelen hazırla gidene hazırla homini gırtlak yiyorum benim iştahımı kescek bişeyler bulun dolap şu an tıka basa her çeşit yemekle dolu hadi gelde yeme akşam tam 17 kişydik kuzenler bendelerdi teyzem bizde kaldığı için annem teyzemi getirti kocası öldü biraz morel olur ona diye ben zaten bir yığın yemek meze hazırlamıştım kızlarda elleri boş gelmeyip tepsi tepsi taşıyyınca dolap doldu allahtan bizim zaten merdiven boşuğu buzdolabı gibide yarısı orda ben şimdi onları yersem kiloları bi güzel daha alırım mercan gibi hiç durmayan bi kızm olduğu halde ben hala kilo alıyorum millet şokta ama sinirlendikçe yiyorum anam durdurum beni
nursim oralarda yaşamk gerçekten zor dilinin aynı olmayınca bide senin mesleğinden dolyı sana öcügibi bakıyorlardır allah yardımcınız olsun diş çıkarmaya gelince en sağlıklısı geç çıkan dişmiş bizim cadı 4. çıkarıyor ateeşi var salyasıda öyle
tuanayım annemde nazar değdi bize diyor bende kurşun döktür üzerlik tütüt dedim hatta evde işe yaramayan milattan kalma bir yığın eşya var müsade ver ben hepsini tek tek kırıyım dedim ve terliği yedim sen benle dalga geçiyosun diye
ha bu arad kızlar annem fenalaştı dr götürdük momografi çekilmişti zaten sonucunu bekliyorduk dr illaha usgde istiyorum demiş ben gitmemiştim arkadaşım hastanede çalışıyor dr o göztermiş sonuçları dr kitleden şüpelnmiş alacağız bi usg daha çekelim bakkalım demiş usg çektirmişler ama dr heyetemi ne gitmiş sonuş yarın gözterilecekmiş inş değildir kızlar dua edin ne olur annem inansammı acep gerçekten nazrmı deği acaba cübbeli ahmet hocaya götürüp bi okutsammıki anamda adamı bi yumrukal devirir zaten hiç sevmiyor tvde gördükçe ana avrat düz gidiyor adama bulsa parçalıycak ayy evde yanlız kalmak bana yaramadı galiba bakınsana saçmalamaya başladım huzurdan ay yanlızlık ne akadar güzel bişeymiş ayol nere gittiler diyosanız yemeklerini yediler annemle teyzem dayımlara yan binaya çıktılar mercanla babası uyuyor bende mutfakta hem çay içip hem yazıyorum

bu gün yemek derdim yokkya rahat rahat oturuyorum menüye bakın ama hangisini yiycez bilemedim
mercimek çorbası
yaprak sarması
bezelyeli havuçlu pilav
kısır
mercimek köftesi
çiğ köftesi
makarna salatası
köfte
tavuk kızartması
börek
katmer çökelikli
peynir patetes topları
havuçlu kereviz salatası
patetes salatası
vişneli turta
son olarakta 2 çeşit pasta biri çikolatalı biri krem şantili bu ne alaka diycekseniz söylüyüm baldızları memoya doğum günü pastası almış bizim camışın doğum günüde bu gün
eeee hadi gelinde zayıflayın bakalımmmmmm nasıl olcak oo

ne güzel ... yazılarınızı okudukça umut buldum..tedavi görmüşsünüz,benimle aynı yollardan geçmişsiniz ve çocuklarınız olmuş...ben de ilk aşılamamı oldum sonucumu çarşamba günü alıcam..hayırlısı..inşallah sizler gibi ben de bu zor günleri geride bırakırım..seneye bu zamanlarda evladım kucağımda olur inşallah ...

herkese çook çok mutlu yıllar.biz arkadaşım melekle çok güzel bir yeni yıl partisindeydik,çok eğlendik,güldük,inşallah bütün senemiz böyle geçer hepimizin..öpüldünüzz..

2011 i geride bıraktık beeee
ben cok huzunleniyorum yılbasında
yaşlandıgımız için mi

herkese guzel bır yıl diliyorum saglıklı mutlu huzurlu...

sizleri seviyorum.

burpum gecmiş olsun
aman canım dikkat et ekndine yorma dinlenmeye calıs

selammmm.

naber hatunlarr?pek gelen giden olmamış bebingciğim dışında.elif bende yılbaşlarında öyle bir hüzne kapılıyorum,sonuçta yaşlanıyoruz canım yaa.sağlıkla yaşlanıyoruz yaa çok şükür diyorum yinede.

bizde 1 ocak itibarı ile,emzirmeyi kesmiş bulunmakdayız.dünden beri emzirmiyorum,emerek yatırıyordum hep ,uykuya dalması biraz güç oluyor,çünkü ben hiç sallamadım ve sallamayada çok karşıyım,çok zor durumda kalmadıkça.şimdi odasına onu yatırıp bende yanındaki koltuğa uzanıyorum,30-45dk sonra dönencesiyle falan oynarken ancak uyuyor.uyku saatleri sarkıcak artık.size tavsiyem kendi yatağında kendi kendine uyumayı şimdiden sağlayın,ilerde zor oluyor.kolay gelee bacılarr..

ay senin bacı diyen dillerini yesinler hayırdırkız enişteyi tokatlı görünce bacı kelimesini kapmışsın bak kocayada gişi derler tokatlılar canım senle konuşurken elektirkler gitti tel kapandı kusura bakma tekrar aramadım adayı uyuttum dediğin için

elifcim bende hüzünlendim şimdi kocadım ya anam zaman ne çabuk geçmiş yeni yıl sana güzelliklerini sunsun 2012 senin yılın olsun
kıskanmayın kızlar sizinde yılınız olsunda ama elif seneye şöyle desin 2012 benim yılımdı çünkü bana bebeğimi verdi sizler yani bizler 2011 yılını asla unutmuycaz melek ve elifde 2012 asla unutamasın inş

ne güzel ... yazılarınızı okudukça umut buldum..tedavi görmüşsünüz,benimle aynı yollardan geçmişsiniz ve çocuklarınız olmuş...ben de ilk aşılamamı oldum sonucumu çarşamba günü alıcam..hayırlısı..inşallah sizler gibi ben de bu zor günleri geride bırakırım..seneye bu zamanlarda evladım kucağımda olur inşallah ...

hayırlısı olsun inş kucağınına alırsın minik kelebeği ama tutmazsa sakın pest etme yılma bir gün muhakkkat anne olursun

ay senin bacı diyen dillerini yesinler hayırdırkız enişteyi tokatlı görünce bacı kelimesini kapmışsın bak kocayada gişi derler tokatlılar canım senle konuşurken elektirkler gitti tel kapandı kusura bakma tekrar aramadım adayı uyuttum dediğin için

:)))))))tabii canımmm,kaptık azcık ucundan:1:tamam canım konuştuk zatiii::))

Back
X