toplamda 6.
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum
özlem darısı bana olsun benim de vermem gereken 8 kilo var:)))))))
spora başlamayı düşünüyorum ama vaktim de yok enerjim de yok
semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi
deniz paşam geçmiş olsun sanaaa
bence gulimusun kızı burpun oğlu olacak ama hayırlısı tabiii
ben ilk evlendiğimizde hep oğlum olsun isterdim
sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
eğer çocuk 1 olacaksa o kız olmalı diye düşünüyodum
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse
bulaşıkları yerleştiricem efe nin baba saati belki azcık ta uzanırım
arada sigara da içiyorum ben artık ZOPALAMAYIN
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum
özlem darısı bana olsun benim de vermem gereken 8 kilo var:)))))))
spora başlamayı düşünüyorum ama vaktim de yok enerjim de yok
semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi
deniz paşam geçmiş olsun sanaaa

bence gulimusun kızı burpun oğlu olacak ama hayırlısı tabiii
ben ilk evlendiğimizde hep oğlum olsun isterdim
sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
eğer çocuk 1 olacaksa o kız olmalı diye düşünüyodum
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse
bulaşıkları yerleştiricem efe nin baba saati belki azcık ta uzanırım
arada sigara da içiyorum ben artık ZOPALAMAYIN

Son düzenleme: