Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
toplamda 6.
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum
özlem darısı bana olsun benim de vermem gereken 8 kilo var:)))))))
spora başlamayı düşünüyorum ama vaktim de yok enerjim de yok

semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi

deniz paşam geçmiş olsun sanaaa:nazar:

bence gulimusun kızı burpun oğlu olacak ama hayırlısı tabiii
ben ilk evlendiğimizde hep oğlum olsun isterdim
sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
eğer çocuk 1 olacaksa o kız olmalı diye düşünüyodum
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse

bulaşıkları yerleştiricem efe nin baba saati belki azcık ta uzanırım
arada sigara da içiyorum ben artık ZOPALAMAYIN:47:

Son düzenleme:
burp bence doktor cinsel açıdan 80 yaşında gibi ol demiştir sanki ben öyle anladım:))))
ben hamileliğim boyunca 80 yaşındaydım o yönden:=)))belki ondan öyle gelmiştir
sağlıcakla gelsin de varsın 80 yaşında olalım her açıdan:))))))

mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr

toplamda 6.
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum

semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi

sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse

maşallah paşaya demek 6 tane oldu ha...
benim senden daha çok vermem gerek hala :))) ben şu leslieyi yapıyorum yarım saat falan ....
bende hep kız istedim hemde her zaman ama oğlum olduktan sonra asla böyle düşünmedim halbuki evlat birmiş rabbim bunu göstersi ,aynı dediğin gibi bir annenin mutlaka kızı olmalı diyordum ama şimdi mutlaka bir oğlu olmalı diyorum kendimi şu yer gök aşk dizisindeki kadın gibi hissediyorum hani oğlu onun herşeyi ya ve oğluda dimdik hep arkasındaya çok hoşuma gidiyor :))))
ikinci rabbim izin verirde olursa inan artık hiç önemi yok kız olsun diye bir isteğim yok artık ,hatta erkek olursa ism bile hazır :)))) aras ya da arman diyorum :)))
mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr
benim kulağımdanda ııııııııııları alın :)
çok şükür pıtpıtları duyduk hafta konusunda bir anlaşamadık 3 kasımda kahverengi lekem başlamıştı 4 kasımda tam adet olmuştum doktorumda 3 ünü baz aldı ovulasyon sticktede 3 gün geç çıktı çift çizgi yani yumurtam geç çatladı dolayısıyla 5 gün geriden görünüyordu bütün bunları hesaba katarsak normal doktorumlada aynı fikre vardık inşallah haftasını yakalar bebitom
2 haftada bir görüşelim 12. haftaya kadar dedi vallaha bence hiç sakıncası yok. Bana 80 yaşında bir kadın gibi yaşa dedi bide bunu cüneytin yanında dedi off zaten her hareketime karışıyor şimdi iyice sıkıyönetim var gerçi sazan gelirken öküz gibi bir çukura girdi fena hoplattı inşallah bişi olmamıştır

oyyy çok sevindim maşallah kuzuma ya... haftasını yakalaması çok önemli değil benim arkadaşımınki 2 hafta geriden geliyordu şimdi doğdu 4 yaşı bitti kocaman oldu takma bunlara keyfini sür bu güzel duygunun daha tepinecek o minik melek :)))
sen cüniyt eniştemi dinle öyle hoplayıp zıplama öyle ,bence her açıdan demiştir dr hem cinsellik hem hareket ,dikkat edin ...
aaa inişteme sazan deme :)))))

çok şükür pıtpıtları duyduk hafta konusunda bir anlaşamadık 3 kasımda kahverengi lekem başlamıştı 4 kasımda tam adet olmuştum doktorumda 3 ünü baz aldı ovulasyon sticktede 3 gün geç çıktı çift çizgi yani yumurtam geç çatladı dolayısıyla 5 gün geriden görünüyordu bütün bunları hesaba katarsak normal doktorumlada aynı fikre vardık inşallah haftasını yakalar bebitom
2 haftada bir görüşelim 12. haftaya kadar dedi vallaha bence hiç sakıncası yok. Bana 80 yaşında bir kadın gibi yaşa dedi bide bunu cüneytin yanında dedi off zaten her hareketime karışıyor şimdi iyice sıkıyönetim var gerçi sazan gelirken öküz gibi bir çukura girdi fena hoplattı inşallah bişi olmamıştır

ah canım ya çok sevindim maşallah bebişimize nunları kafana takma canım bu kadar olduya haftasınıda yakalar sorun değil merak etme benimkide yollarda hep hoplatıyor ama elinde değilki yollar berbat işe gittiğim serviste aynı her gün içim dışıma çıkıyor.

toplamda 6.
yine çook yorgunum

canım bakalım hayırlı evlatlar olsunlarda kız erkek allahım bize bağışlasında bebişleri başkada bişey istemeyiz. keşke sigara içmesen zordur bırakması ama seninkinin tam yaşı dişleride kaşınıyorya ne geçerse eline ısırıcak tatlı velet

canım hala geçmedimi bu kulak sorunun ya tüh çok geçmişler olsun

ay kızlar bende bu papağan yüzünden hergün eşimle tartışmaya giriyoruz. mimik minik tüyleri uçuyor evde zaten ben evi temizleyemiyorum birde bu sık sıkda kadın alamıyorum maddiyat el vermiyor. bana çok zararlı diyorum ama dinletemiyorum satmakta istemiyor. kendi çocuğu gibi bakıyor ona bana bu kadar ilgi şefkat göstermiyorsun diyorum hayvan ne konuşuyor ne bişey sadece ötüyor deli ediyorlar beni doğuma yakın bir yere götürürüm diyor bana bebişe zararı varmış bu tüylerin bakalım hayırlısı ne olucak

burpcum çok sevindim canım kucağına aldığın günleri de gör inşallah:nazar::nazar::nazar:
canım bizim bebiş de 1 hafta geriden görünüyordu dr da transfere göre hesaplamıştı doğumda ona göre oldu önemli değil yani takma kafana

semracım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
kızınla ve eşinle beraber nice mutlu yıllara:48:

elanazım sağol cnm aminn.

melek teyzemisiii gördükk,havaalanına gittik almaya,ordan kahvaltıya,sonra onlar bursaya gittiler inş.işlerini halledip hemen gelecekler.çok iyiydi melek.

semram geçmiş ama doğum günün kutlu olsun kızınla zafer enişteyle sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum hatta ada masalımıza birde kardeş

maşallah efeme 6diş ha zor diş çıkarması ateş öksürük salya ama bizden dayanıklı bebekler maşallah bizimkininde 3dişi çıktı 4.yolda galiba gene ateşleniyor salyası çoğaldı hayırlısı artık

özlemim çok güzel kilo vermişsin anam tarifiini banada yaz ben hala aynı yerde sayıyorum hatta bana iştah kesici bişeyler bulun yoksa yakında dobi hatta ayı yogi arkadaşınız olcak hamini gıtlak yiyorum ayol

gülser çaktırmadan sen o kuşu sal anam yoksa sana zarar verecek yakında zaten zor nefes alcaksın bebek gögsüne midene baskı yapcak

benim kulağımdaki git gide beni delirtcek ilaç falan fayda etmiyor antibiyotik kullanmaktan canım çıktı bünye manyaklaştı ilaçda fayda vermiyor tekrar dramı gitsem bu 2. dr 3. yolda galiba ses başımda ağrı yapıyor gece gündüz bu sesle yatmak ne zormuş işte öyle

burpcum pıtpıtlar duyulmuş Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
ablana da acil şifalar diliyorum

slm fıstıklar nasılsınız...

burpcum gözün aydın canım çok sevindim pıt pıtlara...ablanada acil şifalar diliyorum tatlım aklımda ve dualarımdasınız...

biz diş konusunda tembel çıktık ya 2 diş çıktı gerisi yok...ama bugün sürekli kustu ve ishal sanırım gelecek 3. dişimizde...geç olsunda güç olmasın ne yapalım...

semracım doğum günün kutlu olsun canım atlamışım kusura bakma yeni yaşında ailenle beraber hep mutlu ol inş canım....

sevimcim benimde kulağımda bir haftadır bi uğultu var çok rahatsız ediyor zaman zaman giriyor kulaklarıma uğultu...bikaç gün daha geçmezse gidicem bende dra..sanada çok geçmiş olsun tatlım...

benimde vermem gereken 4 kilom var ama veremiyorum bi türlü hamilelik kiloma erişmeye 4 ideal kiloma ulaşmak için ise 8 kilo vermem gerek yaz gelince burda çok kilo veriliyo sıcaktan bişey yiyemiyor hep su içiyorsun....özlem bende istiyorum zayıflama sırrını...

burpcum buralara alışılmaz canım herkes kürtçe konuşuyor arkandan ne konuşuyolar bilemiyosun bizle türkçe kendi aralarında kürtçe birde gezilecek yer konusunda sıkıntı var...onun haricinde tüm markalar mevcut kıyafette sıkıntı yok markette sıkıntı yok ama riskli mesleklerde olunca hep bi pimpirik ve tereddüt var...

bebingcim sen ne yapıyorsun yardımcı bulabildinmi... internetten sipariş alıcaktın satış olucaktı ne durumda tatlım...

özlemim çok güzel kilo vermişsin anam tarifiini banada yaz ben hala aynı yerde sayıyorum hatta bana iştah kesici bişeyler bulun yoksa yakında dobi hatta ayı yogi arkadaşınız olcak hamini gıtlak yiyorum ayol

benimde vermem gereken 4 kilom var ama veremiyorum bi türlü hamilelik kiloma erişmeye 4 ideal kiloma ulaşmak için ise 8 kilo vermem gerek yaz gelince burda çok kilo veriliyo sıcaktan bişey yiyemiyor hep su içiyorsun....özlem bende istiyorum zayıflama sırrını...

burpcum buralara alışılmaz canım herkes kürtçe konuşuyor arkandan ne konuşuyolar bilemiyosun bizle türkçe kendi aralarında kürtçe birde gezilecek yer konusunda sıkıntı var...onun haricinde tüm markalar mevcut kıyafette sıkıntı yok markette sıkıntı yok ama riskli mesleklerde olunca hep bi pimpirik ve tereddüt var...

valla aç geziyorum tek sırrı bu :)) ekmek ,makarna ve pilavıda hayatımdan çıkardım gibi birşey çok az yiyorum...
bende yazın elazığda yiyemyiorum sıcaktan valla...

bende hızla veriyorum Allaha şükür
emzirmeninde etkisi var çünkü deli gibi yiyorum hayatımda makarna pilav hamurişi de var:)
kısıtlama yok yani:))
daha var tabi 65 kilo oldum ama 82 den sonra iyi :)
60 a düşsen ne isterim daha
aman bebişler sağlıklı olsun önemli değil

Back
X