Herkese merhaba. Cuma gecesi şiddetli bir ayak ağrıdılar uyandım adayı wc ye zor götürdüm ve uyuyamadim dün Dr a gittim röntgen kan falan alındı acil operasyon dendi, eklemde ve zarda fazla miktarda iltihap oluşmuş, hemen Dr iltihabı halleri ama canımdan can gitti

çok zor çok ağırlık bı islemmis sadece spreyle hallolur zannettik Ama resmen ağladım acilde benim cigliklarimla inledi odalar

sonra alciya alındı suan yatıyorum ablam dün gece bendeyi sabah erkenden gitti evinin isleri varmış nasıl zoruma gitti anlatamam ada olmasa hiç bişey değil erkek kardesim bende o herseyi yapıyor sagolsun ama nereye kadar bu gece annem geliyor, Ama çok iyi bı tecrübe oldu bana Allah kimseye muhtaç bırakmasın herseyini kendin yapabilmen ne güzel bir mucizeymis, Dr yatman gerek dediğinde gözlerim doldu kızım var dedim yapicaz bişey yok dedi, adada benden çok korkuyor alciya girmiş ayak onu urkuttu salı gunü gidicem bakalım insallah iyileşmiş olur ve kurtulurum alıcıdan hafta sonu adanın dogum gunü var. İstanbul'daki arkadaslar hepinizi bekleriz, ayağım iyileşmiş olursa yapicaz. Sevimi aricagim numara yok aramak isterim. Yedincim zaten gelicek Canim dostum, gulsercim sizide bekleriz telefonla ulaşırım ben siZe.