Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeşimcim nasıl mutluyum senin adına anlatamam, uzun zaman oldu görüşmeyeli ,ablanı da merak ediyorum aslında o nasıl oldu?
minik beyimizin odası mı gelecek oyyy sağlıcakla yatsın paşamız inşallah. eniştem nasıl neler hissediyor en çok onu merak ediyorum bu süreçte :) ayy ne meraklı bir hatun oldum ben yahu :)))

semram canım benim kızımız 2. yaşına girdi nice sağlıklı, mutlu yıllara ben resimleri görmedim ama anladığım çilek olmuş minik prenses. inan hiç zamanım olmuyor okul bu ara çok yoğundu yeni yeni rahatlıyoruz ,en kısa zamanda bakacağım kuzuma, öp benim minik papatyamı tamam mı...

ayşen canım herşey geçecek herşeye alışacaksın o memişlerde alışacak :))) sarp beyimizi kokla benim yerime yesin onu teyzesi

gülser taze annemiz sana da oğluşunla sağlıklı mutlu ve çok güzel bir ömür diliyorum...

mavişim sende benim gibisindir şu an eminim sana da kolay gelsin canım...

bilge sende özletme kendini canım şu an çok yoğunsun sanırım

melek ve elif dualarım sizlerle ben çok yakında güzel haberler alacağıma inanıyorum... eliffffffff bu arada bodruma geçmeden önce senin oraya da uğrayacağım müsait olursan senide görmek isterim tatlım :)))

sevimmmmmm cadııııııı sen nerelerdesin özledim kız eski dünür :)))

nurcihanda kayıplarda ben gibi sanırım, oy kızımız ne tatlı olmuş öyle ya maşallah kuzuma

sermestim fıstığım sen kızınla mücadele halindesindir değil mi :) ay benimki hiç durmuyor ben resmen mücadele halindeyim ya yemiyor ,içmiyor,uyumuyor ve çoooooooooooook hareketli ,kızımız ne alemde ? onu fıstığın popişini benim yerime ısır emi annesi ...

pınarrrrr denizi kocaman öppppppppppp

nimet sen neler yapıyorsun hiç göremiyorum kimseyi ben ya :(

unuttuğum olmamıştır inşallah hepinizi çok ama çok seviyorum:nazar::16:

iyi geceler
hareket gelmiş topiğimize ha şöyle tatil öncesi herkesten haber alalım dimi ama
bizde iyiyiz teyzeleri denizim sakin sakin derken emekleme ve yaramazlık konusunda hiç sakin değil valla
kızınca anne anne diye bağarmaları yeni yeni hareketler oo sormayın valla erkek olduk biz traş olduk hem sıcakta pişti yavrum valla:))

özlemcim çok sevinirim ben kendi adıma müsaitim 11 i denizin doğum günü ama hafta sonu 15 inde yapmayı planlıyorum 10 olur 11 olur ben uygunum çok da memnun olurum:))

iyi geceler
hareket gelmiş topiğimize ha şöyle tatil öncesi herkesten haber alalım dimi ama
bizde iyiyiz teyzeleri denizim sakin sakin derken emekleme ve yaramazlık konusunda hiç sakin değil valla
kızınca anne anne diye bağarmaları yeni yeni hareketler oo sormayın valla erkek olduk biz traş olduk hem sıcakta pişti yavrum valla:))

özlemcim çok sevinirim ben kendi adıma müsaitim 11 i denizin doğum günü ama hafta sonu 15 inde yapmayı planlıyorum 10 olur 11 olur ben uygunum çok da memnun olurum:))

valla o yaramazlık hiç bitmiyor günden güne artıyor benden söylemesi örneğin benim totom hiç yer görmüyor :))) biz çok zor traş oluyoruz ağlaya ağlaya ,babası ile gitmişti adam kesememiş bile o derece, neyse geçen sefer ben kuaföre gittiğimde benimkinden rica ettimde azcık ön taraftan alıverdi o da yine çığlık çığlığa, allahtan gözüne girmiyor artık. kuaförüm dalga geçiyor artık her geldiğinizde bir taraftan alırız diye :)))

canım müsait olmana çok sevindim oralara kadar gelmişken sizleri görmeyi çok isterim hele denizimi koklamayı daha çok.... ayşenimde müsait olursa sarp'ı görmeyi de çok istiyorum inşallah

Oyyy Oyyy oyu burpum sagol Canim valla son zamanlarda gördüğüm en güzel hamisde sensin çok yakıştı sana yaww:)) ben giriyorum bakıyorum arada yazan olmayınca yazmamda istemiyorum , bence budursa sonra dinlenmeye başla seninde benim gibi karnın büyük zor olur, kayrosummmm gelsinde hele bii teyzesi ablası onu yesin yutsun.herzaman yanımızda oldugun icin çok sagol Canim sen gercek dostsun, seviyoruz sizi. İssteee böyle. İyigeceler..

zasacım beni şımartıyorsun vallaha buluşacaktık güya gene beceremedik :))

kızlar merabalar hepinize yürekten çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum o güzel dilekleriniz için. çok şükür rabbime bebeğimi kucağıma aldım rabbim darısı hamiş olan yeşimime sağlıkla kucağına alsın minik kayrasını meleğim ve elifimede tez zamanda iki güzel kelebek yavru göndersin bu güzel aylar yüzü suyu hürmetine

bizde çınarcıkla uğraşıyoruz. herkes gibi bende uykusuz geceler ağrıyan göğüsler gazlı bebişimizle zaman geçiriyoruz. allahıma hamdolsun bu günlerde geçicek malum yanlız kaldım çok zor ilk bebek çok zorlanıyorum en kötü günlerimiz böyle olsun biz ne sıkıntılardan geçtik dimi kızlar bunlar bize vız gelir.

burpcum canım senin dinlenmen lazım evde inanki çok faydası var ağrılar zorluyor seni dikkat et tatlım kendinede tatlı bebişinede

zasacım facede adanın resimlerine baktım oooooo ne güzel çilek olmuş annesi yerim ben onu gelmeyi çok isterdim ama çınar bebek durmazdı. semracım birlikte nice uzun bir ömür geçirmek dileğiyle adacığı yanağından kocaman öp benim yerime annesi

aklımdasın hep canım yaa nasıl gidiyor annelik çınar uslumu allah kolaylık versin sağlık versin canım yaa çok zorluk çektin tek başına artık sana hiç bişi koymaz bundan sonra üstesinden gelirsin

yeşimcim nasıl mutluyum senin adına anlatamam, uzun zaman oldu görüşmeyeli ,ablanı da merak ediyorum aslında o nasıl oldu?
minik beyimizin odası mı gelecek oyyy sağlıcakla yatsın paşamız inşallah. eniştem nasıl neler hissediyor en çok onu merak ediyorum bu süreçte :) ayy ne meraklı bir hatun oldum ben yahu :)))

semram canım benim kızımız 2. yaşına girdi nice sağlıklı, mutlu yıllara ben resimleri görmedim ama anladığım çilek olmuş minik prenses. inan hiç zamanım olmuyor okul bu ara çok yoğundu yeni yeni rahatlıyoruz ,en kısa zamanda bakacağım kuzuma, öp benim minik papatyamı tamam mı...

ayşen canım herşey geçecek herşeye alışacaksın o memişlerde alışacak :))) sarp beyimizi kokla benim yerime yesin onu teyzesi

gülser taze annemiz sana da oğluşunla sağlıklı mutlu ve çok güzel bir ömür diliyorum...

mavişim sende benim gibisindir şu an eminim sana da kolay gelsin canım...

bilge sende özletme kendini canım şu an çok yoğunsun sanırım

melek ve elif dualarım sizlerle ben çok yakında güzel haberler alacağıma inanıyorum... eliffffffff bu arada bodruma geçmeden önce senin oraya da uğrayacağım müsait olursan senide görmek isterim tatlım :)))

sevimmmmmm cadııııııı sen nerelerdesin özledim kız eski dünür :)))

nurcihanda kayıplarda ben gibi sanırım, oy kızımız ne tatlı olmuş öyle ya maşallah kuzuma

sermestim fıstığım sen kızınla mücadele halindesindir değil mi :) ay benimki hiç durmuyor ben resmen mücadele halindeyim ya yemiyor ,içmiyor,uyumuyor ve çoooooooooooook hareketli ,kızımız ne alemde ? onu fıstığın popişini benim yerime ısır emi annesi ...

pınarrrrr denizi kocaman öppppppppppp

nimet sen neler yapıyorsun hiç göremiyorum kimseyi ben ya :(

unuttuğum olmamıştır inşallah hepinizi çok ama çok seviyorum:nazar::16:

özlemcim tahmin edersin heralde karnımdan geri gelmiyor habire karnımı öpüyor kokluyor bende kıskanıyorum :53: kayra doğunca pabucum damda heralde
ablam ise günü gününe uymuyor bir gün bakıcıyı kovmak istiyor bize söyleniyor ertesi gün kumrular gibi koklaşıyorlar bizede gülücükler saçıyor sersem etti benide artık çok yoruldum

inşallah özlemcim kısmet olurda görüşürüz hep beraber

daha dün gibi tuanay ve senle buluştuğumuz denizcim bakın nasıl imrendim gene

bende 8 aylık hamileliğimde 2. kazamı yaşadım yol akmıyorken geldi arkadan geçirdi biraz sarsıldım ama allahtan karnımı koruyan özel güvenlik kemeri almıştım işe yaradı bu seferki önceki gibi hayvan değildi binbir özür diledi suçunu kabul etti buda ehliyetsizmiş arabada ehliyetsiz mıknatısı var heralde neyse bir kazayıda ucuz atlattım bir gün sonra da babamın arabasına çarptılar allahtan içinde değildi kapının önünde park etmiş arabaya çarptılar nasıl başarıyorlar demek istemiyorum allah korusun nezaman ne olacağı belli değil ama yuh diyorum birde çarpan pilotmuş arabayı böyle kullanıyorsa uçağı nasıl kullanıyor merak ediyorum

bende 8 aylık hamileliğimde 2. kazamı yaşadım yol akmıyorken geldi arkadan geçirdi biraz sarsıldım ama allahtan karnımı koruyan özel güvenlik kemeri almıştım işe yaradı bu seferki önceki gibi hayvan değildi binbir özür diledi suçunu kabul etti buda ehliyetsizmiş arabada ehliyetsiz mıknatısı var heralde neyse bir kazayıda ucuz atlattım bir gün sonra da babamın arabasına çarptılar allahtan içinde değildi kapının önünde park etmiş arabaya çarptılar nasıl başarıyorlar demek istemiyorum allah korusun nezaman ne olacağı belli değil ama yuh diyorum birde çarpan pilotmuş arabayı böyle kullanıyorsa uçağı nasıl kullanıyor merak ediyorum

kızlar merhaba kimse girmiyor diye uzun zamandır bakmıyordum bende
biraz hareketlenme olmuş sevindim
bizim de tayinimiz çıktı İstanbula Ağustos sonu gibi taşınacağız kısmetse
ama çok üzüldüm ben İstanbul hiç istemiyordum
burdan sonra çok zor gelicek burda yardımcı ablamız da vardı
orda Rüzgar la ev işleri nasıl olacak bilmiyorum çok zorlanıcam çok
oğluşum da 7 .ayı doldurmak üzere ek gıdalara başladık ama pek de yediremiyorum
nasıl alışacak bu çocuk bilmiyorum

burpcum senin de çok az kaldı bebişini kucaklamana
senin adına çok heyecanlıyım

Teşekkür ederim canım
Evet bende öyle tahmin ediyorum çoğunlukla ben bile öyle yapıyorum bakıp yazan yoksa çıkıyorum 4-5 gün açmıyorum bile yazdıkça yazıyoruz demek ki biz :)))
istanbul'da istemediğin kadar çok yardımcı bulursun hiç endişelenme kötü bir yere tayininizin çıkacağına İstanbul gibi bir yere çıkması rüzgar'ın eğitimi ve sosyal çevresi için bile iyi olur. Hayırlı olsun canım.

selam kızlaaarrr
elanaz hayırlı olsun bence hiç üzülme ne güzel geliyosun geçen yıl bu zamanlar ben sevinçten deliriyodum istanbul çıktı diye ne tarafa geliyosunuz belli mi???ek gıdaya geçiş sıkıntılı oluyo alışır bişicik olmaz sıkma canını

yeşimcim sana da geçm,iş olsun artık yavaş yavaş bıraksan araba kullanmayı diyorum:))))havalar da sıcak nasıl gidiyo sıcak ve hamilelik???

özlem aynen dediğin gibi yoğunum seminerde hergün farklı bi okula gidiyoruz öğlen gitmeye alışınca tüm düzenimiz altüst oldu ben semineri bitirp geliyorum efe annemde uyumuş oluyo uyanmasını bekliyorum mutlaka bi iş çıkıyo ya BİRİ GELİYO YA BİZ BİYERE GİDİYORUZ EVE DÖNÜŞÜMÜZ AKŞAMI BULUYO efe yi yıka yedir yatır ortalık topla derken uyuyakalıyorum

deniz de mi isilik oldu efe yi kaç kere yıkıyoruz yine kollar kırkızı kırmızı bakımsız çocuklar gibi çok terlediği için bigün geçse ertesi gün yine oluyo

çıkmam lazım kahvaltı hazırlıyorum öpüyorum herkesii

merhaba canlarım herkesten haber almak istiyorum arada girip çıkıyorum
burpcum çok çok geçmiş olsun ama bencede bıraksan artık araba kullanmayı Allah korusun istanbulda binbir çeşit dengesiz aman bebişimize ve sana bişey olmasın

bende geçen gün kaza yaptım önümdekine çarptım %100 suçlu benim 1. vitesle giderken nasıl becerdim de çarptım hala bilmiyorum neyse onda bişey bizm de tampon çatladı :))

elanazım hayırlı olsun tayininiz istanbulda bizim hep istemediğimiz listede bu gidişle bütün kk bir bir istanbula taşınacak galiba:))

inşallah beklediğin gibi olmaz ve herşey yolunda gider rüzgar da büyüdü tek başına bakabilirsin artık ama şöyle bi durum var ayaklanmaya başlayınca daha zor emin ol bizim ki durdu durdu bir açıldı pir açıldı fıldır fıldır emekliyor kafa kol bacak çizik içinde :))

mavicim bitmedi mi daha seminerler bi de öğretmenler tatil yapıyor diyorlar ama hala çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin iki evde olunca düzen otutturmak zor bir de ananeler şımartıyor çok bizim ki şimdiden yapma annecim dedim mi ananesinin yüzüne bakıyor yüz bulunca da gülmeye başlıyor beni ipleyen yok yani

aslında çok kötür anneme karışma diyorum ama olmuyor işte

bizde sarp beyi görmeye gideceğiz içime çekicem kokusunu nasıl ele avuca gelmiştir kuzucuk :))

selam kızlaaarrr
elanaz hayırlı olsun bence hiç üzülme ne güzel geliyosun geçen yıl bu zamanlar ben sevinçten deliriyodum istanbul çıktı diye ne tarafa geliyosunuz belli mi???ek gıdaya geçiş sıkıntılı oluyo alışır bişicik olmaz sıkma canını

yeşimcim sana da geçm,iş olsun artık yavaş yavaş bıraksan araba kullanmayı diyorum:))))havalar da sıcak nasıl gidiyo sıcak ve hamilelik???

özlem aynen dediğin gibi yoğunum seminerde hergün farklı bi okula gidiyoruz öğlen gitmeye alışınca tüm düzenimiz altüst oldu ben semineri bitirp geliyorum efe annemde uyumuş oluyo uyanmasını bekliyorum mutlaka bi iş çıkıyo ya BİRİ GELİYO YA BİZ BİYERE GİDİYORUZ EVE DÖNÜŞÜMÜZ AKŞAMI BULUYO efe yi yıka yedir yatır ortalık topla derken uyuyakalıyorum

deniz de mi isilik oldu efe yi kaç kere yıkıyoruz yine kollar kırkızı kırmızı bakımsız çocuklar gibi çok terlediği için bigün geçse ertesi gün yine oluyo

ya bırakamıyorum malesef mavicim mecburen kullanıyorum :(((( allah beterinden korusun
milletin öğretmenlerin tatilinde hep gözü vardı nazar deydirdiler konuşa konuşa

merhaba canlarım herkesten haber almak istiyorum arada girip çıkıyorum
burpcum çok çok geçmiş olsun ama bencede bıraksan artık araba kullanmayı Allah korusun istanbulda binbir çeşit dengesiz aman bebişimize ve sana bişey olmasın

bende geçen gün kaza yaptım önümdekine çarptım %100 suçlu benim 1. vitesle giderken nasıl becerdim de çarptım hala bilmiyorum neyse onda bişey bizm de tampon çatladı :))

elanazım hayırlı olsun tayininiz istanbulda bizim hep istemediğimiz listede bu gidişle bütün kk bir bir istanbula taşınacak galiba:))

inşallah beklediğin gibi olmaz ve herşey yolunda gider rüzgar da büyüdü tek başına bakabilirsin artık ama şöyle bi durum var ayaklanmaya başlayınca daha zor emin ol bizim ki durdu durdu bir açıldı pir açıldı fıldır fıldır emekliyor kafa kol bacak çizik içinde :))

mavicim bitmedi mi daha seminerler bi de öğretmenler tatil yapıyor diyorlar ama hala çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin iki evde olunca düzen otutturmak zor bir de ananeler şımartıyor çok bizim ki şimdiden yapma annecim dedim mi ananesinin yüzüne bakıyor yüz bulunca da gülmeye başlıyor beni ipleyen yok yani

aslında çok kötür anneme karışma diyorum ama olmuyor işte

bizde sarp beyi görmeye gideceğiz içime çekicem kokusunu nasıl ele avuca gelmiştir kuzucuk :))

geçmiş olsun denizim mala gelsin cana gelmesin
istanbul nasip olur inşallah sizede ama şuann bulunduuğunuz yerde fena değil bir ara kıbrıs sözkonusuydu dimi iyiki orası olmadı ne feci sıkılırdın bunalırdın çok sıkıcı bir yer ki ben 1 hafta 5 yıldızlı otelde kaldığım halde kabus gibi gelmişti yaaşamayı düşünemiyorum bile
herkez istanbula gelsin orada bol bol görüşelim
gerçi biz semrayla buluşacağız diyor diyor bir türlü denk getiremiyoruz
ayşene selam söyle sarpı öp benim için
deniz ve annenin yaşadığı bir anneanne klasiği sen ne yaparsan yap önünü alamazsın :9:

inşallah özlemcim kısmet olurda görüşürüz hep beraber
inşallah canım nasip bakalım ....
zasacım beni şımartıyorsun vallaha buluşacaktık güya gene beceremedik :))

aklımdasın hep canım yaa nasıl gidiyor annelik çınar uslumu allah kolaylık versin sağlık versin canım yaa çok zorluk çektin tek başına artık sana hiç bişi koymaz bundan sonra üstesinden gelirsin

özlemcim tahmin edersin heralde karnımdan geri gelmiyor habire karnımı öpüyor kokluyor bende kıskanıyorum :53: kayra doğunca pabucum damda heralde
ablam ise günü gününe uymuyor bir gün bakıcıyı kovmak istiyor bize söyleniyor ertesi gün kumrular gibi koklaşıyorlar bizede gülücükler saçıyor sersem etti benide artık çok yoruldum

daha dün gibi tuanay ve senle buluştuğumuz denizcim bakın nasıl imrendim gene
tahmin ediyorum ve sana sonuna kadar katılıyorum kesin pabucun damda :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok az kaldı maşallah ,gelsin paşamız zamanında inşallah...
ablanın durumu kolay değil ve malesef hep öyle olacak bizimde başımızda malum ...
canım çok ama çok geçmiş olsun kıyamam ya ne dikkatsiz insanlar var ya... canım havada trafik mi var adam tarlada kullanıldığı gibi kullanıyordur uçağı :))))

aaa hayırlı olsun canım ya çok sevindim demek sende istanbullular kervanına katıldın .... üzülme rabbim bir kolaylık sağlar sen ferah ol canım...
selam kızlaaarrr

aynı canım ya bizde koşuşturup duruyoruz ,zaten bu hafta hep merkezdeyiz işime geldi tabi benim ama dinle dinle sıkıldım ya ,neymiş uzaktan eğitimmiş önce kendi alsın o bakan bu eğitimleri ,biz zaten hepsini biliyoruz bu neyin tekrarı anlamadım ki, çok sinirliyim çooookkkk, çocuğma zamanım kalmıyor dediğin gibi

ya bırakamıyorum malesef mavicim mecburen kullanıyorum :(((( allah beterinden korusun
milletin öğretmenlerin tatilinde hep gözü vardı nazar deydirdiler konuşa konuşa

geçmiş olsun denizim mala gelsin cana gelmesin
istanbul nasip olur inşallah sizede ama şuann bulunduuğunuz yerde fena değil bir ara kıbrıs sözkonusuydu dimi iyiki orası olmadı ne feci sıkılırdın bunalırdın çok sıkıcı bir yer ki ben 1 hafta 5 yıldızlı otelde kaldığım halde kabus gibi gelmişti yaaşamayı düşünemiyorum bile
herkez istanbula gelsin orada bol bol görüşelim
gerçi biz semrayla buluşacağız diyor diyor bir türlü denk getiremiyoruz
ayşene selam söyle sarpı öp benim için
deniz ve annenin yaşadığı bir anneanne klasiği sen ne yaparsan yap önünü alamazsın :9:

sağol canım öyle tabi cana gelmesin

kıbrıs hala gündemde ama burdan sonra istiyoruz evet sıkıcı ama 2 sene yaşamaya değer
oranın imkanları daha iyi ama kısmet tabi herşey izmirde kaldık ya çok şükür başka da birşey istemem

söylerim canım pazartesi gideceğiz annemle kısmetse
sende son günlerinde dikkat et kendine

sağolun kızlar hayırlı mı değil mi gidince göreceğiz bakalım
denizcim kaza yapmışsın çok geçmiş olsun canım ya dikkat et
geçen gün bizim evin yanında da 2 gün üstüste kaza oldu
ben görünce bile içim pır pır etti

Kızlar hepinize merhaba,herkescikler iyidir afiyettedir inşallah.Biz de iyiyiz çok şükür.Kolik sancılarımız var her gece.Biraz yıprattı bizi ama buna da şükür diyoruz.Göğüs ucu acılarım da hala terketmedi beni.Dayanmaya çalışıyorum.Az sonra Pınarım,Denizim ve annesi gelecek.En son hastanede görmüştüm,çok özledim onları.Hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun...

sağol elanazım Allah yaşatmasın kimseye kaza bela
bu arada izmire ne zaman geliyorsunuz inşallah beraber görüşmek kısmet olur
üzgar paşa nasıl ek gıda ile aranız nasıl inşallah üzmüyordur annesini

kızlar çok güzel bir gün geçirdik sarp paşamız annesini üzsede maşallah çok güzel çatık kaşlı bir delikanlı özlemişim bebek kokusunu bizimki bebklikten çıktı artık

denizde ordan oraya emekledi yaramazlık yaptı en son uykusu gelince kalkmakzorunda kaldık arabada bayıldı artık inşallah bir daha görüştüğümüze sarpımızda sıkıntıları bitmiş olur

Back
X