Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyur tatlım beklerim
oh oh afiyet olsun bende anneme yarınki menüyü verdim kadıncağız gelmesin bizimle diye sen yemek yap biz gelene kadar dedim..
cumarteside bana yemekli misafir gelecek dün gündüz yanına gitmiştim eşiyle yemeğe gelecekler bunalım olursa kafamı dağtırsınız dedim o da belki parti yaparız ne biliyorsun dedi ayy inşallah öyle olur parti yaparız alkolsüz parti çünkü o zaman dikkat :CüvCüv:
var deriz...
kızlar bizim bölümde anne olamamak diye bir yazı var okuyun benim gözlerim dolu çok etkilendim...off yaaaa..
kızlar bana dua edin bir daha giremeyebilirim yarın elimden geldiğince kısa zamanda yazmaya çalışacağım..hepinizi çok seviyorum olsa da olmasa da dostluğa devam...
özlemcim valla ben hiç evlenip buraya dönmek istemedim annemlerin burda olması iyi oldu benim için.
kızlar artık inekler dahha cok süt versin diye onlarada asılama yapıyorlarmıssssempatiksalakcinni
özlemcim dediğin gibi herkez ayrı telden çalıyor ama genel kanı 2 ay yeterli aşılamalardada zaten her seferinde birer ay ara vermiştim bilemiyorumki zaten denizin dediği gibi bu nasıl tedavi anlamadım yani emsali görülmemiş resmen umarım işe yarar delik deşik olacağm resmen![]()
bende tarhana çorbası pilav köfte var özlem yemekte bak sana tavsiye tam mevsimi kocişin seviyorsa zeytinyağlı kereviz yapabilirsin
civcivimizi buradaki adı ile melisesramızı buldum civcivimiz büyümüş tavuk olmuş yumurtluyor :) iğnelerinin 5. günüymüş hemde yani önce deniz sonra nursim sonrada civcivimizden gelecek güzel haber ama bebing özlem tuanay arada süprizler hiiiç fena olmaz hatta daha coşkulu olur allahım inşallah sizlere tedaviye gerek kalmadan bebiş nasip eder
bebing nerelerdesin sen bakim :1closedeyes: işler yoğun hreralde
denizciğim yarın güzel haberlerini alacağıma eminim sen kırmızı haberi vermedin ya bu saate kadar kesin poozitif sonucun bizimde profiller hobareeey :) yarın iştn geç geleceğim gelene kadarda çatlayacağım
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya bebingim gerçekten aslında okadar yolunda başladıki herşey cuk oturdu beni kontrole çağırdıkları gün bile kurs günüme denk gelmedi kırmızılar erken teşrif ettiği için sömestr tatiline denk geldi ay birden içimi bir umut kapladı yoksa yoksa
hoşbulduk kıslarrrrr sizi bulduguma cok sevındımmmopuyorumnanaktan
bugun 6.iğnemi yaptım yarın sabah kontrolum var bakalım çok heyecanlıyımmm haftaya benım yumişler toplanır sanırımmm
kızlar ben kendime inanamıyorum şimdide bal çörekotu ve tarçına başladım muheaaaa hepsini de severim e soğandan iiidir adetin ikinci günü başlanıyormuş e bende öyleyim zatii hehe soğan kürü ve sonrası bu ve okadar şok tedaviye rağmen bu yumurtalarım gelişmezse ve o spermler onca havuca keçiboynuzuna rağmen gelişmezse e ben o yumurtaları spermleri alıp ne yaparım off yyaaa umarım emeklerimizin karşılığını alırız