Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bup um daha önce baslasaydın hemen olurdu bu sefer istemediğin içinde kalan yasayamadıkların için üzülüp dururdun kıymetini bilmezdin belki.kariyer yapamazdın gezip tozamazdın onu suclardın büyük ihtimalle

yanımda olsa gercekten geçiridim kafasına cantayı haksızmıyım ama ya
bende hayal ettim simdi çok komikkaydirigubbakcemile3
böyle ekrana bakıp gülünce eşim ne oldu deliriyormusun sen diyor...

kereviz denince ben acayip severim üç öğün yiyebilirim kışşın en az hafta da bir olur bizde.canım cekti yawww:bbo:

tuanayım yazmısım iki cümle gitmişin böyle olmuyor amakaydirigubbakcemile
seni böyle götürüm bak.bu arada geçmiş olsun canım benim bişeyler oldugunu tahmin ettik ama sana bişey oldu sandık

muhabbet koyulaşmış oh valla ilk önce elifturna arkadaşım hoşgeldin ve güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederim ve allahım hepsini kabul etsin inşallah..
tuanayım geçmiş olsun canım ya nedir bu başına gelenler senin ya inşallah herşey yoluna girer ararım demiştim ama güzel haber olursa tamam mı
haber alamazsan bil ki malum sonuç..
bebingcim ya alemsin hakkaten geçirmişin tuanayın kafasına çantaları gül gül öldüm eşinde diyormuş ya ekrana bakıp bakıp ne gülüyorsun diye bende o pozisyona düştüm.
burpcum formdasın diye allah düşürmesin sperm abukluğu puhaha ne güldüm akşam akşam

hepinizin duaları için teşekkürler güzel haberlerle dönmek dileğiyle

PC umutsuz vaka

mafoldumben
:Saruboceq:
:roflol:

özlem kaç yaşındasın senindemi eşinin sperm hızında sorun var bizim yaptığımız son tahlilde hızı %16 çıktı ileri hareketli ama ilk önce %5 falandı.

canım ben 29 yaşındayım bizimde hızda sorun var ileri harekerli %15 ti:(( o nedenle ameliyat olduk .....

sen uzun zamandır sitedesin ya ben bu siteyi bir türlü çözemedim bana biraz kısa yolları anlatırmısın özel msj nebilim saat çok ilerde bende arkadaş nasıl eklenir gibi

canım ismin üstüne tıkla orada var özel mesaj gönder oradan kime istersen atabilirsin:))

Kızlar sonunda merhaba,kaç gündür yazamadım size bir türlü.Çok yoğun günler geçirdim.Dayım önemli bir ameliyat geçirdi.Biraz problemli oldu.Gce gündüz hep onun yanındaydım.Allahım en kısa zamanda,ona şifa versin.Onun dışında çok önemli birşey yapmadım.
Sizler nasılsınız???Denizcim,büyük ana saatler kaldı.Hayırlısıyla sevineceğiz inşallah,sözünü unutma diye hatırlatıyorum,ilk seni arayacağım demiştin:))
Burpcum,tatlım,kafandaki herşeyi resetle,öyle başla yeni ama yepyeni hayatındaki bu önemli döneme.Artık sancılı ve olumsuz geçmiş,dünde kaldı.Hayatta herşey olabilir.Olumsuz sonuçta alabilirsin,ama sonucu alıncaya kadar çok umutlu ol bence.Ne kaybedeceksin ki,ama eminim çok şey kazanacaksın.Hormonların ve yumurtaların en iyi ve kaliteli şekilde çalışacak ve gelişecekler.Hayatı,kendine ve eşine ziyan etme...Herşey çok güzel.Olumsuz düşüncelerinin bunu mahvetmesine izin verme...
Öslemim,cnm,tatlım,umarım sen de iyisindir,tatil eminim sana iyi gelecek ve güzel birseyler çıkacaktır belki ha,ne dersin???
Bebing,arayacağım arayacağım demişsin,ama nerdeee,o kadar çok merak ettiysen arasaydın,ben olsam seni çoktaaaaaan aramıştım:))Neyse sağlık olsun,sen iyi ve mutlu ol da...
Ve yeni gelen arkadaşlarım,nursim,elifturna ve melisesra hepinize hoşgeldiniz diyorum.Halka büyüyor,umut halkası..
Bu arada Semracım yok galiba,tatile mi gitti acaba???

canım geçmiş olsun iyidir şimdi inşallah....
valla herkesi bir kalemde halletmişsin:)) tatil benim için yorucu geçiyor temizlik var ama sona yaklaştım artık yarın kişisel temizlik ardından evi silip süpürürüm ve sooooooooooooon mis gibi otururum:))))
ama bizi sensiz bırakma opuyorumnanaktan

özlem beni dövecek biliyorum ama itiraf etmeliym kaç saattir yiyorum yiyorum doymuyorum eşimin bile yuh dmesiyle kendime geldim ama hala acımmmm
aramızda diyette olanlar var yoksa tek tek anlatırdım...mafoldumben

ne deyim ben sana allah seni bildiği gibi yapsın valla kocana teşekkür et yoksa akşm uyuyamazdın... yoksa birşeyler mi var o içerdeki minik canavar mı istiyor ki:))) anlat anlat benim işime geliyor ertesi gün menü olarak çıkarıyorum sorun değil yani:))
az önce yemekteyize baktım kadın erzincan çorbası diye bir çorba yaptı onu deneyeceğim yoğurtlu yoğurtlu:))))))))cokacimcoook

özlemim ben bursada kalmayı düşünüyordum tabi istanbula gidip büyük denizde boğulmayıda ama nasip değilmiş...

bursa sanırım orada okuyan herkesin hayali... gerçi benim teyzem orada ben çocukluğumdan beri giderim hatta yazında gittim:))) santral garaj gitmiş yerine kocaman bir alışveriş merkezi dikmişler eskiden kala izleri aradım 3 yıl oldu gitmemiştim farklı gördüm... sen hiç gittin mi?

canımk eşke öyle olsa ama yoktur bu benimkisi arsızlık..
bende seviyorum yemekteyiz izlemeyi ama eşim gıcık oluyor,

valla duymustum bendeyken kalkmıştı garaj ama alışveriş merkezi yoktu.
2 yıldır gitmedim aglama krizine giriyorum gidince manyakmıyım neyim.
ben bide öğrenci gibi değilde aile ortamlarına cok girmiştim görükle köylüsü bayagı tanır beni.
giderkende agladım dönerkende işte bende bir garibim.teyzenin orda olma olması güzel ya

özlemcim çörekotu bal ve tarçın içinde hormonal bir etkisi var diyorlar erken menepozu olanlara tavsiye ediyorlar yumurta geliştirici etkisi varmış birde kullandığım ilk ay hamile kaldım diyen çok ne bileyim işte umut dünyası denemekten zarar gelmezki adetinin ilk günüü başlıyorsun tatlım ben derimki özlemcim sen birde soğan kürü yapsan bak benim kahverengi kanamamı kesti direk regl oldum size anlattımmı bilmiyorum ben ilk evlendiğimde ilk ilişkide kanlı sistit olmuştum sonra bir yıl boyunca acılı macılı ilişki yaşamıştım doktor doktor gezdim düzelttiler bu problemi sürekli tahriş oluyordu benim nazlı sonrasındada ara kanamalar olmuştu hemde öyle böyle değil adet oluyordum 7 gün boyunca sonra bir hafta boşum vardı bir hafta sonra kahverengi kanama başlıyordu taki adet dönemi gelene kadar ne doğru düzgün denize girebiliyordum ne rahat edebiliyordum her hafta sonu birisinin tavsiye ettiği jinekoloğa bir alay para harcıyordum sonra smear testi yaptırdım oda class 1 çıktı bana kansersin falan dediler sonra değilmişsinama olacaksın bir an önce çocuk yapp dediler hatta seval taşdemirin doğancılarda bir muayehanesi vardı o bana kesinlikle hiç vaktin yok mutlaka çock yap demiştide ben hala salak salak hazır diilim hazır diilim diye diye geziyordum mal gibi seval taşdemir bana yumurtalık rezervin az mutlaka bu kararı erkene almalısın demesine rağmen bekledim sonra 2006 da biyopsi yaptılar histeroskopi ile temizlediler rahmimin içinde bozuk yüzey varmış orda kan birikip ara kanamalara neden oluyormuş o operasyonla düzelmişti benim bu sıkıntım ama son 5-6 aydır adet öncesi 4-5 gün önceden kahverengi kanamalar tekrar kendini göstermeye başlamıştı bak laf lafı açtı neler anlattım eskiden en büyük problemim bunlardı bunlarla boğuşuyordum neyse soğan kürü sayesinde hiç kahverengi kanama olmadan direk adet gördüm bu ay ben size bu problemlerimi anlatmamıştım galiba bakın şimdi vicdan yaptım keşke daha önceden başlasaydım denemelere :(

ya soğan kürünü sen yapmadın bana niye tavsiye ediyorsun güzel arkadaşım benim... hayır şöyle ballandıra ballandıra anlatsaydın durum farklı olurdu ben şimdiden tiksindim ama diğer kür süper yapsam mı? benim öyle ara kanamam olmadı hiç o nedenle soğan istemiyorum bu arada sen ne kadar çok sorun yaşamışsın canım ya aman bilemiyoruz ki ne olacağını ben bilsem evlenir evlensem yapmaz mıydım? ama geriye dönmek mümkün değil keşke mümkün olsa:))) eğer soğan kürü sana bu konuda iyi geldiyse devam et canım ya belki faydası olur.... bazen işimize gelmeyen söylemlere kulak asmıyoruz aslında bebişi daha önce düşünsek bunlar olmaz mıydı diye düşünmeden alamıyorum kendimi... ama bir taraftanda herşey kader kısmet değil midir? inşallah bu tedavin iyi gelecek sana eeeeee ne zaman başlıyorsun tam olarak şimdi....

elifturna önceden biizi takip etmene sevindim kolay alışmış olursun.kusura bakma basta biraz tersimi gösteriyorum cünki 7 aydır bizi kullanan o kadar cok oldu ki işleri kalmayınca bırakan bu yüzden.yoksa hepimiz çok iyiyizdir.olumunekankayizsmile

tabi ya sıkı kankalarız biz:)))

nefret ettiğimiz tek şey kullanılmak ... işin bitince gitmeyeceksin o zaman ben hiçbir şey yapmıyorum 3 aydır ne işim var burada öyle değil mi? vefa lazım vefa ... öyleyseniz kapımız sonuna kadar açık....olumunekankayizsmile

yanımda olsa gercekten geçiridim kafasına cantayı haksızmıyım ama ya
bende hayal ettim simdi çok komikkaydirigubbakcemile3
böyle ekrana bakıp gülünce eşim ne oldu deliriyormusun sen diyor...

benimki de:))))))))opuyorumnanaktan

bugun ne pişirsem diye bi site var kızlar belki bilmiyorsunuzdur diye paylaşmak istedim.
evdekileri tikliyorsun sana menü çıkarıyor..

Back
X