Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifturna hoş geldin canım benim eşimdede sperm abukluğu var aylardır keçiboynuzu kürü yapıyoruz neredeyse bir yıldırda keçiboynuzu pekmezi yiyor kürü ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü diye google da arat detaylı görürsün bizim sayımızı 30 milyondan 79 milyona fırlattı bu kür ama hareketi arttırmadı az arttırdı %0 dan %5 e yükseldi ama bununda bir çaresi var :) kendimi kocakarı gibi hissettim bunun içinde havuç kürü var oda ibrahim saraçoğlu sayfasında bu herif prof. o yüzden güvendim yoksa yapacağım şeyler değil bunlar havucuda her gün irice 4 havucu taze sıkıyor kocan uykusu gelince gece içiyor niye uykusu gelince dersen hormonal birde tavşanlar neden böyle azgın ve çabuk ürüyor sanıyorsun :))))
elifturna önceden biizi takip etmene sevindim kolay alışmış olursun.kusura bakma basta biraz tersimi gösteriyorum cünki 7 aydır bizi kullanan o kadar cok oldu ki işleri kalmayınca bırakan bu yüzden.yoksa hepimiz çok iyiyizdir.olumunekankayizsmile
canım ben 29 yaşındayım bizimde hızda sorun var ileri harekerli %15 ti( o nedenle ameliyat olduk .....
hoşbulduk canım benim tavşan çok güzeldi:))) aslında biz çakşir suyu var onu kullandık birde o dönem dr eşime klomen vermişti ondanmı bilmem %8 den % 15 çıktı daha sonra ki tahlilde ikisinide bıraktı ve en son sonuç %16 yani % 1 gibi bir artış ben dr ömer çoşkunun keçiboynuzu kürünü deniyeceğim bu ay birde yine çakşir suyu alacağız kısmet artık ama havucuda arada denerim.bi bakıyım![]()
Denizcim şuan itibarı ile(saat sabah 11 de öğrenmiş olarak kabul ediyorum seni)9 saat 50 dakika falan kaldı.hayırlısı olsun canım.herşeyin başı sağlık.olumlu veya olumsuz bizler hep bir arada birbirimize desteğiz.allahım sizlerede yaşatsın,yüce rabbim daha fazla aratmasın ve anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.inşallahhh!!!!!!!!!!!!!!!!
Iyigeceler can kuşlarım...
yanımda olsa gercekten geçiridim kafasına cantayı haksızmıyım ama ya
bende hayal ettim simdi çok komikkaydirigubbakcemile3
böyle ekrana bakıp gülünce eşim ne oldu deliriyormusun sen diyor...
kereviz denince ben acayip severim üç öğün yiyebilirim kışşın en az hafta da bir olur bizde.canım cekti yawww:bbo:
ya soğan kürünü sen yapmadın bana niye tavsiye ediyorsun güzel arkadaşım benim... hayır şöyle ballandıra ballandıra anlatsaydın durum farklı olurdu ben şimdiden tiksindim ama diğer kür süper yapsam mı? benim öyle ara kanamam olmadı hiç o nedenle soğan istemiyorum bu arada sen ne kadar çok sorun yaşamışsın canım ya aman bilemiyoruz ki ne olacağını ben bilsem evlenir evlensem yapmaz mıydım? ama geriye dönmek mümkün değil keşke mümkün olsa:))) eğer soğan kürü sana bu konuda iyi geldiyse devam et canım ya belki faydası olur.... bazen işimize gelmeyen söylemlere kulak asmıyoruz aslında bebişi daha önce düşünsek bunlar olmaz mıydı diye düşünmeden alamıyorum kendimi... ama bir taraftanda herşey kader kısmet değil midir? inşallah bu tedavin iyi gelecek sana eeeeee ne zaman başlıyorsun tam olarak şimdi....
benimkide gıcık oluyor o nedenle sadece yapım aşamasını izliyorum eeee zaten önemli kısmıda burası değil mi? bazen aaaa hiç aklıma gelmemişti dediğim pratik bilgiler çıkıyor o nedenle zaman zaman bakıyorum...
kestane sekeri istedi canım ama yaaa
simdi nerden bulacam ama ben onu....
ooooo tuanayım gecmişi mi okuyorsun sekerim..yerimseniben
bende 29 yaşındayım sizin çokta kötü değilmiş bizim şimdi o civarlarda allah yardımcımız olsun ne diyim canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar kanımı verdim 9 da saat 14 den önce çıkmayacakmış telefon açacaklar evde bekleyeceğiz yani sonuç gelince hemen yazarım dualarınız için teşekkürler hayırlısı artık
Denizcim haber ne olsursa olsun hakkında hayırlısı olsun. Öyle dua edelim. Amaaaa hayırlısı daaaaa güsel bir haber olsun ne olurrrrrr... =) Walla hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var. Hayırlı haberi bekliyoruz canım.:Saruboceq:
Ben dün doktora gittim. Tiroit tahlilleri vermişti bana bakılsın diye. Bazen etkilermiş o da. Bakıldı herşey normal. Ben de 10 gün adet gecikmesi dışında bir problem yok =P ((daha ne olacaksa)) Bide doktora ne zaman yol haritasına başlıcaz dedim. En az üç ay dedi. Aralık ortasından- mart ortası eder. Marta kadar benden bir numara beklemeyin yani :kedi:
Bir de şu isim konusu var arkidişler. Halaumut var pek bir uzun ama bütün isimler alınmıştı. Hiç birşey bulamadım başka =) Siz bana Didem ya da Dido diyebilirsiniz. Arkadaşlarım dido ya da dodi diyor lülülülülülü
Elif turna hoşgeldin. Ben de yeniyim burda. Beraberce başladık sayılır seninle. Bundan sonra bol bol görüşücez inşşallah. Hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın
-tatlicadiarzu-